Atitudini

Pseudo-dizidentul Dinescu și „noua” Șobolaniadă

  Când corabia e în pericol, primii care o părăsesc sunt, după cum bine se știe, șobolanii. Unii dintre aceștia […]

 

Când corabia e în pericol, primii care o părăsesc sunt, după cum bine se știe, șobolanii.
Unii dintre aceștia sunt, însă, șobolani profesioniști, adică indivizi cu o îndelungată experiență în trădare, duplicitate și impostură. Ei trebuie cunoscuți și studiați cu atenție.

În această cheie trebuie citit cazul „poetului“ Mircea Dinescu, care anunță că dorește să fie șters din lista fondatorilor Grupului pentru Dialog Social (grup care tocmai l-a premiat, cu un tupeu nemărginit, pe procurorul Augustin Lazăr). Chiar dacă, în acest caz, nu vorbim de o corabie, firește, ci de o hazna (încă) plutitoare.

Dinescu este, în realitate, un versificator de mâna a doua, școlit la cunoscuta academie Ștefan Gheorghiu (școala superioară de cadre a Partidului Comunist Român) și promovat aberant, de vreo treizeci și ceva de anișori, pe post de… „dizident anti-comunist“!!!

Umăr la umăr cu alți așa-ziși „revoluționari” și „anti-comuniști” de mucava, propagandistul Dinescu a vărsat nestingherit otravă prin tot felul de canale media, făcându-se că lucrează pentru binele nației dar, în realitate, fiind una dintre cele mai active voci din corul idioților utili ce au slujit vasta operațiune de distrugere a României.

Dinozaurii comunismului Dinescu și Caramitru, „revoluționarii” care se făceau că lucrează în decembrie 1989 și manipulau o țară întreagă.

Desigur, intensa sa activitate propagandistică nu a rămas nerăsplătită. De aceea, s-ar cuveni niscaiva anchete serioase – că tot suntem în plină luptă împotriva corupției – care, fără îndoială, vor aduce multe, multe surprize pentru cei care au avut naivitatea să aibă încredere într-un asemenea individ.

„Demisionar” sau nu, Dinescu rămâne ce a fost și nu mai poate păcăli multă lume. Încet dar sigur, iese la lumina întreaga mizerie a conspirației bolșevice (vechi și noi) care a infectat și încă infectează societatea românească.

Oricum, veți vedea o puzderie de asemenea „cazuri”. „Șobolaniada” abia a început !

                        Marian MUNTEANU, liderul manifestației maraton din Piața Universității (1990)

Citiți și

„Savantul” Mircea Dinescu pe urmele Elenei Ceauşescu

Disidenți români adevărați și cei inventați

GIL ANDRIESCU, ce naiba căutai tu pe 22 decembrie, pe post de Cerber la Televiziune?

 

2 Comments

  1. Codruţ

    Pe măsură ce trece timpul, iese la iveală tot mai abitir ţiganul din acest specimen greţos, care taie ceapă la televizor o dată pe săptămână înconjurat de lăutari şi ia pentru asta peste 15.000 de euro pe lună,

  2. CITAT

    40.000 de euro. Atat i-a facut Stelian Tanase salariul lui Mircea Dinescu, din banii nostri, ai contribuabililor, conform surselor de incredere ale cotidianului BURSA. Sursele citate subliniază că o mare parte din bugetul alocat pentru noua grilă de programe se îndreaptă către noii colaboratori externi: “Conducerea TVR a dat într-o parte cu sacul şi într-o parte cu picătura. În timp ce oamenii aduşi din afară să facă emisiuni primesc sume importante de bani, cum este cazul lui Mircea Dinescu, ce primeşte 10.000 de euro săptămânal (n.r. pentru două ediţii ale emisiunii pe care o va realiza), producţiile de film beneficiază de foarte puţini bani. Sunt realizatori plătiţi cu 2.000 de lei pentru o producţie”. Nu stim insa daca nu cumva si magarul lui Dinescu intra in contractul respectiv, ceea ce ar justifica atunci suma exorbitanta.
    Stelian Tănase, directorul general interimar al TVR, a anunţat, recent, că televiziunea publică are cea mai ieftină grilă din istoria sa – respectiv 25.000 de euro pe săptămână. În cadrul noii grile vor avea emisiuni oameni de televiziune precum Ion Cristoiu, Daniel Apostol, Mircea Dinescu, Florin Iaru, Ion M. Ioniţă, Miruna Munteanu sau Cornel Nistorescu, mai scrie BURSA. Tanase nu ne-a spus, insa, daca cei 25.000 de euro sunt banii pentru curent pentru ca, in mod evident, suma nu are cum sa includa si salariile “vedetelor”. Portalul Ziaristi Online a facut o solicitare catre TVR, in urma cu mai multe zile, pentru comunicarea salariilor unor noi realizatori insa pana acum nu am primit vreun raspuns. Avocatul nostru este pregatit sa dea in judecata conducerea postului si personal pe directorul de comunicare al televiziunii publice.

    Un nou credit de 20 milioane de euro de la Raiffeisen Bank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *