Observator

Proștii adoră statul totalitar și arestul la domiciliu (II)

                                 Vegetarea mondială Am citit […]

 

                               Vegetarea mondială

Am citit comentariile de aici M-am îngrozit! Oamenii refuză sa gândeasca! Ne-am transformat în niște viețuitoare care consumă și se reproduc! E normal ca ne simtim mai aproape de maimuță, decat de Dumnezeu! Și fiind maimuțe, o sa sfârșim în locul lor, pentru cei care gândesc!

Știți cum începe dictatura? Prin pierderea drepturilor și  libertăților! Care? Oricare! Oricât de mic/mică! Cum se poate asa ceva? Din comoditatea de a gândi mai întâi și de a reacționa mai apoi!

Ce-i dacă mă filmeaza peste tot, nu am nimic de ascuns! Lumea o sa fie mai sigură!

Ce-i dacă prin celular se știe tot timpul unde sunt? Dacă mă răpește cineva, poate fi de folos!

Ce-i dacă datele mele circulă prin net neprotejate? Le dau eu de bună voie în plus, prin facebook/instagram…

Ce-i dacă mi se ia temperatura? Abia știu și eu cum stau!

Ce-i dacă nu mai există bani lichizi? Nu mai poate nimeni „spăla” bani!

Ce-i dacă ne vaccinează cu forța? O să fim mai sanatosi!

Ce-i daca ne pun cip! E mai simplu pentru toți!

Sunt discuții pe care le citești/auzi tot mai des de la oameni de la care nu te-ai aștepta să fie așa superficiali! Sub dictatură ne închipuiam că suntem închisi într-o țară (cum de fapt am fost).  Noi, cei care am trăit „pandemia” știm cum este să fii închis într-o casă/apartament. Putem fi însă închiși pe o planetă! Pământul tot, poate fi o închisoare și daca nu ne trezim, așa o să fie!

Închis nu înseamnă neapărat un spațiu pe care îl poți folosi, ci și lipsa dreptului de a-l folosi fără restricții. O închisoare e pedeapsă nu doar prin spațiul închis, cât prin privarea de a face ce vrei, când vrei, dacă vrei de bună voie, nu prin constrângere!

Urmărirea continuă este specifică deținuților (la domiciliu) care poartă un cip! Nu a oamenilor liberi! Poate doar a animalelor. Câinele meu are cip, ca să fie identificat stăpânul atunci când cățelul se pierde! Ca să știe toata lumea că e proprietatea mea! Ca să-l pot recupera prin identificare!

Vaccinarea este un procedeu medical care poate produce mai mult rău decat bine! Și cel mai mare rău nu înseamnă neapărat să mori! Rău înseamnă să ramâi și dependent pe viața de altcineva care să te îngrijească! Cum se face atunci că pentru o operație riscantă trebuie să-ți dai acordul, în timp ce vaccinarea poate să devină obligatorie?

Lumea consideră ca avuția îți dă putere. Nu prea, mai multă putere îți dau informațiile! Cu bani e greu să-l cumperi pe fiecare, dar fiecare are un punct slab. Trebuie doar să-l cunosti sau deduci!
Libertatea este un dar Dumnezeiesc. Dacă Dumnezeu în nemărginita lui întelepciune ne-a lăsat liberi, ar trebui să luptăm să rămâneam așa și față de puterea pământească! Nu credeți?

                                                                                    Ioan SPERLING, vrabiute.blog

Citiți și Proștii adoră statul totalitar și arestul la domiciliu

Sondaj IRES: Românul, frate bun cu Big Brother, se vrea cipat, vaccinat, supravegheat și fără prea multe drepturi și libertăți!

8 Comments

 1. Dan Stoian

  Părintele profesor Necula i-a spus odată unei profesoare de biologie care preda evolutionismul și care era oripilata de ideea că omul este creația lui D-zeu că “fiecare om se trage din ceea ce crede “. Actualmente nu este grav că cei mai mulți oameni cred “în mod științific ” că sunt descendenții maimutei, ci faptul că aceștia au briciul în mână (am vrut să zic laba), indiferent cum s-ar numi acest instrument (cip, vaccin, card etc). P.S: Totusi, biologia ne învață că și maimutele iubesc libertatea…

 2. satan existã

  Mi a fost atrasã atenția modul în care a fost scris acest articol;știind prima parte din acest subiect,subiect care sper că va deveni un articol împãrțit în nenumărate pãrți (cu alte cuvinte,un articol ce evoluează în aceleași timp cu evenimentele din societate),am rămas surprins de diferența de abordare din cele două părți;uitåndu mã la autorii articolelor,am descoperit explicația:sunt doi autori diferiți;în următoarul mesaj mã voi axa doar pe analiza pãrții a doua a acestui articol,adică cel de aici.

 3. satan existã

  Acum scriu cum vãd eu lucrurile;dacă greșesc sper sã se sesizeze cineva și să mi atragă atenția prin argumente.
  Autorul articolului,domnul Ioan Sperling (oare este romån?) este foarte speriat de reacția oamenilor din articolul unde ne a lãsat posibilitatea de a l accesa;sincer să fiu doar am intrat și am ieșit;frica și nedumerirea domnului Ioan cred că se datorează faptului că dumnealui nu și cunoaște conaționalii și anume:majoritatea zdrobitoare a românilor este atee;de aici rezultă un lucru comun pentru majoritatea ateilor:ignoranța;romånii nu sunt informați,nu sunt interesați de a afla informații esențiale despre esența vieții și anume:eternitatea;cu siguranță dacă nu ar exista ignoranța asta zdrobitoare nu ar mai exista atât de mulți atei;urmează al treilea mesaj.

 4. satan existã

  Cum spuneam,cei mai mulți din conaționali sunt atei,într o oarecare mãsurã este și normală spaima și acceptarea acestor restricții,acestor obligații ce au fost date atenție,de niște oameni credincioși;chiar dacă credința lor este greșitã,între o oarecare măsură este de apreciat că ei știu că au o misiune,cã ei au niște obiective,că ei servesc o cauzã,că se închinã unei entități;mai departe în al patrulea mesaj

 5. satan existã

  Este vorba de masoni;ei controlează lumea (deocamdată doar parțial),ei vor fi cei ce vor impune vaccinarea,eliminarea banilor lichizi,cipuirea oamenilor;dacă oamenii nu ar fi atei,cu alte cuvinte,ar fi informați,le ar fi aproape imposibil să impună controlul total;dar aici sunt foarte multe de discutat,credința,Biserica,evenimentele ce au fost prorocite,ar trebui expuse în articole separate,dezbãtute cu teologi,cu oameni cu adevărat credincioși,cu persoane ce știu că unele dintre evenimentele ce urmează să se întâmple,sunt mai aproape decât își închipuie mulți dintre atei.

 6. satan existã

  Și ceva cu care nu vreau să rămân dator:diferența stilului celor doi autori:cel din prima parte are o atitudine de luptă,de reproș asupra conaționalilor nepãsatori față de soarta proprie;cel de aici din a doua parte are un stil temãtor,o surprindere fațã de realitatea ce l a izbit,niște explicații fricoase la ce o să se întâmple,o împãcare cu propriul destin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *