Puncte de vedere

PSD – un PNL mai mic la prohabul lui Iohannis

  Mă abțin cu greu de ceva vreme să mai scriu despre vânduții ăștia de la PSD, dar lipsa lor […]

 

Mă abțin cu greu de ceva vreme să mai scriu despre vânduții ăștia de la PSD, dar lipsa lor de reacție pe temele mari și grave ale României, mă scoate din sărite! Exceptând-o pe Olguța Vasilescu, care, din când în când se mai războiește cu ei, întregul PSD este preocupat doar de câte voturi o să ia ei la locale, la parlamentare și ce înțelegeri să mai facă cu Iohannis și cu Orban.

România este vândută la bucată, se încovoaie sub bocancul Celui De-al Patrulea Reich, naționaliștii sunt călcați în picioare și terfeliți, iar ăștia fac înțelegeri pe anticipate, vot din „n” tururi și toate mizeriile lui Iohannis! PSD-ul actual este ca o oaie căpiată care aleargă cu turma spre baltă, unde se vor arunca cu capul înainte să se înnece.

Televiziunile sunt vândute, majoritatea presei și site-urilor de știri e controlată de Iohannis, ăștia vând tot, Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ) va trece din nou la DNA de unde se vor șantaja din nou magistrații și politicienii, adică fix pe proștii ăștia îngrămădiți care astăzi se ascund sub fustele SISTEMULUI. Sănătatea, Învățământul sunt vândute, România este vândută, iar Ciolacu îl felicită pe penalul Predoiu pentru că invocă o hotărâre a CCR (?!) Același Predoiu care subordonează din nou justiția politicului, mult mai grav și mai pe față decât în 2009-2019!

Nici o vorbă despre vânzarea pe degeaba a Aeroportului, despre traficul de influență, despre distrugerea SIIJ! Pe ei îi freacă grija cum mai iau ei două mandate de primar de unde să meargă fix la pușcărie, unde-i va trimite Iohannis cu toptanul.

Ceea ce nu a înțeles Ciolacu, ca și mulți alții, este că cu Sistemul nu faci înțelegeri, pentru că oricum te execută de nu te vezi, se urinează pe tine când ți-e lumea mai dragă! Cazul Zgonea, care se ținea în brațe cu ambasadorul SUA, cu Securitatea și cu puii ei, este edificator. Când nu au mai avut nevoie de el, s-au șers cu el fix unde trebuie și i-au dat trei ani cu executare!

Știți de ce-mi aduce aminte asta? Într-o emisiune, când era pe cai mari și luptător împotriva „coruptei” Olguța, am spus de Zgonea că are dosar la DNA pe o poveste de la Buzău –  și nu numai –  și că va fi executat. M-a sunat a doua zi și m-a întrebat dacă am vorbit serios și i-am spus textual, cu toată prietenia, că va fi condamnat cu executare când nu vor mai avea nevoie de el! Să vezi ce-mi mai spunea Vali că „așa nu mai merge, că e prea multă corupție”(?!) și toate rahaturile pe care le mâncase de la ăștia!
– Na acum și servește!
– Cu executare, să nu stai la coadă, Vali!
Lucru pe care îl spun și momâilor ăstea de la PSD, în frunte cu Ciolacu, care-l va urma pe Zgonea:
– Când nu vor mai avea nevoie de voi, după ce vă vor folosi, veți înfunda pușcăriile, măi Ciolacule, că au nevoie de exemple iar pe voi să nu vă țină prea mult pe poziții, ca să-și pună Grindenii și Popii lor.
Le spun degeaba, că tot la Pușcărie vor merge, asta după ce-i va mai folosi o perioadă Iohannis, mai nou și Rareș Bogdan(?!) ca șliț la pantaloni!

Așa v-au condamnat pe toți la Moarte! Am scris în urmă cu șase luni ce vi se pregătește: Neoliberalismul adus de Germania, Iohannis și Orban va vinde totul, dar în primul rând sunteți dumneavoastră cei condamnați la moarte! Mizerabilii de la PSD au bătut palma cu mizerabilii la PNL și cu Iohannis pe viața dumneavoastră! Așa cum am scris acum un an, vor privatiza Sănătatea, vor vinde totul!

Ca să înțelegeți cum veți muri: Banii pentru Sănătate se vor împărți în două, între Stat și Privat. Dacă vă duceți la Spitalul de Stat, el nu va mai avea bani, vă vor trimite la Privat că nu mai sunt bani! Când veți ajunge la Privat, vă vor cere cinci milioane minimum pe zi cazarea, plus altele. Trei zile, cincisprezece milioane, cinci zile, douăzeci și cinci de milioane cel mai ieftin, plus alții. În total vreo cincizeci de milioane pe cinci zile. Dacă vă operați, mai scoateți cincizeci de milioane plus cincisprezece milioane/zi la Terapie Intensivă. Una peste alta, nu ieșiți fără 100 (o sută) de milioane pentru cinci zile. Nu-i aveți, nu aveți unde să vă duceți, pentru că banii Spitalelor de Stat se vor duce de mâine dimineață la Privat. În acest caz, o să muriți! Așa cum se întâmplă în alte State!

Va urma PRIVATIZAREA Casei Naționale de Asigurări de Sănătate! După care Învățământul, după care totul! Și copiii dumneavoastră vor avea aceeași soartă. La medicii de familie va fi la fel! V-am prevenit înainte de a vota în toamnă, v-am chemat în stradă din primăvară! Vi s-a rupt!

Acum, PNL-ul, pe mână cu PSD-ul, o să facă alegeri anticipate, la ordinul lui Iohannis și Merkel, V-AU CONDAMNAT PE TOȚI LA MOARTE! De azi pentru serviciile medicale o să trebuiască să plătiți și nu o să aveți banii care vi se vor cere. Să vă fie de bine!

                                                                                                               Gelu VIȘAN

Nota redacției „Justițiarul”: La apelul disperat al domnlui Gelu Vișan pe Facebook, prin care solicita să vină românii în stradă, să protesteze în Piața Victoriei, ieri seară, în memorabila zi blestemată de 4 februarie 2020, când ticălosul guvern liberal a adoptat la foc automat 25 de ordonanțe de urgență, majoritatea împotriva poporului român, au mai venit doar trei persoane în fața sediului guvernului. Așa că, vorba domnului Vișan: „Să vă fie de bine!”  Adăugăm și noi: Foarte bine vă fac ticăloșii antiromâni care conduc țara! Pentru indiferența voastră și lipsa de solidaritate în apărarea drepturilor voastre, vă meritați soarta!

2 Comments

  1. alex

    Sunt de acord cu nota redactiei “Justitiarul”! Suntem o natie de lasi, de oi, de masochisti!

    • mototol

      Suntem punctul 0 al testării experimentelor psihotronice și al manipulării, după noi americanii și restu în ordinea statelor cele mai”dezvoltate” economic, industrial.În funcție de ce rezultate obțin pe noi dezvoltă metoda pentru a fi aplicată și altora,nu suntem nici oi nici lași doar că șansele de supraviețuire ale oricui pe o perioadă destul de lungă de timp scad spre 0, dar barem să fi rezistat mii de ani sub asediu, e un miracol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.