Cap limpede

Propaganda lumii noi

  Un documentar devastator al celor de la Project Veritas, în care se demonstrează cum tovarășii de la Google manipulează […]

 

Un documentar devastator al celor de la Project Veritas, în care se demonstrează cum tovarășii de la Google manipulează știrile și motorul de căutare astfel încât conservatorii să ajungă cât mai greu la public, a fost șters de pe Youtube. Era logic să se întâmple așa. Doar nu credeați că monopolistul șef admite vreun gest democratic pe platformele sale.

Cu toate că acel documentar a stârnit un scandal cât casa, presa îl ignoră. De ignorat îl ignoră și concurenții Google care, într-o lume normală, n-ar fi ezitat să profite. Aiurea! Cine-a spus că trăim într-o lume normală?

Ca să înțelegeți cât de sus a ajuns isteria, cei de la Project Veritas mai fac o dezvăluire bombă: într-un email intern al celor de la echipa de etică a Google, Ben Shapiro, Dennis Prager și Jordan Peterson sunt calificați naziști. Acum n-am nicio treabă, dar primii doi sunt evrei get-beget. Iar să-l introduci pe Jordan Peterson, autorul celebrei „12 Rules for Life”, în rândul naziștilor e mai mult decât prostie în stare pură.

Dar, așa cum am văzut până acum, a fi prost e o calitate prețuită a vremurilor noastre. Numai un prost poate crede toate tembelismele aduse de neomarxiști în prim-plan. N-ai cum să fii întreg pentru a crede în corectitudinea politică, teoria de gen sau în alte absurdități ale lumii de azi.

Partea proastă e că lumea digitală e de mult cucerită de această ideologie păguboasă, oamenii care se ating de ea fiind extrem de expuși „schimbării cu ușurelul” a concepțiilor. E din ce în ce mai greu să te menții normal într-o lume care-a luat-o razna. Toate aceste arme digitale de distrugere în masă a creierelor lucrează 24×7 transformându-i pe toți cei care le pică-n plasă în orci goliți de sens.

Mă uit de multe ori la comentariile pe care le postează asemenea exemplare bolnave la articolele mele. Mă crucesc în momentul în care constat cât de radicală poate fi spălarea creierului. Indivizii respectivi nu-și dau seama de situația penibilă în care se află, au numai certitudini, „știu tot” și repetă fără să se plictisească aceleași șabloane precum pick-up-urile care sar înapoi pe discurile zgâriate. Ceea ce e într-adevăr înfricoșător e că, de cele mai multe ori, asemenea „hipnotizați” nu-și găsesc niciodată calea spre trezire, pendulând toată viața într-o negură infectă.

Lumea care vine e înfricoșătoare. A-ți face loc printre exemplare atât de tembele va fi din ce în ce mai greu, iar a spera în „forța logicii și-a rațiunii” va fi o dovadă de inconștiență. Mă întreabă tot mai mulți oameni normali – înfricoșați de dimensiunea gigantică a tembelismului lumii de azi – ce-i de făcut sau cum ne putem salva. E greu de spus și foarte greu de realizat. Dar nu imposibil. Există metode eficiente pe care mă voi chinui să le pun pe hârtie în perioada care urmează. Este într-adevăr infinit mai greu decât a te lăsa dus de val, însă, cu siguranță, sentimentul de a te simți om și de a-ți admira propria verticalitate nu poate fi egalat de nicio hipnoză sau amorțire a simțurilor.

                                                                                                              Dan DIACONU

Sursa: Trenduri economice

 

 

4 Comments

 1. Ada

  Idiotul ăla din India care conduce Google ar trebui trimis la pușcărie. Așteptăm ca Trump să facă o anchetă pt că ce fac alienații de la google se numește manipulare și e pedepsită de legile multor țări

 2. Malus Dacus

  Ce colecteaza google la fiecare cautare a noastra:
  IP-ul
  Locatia
  Identificatorul unic din browser
  Sirul de cautare

  In SUA este in vigoare si mult blamatul Patriot Act care specifica:
  “All internet servers and search engines physically located in the jurisdiction of the United States are obligated to disclose any information to the intelligence services.” adica
  “Toate serverele de internet si motoarele de cautare din jurisdictia Statelor Unite sunt obligate sa furnizeze orice informatie solicitata serviciilor secrete”

  Toti gigantii de IT: Google (inclusiv Youtube care e tot al lui Google), Microsoft, Apple, Facebook, Twitter si altii se ocupa cu supravegherea, propaganda pentru NWO si cenzurarea nationalistilor, crestinilor si heterosexualilor.

  Haideti sa-l dam dracului pe Google si sa folosim duckduckgo.com sau swisscows.com sau gibiru.com
  Sa-l dam dracului pe youtube.com si sa folosim bitchute.com
  Sa dam dracului browserul Chrome al lui Google si sa folosim Firefox unde avem multe optiuni de scuritate si confidentialitate. Deasemenea putem instala pluginul Disconnect
  Sa-l dam dracului pe Facebook si sa folosim sociall.io sau diasporafoundation.org sau vk.com

 3. oioioi

  Intre timp si vimeo a sters contul Veritas.
  Nimic nou de la corporatiile jidaricane…

 4. Vera

  Nu s-o destepta Trump sa ia la amenzi mizeriile astea marxiste gen Google sau Youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.