Pamflet

Radu Tudor, agentul afro-american parașutat pe malurile Dâmboviței

           „MĂI BĂIEȚI NU FIȚI HAINI / DAȚI MÂNCARE LA GĂINI!” Ei, copilași, vedeți dacă n-am […]

 

         „MĂI BĂIEȚI NU FIȚI HAINI / DAȚI MÂNCARE LA GĂINI!”

Ei, copilași, vedeți dacă n-am fost cuminți? Păi, ce să vă fac… iar a venit nenea Radu Tudor cu nenea Marius Pieleanu la remorcă, în prime-time, să ne explice cum crește PNL-ul lu’ madam Turcan și partidul lu’ taica Cioloș, de trec, în spume, peste procentul de 100%, care a devenit caduc… moț peste coliva prezentată la tablă de Pieleanu apare și PMP-ul lu’ nea Băse, deoarece populația abia așteaptă să fie guvernată de ăștia trei, bașca USR-ul ce din coadă o să sune!

O emisiune moderată de Radu Tudor are asupra telespectatorului efectul agreabil al bătăturii inflamate strânse în cămașa de forță a cuirasei unui pantof rigid . Dar – nu-i așa? – în ciuda acestui mic dezagrement poporul îl iubește pe Radu Tudor și nimeni-nimeni nu se gândește că dânsul ar fi vreun agent de influență, mai prostovan și mai neglijent , de-al MARELUI LICURICI … nuuuu… exuberantul nostru „expert militar” pentru care toate-s: „fără precedent”… „enorme”…. „incredibile”…„colosale” …de te și întrebi unde o fi trăit ăsta, închis ermetic, din moment ce orice flintic i se pare o Chomolungă cu cușma pe sprâncene, este atât de „acoperit” încât te uiți către el și nu vezi NIMIC! … da’ NIMIC!

Când începe emisiunea marelui „analist militar” păcănitul telecomenzilor care schimbă canalul TV este atât de copleșitor, de parcă mii de animale confuze se străduiesc să iasă, simultan, din vizuină.

Din fericire (pentru el) însă, lui Radu Tudor de toate acestea nici că-i pasă…

                                                                                                    Luminița ARHIRE

1 Comment

  1. Marian

    Analistul militar spunea într-o emisiune că nemții care protestau în urma crimei de la Chemnitz sunt niște naziști. Cu altă ocazie îi atrăgea atenția fostului ministru pesedist al educației să aibă grijă ce spune, atunci când acesta din urmă a amintit de retrocedările ilegale făcute în favoarea FDGR și în dauna Statului Român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *