Lichele

Rareș Bogdan, ca păduchele în frunte… Fruntea PNL-ului!

                      Rareș Bogdan în primul rînd După cum știm, nici […]

 

                    Rareș Bogdan în primul rînd

După cum știm, nici o dictatură nu este perfectă! Cum nu a fost, bunăoară, nici dictatura comunistă, ceaușistă. Pentru mulți, totuși, discuția pare să fi fost legată de calitatea salamului, unde dictatura ceaușistă a eșuat lamentabil. Unii, mîncau celebrul salam cu soia, alții, nomenclaturiștii, încercau să se îndestuleze cu salamul de Sibiu. Dar cît salam de Sibiu puteai să mănînci? La un moment dat chiar te apuca revolta! Pare să fie și cazul lui Rareș Bogdan, fiul lui Ioan Bogdan, directorul Combinatului de produse sodice de la Ocna Mureș. 

Teleac, lângă Alba Iulia: Inaugurarea oficială a celui mai mare resort de golf din România. Klaus Iohannis încadrat de Rareș Bogdan și Ioan Bogdan, tatăl „televizionistului” și fost director al Combinatului de produse sodice de la Ocna Mureș. (Text și foto „Justițiarul”)

Director de combinat ajungeai pe vremea comuniștilor doar dacă aveai dosarul „beton”, carnet de partid (comunist), dacă erai un tovarăș de nădejde, dacă luptai pentru propășirea socialismului și comunismului, dacă nu aveai rude în străinătate etc. Și, după revoluție, sarcina grea a falimentării industriei și a „privatizării”. Așadar, pe locul vechiului combinat, astăzi avem Parcul Industrial Ocna Mureș și, ați ghicit, director este tovarășul Ioan Bogdan de odinioară, domnul Bogdan de astăzi. Nu a fost vreun dizident, cum nici fiul lui nu a luptat împotriva comunismului pe vremea comunismului. O face, plin de fariseism, trei decenii mai tîrziu. Cît curaj! Cît patriotism! La fel, cînd noi – cei scăpați de gloanțe în 1989 – ne luptam cu regimul Iliescu, Rareș Bogdan avea altă treabă.

„El a intrat în afaceri în 1995, când încă era student, cu un SRL – primul dealer Connex din Cluj-Napoca. În această firmă, Bogdan era asociat cu Rareș Rusu, fiul generalului în rezervă Stoian Rusu, fost șef al Miliției Cluj în decembrie 1989 și primul șef al unității „Doi și-un sfert” (serviciul secret al Ministerului de Interne). Tot atunci, la mijlocul anilor ’90, Rareș Bogdan a fost șeful organizației de tineret a PNL Cluj și coleg de an la Științe Politice cu Eduard Hellvig, actualul director al SRI”, scrie Pressone.

Copiii de nomenclaturiști nu aveau nici o treabă cu Ion Iliescu, atîta timp cît Ion Iliescu era la putere. Nu-i bai, au cu două decenii mai tîrziu o luptă de dus cu un pensionar impotent de 90 de ani. Cît curaj! Cît patriotism!

Iraționalitate și delir, mitomanie, o fobie accentuată de „dușmani” invizibili, vag identificați cu aparținători sau susținători ai unui alt partid, derivă autoritaristă, anti-democratică, ură viscerală pe motiv de vîrstă, de clasă socială sau de etnie, un discurs ce promovează „valori” precum șantajul, violența, suspiciunea față de majoritate.

„Orhidel”, naș la nunta de cocalari cu orhidee curgătoare. (Foto și text „Justițiarul”) Click pe imagine pentru mărire!

Comportamentele lui Rareș Bogdan nu mai relevă doar prostia lui sinceră și gregară, ci și un orgoliu nesusținut de micimea proprie, ce se înfățișează caricatural și în vestimentația gen Farfuridi. I s-a spus „Dichisitul”, „Orhidel”, „Batistuță”, este cunoscut pentru comportamentele sale de parvenit, de cocalar, de frustrat ce visează la averi și opulență. La partide de golf cu miliardari. Ca și Iohannis!

Johanna de Hermannshit și prințul consort cu părul rar, cel dator la serviciul financiar și campion la curling. (Foto și text „Justițiarul”)

La Cluj, opera împreună cu Tavi Hoandră o cafenea ce gemea de kitsch, genul cu televizor pus în ramă de tablou etc. și care trebuia să ilustreze un „ștaif imperial”, trimiterea fiind la habsburgi.

„Ștaif imperial”

Cei care s-au mirat de portretul expus la muzeu, la București, să n-o mai facă! Este exact în același context… Trist. Este în ton cu muzica ce se cîntă pe malurile Dîmboviței și Someșului, acela de a înlocui intelectualii și patrioții adevărați cu caricaturi umane, care pentru niște arginți își vînd nu doar țara, ci și familia sau chiar sufletul.

Și știu exact ce spun! Rareș Bogdan nu a avut nici un scrupul în a susține făcătura de justiție mcovist-koveșistă ce încerca să-i pună cătușe socrului – Vita Lászlo – doar pentru că era om de afaceri maghiar și DNA-ul lucra la celebra făcătură prin care a fost trimisă în instanță Horváth Anna, viceprimarul Clujului, în speță fiind „necesară” și o alegație privind existența unui așa-zis grup infracțional.

Rareș Bogdan și omul de afaceri Călin Mitică, „sponsorul” familiei Bogdan. Interesant, cei doi minoritari nu au nume de familie, acesta fiind înlocuit tot de un prenume. (Foto și text „Justițiarul”)

Dar, să revenim! Pe aceeași stradă cu cafeneaua funcționa și „celebra” florărie Kara, „în sil parizian”, dar care afară de faptul că împopoțona coridoarele Operei din Cluj anual, la prezentarea de chiloți în damf de sushi numit „Balul Operei”, nu producea decît găuri. „Conform datelor de la Minsterul Finantelor, firma prin care s-a deruleaza afacerea cu aranjamente florale a soției lui Rareș Bogdan a inregistrat pierderi timp de patru ani consecutiv (2009-2012), deficitul fiind de 665.214 lei (aproximativ 150.000 de euro). Din 2013, Florina Bogdan a trecut pe o alta firmă,  SC Kara Events Napoca SRL”, relatează Ziar de Cluj. Așadar, soția lui Rareș Bogdan se angajează jurist la Călin Mitică de la Transferoviar Grup, trimis în judecată de procurorii DNA pentru spălare de bani și mită. La un „necorupt”.

Omul de afaceri Călin Mitică îi asigura concedii exotice gratuite familiei lui Rareș Bogdan. La pomenile de lux era prezent și parvenitul Octavian Hoandră, cel care pufăie în fotografie dintr-o țigară de foi. (Foto și text „Justițiarul”) Click pe imagine pentru mărire!

Dar, dacă vorbim de Călin Mitică, vorbim și despre libanezul Mohammad Murad (care se chinuie să-i umple conturile lui Rareș Bogdan pentru că i-ar promova imaginea) și chiar de Viorel Hrebenciuc. Ce mică și rotundă e lumea! Și ce de stînga-dreapta pare. Cît de social-democrată și de liberală concomitent!

Exact cum era și la cafeneau Klausenburg din Cluj, o bună interfață între presă și „afaceri”, unde pișcotari, universitari și oameni din Uniunea Scriitorilor, șefi de instituții, primari, viceprimari, liberali, pesediști, pedeliști, directorul aeroportului, directorul Băncii Transilvania, șefi de deconcentrateșefi de trusturi de construcții, alți oameni de afaceri se străduiau să semneze condica. Iar cînd spun afaceri, vă rog să remarcați că din cei pomeniți mai sus, doar puțini fac parte din sfera privată, dar și acea sferă privată se născuse din bunăvoința statului de a se lăsa jefuit…

                                          Banii lui Rareș Bogdan

E absolut imposibil ca Rareș Bogdan să confunde patriotismul cu ceea ce el promovează! Nu poți fi patriot în timp ce îi urăști pe majoritatea cetățenilor din țara ta. Cu toate acestea el se dă mare patriot, anume genul de patriot care se luptă cu „corupțea”, care vrea „justițe”, care visează pușcării pentru „hoți”. Asta, desigur, stînd la Realitatea TV care nu doar că se află în insolvență de aproape opt ani, dar care a și păgubit România prin neplata dărilor către stat cu „simbolica” sumă de 25 de milioane de euro! Dacă tot vorbim de hoție pe față.

E absolut imposibil ca Rareș Bogdan să confunde patriotismul cu jefuirea țării. Adică ceea ce promovează el, „România în primul rînd” (ce făcătură abjectă de slogan!) cu niște unii care au demonstrat cum se poate jefui țara mai bine chiar decît o făcea PSD-ul și arunca resursele ei în brațele băncilor și corporațiilor străine. Să nu-i omiteți din poză pe Falcă, pe Blaga, pe Hava și pe ceilalți slujitori ai celor care jefuiesc România în primul rînd… Merită să trecem mai departe de miliardele de euro prăduite prin „împrumutul preventiv” de la FMI? Poate ne explică Orhidel de ce „patriotul” Buda votează împotriva României în Parlamentul European? Sau mai contează?

Să facem un scurt tur de orizont. Din cîteva clicuri pe net, aflăm că „patriotul” și necoruptul Rareș Bogdan adoră banii publici. Uite aici, zice că a încasat un mizilic de 486.440 lei taman de la Hidroelectrica. Ce să vezi, tot o firmă aflată în insolvență, dar care avea nevoie de „imagine” și, ca atare, s-a gîndit să apeleze la un „specialist” cum e Rareș Bogdan. N-o zic eu, o spune Hidroelectrica: „Facem precizari privind relatia contractuala dintre Hidroelectrica si societatea Trend Communication, avandu-l ca actionar pe realizatorul de televiziune Rares Bogdan si, ulterior, pe fratele acestuia, Horia Bogdan: Contractele s-au derulat, cu intermitente, in perioada 2006-2012, ultimul contract fiind reziliat la intrarea Hidroelectrica in insolventa; In perioada 2006-2012, Hidroelectrica a decontat catre Trend Communication plati in valoare totala de circa 486.440 lei (TVA inclus). Contractele au avut ca obiect servicii de analiza calitativa si sinteza privind imaginea de ansamblu in media a SC Hidroelectrica SA, precum si servicii de realizare a unor rapoarte de audit ce includ strategii media imediate pentru contracararea efectelor campaniilor sau materialelor negative de presa la adresa beneficiarului, precum si tactici de contrabalansare a aparitiilor negative cu cele pozitive”, se arata în comunicatul Hidroelectrica.

Rareş Bogdan, a primit în 2007 şi 2008 de la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (actuala Autoritatea de Supraveghere Financiară – ASF) opt contracte în valoare totală de 308.708,65 euro. Contractele au fost acordate fără licitaţie în urmare unor proceduri de „solicitare de oferte”. Obiectul contractelor a fost reprezentat de organizarea de întâlniri între reprezentanţii Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor şi reprezentanţi ai pieţei de asigurări, ai administraţiei publice locale, ai mass media, scrie Grupul.ro, care publică și contractele.

Deputatul Sebastian Ghiță, avea să mai adauge pe listă „sume uriase, bani negri, de la persoane precum Blejnar,VanghelieCalin MiticaMaricel Pacuraru și alti oameni certati cu legea”, însă nu a făcut în vreun fel dovada celor afirmate. Cu Mitică lucrurile sînt clare, banii se iau pe prestațiile soției lui Rareș Bogdan. Deloc incredibile ar fi și relațiile cu fostul primar al sectorului 5, mai ales că Rareș Bogdan a prestat pe scenă și ca și prezentator al Vanghelionului 2014, de exemplu. Iar acolo se discuta despre împărțirea banilor proveniți din diverse șpăgi.

N-ai putea zice că nu se cîștigă bine în „presă”. Să aruncăm o privire în declarația de avere a candidatului!

View this document on Scribd

                              Opriți genocidul de conștiință din străinătate!

Roma, 26 martie 2019 – „Asociația Românilor din Italia (ARI) ia act de începerea campaniei electorale în vederea alegerilor europarlamentare. (…) Deunăzi, la Milano, invitat de către o organizație care se declară apolitică, domnul Rareș Bogdan, candidat la europarlamentare din partea unui partid, și-a permis să-i instige pe românii prezenți la întâlnire, îndemnându-i să-și șantajeze, – prin telefon sau prin alte mijloace, inclusiv prin viu grai, de Paști – aparținătorii (părinți, frați, rude) sub amenințarea că nu vor mai primi bani sau nu-i vor mai vedea pe cei dragi dacă nu votează într-un anumit fel, mai precis împotriva unui alt partid. Denunțăm cu toată forța asemenea practici samavolnice, care depășesc cu mult limitele unei campanii electorale europene a secolului XXI, situându-se dacă nu la limita patologicului atunci, cu siguranță, în zona diversiunii practicate de politrucii comuniști care făceau colectivizarea pe vremea stalinismului”.

Mai e ceva de adăugat? Cînd profiți de prostia, neputința și frustrarea unora? Poate doar faptul că e OK să mănînci și să bei pe banii lor… Da, „diaspora” știe să își arate degetele. Mai ales pe la chermeze ce frizează bolile psihice, unde trivialitatea coboară sub orice ștachetă ce ar putea aminti de ”ștaif imperial” sau de ”stil parizian”. E bună și „muia” à la Milano!

Rareș Bogdan și Oreste Teodorescu în campanie electorală PNL la Milano, 26 martie 2019. Click pe fotografie pentru mărire!

               Rareș Bogdan: „Am fost și rămân un adversar al PSD”

Cu Hrebenciuc, Edy Hellvig și Andrei Marga la „Klausenburg”.

Viorel Hrebenciuc nu se afla întîmplător la Cluj. La cafeneaua lui Rareș Bogdan poposise și fiul lui Hrebenciuc, Andrei, care își lansa o carte. Nici reprezentanții „Grupului de la Cluj” nu s-ar putea spune că ocoleau „ștaiful imperial”. Veneau aici în calitate de „adversari”, probabil. Ori pentru că diversele compilații de așa-zise editoriale de prin Ziua de Cluj strînse între două coperți s-ar fi potrivit foarte bine cu biblioteca lor de acasă. Doară musteau de inteligență, precum emisiunile de pe Realitatea TV.

Rareș Bogdan, Octavian Hoandră si „penalul” Andrei Hrebenciuc, fiul pesedistului Hrebenciuc. (Foto și text „Justițiarul”) Click pe imagine pentru mărire!

Finalul „epocii Năstase”, a baronilor locali și a presei cumpărate, ce venea după succesivele scandaluri privind hîrtia de ziar de la Letea, acapararea difuzării prin Rodipet și nu în ultimul rînd a stipendierii unei părți pro-guvernamentale a presei prin contracte de publicitate pentru diverse regii de stat, a îngropat, la propriu, o bună parte din presa din România. Părăsisem prin demisie un cotidian care nu mai avea bani ca să plătească angajații și m-am considerat norocos să prind un post de redactor șef la o publicație săptămînală din Cluj. Nici aici nu aveam să fac mulți pureci, ideea de bază era tot aceea de a-i lăsa pe oameni fără leafă la finalul lunii. Așa încît, am devenit freelancer, printr-o a doua demisie, dar o noțiune mai exactă ar fi cea șomer neindemnizat. În acest context am ajuns la Ziua de Cluj, care tocmai pornea la drum.

În scurt timp, însă, în redacție aveau să apară „mari oameni”, ca de exemplu Silviu Mănăstire (părintele presei de deducție) și maestrul Rareș Bogdan (de care pînă atunci nu auzisem). Redacția se afla tocmai în clădirea Camerei de Comerț, la vremea aceea condusă de pesedistul Ștefan Dimitriu (ulterior UNPR), administrator al SC de Construcții Napoca SA. Și, ce să vezi, o grămadă de pesediști roiau prin zonă, alegîndu-și cîte un redactor căruia îi dictau cîte o știre. La propriu! La acea dată, demonizați erau liberalii. Iar Rareș Bogdan, era decis să taie în carne vie! Zicerea principală era că vrea să-i vadă pe parlamentari, dimineața, la aeroport, deschizînd Ziua de Cluj tremurînd. Expresia era „să-i futem”! Iar șansa de a vedea cum se transformă un text cinstit într-o făcătură abjectă, am avut ocazia să urmăresc pe viu. Ca să înțeleg precis cum se derulează „actul sexual” de presă.

Octavian Hoandră, mentor în ale presei de șantaj și Rareş Bogdan, ucenicul lui de la „Ziua de Cluj”. (Foto și text „Justițiarul”)

Cu ceva timp înainte, scrisesem în Capital o anchetă despre privatizarea fabricii Clujana. Mai exact despre mecanismul prin care PSD împiedica această privatizare, pentru că un mahăr pesedist dorea să-și facă pe spațiul fabricii un mall și un showroom pentru autoturismele pe care le comercializa. Pînă la urmă, fabrica a ajuns parțial în proprietatea Consiliului Județean, dar și la vremea preluării, CJ Cluj era condus de PSD. La Ziua de Cluj, unde ajunsesem, mi-au plagiat articolul din Capital, cu tupeu, exceptînd referirile la PSD, adăugînd informația că liberalii ar vrea, de fapt, să pună mîna pe „hectarele de teren” de aici. M-au și trimis să documentez asta! Eu!

M-am dus. Muream de curiozitate să văd finalul poveștii. Deși totul părea de balamuc. Era vorba despre vînzarea către cei care reușiseră să achiziționeze cîte o hală a bucăților rămase în urma așa-zisei privatizări, cum ar fi fîșiile în lățime de cîțiva metri dintre hale (total inutilizabile) sau terenul dinprejurul stației de transformare (vreo 4-5 mp), precum și terenul de sub spitalul Clujana, adică terenul pe care stătea efectiv spitalul. Obiectivul anchetei era să nu se spună despre ce este vorba, ci să se lase a se înțelege că liberalii vor să mătrășească niște „hectare” de teren. Din multiple rațiuni am refuzat să semnez un asemenea articol. Ceea ce nu înseamnă că nu l-au publicat, sub altă semnătură. Am demisionat.

                         Un „patriot” adevărat îi urăște pe unguri

Și, pentru că am nume unguresc, una din puținele discuții avute cu Rareș Bogdan se referea la intenția de „a fute” – dacă se poate – și niște udemeriști. A lucra la Ziua de Cluj, presupunea cumva că am ajuns la un stadiu superior al dezvoltării umane, de unde și prezumptiva disponibilitate de a „fute” unguri. Însăși abordarea mi s-a părut vomitivă, nu că n-aș fi scris niciodată nasoale despre UDMR, dacă s-a întîmplat să găsesc ceva nasol. Dar a confecționa articole despre chestii inexistente, denotă multă „deontologie”. Mai tare mi se pare că Rareș Bogdan este căsătorit cu fiica unui om de afaceri maghiar din Cluj.

Rareș Bogdan cu Dan Dungaciu. (Click pe imagine pentru mărire!)

Timpul de antenă La Realitatea TV a fost generos pentru toți șovinii de serviciu, toți „îngrijorații” de unguri și de UDMR și de Budapesta, de pericolul „ruperii Transilvaniei”. În continuare, tema pare să rămînă una aproape de sufletul „liberalului” Bogdan. Care îi crede pe toți mai proști decît el.

„Voi explica fiecărui român şi maghiar din Transilvania, Bucovina, Moldova, Dobrogea, Oltenia, Banat că PSD aruncă în aer liniştea acestei ţări doar pentru a mai rămâne câteva luni sau câteva săptămâni, la guvernare. Pactul pe care Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu l-au făcut cu Kelemen Hunor şi cei din UDMR, care nu îi mai reprezintă de mult pe cetăţenii români de etnie maghiară din Transilvania, este periculos pentru unitatea naţională a acestei ţări!” – Rareș Bogdan – la lansarea candidaturii pentru europarlamentare.

Deci ce o să faci? O să mănînci în continuare rahatul antiunguresc elaborat de amicii tăi de la SRI? Ai depistat tu ceva „periculos pentru unitatea națională”? Serios? Care e „pactul” făcut cu Kelemen Hunor? Unde l-ai văzut? Nu cumva cei de la SRI au nevoie de a arunca niște praf în ochii alegătorului? Care e problema, de fapt? Că liderul UDMR se poziționează mai curînd în zona lui Viktor Orban, deci în opoziție cu francezii și cu nemții lui Merkel? Că și Tăriceanu, și Dragnea, au avut discuții cu Viktor Orban privind relațiile viitoare cu Grupul de la Visegrad? Deranjează faptul că sînt suveraniști?

În schimb, și liberalii și amicul Edy Hellvig de la SRI sînt globaliști. Ce înseamnă asta? Că militează fix pentru cedarea suveranității României. Hellvig a condus organizația Soros de la Cluj, deci prima dată ar trebui să ne întrebăm ce naiba caută în vîrful SRI?

Vizionați aici: https://youtu.be/8rXczbDoYhE?t=8

Ce spune Hellvig în acest material pe care îl găsiți integral pe siteul SRI, dar pe care l-am scurtat din rațiuni evidente?

În primul rînd, ne definește Societatea Deschisă, ca să nu avem dubii că utilizează termenul în accepțiunea lui George Soros, adică „fiind cea descrisă de Hannah Arendt și Karl Popper”. Se reiterează ideea Rusiei care reprezintă o amenințare și, la fel, tendința de consolidare a suveranității unor state din centrul și estul Europei care se opun nucleului franco-german. România se opune pro-activ acestor manifestări! În rest, „Dai în instituții? Dai in fabrici și uzine”! Adică, ataci DNA și SRI care vor să arunce la tomberon suveranitatea României și să sprijine oligarhia globalistă? Înseamnă că te poziționezi de partea  extremiștilor, teroriștilor și anarhiștilor. „Europa reprezintă Societatea Deschisă”!

„Ziariștii” clujeni Cozmin Gușă, Octavian Hoandră și Rareș Bogdan încadrați de controversatul om de afaceri Călin Mitică și soroșistul Eduard Hellvig (fost bursier și director al lui George Soros la Cluj), actualul director al SRI. Semidoctul Rareș Bogdan a fost coleg de grupă cu Hellvig la fabrica de politruci globaliști de la Cluj, Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică și a rămas trompeta directorului SRI. (Foto și text „Justițiarul”) Click pe imagine pentru mărire!

De remarcat și un alt aspect, tot legat de SRI. Fostul ofițer SRI Adrian Radu scrie despre o relație directă între Rareș Bogdan și fostul șef al SRI, generalul Florian Coldea. „Jalnicul Rares Bogdan este un agent de influenta personal al lui Coldea. Este cel care, inainte de numirea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI, in pauzele publicitare ale emisiunilor sale, se lauda invitatilor din platou, aratandu-si telefonul mobil, cu faptul ca primea mesaje direct de la Coldea cu privire la ce sa spuna in emisiune si tenta / directia subiectelor, ori persoanele care trebuie denigrate”, scrie Adrian Radu. Din păcate, puținele surse pe care le am în zona SRI nu reușesc să confirme acest aspect, anume că Rareș Bogdan ar fi făcut parte din „rețeaua lui Coldea”. Nici chiar off the record. Tot ceea ce am putut afla este că „exista o oarecare relație”, numai că asta poate fi foarte bine pusă și în raport cu calitatea de jurnalist.

”Liberali”, frate!

Acum, Rareș Bogdan a intrat în politică. Vrea să „salveze” România. Acest individ vrea să ne reprezinte țara la nivel european. Singura diferență pe care o văd, este tranziția de la „a fute” la „a da muie”. Ca să mă exprim într-un limbaj în care m-ar putea înțelege. Un singur lucru e evident: îi stă bine cu noua lui gașcă! Trăiască „valorile europene”! Și Sică și Mutulică și Weberică…

                                                                                                                        Ambrus BELLA

Sursa:  wordpress.com

Citiți și

Trompeta cu jeg PNL „nr 1” vrea să fericească Moldova

Asociația Românilor din Italia (ARI) dă de pământ cu instigatorul Rareș Bogdan, jurnalistul-politruc expert în ale șantajului

Rareș Bogdan și întreaga listă PNL pentru europarlamentare  –  impostură și ticăloșie!

La Bruxelles, propagandistul #rezist Rareş Bogdan spune că o să-şi facă „treaba”… atât aia mică, cât și cea mare

Rareș Bogdan, ticăloșia unui propagandist SRI fără scrupule

Lista PNL pentru europarlamentare: alogeni cu nume românești de împrumut, agenți ai serviciilor secrete străine și din țară, trădători

Rareș Bogdan, trompeta propagandei iohanniste dirijată de Hellvig-SRI

Rareș Bogdan va îmbrăca cămașa morții și nădragii roz în fruntea revoluționarilor diasporezi

Rareş Bogdan, tupeu de pirandă

Rareș Bogdan, un nemernic secesionist care se dă patriot!

Nu era suficient „Ținutul secuiesc”, Rareș Bogdan a stabilit în Ardeal și „Țara sașilor”!

Picătura otrăvită a lui Bogdan Rareș

Hoț sau prost?

Nu-i nici cal, nu-i nici măgar, e un biet intermediar!

Precizările lui Rareş Bogdan despre nunta cu orhidee curgătoare

 

1 Comment

 1. gelu

  “Mă, vopsitul Dracului, du-te pe pustii!
  6 aprilie 2019, 18:19 Cornel Nistorescu Editorial 4

  Îți ies documentele din trecut ca șerpii‎ din fundațiile caselor părăsite și din păpurișuri mocirloase. Tu singur ți-ai semnat probele ticăloșiilor și acum te faci că nu îți aduci aminte și nu înțelegi de ce se pornește poporul împotriva ta? Și mai pretinzi că ai mîinile și sufletul curat?

  Dacă nu te-a clintit aducerea aminte și nici argumentele atîtor români, dacă nu te-ai întrebat de ce ți se spune Tractoristul și rîd judecătorii de tine, poate te trezește acest pamflet.
  Cară-te și ascunde-te, vopsitul Dracului! Ticălos premiat din greșeală și impostor ce ești! Bijnițar de bricege automate și de cuțite de vînătoare în robă de magistrat de pușcărie, credeai că n-o să afle nimeni că trăiești într-un comunism etern, că ești un vopsit cu copitele în pantofi de lac?

  Ai trecut Mureșul nu ca să ajungi la facultate, ci ca să lucrezi peste apă, la pușcăria Aiudului, cel mai bănos loc de muncă din dictatură! Te lauzi că ai fost fruntaș la cea mai cumplită mașină de tocat suflete și conștiințe? Și acum zici:

  – ”Nu pot să nu constat cu amărăciune cum drama unor foști deținuți politici este folosită de persoane interesate pentru denigrarea mea, evident în contextul în care mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general. Prin astfel de acțiuni se urmărește influențarea desemnării pentru următorii trei ani a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție”

  Păi nu ai fost tu fruntașul dintre cei care s-au folosit de ”drama unor foști deținuți politici?”. Nu tu ți-ai pus semnătura de Diavol al pușcăriei pe respingerea cererii lor de eliberare condiționată? Te-au demascat eroi și tu nu te sufoci? Cîți nenorociți mai ascund coperțile dosarelor? Pe cîți mormîntul îi împiedică să-ți dezvăluie trufia, prostia și cruzimea de torționar?

  Nu tu ești paznicul dosarelor și al plîngerilor făcute primarului Iohannis? Nu pe tine te-a adus să-i astupi haznaua din afacerile cu case? Nu pe tine te-a folosit după înscenarea odioasă făcută procurorului Nițu? Nu știai, Diavol nenorocit ce ești, că va fi zburat ca să te duci la București să faci echipă cu Luluța Kovesi? Tot timpul ai mințit fără să-ți clintești fața cea de ceară mai murdară decît cea de la Muzeul Madamme Tussauds? Te-au adus la București pentru ce misiune? Să-i păzești somnul lui Iohannis și să nu iasă la lumină abuzurile procurorilor? Să bagi spaima în judecători așa cum ai băgat-o în pușcăriașii de la Aiud? Te faci că nu știi cei cu cele 170 de dosare deschise de DNA din oficiu unor judecători? Te faci că n-ai auzit de DNA Ploiești și de DNA Oradea și nu știi de ce protestează Danileț?

  Și acum, după trei decenii și jumătate, ți se pare legal și moral să le refuzi eliberarea deținuților, suflet de javră ce ești! Măcar o strîngere de inimă să ai și te-am uita îngropat în dispreț! Nu te urmăresc strigătele și durerile celor de atunci? Mai ales ale românilor patrioți, ticălos fruntaș în întrecerea anuală de chinuit oameni! Ai luat numai ”foarte bine” la nenorocit compatrioți și ai înfundat destine, la zdrobit conștiințe și la produs coșmaruri! Să ți se înțarce toate pe lumea cealaltă! Și să iei numai foarte bine la mîncat rahat și după petrecerile lui Scaraoțchi!

  Ai pe numele tău cea mai caraghioasă descoperire istorică, cele 12 brățări de aur despre care zici că au rămas de la daci. Auzi tu, au stat ascunse două mii de ani ca să le apere un netot și mai apoi să le re-importe pe bani grei! Să te creadă cel care te așteaptă la chinurile iadului! Ai mutilat biografiile patrioților români, ai mutilat istoria din care cu atîta îngăduință ai răsărit, ai încercat să strîmbi legi, încercînd să îndoi Parlamentul ca să-ți facă ție și baschetbalistei pe plac. Diavol galben și însemnat ca Othelo, Crăcănel și procuror fără cap și fără suflet ce ești! Ca să-ți fie bine, te-ai vopsit în comunist împuțit și, ca să îți ascunzi biografia, te-ai revopsit în galben democrat și în luptător pentru stat de drept.

  De ce nu te-ai dus și tu cu Danileț și cu Man și Ardelean, cu Monica Macovei și cu Onea și Portocală să protestați cu toții la Bruxelles, căcărează cu ochelari de soare ce ești! Procuror general de dat afară din Europa și de pus la numărat pîrțurile bețivilor. Mă, biet Londa color a nemerniciei, nu te mai spală nici o ploaie a istoriei!

  Crezi că nu vă vedem cum vă dați luptători pentru justiție ca să nu fiți îndepărtați de la butoane? Condamnările cu orice preț sunt viața voastră. Cînd zburați, nu mai sunteți decît niște nimeni de dat în urmărire. Atît! Și o listă neagră ce se va scrie mereu, pe măsură ce arhivele se vor deschide. Ce crezi tu, vopsitul Dracului, că de azi înainte îți va spune cineva, bună ziua, domnule procuror general? Or mai fi proști și nătîngi, dar oamenii adevărați vor trece pe lîngă tine tăcînd și te vor scuipa în gînd sau te vor înjura de cîte ori îți vor auzi numele.
  Zici tu, sforarul procurorilor și al proceselor, că prin dezvăluirea nemerniciei tale se urmărește blocarea unui cavaler al justiției? Uită-te în oglindă, vopsitul Dracului! Sau intră într-o bibliotecă universitară ca să cadă pe tine în semn de revoltă la cîte prostii ai spus. Și mai zici tu:

  -”Nu pot să nu constat cu amărăciune cum drama unor foști deținuți politici este folosită de persoane interesate pentru denigrarea mea, evident în contextul în care mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general. Prin astfel de acțiuni se urmărește influențarea desemnării pentru următorii trei ani a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție”.

  Nemernic ce ești, crezi că planul tău de a te înscrie în cursă pentru un alt mandat, în ciuda faptului că ești pe trei sferturi revocat și miroși de departe a profesionist de lemn, nu este ușor de descifrat? Vrei să introduci altă contestație (probabil tot la tribunalul Aba Iulia !?) după desemnarea unui nou procuror general și pînă se judecă să-ți rămînă cheile de la procesele lui Iohannis și ale nevestei lui și să îngropi toate ticăloștiie făcute de SRI și de DNA. Și eventual, cu un decret ca și cel pentru menținerea generalului Ciucă să ne trezim că Iohannis îți prelungește titlul de Diavol cu cătușe și paznic la pușcăriile statului de drept!
  Mă, vopsitul Dracului, cară-te!
  Du-te pe pustiile trecutului și lasă-ne să încercăm gustul democrației și al libertății!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.