Atitudini

QAnon România: Trump și planul de asanare a mlaștinei globaliste

  Motto: We are learning much about the Invisible Enemy. It is tough and smart, but we are      […]

 

Motto: We are learning much about the Invisible Enemy. It is tough and smart, but we are             tougher and smarter ! (Învățăm multe despre Inamicul Invizibil. Este puternic și inteligent, dar noi suntem mai puternici și mai inteligenți)  – D. J. Trump

Coronavirusul este o conspirație menită să accelereze implementarea agendei elitelor mondiale. In condiții sociale, economice și politice normale multe dintre obiectivele dragi globaliștilor, – vaccinarea obligatorie ca mijloc de depopulare a planetei, moneda digitală, închiderea bisericilor, legi și impozite globale, eliminarea multor libertăți individuale și, în final, unificarea forțată într-un stat universal unde omul să fie  rob al transumanului –  toate aceste obiective ar fi fost greu sau imposibil să  fie  aduse la conștiința  publicului larg, darmite să fi fost  îndeplinite  punct cu punct. Propaganda fricii, difuzată la unison de toate entitățile globaliste, de la cele mai mărunte până la cele din vârful piramidei,  nu fac decât să confirme  că  pandemia actuală este, de fapt,  o PLAN-DEMIE,  INFO-DEMIE și  PAN-DEMONIE bine gândită și executată. Foarte puțini dintre români au aflat de planul opus: distrugerea  Vajnicei Lumi Noi și salvarea omenirii.

Toamna trecută, la cea de a 74-a sesiune a Adunării Generale a ONU, președintele Donald Trump a declarat clar și răspicat: „Viitorul nu apartine globaliștilor. Viitorul aparține patrioților. Patrioții văd o națiune și destinul ei în moduri în care nimeni altcineva nu le poate vedea. Doar viața și devotamentul patrioților va păstra suveranitatea, va sustțne democrația și va realiza măreția unei națiuni”/ „Lumea liberă trebuie să îmbrațișeze propriile temelii naționale. Nu trebuie să le distrugă sau să le înlocuiască. Adevăratul interes  național poate să fie realizat doar de acei care își iubesc tara, de cetățenii înrădăcinați în istoria ei, hrăniți de cultura națională, dedicați valorilor țării și atașați poporului.“/ „Privind din toate unghiurile această minunată planetă, ne sare in ochi adevărul. Daca vreți libertate, fiți mândri de țara dumneavoastră. Dacă vreți democrație, mențineți suveranitatea dumneavoastră. Dacă vreți pace, iubiți-vă țara. Liderii înțelepți pun întotdeauna pe primul plan binele propriului popor și al propriei țări.”

Rostit de la tribuna Adunării Generale a ONU, mesajul președintelui Trump nu se adresa propriului electorat. Era  un îndemn  la rezistența globală, o asigurare  că zilele Vajnicei Lumi Noi sunt numărate  și mai ales, o  speranță  că omenirea va fi eliberată după 200 de ani de  sclavie.

Speriați de eșecul tuturor acțiunilor  de subminare a  președenției lui Donald Trump,  deep state-ul globalist s-a grăbit să lanseze  un virus fabricat în laborator  asupra diferitelor țări și regiuni ale lumii.( Coronavirusul privit la microscop este o  inversare satanică a coroanei cu spini de pe capul Mântuitorului). Scopul imediat:  panică generală și  o mare recesiune  globală care ar fi spulberat șansele de realegere ale   președintelui SUA.  Conștienți  că acum se dă bătălia finală, Brave New World  atacă pe toate fronturile. Globaliștii nu se mai ascund după degete. Bill Gates își trâmbițează  peste tot obiectivele sinistre. Propaganda fricii înspăimântă  milioane de locuitori ai planetei și îi demoralizează pe mulți  contestatari.  Globalistii par atotputernici, de neînvins. Spectacolul anxiogenic vrea să ne înșurubeze  bine în minte ideea  că orice rezistență este inutilă.  Nu mai este nimic de făcut, izolarea  în casă fiind  singura soluție până  vom fi fost cipuiți și vaccinați  spre binele nostru.

Există o mulțime de evenimente și semnale venite de la POTUS (President of the United States of America), de la alți patrioți americani   care indică eșecul conspirației COVID-19. Printr-un efect bumerang, conspirația a fost DETURNATĂ. Pe zi ce trece,  coaliția anti-globalistă face un alt pas spre   înfăptuirea obiectivului major:  eliminarea  clanurilor  criminale globale  și  tranziția către o lume nouă, diferită de  sclavia modernă a ultimilor 200 de ani.

Trebuie să înțelegem că adevărata luptă din ultimii 200 de ani nu a fost între state, imperii, clase sociale etc.  TOATE  statele și imperiile a fost  subjugat unei structuri oculte globale cunoscute sub diferite nume (Cabala, La Famiglia, Brave New World, Global Deep State etc).  Puțini au fost cei care   s-au ridicat împotriva acestei încrengături de clanuri criminale cu structură piramidală. Stalin  și președintele Kennedy  sunt două dintre exemplele relevante. Dar și în cazul lor, revolta a fost parțială, victoriile de scurtă durată și cei doi protagoniștii au plătit cu viața. In ultimul timp progesul tehnologiei a permis forțelor răului să închidă indivizii într-un univers al fricii, ignoranței și plăcerilor frivole  (societatea spectaculară a sclavilor fericiți). Prin globalizarea neoliberală, Cabala a  zdrobit  și ultimele metereze ale statului național. Dar tot tehnologia le-a permis forțelor binelui, patrioților, să aibă acces la „big guns” și la instrumente de supraveghere globală. Structuri militare precum NSA-ul pot să monitorizeze orice mișcare a cetățenilor de pe glob. Dar tot la fel de bine, ele monitorizează fiecare gest făcut de  elementele criminale.  este în prezent  observată și stocată pe serverele  Orice ar face globaliștii este observat și stocat pe niște servere uriașe. Sunt prinși ca niște fluturi în eprubetă.

Planul actual pentru salvarea lumii, este un megaproiect  desfășurat  pe perioada a două decenii, cu participarea elementelor patriotice  din SUA („pălăriile albe” din complexul industrial-militar) și Rusia

În 2002 Brave New World a lansat asupra Chinei atacul bioterorist cu SARS, un virus targetat la populația asiatică. Chinezii, până atunci copiii răsfățați al Brave New World, înțeleg marea păcăleala: fuseseră chemați la masă cu mai marii planetei doar în calitate de  sclavi fericiți și cuminți. Vor avea și ei parte de același tratament aplicat untermensch-ilor. Debarasați de iluzii, patrioții chinezi trec la consolidarea situației interne. Decapitează  atât elita pro-globalistă locală, – mii de miliardari „se sinucid” sau mor de un cancer galopant –  cât și puzderia de mici capitaliști, onegiști și funcționari prea „open minded” (pretextul este „lupta împotriva corupției”).

Odată înlăturat pericolul unei ample revoluții colorate, China bate palma cu Rusia lui Putin. În schimbul asistenței economice, China este plasată sub protecția nucleară  a Rusiei ceea ce-i permite să-și continue procesul de consolidare internă. În 2013 este înlăturat principalul agent globalist Bo Xilai. La rândul său Putin, asigurat de sprijinul economic al Chinei, își anunță dizidența anti-globalistă în faimosul discurs de la Munchen din 2007. Continuă să-și consolideze propria putere – în 2012  redevine președintele Rusiei – și întărește suveranitatea  țării sale în raport cu forțele globaliste. Drept represalii, globaliștii  îi detonează în față  grenada ucrainiană (februarie 2014). Deși rănit, ursul rusesc se repliază rapid și tranșează situația în favoarea lui. Ucrainienii cad de păcălici, rămân fără Crimeea și regiunea Donbas, cu o țară  căzută în anarho-tiranie și aservită complet  intereselor străine. Mass media occidentală îl demonizează pe Putin, găsindu-l vinovat pentru toate relele din lume. Puținele voci anti-globaliste din spațiul public american îi elogiază însă dizidența, considerându-l un mare „cruciat creștin”.

În timp ce scria elogios despre Putin, celebrul ziarist paleoconservator Pat Buchanan deplângea „distrugerea Americii” de către președinții Bush tatăl și fiul, Bill Clinton: „Toţi trei globalişti, ei au respins orice măsură federală menită a proteja baza industrială a Americii, independenţa ei economică sau salariile muncitorilor americani. Împreună, cei trei au împins America în NAFTA, în Organizaţia Mondială a Comerţului, au abolit tarifele vamale şi au acordat produselor chinezeşti acces liber pe imensa piaţă americană.” Nemulțumirea intelectualilor paleoconservatori reflecta  revolta antiglobalistă a unei mari părți din clasa de mijloc americană. în ciuda gravității situației, strigătul de disperare a americanului de rând  rareori  se auzea  în mass media oficială.

Criza din 2008 aduce la conducerea Statelor Unite un președinte marionetă care joacă după cum i se cântă. Surpriză! De data asta  în horă nu se mai prinde Pentagonul. În Orientul Apropiat, după 2008, găsim  grupări teroriste gen ISIS,  companii private (Blackwater) și armatele unor „băieți ascultători” din NATO. Cu alte cuvinte agenții deep state-ului. Situația Statelor Unite, este însă diferită de cea a Chinei și a Rusiei. Patrioții americani  nu pot acționa pe față,   sunt  nevoiți să taie răul încet, cu mare atenție. În 2017, pe valul nemulțumirii populare și beneficiind de sprijinul masiv al patrioților, Donald J. Trump ajunge președintele SUA.

Începe  lupta finală. It’s biblical, spun la unison comentatorii din presa alternativă. Pe de-o parte  globaliștii, cu planul lor de înrobire a omenirii, pe de altă parte, patrioții care li se opun. Pe fundalul plandemiei, atât proiectul globalist cât și „planul de salvare a lumii” se desfășoară acum pe repede înainte.

De ce nu am auzit până acum de acest plan anti-globalist? Cine sunt misterioșii patrioți care îl susțin pe președintele american? Nu sunt ei niște falși contestatari? De unde știm că nu este încă o operațiune de tip psyops menită să ne anestezieze bruma de  rezistență cu drogul unor false speranțe? Sunt întrebări legitime pe care și le poate pune orice cititor.

Într-o societate a spectacolului, totul este realmente răsturnat și adevărul este un moment al falsului.   Iată de ce orice informație, orice „fapt incontestabil” trebuie verificat atent, folosind multiple surse. Problema este că mass media oficială este preponderent fake news, iar internetul este o junglă informațională. Trebuie să știi bine ce, unde și cum cauți. În situația de față, nu este vorba de un război  clasic, cu două tabere bine delimitate. Deocamdată, contraofensiva patrioților nu se poate desfășura fățiș. Să nu uităm că mintea publicului este complet infestată de virusul globalist. Oricâte adevăruri  și fapte ar prezenta patrioții ( chiar prin  vocea autorizată  a președintelui Trump), acestea ar fi respinse de „normies” („normalăii”, cei care acceptă doar adevărurile bătătorite). Pur și simplu, nu există în minte  un spațiu liber, necontaminat,  unde  s-ar  putea  cuibări  speranța unei victorii asupra  Brave New World. Mai mult. Dezvăluirea bruscă a Răului Absolut ar fi și mai greu de ingurgitat când acesta este asociat cu persoane publice dintre cele mai cunoscute. Iată de ce patrioții preferă să prezinte adevărul picătură cu picătură  în stilul serviciilor secrete, cu mesaje codificate, capcane, folosirea strategică a dezinformării.

Pe la sfârșitul lunii octombrie 2017, individul sau grupul care semnează Q a inceput să lanseze pe 4CHAN, un boardroom anonim, mesaje criptice cu „indicii”( clues) pe care patrioții din lumea întreagă erau îndemnați să le folosească pentru a căuta și cerceta ei înșiși adevărul.  Postările lui Q au  dus la apariția și dezvoltarea mișcării Q-anon a „soldaților digitali”.  Misiunea lor principală este „să educe, demaște răul, să facă lumină acolo unde este întuneric, să aducă trezire și adevăr. Q-anon i-a învățat pe Patrioți cum să se împotrivească agenților Statului Subteran/Vajnicei Lumi Noi și SĂ NU RENUNȚE NICIODATĂ!”, scrie un blogger anon.

Într-un interviu difuzat de AmeriCanuck Internet Radio, pe 14 octombrie 2019,  generalul american în retragere Paul E. Vallely susține că în spatele enigmaticului Q stă, de fapt, un grup de 800 de specialiști în intelligence. Acest grup, numit „Armata Virginiei de Nord” ar fi folosit chiar de președintele Trump care, pretinde generalul Vallely,  nu ar avea mare încredere în CIA. Numărul anonilor crește de la o zi la alta. Sunt  prezenți nu numai pe internet, dar și  la adunările de susținere a președintelui Trump. Mișcarea  Q-anon a făcut dezvăluiri șocante în filmul documentar,  în 10 episoade, realizat de Janet Ossebaard din Olanda, „cu sprijinul a nenumărați ”anoni”, din întreaga lume”.

Lansat pe 25 ianuarie 2020, cu un titlu semnificativ: „Căderea Cabalei. Sfârșitul lumii pe care o știm noi” (Fall Cabal.The End of the World as We Know It), documentarul înregistrează  mai mult de un  milion jumătate de vizionări. Ceea ce deosebește Fall Cabal de alte filme „conspiraționiste” despre Brave New World, este  curajul de a pătrunde în inima Răului Absolut și a-i demasca, cu nume și prenume, pe ticăloși.

„Pe plan mondial, copiii sunt furați și vânduți  rețelelor de pedofilie ale elitelor. Sunt torturați, violați și uciși ca parte a ceremoniilor satanice. Ucigașii beau sângele copiilor și le mănâncă carnea. Sângele copiilor care au fost traumatizați în mod sever înainte de a muri conține Adrenochrome: un drog natural produs de glanda pineală din creier. Adrenochrome-ul este cel mai scump drog din lume. Dumnezeul pe care îl servesc acești oameni este Satana. Nu-i Dumnezeul Dragostei și a Milei.” („Worldwide, children are stolen and sold to elite paedophile rings. They are tortured, raped, and murdered as part of satanic ceremonies. The murders then drink the children’s blood and they eat their flesh. The blood of children who were severely traumatised before they died, contains Adrenochrome: a natural drug produced by the pineal gland in the brain. Adrenochrome is the highest valued drug in the world. The God these people serve is Satan. It’s not a God of Love and Mercy.”) În film sunt menționate nume grele din lumea artistică, politică, mediul de afaceri  și ierarhia bisericească. Acești indivizi nu acționează separat ci într-o haită cocoțată  la vârful piramidei. Asemenea grozăvii depășesc capacitatea emoțională și cognitivă a  omului obișnuit. Cu atât mai mult cu cât  samavolniciile   satanice  nu sunt înfăptuite de niște torționari mărunți. Este vorba de persoane publice arhicunoscute pe plan internațional, cu un statut  social înalt, multe dintre ele implicate  în  activități de  caritate  și de ocrotire a celor vulnerabili. Doar voința lui Dumnezeu, un efort colosal din partea forțelor înarmate ale Binelui și încrederea a milioane de oameni în victoria finală  poate să-i aducă pe acești criminali  în fața justiției.

Potrivit lui Janet Ossenbaard, autoarea olandeză a documentarului, „oamenii s-au trezit”. Spre deosebire de alte revoluții prin care a trecut omenirea, aceasta este  revoluția  unei noi  înțelegeri – înțelegerea  felului în care lucrurile sunt manipulate de  elite. La care se adaugă   voința de a colabora pentru a creea o lume mai bună. O revoluție populară poate reuși doar când există ajutor de sus (at the top). În trecut acest ajutor nu a existat vreodată. Acum însă avem acest ajutor. Iată în ce constă  particularitatea  revoluției prezente. Avem un aliat la vârf (at the top), un aliat cunoscut drept Q. Nu este un individ, ci un grup de oameni  care furnizează informații de top. Eu cred – spune Janet Ossenbaard – că  în componența grupului Q se află Donald J. Trump și unii dintre cei mai loiali dintre generalii  săi. Fără ajutorul furnizat de la vârfurile armatei, planul care urmează să se desfășoare nu ar avea nici o șansă…Sunt convinsă că există unele componente secrete care vor fi date în vileag în curând. Douăzeci de ani s-a tot lucrat  la planul pe care președintele Trump și întreaga echipă Q îl pun acum în aplicare  Planul fiind  atotcuprinzător a fost nevoie de această perioadă  lungă pentru a calcula perfect fiecare pas, fiecare mișcare,  orice  posibil deznodământ a fost analizat atent pentru a plănui următoarea mișcare optimă. Vorbim de calculul probabilităților la cel mai înalt nivel. De unde știm toate acestea? Stim întrucât Q prevede o evoluție a evenimentelor la care noi, oamenii de rând nu le-am fi întrevăzut  vreodată. Președintele Trump oferă indicii (clues) în discursurile sale despre evenimente care vor avea loc dar cei mai mulți oameni nu le bagă în seamă. Mass media le ia în derâdere dar anonii le recunosc și înțeleg modul strălucit de a acționa a lui Q.

Pentru noi, observatorii lucizi, este un joc puzzle. Trebuie să colectăm toate bucățile, să le revizuim cu răbdare pentru a da formă și fundal unei  imagini totale. In lipsa unui „big  picture” nu avem o înțelegere cât de cât corectă a evenimentelor. Ne pierdem în puzderia de amănunte și cădem ușor pradă dezinformării.

Un megaplan de destrămare a Brave New World trebuie să urmărească câteva  obiective esențiale: evitarea unui război mondial devastator, tăierea surselor de finanțare a deep state-ului globalist, ameliorarea efectelor crizei economice si o tranziție lină spre un nou sistem economic și financiar mondial.  Aceste obiective nu ar putea fi realizate fără colaborarea  celor două superputeri militare din lume, SUA și Rusia. Prin arsenalul său de rachete  hipersonice ( Sarmat, Poseidon, Avangard ), cel mai bun sistem defensiv și de bruiaj electronic din lume, Rusia a neutralizat opțiunea nucleară a Cabalei.  Victoria Rusiei în Siria a demonstrat că Brave New World nu este invicibilă. Tot mai multe țări au început să vorbească deschis despre ,,o lume multipolară”. Chiar țări aflate în interiorul lagărului globalist (UE) au început să miște în front. Să fie severitatea plan-demiei din Lombardia un avertisment al globaliștilor dat  Italiei  pentru  acțiunile ei suveraniste din ultimul timp?

Între timp are loc o uriașă realiniere militară.  Armata americană  a început să se retragă  din Afganistan și dintr-o mare parte a  Orientului Apropiat. Surse Mossad, asociate portalului  de „intelligence” Debkafile, susțin că  SUA s-au retras pe 4 aprilie dintr-o altă bază din Iraq. Marele aerodrom de la Habbaniyah Al-Taqaddum, la 74 de kilometri distanță de Baghdad a fost cedat armatei irakiene. Practic, americanii nu mai au trupe în regiunea capitalei Irakului.

https://www.debka.com/us-forces-quit-habaniya-base-in-iraq-pull-truman-carrier-out-of-mid-east/

În timp ce portavionul Truman părăsește  Orientul Mijlociu,  presedintele Trump ordonă  desfășurarea unei formidabile forțe militare navale și aeriene în Pacific pentru a curma traficul de droguri și, mai ales, traficul de  copii si fete. In SUA  la fiecare 40 de secunde, dispare fără urmă un copil de parcă a intrat în pământ. Incă de la bun început președintele Trump și-a propus ca obiectiv primordial rezolvarea acestei probleme cu ramificații până la vârful piramidei. Se pare că, sub acoperirea stării de urgență, se desfășoară o amplă operațiune militară de salvare a sutelor de mii de victime ale acestui trafic satanic.  Este oare omenirea pregătită să afle adevăruri cutremurătoare?

Pe plan economic, Administrația Trump a început  procesul de „naționalizare a dolarului”, ceea ce a încercat doar John Kennedy. „What has just happened is essentially the Federal Reserve Bank and the United States Treasury have now merged into one organization.” Asta inseamnă practic o nationalizare a FED-ului, presedintele FED-ului primeste acum ordine de la Donald Trump! https://pennswordtwo.com/article/meet-your-new-fed-chairman-president-donald-j-trump.html (Articolul este scris din perspectiva anti-Trump). Și în Rusia are loc o  nationalizare a bancilor, cu Sberbank care a trecut sub controlul Ministerului de Finante concomitent cu consolidarea politica a lui Putin si inlaturarea prim-mistrului pro-globalist. In ultima conferinta de presa dinainte de Pastele catolic, Trump a anuntat o intelegere cu Putin, Mexic si Arabia Saudita pentru o  limitare drastica a productiei de petrol. Pretul la pompa a galonului de benzina a ajuns in SUA la 90 de centi!

Trump va anunta repornirea economiei si un  proiect gigantic de reindustrializare a țării. FDA-ul va da unda hidroxiclorochinei ca tratament pentru Covid-19 si problema „pandemiei’’ va fi rezolvata FARA VACCIN. Trump nu a vorbit niciodata de vaccin, l-a lasat pe Dr. Fauci in fata, just for optics. Fauci este in cardasie cu eugenistul Bill Gates si toata mafia Big Pharma. Oricum, fortele patriotice incep sa actioneze coordonat  ptr distrugerea ordinii globaliste. De exemplu atât SUA și Marea Britanie refuză să mai finanțeze Organizația Mondială a Sănătății (WHO). Globalistii isi continua propaganda lor  pentru ca nu cumva popoarele lumii sa se trezeasca dar soarta lor este pecetluita.

În Afganistan, talibanii discuta direct cu americanii si elibereaza prizonieri guvernamentali, Arabia Saudita intra in tratative de pace cu Yemen, in Siria si Liban e liniste – peace is spreading! Ca totdeauna China joaca la cacealma. Este o coincidenta zilele acestea ca o nava de asalt amfibiu din clasa 075 (copiata dupa o nava de razboi americana) a fost  mistuita de flacari in timp ce era ancorata in port? Avertisment?

Omenirea nu mai suportă jugul globalist. Multi ar vrea să vadă o acțiune în forță a patrioților cu arestări în masă in rândul globaliștilor, trupe speciale eliberând  sute de mii de copiii din tunelele Cabalei, tribunale militare, judecarea unor personaje celebre, Soros, Bill Gates sau Hillary Clinton. Probabil puține lucruri de acest gen se vor întâmpla în perioada următoare. Nu asistăm la un alt film realizat de Hollywood. Patrioții vor acționa conform legilor în vigoare și aceasta cere timp și răbdare. În fiecare zi se face însă un alt pas în direcția cea bună. Să nu uităm că patrioții nu controlează mass media. Nu poți să schimbi peste noapte gândirea unor oameni care au trăit până acum în Matrix.

Nu vom câștiga astăzi. Nu vom câștiga mâine. Dar victoria e sigură. Acolo unde este unul, suntem cu toții. Si mai ales, cu noi,  este Dumnezeu cel în Treime.

                                                                                                         QAnon România

P.S. În ultimele postări Q ne recomandă documentarul Out of Shadows Official. Îl numește „best documentary of the year.” Vizionare plăcută!

 

Citiți și:

De la George Floyd la George Soros, o făcătură marca „Deep State”

SUA vor interzice prin lege cenzura pe Facebook și Twitter! Pe când și în România cenzurii iohanniste o astfel de lege?

21 Comments

 1. CD

  Hai sa fim seriosi si cu QAnonii astia. Chiar nu mai au de inventat nimic? Au terminat cu OZN-urile si Razboiul Stelelor si au intrat in politica?
  Nu s-a prins inca nimeni ca politica externa cat si aia interna in SUA se joaca ca la TV, pe unde a mai jucat si Trump, “politist rau si politist bun”?
  Trump fiind “politistul bun” care capata increderea populimii si apoi ii toarna frumos la Wall Street de unde primeste el comenzile. Toate promisiunile lui din campania electorala nu au dus nicaieri, pretinde ca nu poate face nimic din ceea ce a promis din cauza “politistului rau”- deep government, care il incomodeaza si aproape il sufoca. Ce teatru ieftin si populimea sta cu gura cascata la teatrul de marionete…
  Intradevar documentarul ” Afara din umbra” este o realizare buna, bine documentata a situatiei politice din SUA. Nu am gasit nici o exagerare sau omisiune care sa afecteze adevarul spus de martorii directi privitor la ororile facute de oligarhia americana. Satanismul si exploatarea sexuala a copiilor merg pana la sacrificarea copiilor, ucisi in templul satanit, nici politia nu mai are ce face. De cate ori i-a adus pe inculpati in justitie acestia au scapat necondamnati, descurajand organele de ordine si urmarire penala. Traim in faza urata de descompunere a imperiului anglo-americano-zionist, o perioada cumplita cu multe victime si multe nedreptati totul intr-o atmosfera sulfuroasa.

  • cornelius

   Fericiti cei sarmani cu duhul caci a lor va fii imparatia din Romania Johannista…..

 2. reactie

  fillmul e foarte bine produs. holly wood (batul fermecat) style. atentie la rezistenta controlata. vrei sa preiei controlul unei rezistente? foarte simplu: mimezi una si spui jumatati de adevaruri astfel incat sa erodezi lidership-ului adevaratei rezistente. productia acestui film este foarte profi realizata. nu pare facut de o rezistenta.si e ceva si mai dubios cu tot subiectul asta: astia nu ataca direct, ci corup un om sa comita pacatul si astfel esti de-al lor. nu te obliga nimeni sa pacatuiesti. deci lupta e in primul rand cu sine si cu a ramane corect si curat.

  • cornelius

   Domnule, reactia te-a scos de pe orbita!
   Peste putin timp vei sustine ca ai fost soldat QAnon din ilegalitate.
   Ca la P.CR. …….

 3. Nenea Iancu

  Trump este parte din planul globalistilor si are rolul lui bine stabilit. Faptele lui sunt exact contrariul a ceea ce spune. Gargara ieftina americana. Lupul se vrea paznic la oi. Nu va mai uitati in gura lui !
  Mai cunostem si noi cat valoreaza promisiunile americane.

 4. Ionela Ionescu

  Nush’ ce să zic, adică totuși facts are facts, Trump a fost patron și dezvoltator de cazinouri, adică spălător de rufe , adică încă de tânăr a fost băiat de băiat, unul dintre ei… Ba mai e și copilul unui bogat care a absolvit școli de bogați fiind coleg cu copilași de bogați.
  În altă ordine de idei, cine vrea sa distrugă naționalismul mai întâi trebuie sa-i identifice pe toți haiducii cu nume și prenume și adresă de IP, adică exact să-i păcălească cu FALSE publicații, site-uri, evenimente, organizații, lideri.
  Nu cred că Trump e pe bune anti-globalist, atât cât mai am olecuță de minte în cap nu pot să cred asta.
  Oricum articolul haiducilor e mișto, cât or fi și ei de haiduci, desigur.

  • cornelius

   Inainte de orice, Presedintele Trump a absolvit una din academiile militare.
   Iar in armata americana, patriotismul este real, nu ca la securitatea comunista ….

 5. ileana

  GOOD BLESS YOU ,TRUMP!! WWG1WGA..
  Il sustin pe Trump,ptr ca nu a adus razboaie omenirii…etc…..un om care iubeste PACEA este bun pentru tara lui si pentru intreaga omenire…

  • cornelius

   Tot femeile mai intelepte. Felicitari!

 6. alex

  Observ o oarecare neincredere, suspiciune in randul comentatorilor. Trebue sa avem rabdare, lucrurile nu se rezolva de la sine, iar globalistii sunt puternici si inteligenti. Nu inteleg de ce se subestimeaza aceasta organizatie Qanon! Nu e logic,ca nu se mai poate continua asa cum decurg lucrurile cu societatile de tip progresisto-globaliste(neomarxisti)? Am impresia ca se comenteaza fara acoperire, tot ce a promis Trump a realizat si va realiza in continuare tot ce si-a propus. Trebuie sa avem incredere, e bine ca fortele patriotice mondiale si-au dat mana si lupta impreuna! Cred ca unii dintre d-tra au vazut prea multe filme americane! Nu cadeti in plasa unor asa-zisi parerologi!

 7. Patriot

  Anti-Trump-iștii ce comentează aici sunt lipsiți de orice logică și ar fi curată pierdere de timp să le mai aduci contra-argumente. ” Cu prostia (dar și cu ticăloșia funciară, aș adăuga) zeii, înșiși, luptă în zadar ”. (Schiller)

  • CD

   @ Patriot, ce ar fi sa le explici tu teoria ta si la cei ce s-au rasculat in SUA.
   Sa le demonstrezi tu ca stii mai bine ca ei treburile din state, de aici de pe plaiurile mioritice.
   Au sa te aplaude pentru chestia aia cu lipsa de logica, poate-ti servesc si-un Molotov.
   Se pare ca Schiller se gandea la tine cand a scris citatul de mai sus..

   • cornelius

    Cine s-a rasculat in USA?
    Traficantii de dolari falsi, consumatorii de stupefiante, asistatii sociali, pleava societatii americane si un regiment de naivi, suporterii nevinovati ai partidului democrat, plin de excroci si patroni de fundatii din care scot zeci de milioane de dolari (vezi Clintonii, Biden vtata si fiu) Bush etc, etc.

  • Nenea Iancu

   @Patriot
   Uite-te la fapte, nu la ceea ce spune. Eu nu sunt anti-Trump ci anti-sistem globalist. Tot circul ala din US in care toti s-au oripilat de moartea unui traficant si actor porno, este regizat cu scopul de a manipula si mai rau prostimea si de a se adauga noi legi de restrangere a drepturilor cetatenilor, pe fondul crizei create.
   In plus, uite-te la ce ambasaror ne-a trimis. Cand credeam ca unul mai prost si mai ticalos decat Klemm nu se poate, ne-a contrazis Trump cu noul ambasador.
   Trebuie sa fie bezna totala in capul tau.

   • cornelius

    Sunteti singurul intervenant la obiect. Felicitari!
    P.S. Actualul ambasador, chiar daca a venit sub semnatura lui Trump, a fost nominalizat de democrati din trupa evreeasca care finanteaza acest partid si recupereaza inzecit investitia prin postul primit, cel mai bun exemplu fiind minunatul domn Gatenstein …..

 8. Laura

  Trump e omul oligarhiei, Wilbur Ross e omul lui Rothschild care l-a scos pe Trump din faliment cu Taj Mahal si acum e Commerce Secretary
  https://www.latimes.com/politics/la-na-pol-wilbur-ross-commerce-20161208-story.html
  https://www.theburningplatform.com/2018/01/23/meet-president-swamp-the-rothschilds-personal-bitch/
  Trump a primit bani de campanie de la Sheldon Alderson
  https://www.theguardian.com/us-news/2020/feb/10/sheldon-adelson-trump-donation-republicans-congress
  Trump are legaturi cu mafia,
  https://www.newsweek.com/2019/01/18/donald-trump-mafia-connections-decades-later-linked-mob-1285771.html
  Sunt o groaza de dovezi pe internet, deci ce mai vorbim de Quanon, e o diversiune. Trump e omul lui Rothschild si al bancherilor.

 9. CD

  @ Alex cei care s-au rasculat acum in SUA sunt si ei parerologi?
  Cum de nu-l mai cred ei pe Trump, care a realizat atatea pentru ei?
  Se pare ca tu esti cel platit sa denigrezi pe altii si sa te dai parerolog de serviciu.
  Chestia cu “fortele patriotice mondiale” ti-au plasat-o cei de la SIE, ca ei sunt in materie.
  Cat despre realizarile lui Trump tu nu ai cum sa ne arati macar una, dar esti platit sa discreditezi pe cei ce spun adevarul. Esti un platit.

 10. Vasile Popa

  Plin de postaci posaci platiti si pesimisti pe aici… nimic nou. Qaba1a va cadea, fiti siguri. Intre timp, incercati sa va exorcizati proprii demoni. Succes!

 11. alex

  Cautati sa analizati cu sange rece pana in miezul problemelor care se petrec in SUA!. Lasati la o parte emotiile! Nu va mai uitati la media comandata de sistem! Filtrati tot ce se spune, deoarece traim sub spectrul minciunii tot timpul! Modul cum Trump va gestiona situatia din State, se va repercuta si asupra Europei!

 12. cornelius

  Marele analist a necunoscutelor …….
  QAnon!

 13. wind

  Eu ALEG sa cred. Nu in Trump, Qanon ori altcineva, desi sunt ori pot fi instrumentele timpului&locului potrivit al iesirii din Matrix. Cred in puterea ratiunii, a intuitiei (intelepciunea inimii) ,a sperantelor de bine ale miliardelor de chipuri_fara_nume, semenii mei.. Si-n Wingmakers. In aceasta realitate programata, totul are 1 inceput si 1 sfarsit, iar daca mana Destinului nu ne va duce pe calea care-o dorim, well, prefer sa mor constient si-n picioare. Si sa ma ia naiba daca ma voi mai intoarce vreodata pe planeta-enclava Pamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.