Colimator

Raed Arafat, marele „specialist” în propagandă al sistemului

  Cioclul apocaliptic Raed Arafat face turul televiziunilor pentru a justifica decizia lui Klaus Iohannis de a menține starea de […]

 

Cioclul apocaliptic Raed Arafat face turul televiziunilor pentru a justifica decizia lui Klaus Iohannis de a menține starea de alertă și prin asta de a lipsi pe români de dreptul fundamental de a fi liberi. Peste tot Raed Arafat e prezentat cu pompă drept specialist.

Specialist în ce?

După terminarea facultății, Raed Arafat s-a specializat în terapie intensivă. N-a avut timp să fie doctor pur și simplu. S-a apucat de SMURD, o inițiativă lăudabilă din punct de vedere civic, dar care nu ține loc din punct de vedere medical nici măcar de administrarea unui clistir. Din 2007 a fost demnitar al guvernelor succesive, de la cel condus de Călin Popescu Tăriceanu pînă la cel condus de Ludovic Orban. Ca să fii specialist în ceva trebuie să studiezi, să scrii și să publici, dacă nu cărți, măcar notițe de subsol la cărți. Specialiști în Coronavirus sînt doar virusologii, epidemiologii și infecționiștii. Raed Arafat nu s-a afirmat în aceste domenii nici măcar ca amator. Nici vorbă de specialist în Coronavirus ale cărui opinii în privința măsurilor de relaxare să fie luate în seamă de opinia publică.

De ce e prezentat peste tot Raed Arafat drept specialist cînd el e doar un trombon propagandistic al lui Klaus Iohannis? Pentru ca așa zisele sale opinii de specialist să fie pretextul menținerii stării de alertă pînă la alegerile locale. De ce pînă la alegerile locale? Pentru ca electoratul PSD, ușor de ținut în casă atît prin panicarea specifică vîrstei, cînd și prin faptul că pensia vine oricum, că o dă statul, să nu iasă la vot, de frică să nu se infecteze cu Coronavirus.

                                                                                                           Ion CRISTOIU 

Fragment din articolul „Starea de alertă va fi menținută pînă la alegerile locale” publicat pe cristoiublog.ro

Citiți și
Propagandistul Arafat mănâncă rahat
Cealaltă miză a domnului Arafat

 

8 Comments

 1. marin

  Degeaba ne plangem amarul aici. De ce nu ies romanii in strada? Am fost in Piata in zilele acelea de “vid”. Atunci era momentul ca toti oamenii de valoare ai Romaniei, cei carora le-au murit cunostinte, rude, prieteni, colegi, in Decembrie 1989, sa iasa. Medici care sa spuna adevarul, jurnalisti, artisti si actori. OAMENI AI CUVANTULUI! INCLUSIV PREOTI SI PATRIARHI! DAR NU! AM FOST DOAR 150-200 maxim. Ba ca suntem pro-rusi, ba ca suntem peeseedee, ba unii spuneau ca am fi peeneeleee. Noi AM FOST ACOLO PENTRU RESPECTAREA DREPTURILOR FUNDAMENTALE! SI IMPOTRIVA MINCIUNII “COVID” CARE ASCUNDE ALTCEVA – instaurarea unei dictaturi globale, de ucidere in masa a omenirii si controlul populatiei – EI VOR DOAR COPIII! Romanii sunt cei mai obedienti si mai creduli oameni de pe pamant cred…foarte trist sa NU ITI CUNOSTI DREPTURILE SI SA ACCEPTI SA TI LE IA ORICE POLITRUC ASERVIT SERVICIILOR IMPOTRIVA ROMANIEI SI ROMANILOR…NE MERITAM SOARTA!

  • ZSOLD AURICA

   Super!Sant si eu alatur de oameni curajosi!

 2. Gheorghe Ion

  Vezi ochr.ro . Au avocat bun, susțineți această organizație. A ieșit să ne apere drepturile. Dacă și noi vrem și ne implicăm.

 3. alex

  Marin, ai foarte mare dreptate! Pe noi, nu o sa ne ucida COVID-19(sau alti covizi) ca popor, o sa ne ucida virusul ignorantei si lasitatii! Suntem imbecili de toleranti, o toleranta care ne va costa destramarea tarii! Treziti-va, romani!

 4. satan existã

  @@@Marin,în ziua de 15 Mai a.c.au fost 350-600 de protestatari

 5. satan existã

  Arahat e un impostor cum sunt mulți în societatea românească;cu precădere alogeni impuși de vechea și noua securitate și de masonerie

 6. ryzen

  Umblă cu degetul prin aer paduchiosu de zici că este ayatollah și el nu are nici pregătirea unui brancardier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.