Colimator

PSD îl propune pentru funcția de premier pe soroșistul „pupenklaus” Remus Pricopie

Alianța dintre Ciolacu și Ponta din care a rezultat propunerea lui Pricopie trebuie înțeleasă ca o împăcare a aripii acoperiților […]

Alianța dintre Ciolacu și Ponta din care a rezultat propunerea lui Pricopie trebuie înțeleasă ca o împăcare a aripii acoperiților „pe stânga” din SRI cu cei din SIE, rezultând propunerea pentru funcția de premier a păpușatului lui Coldea care are și suportul lui Soros, adică al stăpânului SIE. Am explicat încă de la debarcarea Veoricăi că urmează marea reîntoarcere a securiștilor în PSD. Iat-o! Exact așa cum s-a făcut după ce Ponta – pe atunci președinte al PSD – readucea în câmpul tactic al partidului UNPR-ul.

Remus Pricopie nu e nici pe departe un incomod pentru Iohannis. Ar trebui să vă amintiți că penibilitatea de „confruntare” din campania electorală dintre Plăvan și el însuși – ajutat de agenții de presă ai SRI&SIE – a fost organizată la SNSPA, unde este rector tot acest așa-zis intelectual.

Așadar, nu mai mergeți după fentă, ci priviți realitatea în față: PNL=SIE, PSD=SRI, USR=SRI, ALDE=SIE, Pro România=SIESRI&SIE=CIA, iar CIA (în România și-n multe alte locuri de pe planetă)=Soros.

Înțelegeți că pe scena politică nu există niciun partid românesc. Absolut toți sunt păpușați de ticăloșii care au aruncat România în haosul în care se află.

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), în frunte cu rectorul lingău Remus Pricopie, i-a acordat prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, Franciscus Cornelis Gerardus Maria Timmermans pe numele său real și complet, distincția Doctor Honoris Causa. În sală s-au aflat și alți pupincuriști de cururi soroșiste europene: Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, Victor Ponta fost premier și ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu. (Foto și comentariu „Justițiarul”.)

Ce e de făcut? – mă întreabă mulți. Păi hai să punem pe hârtie cam ce-ar trebui făcut pentru a îndrepta lucrurile: în primul rând ar cam fi cazul să avem și partide românești pe scena politică, partide care să ia puterea cu un procent de peste 75%. Apoi ar trebui vânate sursele de finanțare ale propagandei și ale ONG-urilor care fac agitație progresist-neomarxistă. În același timp ar trebui desființate toate serviciile secrete, decapitată armata de toți acoperiții intoxicați de americani, curățată justiția de acoperiți și propagandiști (adică aproximativ 80% dintre procurori și undeva pe la 50% dintre judecători). Apoi curățat învățământul de progresiști.

V-am făcut o enumerare schematică pentru a înțelege că România e un organism aflat în metastază. Practic nu poți strănuta fără să dai de vreun neobolșevic progresist. Asta e realitatea. Priviți-o în față și rețineți pentru totdeauna că nu trebuie să aveți nicio speranță în ceilalți. Toți sunt numai lupi sau șacali în blană de oaie. Înțelegeți amănuntul ăsta și veți fi ceva mai liberi!

                                                                                                                  Dan DIACONU

Notă „Justițiarul”: E o certitudine că Remus Pricopie – bursier Soros și Fullbright, rectorul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative – este omul lui George Soros, pupincuristul lui Iohannis („pupenklaus”) și trompeta Serviciului Român de Informații, care numai „român” nu mai este, fiind la cheremul CIA, Mossad, FBI, BND, MI5 și MI6 etc. Să nu uităm că globalistul Remus Pricopie, rectorul fabricii de politruci progresiști SNSPA, l-a făcut Doctor Honoris Causa în 11 martie 2019 pe marele globalist progresist Frans Timmermans, pe numele său complet de „domnișoară” avut la naștere Franciscus Cornelis Gerardus Maria Timmermans (politician olandez provenit din serviciile secrete, prim-vicepreședinte al Comisiei Europene), cel care urăște România din toți rărunchii și a pus „bețe în roate” țării noastre.

Citiți și:

Fabrica de politruci neomarxiști SNSPA la braț cu Soros pentru combaterea naționalismului

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) este noua fabrică de politruci soroșiști neomarxiști, demnă succesoare a Academiei Ștefan Gheorghiu, vechea fabrică de politruci marxiști

„Vedete” de televiziune și „profesori” la Școala de Politruci Globaliști: Barbă Albastră și Penisul cu Ochelari

„Jeana nu e moartă, Jeana se transformă” sau de la Academia Ștefan Gheorghiu la SNSPA

Propaganda perfidă a ’telectualilor produși la fabrica de politruci globaliști progresiști SNSPA

„Vedete” de televiziune și „profesori” la Școala de Politruci Globaliști: Barbă Albastră și Penisul cu Ochelari

Ecaterina Andronescu împarte lumea în popi ortodocși și protestatari universitari

Rețeaua lui Soros, implicată direct în alegerile prezidențiale și în criza guvernamentală din România

Klaus Iohannis s-a înregimentat în Rețeaua Soros

Aderarea lui Iohannis la organizația soroșistă European Council on Foreign Relations (ECFR), un subiect îngropat rapid în România

Zbor deasupra unui cuib de grauri soroșiști

Lista lui Soros: colaboraționiștii care au trădat România

Cum a fost acaparată România de rețeaua lui Soros

Ascensiunea fulminantă a alogenului Eduard Hellvig, recomandat de vocea și talentul lui Soros

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.