Restituiri

Prorocirea Părintelui Iustin Pârvu: „O să apară din mulțime un om credincios și foarte iubit de popor”

  Profeții culese de Părintele Arhimandrit Neonil Ștefan, starețul Sfintei Mănăstiri Frasinei, trecut la cele veșnice în anul 2016 Sunt […]

 

Profeții culese de Părintele Arhimandrit Neonil Ștefan, starețul Sfintei Mănăstiri Frasinei, trecut la cele veșnice în anul 2016

Sunt un păstrător al sfintelor caiete scrise de Părintele Arhimandrit Neonil Ștefan, starețul Sfintei Mănăstiri Frasinei din județul Vâlcea, trecut la cele veșnice duminica, 13 martie 2016. În stare de trezvie și rugăciune, arde tot mai tare în sufletul meu grija pentru Grădina Maicii Domnului. Este nevoie de multă trudă spre a ridica Țara din starea ei de degradare în care se află acum, după victoria antihristilor.

Părintele Arhimandrit Neonil Ștefan, starețul Sfintei Mănăstiri Frasinei, trecut la cele veșnice în 13 martie 2016.

Cu smerenie să-l slujim pe Hristos.

Sunteți drepți în faptă și gândire. De acum încolo să facem orice faptă bună spre slava lui Dumnezeu. Am să vă trimit pasaje din caietele sfinte. Așa cum mă va lumina bunul Dumnezeu. Interpretați textele și faceti ce credeți că este mai bine.

Doamne, dă-mi ajutorul Tău, să pun început bun, să-mi îndrept viaţa!

„O să apară din mulțime un om credincios și foarte iubit de popor. Dumnezeu îl va arăta într-o bună zi, părinte Neonil. Dar nici eu, nici tu, nu vom mai fi aici. Cel care i-i va îndruma pașii va fi un Purtător de Hristos de la Sihăstria Putnei. În anul când omul a pășit pe lună s-a născut întru Hristos, pentru România, cel ales de Dumnezeu. Când va împlini jumătate de veac își va asuma misiunea. Bătălia credinței, pierdută în față sodomitilor, va fi dată uitării. Falsul, mișelia și necinstea vor fi biruite. Rațoiul sodomit va încerca să-l omoare și mulți de-ai noștri cu mintea rătăcind în lucruri nefolositoare i-i vor da ajutor.” – Părintele Iustin Pârvu către Părintele Arhimandrit Neonil Ștefan, starețul Sfintei Mănăstiri Frasinei din județul Vâlcea.

                                              Interpretări personale:

1) „Anul când omul a pășit pe lună” – 1969 (Neil Armstrong).

2) „Când va împlini jumătate de veac” – 2019 (Anul viitor va împlini jumătate de veac).

3) Bătălia credinței – poate fi interpretată ca „Referendumul pentru Familie”.

4) Rațoiul – poate fi interpretat ca „olandez” (conducătorul lor poate este sodomit!?).

                                                                                             Părintele Andrei
                                                                                            Vâlcea 17.10.2018

Actualizare importantă din 19.10.2018, nota redacției:

Articolul de mai sus a dat nașteri la polemici pe site-ul ortodoxinfo.ro Inițial am intenționat să ștergem articolul, fiindcă solicitasem expeditorului (părintele Andrei) fotografii după „caiete” și nu am primit răspuns. Am primit acum (19.10.2018) și-l publicăm:

                                                  Ortodoxinfo și eresul pierzător!

Nu poți scapa niciodată de Cuvântul lui Dumnezeu! Numai păstratorii Mărturiei lui Hristos pot avea darul proorociei. Aici nu este vorba de o proorocie. Părintele Iustin Pârvu, părintele Neonil Ștefan și alți 11 au primit vorbele Matuitorului prin îngeri față către față. Ei au cercetat duhurile să fie siguri că vin de la Dumnezeu și nu sunt trimișii Satanei. Ei sunt păstrători de taină, îndrumători de Adevăr întru Hristos.

Cei de la Ortodoxinfo caută să atragă atenția de la Cuvântul lui Dumnezeu la propriile idei. Cum de altfel sunt mulți ce au credință și chiar sunt preoți ai Bisericii Ortodoxe. Mare parte de bună credință. Dar sunt și sataniști ce-și folosesc influența pentru a conduce pe cărări false pe cei de bună credință. Mesajele proorocilor pot fi testate numai prin Sfânta Scriptură și apoi să urmăm calea adevărului și a binelui. Numai fariseii și învățătorii legii pot zădarnici planurile lui Dumnezeu. Și avem mulți farisei. Mihail Neamțu, Adrian Papahagi, Theodor Baconschi, Cristian Preda, Răzvan Ungureanu, Traian Ungureanu, Sever Cotoi Voinescu cu a lui eretică emisiune chiar pe postul Trinitas, Dacian Cioloș ce primește daruri bisericești dar promovează pe față legile luciferice, Claudiu Târziu iubitor de Monica Macovei și de progresism „iluminat”, etc. cu haine de oi și suflet de lupi. Dar și slujitori ai bisericii cu văl de ceață peste lumină cum este părintele Necula Constantin ce nu poate face diferența între progresismul promovat de neomarxistii iliberali Liiceanu, Pleșu, Patapievici, Neamtu, Papahagi, Voinescu etc. și progresismul prin credință și Cuvântul lui Dumnezeu.

Ortodoxinfo trebuia să cerceteze cu atenție și să păstreze ce este bun din scrierea Părintelui Neonil Ștefan nu să disprețuiască din start. Se pare cu nu sunt în armonie cu Sfânta Scriptură, nu au învățat adevărul despre Hristos, nu au o viață cucernică și nu au cercetat exactitatea proorocirilor sfinților duhovnici din ultimii 30 de ani. Explicația „geocentrism versus heliocentrism” este un eres pierzător. O prejudecată ce urmează duhul lor și nu văd nimic.

Caietele Părintelui Neonil Ștefan nu sunt proorocii ci sunt o lumina mică ce va aduce lumina cea mare. Și pot valida cu mare ușurință destinul României. Mulți spun că Părintele Neonil Ștefan nu se înțelegea prea bine cu Părintele Iustin Pârvu. Da este adevărat. Dar marea taină care-i unea erea mai presus de cele lumești. Ortodoxinfo ne mai spune că ar fi trebuit să știe toată obștea monahală de aceste proorociri. Greșit. Dacă ar fi știut toată obștea monahală ar fi știut tot satul. Armatele luciferice îmbrăcate în ideologia progresistă iliberala ar fi distrus tot în cale.

Va recomand să veniți câteva zile la Mănăstirea Frăsinei. Și lumina cea mare se va arata ochilor. Caietele nu pot fi arătate acum. Unul va fi făcut public în curând, atunci când pericolul va fi prea mare și soldații întunericului sunt pe cale să cucerească cetatea.

Să-L mărturisim pe Hristos ca Mântuitor

Amin

                                               * * *

Mai jos aveți print-screen după mesajul primit (click pe imagine pentru mărire!):

8 Comments

 1. Mateas Cosntiniuc

  Oameni politici nascuti in anul 1969:
  1) Dacian Ciolos (Miscarea Romania Impreuna )
  2) Ninel PEIA (Partidul Neamul Romanesc )
  3) Nicusor Dan ( Uniunea Salvati Romania )
  Cine este?

  • none of them

   nici unul dintre acestia

 2. Mihaela

  Ca fapt divers. Ratoiul ar putea fi Iohanis. Jurnalistul Ion Cristoiu l- a numit “rata mecanica”. N-o fi sodomit dar tacit ii sustine. In 2019 sunt alegeri prezidentiale. Vestea proasta e ca Ciolos e nascut in 27 iulie 1969. Vestea buna ca nu chiar pe 16 iulie 1969. Daca vom trai vom vedea.

 3. Cristian

  Poate Ninel Peia.

 4. Costiniuc Constantin

  In 1969 s-au nascut 13 baieti. 13 Apostoli pentru Gradina Maicii Domnului. Doar cativa duovnici stiu si au urmarit parcursul lor. Dar nimeni nu are voie sa intervina. Sunt singuri in aceasta lupta pana la jumatate de veac. Este o lupta grea. Au fost atacati, amagiti, inselati de diavoli in haine de om. Poate nu va rezista nici unul pana la 50 de ani. Unii au murit la revolutie ( 3 apostoli). Altii, loviti prea tare au devenit preoti si calugari. Altii au pornit prea devreme si au fost linsati de fortele raului ( vezi Codrut Seres – nascut la 2 august 1969 in Zalau – si pretendent la Presedentie, a infiintat cu Dan Voiculescu, Partidul Umanist din Romania). Tot in Zalau s-a nascut si Dacian Ciolos pe 27 iulie 1969 ( a infiintat Miscarea Romania Impreuna) – dar a fost acaparat de fortele raului. Nicusor Dan nascut in Fagaras pe 20 decembrie 1969 ( a infiintat Uniunea Salvati Romania) – si instinctiv a fost, fara sa vrea de partea fortelor raului ( s-a retras deoarece a simtit ca este o greseala si avea alta menire de la Dumnezeu). Ninel Peia nascut pe 7 octombrie 1969 (fost deputat, a infiintat Partidul Neamul Romanesc avand sigla Crucea Sfantului Apostol Andrei) este inca solitar, neinteles si mistic). De remarcat coincidenta zilei de nastere cu ziua referendumului pentru familie 7 octombrie 1969 – 7 octombrie 2018 ( cand acesta a implinit 49 de ani), 7×7= 49, varsta implinirii depline). Mai este de remarcat anagrama numelui parintelui NEONIL ( Neonil Stefan, Staretul de la Manastirea Frasinei – Athosul Romanesc) cu numele de NINEL.
  In final exista 3 variante: 1) poate ramane in cursa unul singur ( ori apostolul satanei ori apostolul divinitatii). 2) pot ramane in cursa doi ( si apostolul satanei (IUDA) si apostolul divinitatii ) si atunci sa vezi lupta). 3) nu va ramane nici unul ( si Romania va dispare ca stat).
  Si profetia Indianului Gupta Swami este interpretata gresit. Multi oameni au interpretat ca cel ales este din Bucovina. Gresit. Profetia spune ca „într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început”. Deci „ de aici va porni” si nu ca este de „aici”. Atentie la intelesul frazelor.
  Dumnezeu ne va lumina!

  • justitiarul

   Am primit articoul pe e-mail și a părut credibil. O să-l ștergem de pe site, mai ales că am solicitat expeditorului fotografii ale „caietelor” și nu a mai răspuns!

 5. Ioan

  Ar putea fi Ninel Peia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *