Colimator

Pușcăria medicală

  Toată tagma mass media urlă pe aceeași voce că cei care demonstrează în Piață sunt negaționiști. Este cea mai […]

 

Toată tagma mass media urlă pe aceeași voce că cei care demonstrează în Piață sunt negaționiști. Este cea mai simplă rețetă de aruncat cu rahat în niște oameni onești. Rahat care apoi e preluat de nulitățile guvernamentale și împachetat în cretinisme care, în final, ajung la „rădăcina răului”: rușii. Căci, nu-i așa, e cel mai facil să arați spre Moscova atunci când tu ești un bou retardat care băuni de prostie.

Îmi povestea un individ destul de apropiat de zona acoperită cum s-a desfășurat ultima șmecherie de influențare a populației. Se știa că termoscanarea este, în sine, o măsură umilitoare care-l aducea pe om la cheremul unui paznic cu două clase. Se temeau că din toată chestia asta va ieși scandal. Știți cum au reușit s-o impună? Au început cu dezinformarea cum că unii au zis că termoscannerul citește gândurile, că prăjește creierul, că bagă microchip în cap s.a.m.d. În realitate, toată chestiunea pe care-ați văzut-o dezvoltată hazliu pe rețelele de socializare și-n media a fost una răspândită inițial de băieții veseli. Nici naiba n-a spus chestia asta. Abia ulterior au apărut unii – cine știe?, poate chiar de-ai lor – care-au dezvoltat subiectul dându-i o aură conspirativă. Ideea e că, aruncând în derizoriu subiectul, au obținut consimțământul pulimii care, desigur – din dorința de-a nu apărea penibilă – nu-i mai asculta pe cei care vorbeau despre situația umilitoare în care te pun autoritățile,

Să revenim acum la situația actuală. Urlă Lucovid cel bețiv cum că ăia care neagă virusul manifestă în piață. Nu, bă, nu negaționiștii urlă, ci oamenii care mai au cap pe umeri și văd ce prostii faceți, cum încercați, cu ticăloșie, să transformați România într-o colonie penitenciară. Eu, ca individ, trebuie să fiu autonom. Statul nu e stăpânul meu. Mai mult, nu eu am nevoie de stat, ci statul de mine. Fără mine și ceilalți ca mine, statul nu ar exista. Faptul că vii tu și-mi spui că în numele unei pandemii te faci stăpânul meu e de neacceptat. La fel cum, de neacceptat este impunerea schemei de tratament pe care mi-o aplici. Odată intrat în spital, doctorul nu e stăpânul meu, ci partenerul meu. Obligația lui e să-mi spună ce căi de tratament sunt, iar eu să-mi aleg. Asta dacă nu-i încredințez lui în totalitate stabilirea tratamentului după consideră că e mai bine.

Niciodată până acum – cu excepția comuniștilor care internau dizidenții la diribau – nu s-a pus problema internării cu forța. Am luat o boală contagioasă? Asta e. Dacă vreau să mă internez, bine, dacă nu vreau, lasă-mă să mă izolez unde vreau. OK, înțeleg că pot fi un focar, că pot afecta viața celorlalți, dar dacă a dat beleaua peste mine, în continuare am dreptul la propria viață. Despre asta e vorba, băi idiotule!

Când mă îmbolnăvesc, boala e tot a mea. Sunt o persoană liberă și eu sunt cel care trebuie să ia decizia cum o tratez sau dacă o tratez. Poate consider că nu e necesar tratamentul, poate că vreau să mă tratez cu levănțică sau cu pipi de broască râioasă. E fix treaba mea, nu a ta.

De-aceea, limitarea atât de brutală a libertăților printr-o lege aberantă pur și simplu nu e acceptabilă. Există o limită până la care puteți merge, prostovanilor! Nu e posibil să urinați pe drepturile omului în numele unei boli existente sau nu. La câtă propagandă ați făcut cu virusul ăsta, mă aștept ca la tura următoare să vă apucați de propagandă fără să aveți un agent patogen. Doar pentru a vă crea setupul pentru a mai trage un jaf. Iar în cazul ăsta, să mă trezesc arestat doar pentru că simptomele „bolii” sunt respiratul cu o anumită frecvență.

Nu în ultimul rând aș vrea să mă adresez lui Raed Arafat. După cum bine știi, o groază de oameni ți-au luat apărarea atunci când era să fii belit întrucât anumite interese o cereau. Știi care e problema ta, Raed? Este una dintre legile lui Murphy, cunoscută ca „Principiul lui Peter” și care spune că „în orice ierarhie, un salariat are tendința de a urca până la nivelul său maxim de incompetență”. Știu exact ce ți se-ntâmplă, Raed. Te-ai trezit cap în conspirația COVID-ului. Cunoștințele tale nu-ți permit să evaluezi situația, să înțelegi nuanțele și, ca atare, iei de bune toate cele care ți se servesc. De asemenea, cauți să dai tot ce e mai bun din tine, dar iese prost. Așa se întâmplă de fiecare dată. Când mergi în beznă fără repere, traseul pe care-l descrii seamănă ca două picături de apă cu cel al unui bețiv. Exact asta ai făcut tu în toată această pandemie. Și nu te-ai limitat la a trage aer în piept. Ai sărit, precum croitorașul la războiu’, te-ai luptat precum Don Quijote cu morile de vânt. N-ai făcut nimic. Privind din exterior e de râs. Din interior, nu doar că te-ai compromis, dar ai reușit să-i întorci pe cei care-ți țineau partea împotriva ta. Iar asta, dragul meu, va fi sfârșitul tău. Și nu doar al tău, din păcate, ci și al sistemului pe care l-ai pus la punct și care, fără doar și poate, e foarte bun.

Privind retrospectiv, putem vedea dimensiunea bătăii de joc la care-am fost supuși. S-a stat în stare de urgență fix de pomană. Idioții au scos tancurile-n stradă și pe melitari din cazarmă pentru a se lupta cu COVID-ul. Au blocat economia, au îngropat-o pentru un pericol ipotetic. Luați morții de boli terminale de anii trecuți și, dacă veți studia cauzele, veți constata că o mare parte dintre cei care-au decedat au căzut victime răcelilor banale, gripei sau altor probleme minore. Ceea ce-i minor pentru omul sănătos e fatal pentru cel bolnav grav. Se știe de când lumea. Ce trebuie să facem în cazul ăsta? Să declarăm epidemie de guturai, să scoatem laringita în afara legii, să-i băgăm la bulău p-ăia care fac sinuzită?

Faptul că în toată lumea politicienii idioți au închis țările și economia nu e un argument care să stea în picioare. S-a văzut limpede la noi ce s-a întâmplat: am stat în case două luni, pentru ca ulterior, numărul de îmbolnăviri să crească. De ce? Pentru că așa e natural. La fel se-ntâmplă și la italieni, spanioli, francezi sau nemți, doar că acolo se pune batista pe țambal. N-ai cum să te lupți cu așa ceva! Dacă te-ar fi dus capul, ți-ai fi izolat populația atunci când ți se întorceau votanții în țară, Plăvane! Atunci trebuia instituită carantina pentru cei care veneau din afară. Dar n-au făcut-o, din rațiuni electorale. Au preferat să închidă țara, să distrugă economia pentru ca acum să se uite la noi ca proștii și să decreteze că e nevoie de mai mult bulău!

Sunteți proști, domnilor! Sunteți niște nulități inconștiente, niște idioți cățărați pe scaunele pe care stați, incapabili să înțelegeți lumea în care trăiți. Prostia vi se citește în ochi, ticăloșia la fel. Vă salvează însă un singur element, anume proștii care se uită în gura voastră. Ei sunt mulți, iar ceilalți sunt puțini. Dovadă că, în Piață abia au ieșit o mână de oameni. Dar nici asta nu e un lucru bun pentru voi. Să vă feriți când v-or înconjura proștii cerându-vă imposibilul. Să vă feriți de momentul în care proștii vă vor judeca. Abia atunci veți obține ceea ce meritați!

                                                                               Dan DIACONU, Trenduri economice

6 Comments

 1. UiMit

  Virusul este o vietate. Ca orice vietate tinde să-și conserve specia. Poate , nu din întâmplare, aceasta vietate ca și multe altele se înmulțește și trăiește și în noi. Practic au o anumite ciclicitate în a apărea și dispărea – dupa un calendar pana acum mai puțin înțeles. Ce sa facem? Cred ca singura soluție este sa ne învățam sa traim cu ea. Este bine, cum a fost întotdeauna sa avem grija sa ne expunem cat mai puțin mai ales atunci când avem unele slăbiciuni sau sensibilități în ce privește sănătatea – acest lucru tine însă de Educație nu de constrângere! Ce se întâmplă acum? Vine un sistem corupt rezultat al unui stat aflat într-o continua disoluție și i-mi spune: Asculta-ma , eu te fac bine! Eu știu, eu pot, eu am mijloacele necesare sa te salvez! Care este prețul acestei ascultări? Este libertatea! Care este bine lor: Binele în cate securiștii își fac de cap fără socoteala.Care le sunt mijlocele: inducerea fricii, a neîncrederii. Prin ce mijloace: niște lefegii cu caș la gura aflați în competiție să-și mulțumească șefii îmbătrâniți în potlogarii. Ce ne rămâne de făcut? Ce am făcut dintotdeauna: Sa rezistam? Ne pot distruge trupul, dar sufletul sa nu ni-l dam spre vânzare. Doar asa ni-l pot lua! Acest lucru îl știu și ei și stăpânii lor. Asta a fost și le va fi în veci neputința lor.

 2. satan existã

  Și proștii ãștia mulți pe care i pomeniți domnule D.D.au o slăbiciune,au ceva peste care nu pot trece oricåtã dorințã au să fie prostiți și manipulați de unii puțin mai rãsãriți ca ei:foamea;când ea își va face simțită prezența,proștii vor reacționa și împotriva celor ce i au subjugat;nu numai împotriva mea care nu port mască în transportul public de persoane,nu intru în magazine (unde se poate) cu mască,nu stau să mă scaneze niște amãråți de paznici;atunci va începe distracția pentru spurcãciunile astea care o o plăcere malefică de a și bate joc de semenii lor.

 3. Eu

  Nu sunt numai prosti ,unii sunt chiar speriati nu mai judeca decat cu creierul lui Arahat, Gadea et. company plus ca altora le convine starea asta si ar vrea sa dureze la infinit.

 4. Nenea Iancu

  Acest articol vine manusa la ceea ce mi s-a intamplat la serviciu. Un lingau vine in ficare zi in control prin toate birourile sa vada cine poarta masca. Mie mi-a reprosat ca m-a vazut fara masca. I-am spus motivele mele ( le stie majoritatea oamenilor si nu le mai expun aici – chiar si el le stia ) despre acea mizerie pe care ne obliga sa o purtam. Ca o completare la acest articol, sa vedeti tactica de spalat creierul …
  Ce raspunde lingau’ : “Dar tu trebuie sa porti masca din respect pentru mine. Eu nu vreau sa ma infectez. Tu daca nu porti masca eu risc sa ma infectez… ”
  Asta e motivul macacului. L-am intrebat : Aveti carnet de sofer ? Din respect pentru mine si pentru altii, de azi nu mai vreau sa conduceti masina pentru ca riscati sa ucideti pe cineva in trafic…
  Prostia asta cum ca cei care nu vor sa poarte masca nu ii respecta pe ceilalti, am mai auzit-o. E o tactica lor, lansata sa creeze discordie intre noi. Lingaii o cer subalternilor fara nicio remuscare, sperand sa is pastreze scaunul de sef cat mai mult timp.
  Ceea ce ma surprinde e ca a prins la multi. Prin metrou mereu vezi persoane care se uita urat ca nu respecti locurile marcate. Am vazut in metrou intr-o dimineata pe o terminata care umbla cu tubul de dezinfectat in mana.Cand se apropia cineva prea mult de ea, pulveriza in jurul ei.

  Sfantul Nicolae Steinhardt ne spune :
  “Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim prosti. Ne cheamă să fim buni, blânzi şi cinstiţi, smeriţi cu inima, dar nu tâmpiţi. ”
  Domnul iubeşte nevinovăţia, nu imbecilitatea. Să ştim, şi ei şi noi, că mai mult rău iese adeseori de pe urmă prostiei decât a răutăţii. Nu, slujitorilor diavolului, adică şmecherilor si lingailor, prea le-ar veni la îndemâna să fim prosti…

  (Diavolul: – Să încheiem un pact. – Nu. – Atunci hai să semnăm un document prin care recunoaştem şi tu şi eu că doi plus doi fac patru. – Nu. – De ce? Nu admiţi că doi şi cu doi fac patru? De ce n-ai subscrie un adevăr incontestabil? – Nu-mi pun semnătura alături de a ta nici pentru a recunoaşte că există Dumnezeu.)

  Lumina nu este numai Beatitudine ci şi Înţelegere, în contrast cu prostia din care face o netrebnică arma diavolească.

 5. gigimutu

  ha ha,

  sa ajungem s-o vedem si pe asta, niste prosti sa fie judecati de alti prosti!!!

 6. satan existã

  @@@Nenea Iancu,să vă de-a Domnul Atotștiutor sănătate și putere să le faceți față unor imbecilii ca cel de care pomeniți;sunt așa de fericit când îmi reamintește că cineva că mai sunt și oameni ce încă gândesc,care nu au fost manipulați,prostiți de către media masonică din Romånia;care văd lucrurile așa cum sunt,nu cum le prezintă scårboșeniile alogene din țară.
  Grav va fi când se va introduce vaccinarea obligatorie;atunci conaționalii noștri binevoitori vor fi în stare să îi ia pe sus pe cei ce nu se vor vaccina;atunci mă aștept la lucruri întålnite doar pe la așa zisele centre de reeducare,ca exemplu celebrul fenomen Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.