Lichele

Rareş Bogdan, tupeu de pirandă

   De opt ani nu a plătit impozite la stat, dar chelul vrea neapărat tichie de mărgăritar și zbiară că […]

 

 De opt ani nu a plătit impozite la stat, dar chelul vrea neapărat tichie de mărgăritar și zbiară că tot el este victima!

Gelu Ștefan Diaconu, fostul șef al ANAF:

„Despre subiectul «datoriile Realitatea TV»

Sa incercam sa explicam habarnistilor aflati pe functii sau prin studiourile tv:

– o creanta bugetara (din taxe/impozite neplatite) este un bun/activ al statului (al cetatenilor);

– ANAF, ca reprezentant al statului, are obligatia LEGALA, sa incaseze obligatiile fata de stat INTEGRAL;

– banii statului nu pot fi obiect al negocierii cu vreun sef de prin ANAF/MFP/PSD/GUVERN ci doar obiect al unui litigiu/insolventa/faliment juridic;

– vaicareala penibila de la RealitateaTv este identica cu propaganda Antena 3 impotriva ANAF in problema sediilor confiscate in justitie;

– de opt ani, de cand a intrat in insolventa cu un parcurs jurisdictional dubios, Realitatea TV nu a platit statului roman nici un leu din impozitele datorate.

Si atunci de ce incepeti sa va prostituati mediatic, ca si cei de la Antena 3, doar-doar v-ar ierta Dragnea & Co? Chiar daca apreciez politica editoriala a postului, pentru mine, in raport cu bugetul statului, nu sunteti altceva decat niste EVAZIONISTI!!!

P.S. Iar pentru carcotasi: In timpul mandatului meu, ANAF a intreprins toate demersurile legale pentru a recupera sumele datorate de Realitatea TV. Inclusiv o plangere impotriva judecatorului care tot amana nejustificat (si ciudat!!!), dupa trecerea termenului legal (!!!) declararea falimentului, astfel incat ANAF sa poate executa compania pt recuperarea sumelor. Dupa cum stiti, cat timp erau in insolventa erau protejati.”

Ziariștii clujeni Cozmin Gușă, Octavian Hoandră și Rareș Bogdan încadrați de controversatul om de afaceri Călin Mitică și Eduard Hellvig, actualul director al SRI. Semidoctul Rareș Bogdan a fost coleg de grupă cu Eduard Hellvig la fabrica de politruci globaliști de la Cluj, Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică și a rămas trompeta directorului SRI.

Ziariștii clujeni Cozmin Gușă, Octavian Hoandră și Rareș Bogdan încadrați de controversatul om de afaceri Călin Mitică și Eduard Hellvig, actualul director al SRI. Semidoctul Rareș Bogdan a fost coleg de grupă cu Eduard Hellvig la fabrica de politruci globaliști de la Cluj, Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică și a rămas trompeta directorului SRI.

Rareș Bogdan (trompetă SRI la „Realitatea TV), pe Facebook:

„EXCLUSIV

S-au demascat singuri!

Sursele mele din ANAF, oameni care iubesc România și sunt rușinați de cei care îi conduc, au avut dreptate! Astăzi, la Adunarea Generală a Creditorilor Realitatea Media, care a avut loc la ora 13.00 la Brașov, ANAF, adică Statul Român, nu a fost de acord cu planul de plată a datoriilor, propus de către Realitatea TV.

Practic – incredibil, dar adevărat! – ANAF a votat împotriva recuperării integrale a creanței Realitatea. Atenție, plan propus cu garanții colaterale și o perioadă de execuție de 3 ani! Practic, Liviu Dragnea și acoliții săi, care nu-i ies din cuvânt, Orlando și Mișa, nu vor recuperarea banilor pentru statul român în proporție de 100%, REPET, CU GARANȚII COLATERALE, ci doresc închiderea Realitatea TV, pentru a nu mai deranja Ayatollahul și politicile sale de aruncare a României în zona eurasiatică. NU vor banii! Vor sa ne inchida gura!

Îi informez pe toți cei care au pus la cale planul și urmăresc, împreună cu avocați care vor răspunde penal în curând pentru alte fapte decât cele pentru care au devenit cunoscuți opiniei publice, făcând pe luptătorii pentru cei mulți, că viața nu se încheie nici acum, nici aici, iar Realitatea TV nici nu moare, nici nu se predă. Rămânem pe baricadele democrației! Chiar dacă, de această dată, Liviu Dragnea a încercat să se folosească nu doar de statul roman și instituțiile sale, pe care le consideră brelocul său, ci și de foști acționari ai Realitatea sau administratori temporari ai acesteia, vă spun ceva: e inutil!

Realitatea TV este o voce puternică și exprimă libertatea absolută de exprimare, iar jurnaliștii săi nu se vor lăsa intimidați de tertipurile prin care Liviu Dragnea și ai săi au pus cu botul pe labe România Liberă și Hotnews și au câștigat parțial B1. Realitatea TV rămâne în picioare și va câștiga, la fel ca în 2014, bătălia finală.

Îi informez pe toți că mâine, de la ora 21.00 sunt On air încărcat de energie și cu ….garanții că România nu o ia pe drumul Turciei sau Ungariei! Ca presa va ramane libera si independenta.

Pe românește: vă transmit tuturor celor care încă apreciați că Realitatea TV și jurnaliștii săi pot fi îngenuncheați că mult mai repede vă va lua naiba pe voi. Mult mai repede decât vă închipuiți!

#Rezist
#Luptamimpreuna
#continuamsaenervamciumarosie
#nevedemmainela21
#vominvinge
#josciumarosie

 

Rareș Bogdan, un pupincurist al alogenilor, dar care pozează cu tupeu în patriot român, îl lingușea pe Arpad Paszkany cât a stat pe la Cluj, după care, la București, a trecut la lins posteriorul lui Klaus Werner Iohannis. Rareș Bogdan, mai tânăr și cu ceva mai mult păr, împreună cu Arpad Paszkany.

Rareș Bogdan, un pupincurist al alogenilor, dar care pozează cu tupeu în patriot român, îl lingușea pe Arpad Paszkany cât a stat pe la Cluj, după care, la București, a trecut la lins posteriorul lui Klaus Werner Iohannis. Rareș Bogdan, mai tânăr și cu ceva mai mult păr, împreună cu Arpad Paszkany.

 

 Omul de afaceri Călin Mitică îi asigura concedii exotice gratuite fătălăului chel și păros pe labe ca o maimuță.

Omul de afaceri Călin Mitică îi asigura concedii exotice gratuite fătălăului chel și păros pe labe ca o maimuță. La pomenile de lux era prezent și parvenitul Octavian Hoandră, care pufăia dintr-o țigară de foi.

        Bocitoarea Rares Bogdan se incurca in jocurile de putere

Cand Imparatul de Manastur, si ma abtin de la rimele care-mi trec prin minte ca expresul prin gara Ciulnita, ei bine, cand Imparatul asta a zis ca e urmarit de securisti prin Bucuresti am fost indulgent cu el. Si eu, si colegul Razvan Boanchis i-am spus ca e vorba fie de omuleti verzi care nu suporta prostii, fie de ursi Panda care-l fugaresc pe Calea Victoriei. Cand mi-a fost drag, i-am declarat de la obraz „Boule, ce dor imi e de tine”, gandindu-ma, recunosc, la boul Rares al bunicului meu. Iar cand mi-a demonstrat eruditia, in semn de apreciere si respect i-am spus „Ba, Excelenta!”, pentru ca nu gaseam litera „F” pe tastatura asta stearsa.
Acum, insa, menestrelul cu o singura coarda de rezonanta, si aia la turul nadragilor lui Iohannis, tine sa-mi demonstreze cat m-am inselat in privinta lui cand l-am pretuit. Nu ca as fi dat vreun ban pe el, n-are pret, eu l-am luat de pe Facebook, la liber.

                                               Mai trist ca o meduza

Facebook, in caz ca nu v-ati prins, este iarmarocul unde copiezi de la altii si treci in contul mintii tale ajungand genial, unde Iohannis arata ce spune, nu si ce gandeste, este locul ideal in care stergi ce nu-ti convine si rezulta ca doar tu ai dreptate. Este si locul din care, de asemenea, un Rares Bogdan caraie ca o cloata batrana ca va sa vie zavera peste el. Sigur ca nu se intampla, dar asa, preventiv, sa mai faca niste valuri si sa atraga atentia asupra pericolului reprezentat de PSD.  A vazut – sa ma iertati! – ca a luat-o-n bot cu legile Justitiei ca Malin Bot cu jandarmii care i-au agresat personalitatea si talentul de a chiui, si acum a descoperit ca Dragnea a dat dispozitie sa i se inchida Realitatea. Bine, fie vorba intre noi, tu, Bogdane, bufonule ratacit in hatisurile intelectuale ale Regatului, pierdusesi demult realitatea. Pe aia TV de cand ai concluzionat, trist ca o meduza careia nu i-a reusit monta, ca e cea mai tare televiziune. Ai dreptate, ea cadea din ce in ce mai jos si nu se spargea cand dadea cu fundul de audiente. Realitatea cealalta ai pierdut-o cand ai descoperit ca ai sediul la intrarea in Bucuresti, desi noi si baietii de pe Dorobanti stim ca esti la margine. Asa se intampla cand vii la oras.

joiana cu raresoaia

                                           Alba-neagra cu Fiscul

Boceste trubadurul iohannist de oful televiziunii pe care o da ca si inchisa. Boceste insa de pe coastele americane, ca un capitalist sadea ce este. E mai capitalist decat Gusa, cel care nu stii daca este patronul sau tichia de margaritar a show-urilor ratate despre politica. In locul lui Cozmin Gusa, l-as da afara. Nu se poate sa fii mai capitalist decat patronul, asta e mistocareala pe fata a capitalismului. Asta, Bogdan vreau sa zic, zice ca Dragnea vrea sa-i inchida gura pentru ca televiziunea mu vrea sa taca, mu lauda si mu este teleormanizata. Nu e greseala, bai Avram Iancu fara caval si istorie recenta, e corect scris. Mu. De ce? Ia mai gandeste-te. Si puneti ghilimele la creier chiar si cand ma injuri. Nu ai tu atata imaginatie cate pot scrie eu fara „ma-tii”. Nu, bucatica de patriotism umflat ca un pesmet in cana de ceai pe vremea cand tu nu faceai armata, ca barbatii sau cu barbatii, Realitatea poate sa fie inchisa pentru ca nu ai platit cele 26 de milioane de euro, datoriile la stat. Si mai faci si alba-neagra cu Fiscul si cu banii romanilor, ca baietii aia nervosi de la Dristor, la metrou. Sau n-ai mers cu metroul? Iti spun eu ce e ala. E trenul pe care nu l-a luat Badea Cartan cand a fost la Roma, da’ sa nu uiti.

                                                                                                                                        Valentin BOERU

Sursa: http://www.national.ro/news/bocitoarea-rares-bogdan-se-incurca-in-jocurile-de-putere-619479.html/

2 Comments

  1. Lucidu

    Asta n-are toate tiglele pe casa, dealtfel se si vede din comportamentul pe sticla, e doar o papusa idioata manevrata de ‘jmekeri” gen gusa&SRI, de fapt un papagal notoriu marka Cluj!

  2. IQ100

    nazzi resist agresiv, amenintator, bolsevic:”vă va lua naiba pe voi. Mult mai repede decât vă închipuiți!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.