Observator

Prostia stă cu președintele la masă!?

  Presa de astăzi m-a ajutat să înțeleg și eu, destul de târziu, adevărata deosebire dintre un președinte și un […]

 

Presa de astăzi m-a ajutat să înțeleg și eu, destul de târziu, adevărata deosebire dintre un președinte și un rege. Cum e cu regele, mă ajutase Vlahuță să înțeleg, atunci când mi-a spus că MINCIUNA STĂ CU REGELE LA MASĂ. Astăzi, cum ziceam, am înțeles deosebirea între rege și președinte.

M-a ajutat acest paragraf pe care l-am găsit în presa-on line de azi: „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de hotărârea de astăzi a Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării. Având în vedere că decizia CNCD este una profund politică, Președintele României va contesta această hotărâre la instanța competentă.”, se arată în răspunsul Administrației prezidenţiale, la solicitarea MEDIAFAX.

M-am dus repede să văd ce este CNCD-ul ăsta și am aflat că este autoritate de stat autonomă. Car’va’zică nu este al PSD-ului? Măi, să fie! Păi, autoritățile de stat din România adoptă decizii politice!? Măi să fie!

Și uite așa, după ce m-am mirat, am înțeles diferența dintre rege și președinte. Cu președintele, PROSTIA STĂ LA MASĂ!? Căci, nu-i așa, dacă decizia aia este politică, deși aparține unei AUTORITĂȚI DE STAT, ce instanță este competentă ca să judece decizia politică a unei autorități de stat?

Mă opresc că mă doare burta de râs. Nu mai pot! Mai rar atâta prostie! Credeam că, după ce a dat-o afară pe duduia aia care se tăvălește acuma printr-o televiziune falimentară, și-o fi pus pe cineva cu ceva minte să vorbească în numele lui. Ți-ai găsit! De fapt, ce mă mir? De sute de ani se știe că… și pistolul e la fel ca turcu’.

M-a atacat cineva acuzându-mă că n-am înțeles ce a vrut să spună prin acel comunicat. Și a încercat niște explicații. L-am oprit și i-am explicat că eu nu m-am referit la CE A VRUT SĂ SPUNĂ, ci la CE A SPUS. Apoi l-am întrebat cum de el n-a înțeles din ce am scris eu, că am vrut să spun că este … foarte inteligent?!

                   Sursa: https://altfel.wordpress.com/2020/05/20/prostia-sta-cu-presedintele-la-masa/

1 Comment

  1. sic semper tyrannis

    AMANDOI SUNT SANTAJATI SI SUSTINUTI DE FACTIUNEA DEMOCRATILOR SUA INFILTRATA LA NIVEL INALT IN NATO SI IN PUNCTELE DE PUTERE ALE TARILOR EUROPENE – SOROS PAPUSATUL CARE ARE IN SPATE ELITELE OCULTE MONDIALE. CEEA CE SE INTAMPLA ESTE GLOBAL, ODATA CU RESETAREA FEDERAL REVERVE BANK – ROTHSCHILD PENTRU CA IN SCURT TIMP SA EXISTE O UNICA MONEDA VIRTUALA. ESTE CU ADEVARAT O LUPTA INTRE BINE SI RAU SI SEAMANA TERIBIL CU SFARSITUL APOCALIPTIC DIN BIBLIE. AM CITIT UNDEVA CA ELITELE PREGATESC UN SCENARIU „BIBLIC” CHIAR, RESPECTAND TOATE DESCRIERILE BIBLICE ALE APOCALIPSEI IN ACTIUNEA MASIVA DE RESETARE GLOBALA, UCIDERE A POPULATIEI LUMII INTR-UN LAGAR MEDICAL DEVASTATOR MENGELE. VOR SUPRAVIETUI DOAR COPIII – ACESTIA POT FI „EDUCATI”. AR EXISTA O MICA SANSA CA OAMENIREA SA SE REVOLTE, CEEA CE NU SE INTAMPLA SAU PREA PUTIN….SA NE RESEMNAM?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *