Colimator

Propagandistul Arafat mănâncă rahat

          Răuvoitorii în perioada de alertă (maximă?!) Secretarul de stat Raed Arafat, într-o intervenție publică, ne […]

 

        Răuvoitorii în perioada de alertă (maximă?!)

Secretarul de stat Raed Arafat, într-o intervenție publică, ne spune că există „aginturi”(troli, servicii secrete străine, organizații oculte, nu știu dacă nu a pomenit și de extratereștri), care, prin știri false și comentarii, iau în derâdere eforturile conducătorilor iubiți, interpretează în mod intenționat negativ măsurile luate, lansează zvonuri, care creează o stare de neîncredere în populație, solicită controale privind achizițiile publice făcute fără licitație etc. Sintetizat spus: care sabotează. De aceea au fost sesizate serviciile secrete pentru a-i identifica. Urmează, cred eu, și să-i elimine /neutralizeze. Raed Arafat are dreptate. Iată un exemplu de interpretare răuvoitoare.

Termometrizarea populației la locul de muncă și în alte spații publice.

Domnul Ministru Nelu Tataru ne explică cu subiect și predicat că această măsură este absolut necesară pentru triajul epidemiologic și că persoanele cu febra nu vor avea acces în acele locuri și vor fi identificate și testate. În acest mod simplu sunt protejate atât persoanele bolnave, cât și cele sănătoase. Secretarul de stat Raed Arafat ne spune că este un lucru normal și că limita de admisibilitate s-a stabilit la 37,3 grade Celsius. Imediat apar răuvoitorii cu știri false.

Trolii țipă că se încalcă demnitatea, libertatea și intimitatea persoanei, că nu se respectă autonomia persoanei, că se încalcă legea drepturilor pacienților și legea privind protecția datelor personale, că în nicio țară europeană nu există asemenea reglementări. Nu contează dacă aceste afirmații sunt adevărate sau nu. Ele contrazic poziția oficială, obiectivul real este să împiedice implementarea măsurii și, în consecință, sunt false de drept.

Serviciile secrete străine (cel mai probabil rusești, chinezești sau maghiare) lansează teoria că măsura este neștiințifică și ineficentă. Dacă peste 90% dintre infectați sunt asimptomatici, ei nu vor fi depistați și vor transmite (clandestin, prin contrabandă) virusul în comunitate. Nu contează dacă aceste afirmații sunt adevărate sau nu. Ele contrazic poziția oficială, obiectivul real este să împiedice implementarea măsurii și, în consecință, sunt false de drept.

Organizațiile oculte supralicitează: personalul care efectuează manopera nu e calificat pentru o asmenea manevră, termoscanarea nu are nicio relevanță medicală, acuratețea aparatelor lasă mult de dorit (existând erori de 3 grade Celsius), sunt numeroase situațiile în care o persoană perfect sănătoasă poate prezenta o temperatură mai mare de 37,3 deoarece temperatura tegumentară este influențată de mai mulți factori: vârsta, particularități individuale, stări fiziologice, activități fizice intense, momentul zilei, anotimpul, temperatura mediului ambiant etc. Nu contează dacă aceste afirmații sunt adevărate sau nu. Ele contrazic poziția oficială, obiectivul real este să împiedice implementarea măsurii și, în consecință, sunt false de drept.

Extratereștii nu au spus nimic (încă).

În concluzie, să fim vigilenți. Dacă întâlnim o persoană, care critică măsurile luate de conducătorii noștri de oști, să nu ezităm și să o denunțăm de îndată la 112.

                                                                                             Prof. dr. Vasile ASTĂRĂSTOAE

P.S. Recunosc că și eu, în nemernicia mea, am lansat știri false. Am scris că masca pe care o purtăm (acum obligatoriu) trebuie să fie omologată, adecvată unei infecții virale și fiecare lot controlat în ceea ce privește calitatea. Am scris că dimensiunea virusului e de ordinul nanometrilor în timp ce dimensiunea porilor unei măști chirurgicale e de ordinul micrometrilor (micronilor). Ele sunt o barieră pentru microbi, pentru picaturile de salivă, dar nu și pentru viruși. Am scris că un șal, batic, fular, nu poate înlocui o mască cu filtru. Am scris că măștile neadecvate și improvizațiile pot face mai mult rău decât bine, inclusiv prin sentimentul de siguranță pe care îl induc. Nu contează dacă aceste afirmații sunt adevărate sau nu. Ele contrazic poziția oficială, obiectivul real este să împiedice implementarea măsurii și, în consecință, sunt false de drept. Apelez la clemența conducătorilor.

6 Comments

 1. satan existã

  Spurcãciunea asta chiar e doctor;arahat ãsta chiar are studii de specialitate sau e ca celebrul ,,medic” chirurg italian?
  Mã spurcãciune,încetează mă cu aberațiile astea;eu înțeleg cã ești bolnav cu capul,dar nu înțeleg de ce nu te duci să te trateze;sau cauți să fii tratat ca n Palestina,fãrã pastile?

  • q

   Gargarafat e din Siria… chiar daca are origini palestiniene.

 2. Nea Gheorghe De La Tara

  Intr-adevar, Arafat e doctor, militian sau miliardar ? Cit a cistigat tovarasul asta din Urgente de nu mai se da dus de la SMURD ? Si ce averi au Rafila, Cercel, casa lui Nelusu Tataru am vazut-o ? E clar ca astia sint doctori cu arginti, politici,politruci, BIG PHARMA !!! Astia nu vor binele romanilor, sint doar argatii comanditarilor OMS ETC

 3. Cornel-Dan Niculae

  Arafat a început să dezamăgească, după ce românii l-au primit bine.

 4. satan existã

  @Cornel-Dan Niculae,cuvântul Colectiv vã spune ceva,vã arată o legãturã cu arahat,pardon Arafat cel spurcat strãin de acest neam?

 5. Democratu”

  Nu pot fi banuit de …neprietenie, ne sustinem parterile reciproc de prea multa vreme.
  Sunt subiecte, cum este si cel de fata in care nu suntem de acord.
  Nu am vazut pe cineva sa faca scandal la aeroport ca este scanat cind se face controlul de imbarcare,…si ce scanner, de iti numara si boabele de mazare din tine.
  Nu am vazut pe cineva sa faca scandal ca politia rutiera iti face alcoolemia, sunt ei laboranti sa preleveze probe biologice ?
  Despre…dr.Arafat, ne-am vazut ” cu sacii in caruta ” , avem un serviciu SMURD , creat de EL, care merge destul de bine, cum nu merg alte multe servicii .
  Trebuie sa-i aratam recunostinta ? sau sa-i tragem suturi in cur ? ca lui Ceausescu…
  O.k., il schimbam, dar cu cine ? are cineva vre-o indoiala ca nu o sa vina vre-un politruc care in citeva luni sa strice sandramaua asa cum arata ea acum ?
  …90 sau chiar 95 % din sefii administratiei Tarii, la orice nivel, sunt niste defecti, niste iresponsabili, ce nu reusesc sa inteleaga ce imensa responsabilitate atirna pe umerii lor.
  Dintre cei 90 %,…Arafat este cel mai hot, prost si inconstient ?
  Ce sa vezi, sunt cel putin 2 (doua) Tari care il asteapta cu bogatii si functii pe care aici, la noi, nu le-ar putea avea niciodata.( Tarile sunt : Franta si Arabia Saudita ).
  Am vrut sa facem doar o discutie, nu ca ar fi frate-miu sau gineri-miu,,,,sau
  Daca voi credeti sincer, ca atata merita, da-l dracu` anchetat , judecat si condamnat,…mie imi este egal…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.