Observator

Raed Calafat, salvatorul expirat

  Pentru orice om onest, este evident că, prin SMURD, doctorul Raed Arafat e o lecție din care avem ce […]

 

Pentru orice om onest, este evident că, prin SMURD, doctorul Raed Arafat e o lecție din care avem ce învăța. Dincolo de toate suspiciunile sau acuzațiile legate de interese subterane, acest arab musulman a făcut pentru România mai multe lucruri bune decît o grămadă de rrromâni creștini & ortodocși.

Doar că, de ceva vreme, aceeași onestitate ar trebui să ne oblige să observăm că termenul de valabilitate a legendei califului Arafat a cam expirat. Iar asta a început să se vadă, mai evident, după dezastrul de la „Colectiv”. Și se vede și mai evident acum, în timpul ultra-dezastrului cauzat de coronavirus.

L-ați auzit pe Arafat să-i contrazică, public și ferm, pe idioții inconștienți din zona medicală (gen prof. univ. dr. Streinu-„Cîrcel” ), ori pe dobitocii politici din categoria Iohannis & Co, atunci cînd ne spuneau povești cu o gripă oleacă mai tărișoară, deși în alte țări începuse deja prăpădul?

A cerut Arafat, public și ferm, pregătirea Romîniei pentru prăpădul de acum, prin cumpărarea DIN TIMP a tuturor dotărilor după care acum strigă personalul medical și întreaga țară?

Dacă a cerut asta ne-public și ne-ferm, a spus cumva apoi, public și ferm, că politicienii care conduc România sînt niște idioți iresponsabili și criminali? Sau poate vi se pare că nu sînt?

L-ați auzit pe Arafat cerînd, public și ferm, introducerea în carantină, după intrarea în țară, la graniță, a TUTUROR celor întorși în Romînia, în spitale militare de campanie sau obișnuite, pentru a opri răspîndirea virusului prin intermediul românilor repatriați masiv și umblînd fleaura, care pe unde a vrut ?

Dacă știți că Raed Arafat a făcut așa ceva, dați-mi de știre, concret, nu cu povești din „1001 de nopți”. Dar cred că e evident: suit deja pe soclul betonat de lipsa de discernămînt a bolnavilor de romînită cronică laudativă, Arafat Pașa a preferat să nu deranjeze confortul politico-electoral al sultanului Iohannis, al vizirului Orban și al celorlalți bey din divanul liberal. Fanariotism 2.0.

Ori probabil că atît poate supermanul Arafat: e bun la accidente, e incapabil la pandemii. La urma urmei, dacă un militar poate fi doar un bun comandant de regiment, degeaba vrei să faci din el șeful armatei. Nimeni nu poate sări peste umbra lui, iar asta e la fel de valabil ca gravitația.

Numai că, în țara statuilor din lut, paie și balegă, orice critică e considerată denigrare, orice obiecție e botezată răutate. Lumea vrea statui, idoli, altare, salvatori mesianici, locuri de pupat mîna și de aplaudat frenetic & civic. Paregzamplu, vă mai amintiți de marele rege Carol al doilea, de dictatura lui și de dezastrul pe care i l-a pregătit României marele rege, lăudat de toată floarea intelectuală a patriei?

Acum au început să moară oameni. „A trebuit să moară oameni”, ca să cităm din celebrul neamț Iohannis întîiul. Or să mai moară și alții. Mai mulți, după cum ne spun doctorii, brusc apocaliptici.

Rugați-vă, deci, la statuile pe care vi le-ați făcut în propria minte. Din materialele avute la îndemînă, desigur.

                                                                                                                    Lucian Postu

Sursa: https://www.7iasi.ro/raed-calafat-salvatorul-expirat/

Citiți și Cealaltă miză a domnului Arafat

4 Comments

 1. Adrian Grigoriu

  Toate deciziile in statul „român” sunt luate de mafiotii internationali care in fapt sunt conducatorii clandestini talmudiști din spatele celor pe care îi vedem public și cvare urmresc de peste 300 de ani exterminarea Poporului Român.

  Arafat este intre ciocan și nicovala, la cea mai mica abatere de la ordinele mafiote ar fi aruncat afara sau chiar incarcerat si nu ar mai putea face nimic bun. Este un miracol de abilitate să fi supraviețuit în funcție până acum.

  Doamne, ajută!

 2. DA! … l-am auzit când cu criza Ebola a cerut ca Ro … să-și facă stocuri de materiale necesare pentru durata a 5 ani … i-au sărit în cap bravii Bruxelezi … nu mai vorbesc de dreapta aia adevărată …deocamdată e singurul cu expertiza …știe de ce trebuie sa se lovească.,… si sa fim seriosi nimeni nu-i perfect …el totusi e mai bun decat ce vedem la altii pana acum… nu uitati ca banul e cenzurat de altii… mai urmariti-l pe TED ca spune multe…si se subanteleg mai multe

 3. Medic care spune ceea ce am spus eu, fara pregatire in domeniu.
  Cu alte cuvinte, Arafat sa se duca dracului cu nazistii lui IohaniSS, cu care s-a inhaitat doar ca sa-si pastreze functia.

  Ce am spus eu dupa spusele lui Arafat:

  „Cel mai prost ordin dat de Arafat…: OBLIGATIVITATEA DE A INTERNA PACIENTI FARA TESTAREA PENTRU COVID-19.

  Sa presupunem ca la un spital, unde predomina pacientii varstnici, femeile gravide si copii, vine un pacient cu COVID-19 sa se interneze.
  Nu poate fii testat si e internat, pentru ca, altfel, raspunzi penal.
  Din acel moment se poate presupune ca peste 50% din ceilalti pacienti sunt infectati cu COVID-19…

  Un al doilea ordin prost dat de Arafat este obligativitatea detasarilor personalului medical si auxiliar fara dreptul de a refuza.
  Ai printre aceste categorii, oameni cu hipertensiune, boli ale inimii, diabet, trecuti de 50 de ani si chiar de 60 de ani, etc.. Trimiterea lor, OBLIGATORIE, in zone cu focare de COVID-19, inseamna condamnarea lor la moarte sigura…, mai ales ca stim cu totii ca nu exista suficient echipament de protectie pentru tot personalul.

  Datorita acestor ordine, EU NU MAI CRED IN ARAFAT.
  Sa se duca dracului cu toti nazistii lui IohaniSS.”.

 4. Sic semper tyrannis

  Pentru cine are ochi sa vada si urechi sa auda.

  “This is not about retribution,” Pompeo explained. “This matter is going forward — we are in a live exercise here to get this right.”

  https://www.globalresearch.ca/secretary-state-mike-pompeo-admits-covid-19-live-exercise-president-trump-comments-i-wish-you-would-have-told-us/5707223

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *