Atitudini

Rareș, trimite potera să mă ia!

  Motto: Mortalitatea în primele 6 luni a anului 2020, în România, este mai mică decât cea din aceeași perioadă […]

 

Motto: Mortalitatea în primele 6 luni a anului 2020, în România, este mai mică decât cea din aceeași perioadă a anului 2019. Spre disperarea sectei martorilor COVID. „Virusul ucigaș” nu a declanșat „apocalipsa covid”. (Prof. dr. Vasile Astărăstoae, Dictatura medicală versus etica medicală)

Acum două zile a apărut in presă unul dintre cele mai abjecte materiale propagandistice pe care le-am putut citi in aceasta perioadă. Și au fost multe, prea multe…

Am ezitat sa răspund din două motive: primul – pentru că mă știu cu Rareș Bogdan și am o relație de amiciție cu acesta și al doilea – am vrut sa văd reacția pseudo-opoziției PeeeSeeeeDeee. Nimic… aliații de facto ai liberalilor nu au scos nicio vorbă. Nimic! Ca de obicei.

O s-o fac eu. Și o să-i spun amicului Rareș Bogdan că prea mult e prea mult, chiar venind de la un om care și-a făcut un brand din alunecările și excesele verbale.

Click pe imagine pentru mărire!

Și o să-i spun in primul rând de ce o fac, o să-i spun care-s limitele pe care le-a încălcat. Pe scurt, așa ca să le înteleagă atât el cât mai ales electoratul lui:

– Prima limită ar fi aia a bunului simț, dar asta în lumea politică pare să fie încălcată a priori, părând să fie o condiție sine qua non pentru un individ de a se califica în tagma politicienilor. Așa că nu o să insit. Ar fi inutil.

– A doua limită este atacul la instituțiile fundamentale ale Statului Român, la însăși fundamentele constituționale ale acestuia și anume la Avocatul Poporului și Curtea Constituțională. Fraze precum „Stânga politică și frustrații ei sateliți s-au bazat pe concursul CCR și al Avocatului Poporului pentru a-și duce la capăt zoaiele și nu-i poate opri nimeni decât prin vot.” sau „Nimeni nu a măsurat care era amploarea bazinului care percepea astfel perioada stării de urgență, deci s-a apelat rapid la Avocatul Poporului și CCR pentru a pulveriza siguranța publică.” sunt de sorginte pur dictatorială și sunt un atac direct la Constituție și nu la persoanele aflate pe funcțiile respective.

Rareș, totul până aici! Dragul meu, ar fi trebuit să înțelegi deja că diferența între o democrație și o dictatură constă în existența unor instituții care dau peste mână puterii atunci când aceasta greșește, instituții precum instanțele de judecată unde ați pierdut procese în fața cetățenilor abuzați și carantinați, instituții precum Avocatul Poporului și Curtea Constituțională, care au dat în vileag blatul infect pe care îl aveți cu PeeeSeeeDeee-ul lui Ciolacu împreună cu care ați adoptat o legislație infectă, abuzivă și dictatorială fără pereche în lume. Da, ultimele baricade ale Democrației și Constituționalității în fața dictaturii Iohanniste sunt aceste două instituții, aceste 10 persoane pe care sunt gata să le apăr și cu prețul vieții! Ai înțeles, Rareș?

– A treia limită este deformarea evidentă a adevărului, distorsionarea acestuia într-o așa măsură încât te întrebi dacă Rareș Bogdan vorbește despre România sau despre Bruxeles, acolo unde își mănâncă liniștit și fără măsuri aberante de izolare și carantinare ăia 15.000 Euro leafă de europoarlamentar.

Păi hai să-i spunem lui Rareș ceea ce se vede și mai ales ce se simte de aici, de la „firul ierbii” din România:

Se simte scăderea economică fără precedent într-un inetrval așa scurt, se simte scăderea veniturilor pentru cetațeni și a profiturilor pentru companii. Într-un cuvânt se simte lipsa de bani, Rareș! Iar ăia un milion de șomeri pe care i-ați prodius in nici 5 luni simt lipsa banilor și mai acut. Știu, 15.000 Euro pe lună e un paravan de după care greu se mai aude disperarea celor sărăciți de măsurile voastre aberante și mai ales de lipsa oricăror măsuri de contracarare a dezastrului economic în care ați aruncat România.

Se simte teroarea și neîncredrerea pe care ați sădit-o în societate.

Se simte faptul că toți copiii au lipsit de la școală fără niciun motiv real. Și o s-o simtă o viață traumele pe care le-ați turnat cu ghiotura în sufletele și inimile lor și golul lăsat iremediabil în capetele lor.

Se simte faptul că pentru prima oară în istoria țării ăsteia ne-ați închis casa Domnului la cele mai mari sărbători ale noastre, că încă nu putem merge în bisericile, sinagogile sau moscheile noastre. Ați reușit să faceți ceea ce nici comuniștii nu au făcut-o: ne-ați îndepărtat de rit, de casa Domnului, de casa noastră. Dar nu ne-ați înstrăinat de El… Și noi vă vom trimite nota Lui de plată!

Ba se simte chiar și că „SARS CoV 2 nu este mai periculos decât o gripă normală”. Asta au simțit-o majoritatea celor care au făcut această viroză și care și-au revenit și sunt acum sănătoși. Ba a simțit-o chiar și Institutul Național de Statistică, instituție care ne-a anunțat în mod oficial că în primele 6 luni ale „pandemicului” 2020 au murit cu 6000 mai puțini oameni decât în 2019. Da. Au și murit oameni de SARS COV 2, și îi regretăm sincer – Dumnezeu să-i ierte! – dar au murit cam tot atâția cât mor și de o gripă obișnuită.

Și mai ales se simte dictatura pe care ați institut-o. Se simte din legile care ne-au transformat pe toți în suspecți și iminent închiși în pușcăriile medicale pentru orice răceală sau viroză sezonieră, pentru orice febră sau vărsătură… se simte dictatura din dispariția presei libere, din marginalizarea și anatemizarea oricăror persoane care au o poziție diferită de a voastră… Da, dictatura se simte din ce în mai tare, dragă Rareș, și la instaurarea acestei dictaturi ești direct parte, dacă nu chiar organizator sau măcar prezentator… Cum ar sun asta: „Dikaturiohannisionul ”…

Ah… și era să uit! Curtea de Conturi a început să simtă și ea tunurile pe care le-ați dat bugetului de stat în plină catastrofă socio-economică… Și le simte și ea tare! Sunt curios cât de repede o să ieși să spui că și Curtea de Conturi e o instituție subversivă care trebui „depesedizată”… când?

Ultima remarcă: tu știi bine, Rareș, că opoziția reală nu a fost făcută din Parlament de PeeeSeeeDeee-ul lui Ciolacu. Știi asta! Opoziția a fost una extraparlamentară, din online, din stradă, de oriunde s-a putut. Și mai ales din instuțiile alea pe care le înfierezi tu cu mânie „liberală” – Avocatul Poporului și CCR-ul care v-au stricat vouă paranghelia voastră șmenăreasco-dictatorială. Mai nou, se mai ridică o baricadă și pe la Curtea de Conturi…

Și niciunul din toate aceste puncte de rezistență antidictatorială n-a avut nicio legătură cu PSD-ul. Din potrivă. PeeeSeeeDeee-ul lui Ciolacu a fost principalul vostru aliat: v-a votat stările de urgență, v-a votat guwernerele indiferent cât de incompetente au fost, v-a votat legile oricât de ticăloase și abuzive au fost ele. Nu dușmanul nu mai e azi PeeeSeeDee-ul… el execută întocmai și la timp aceleași comenzi venite de la aceeași securiști sistemiști… aceleași pe care le executați și voi! Așa că nu căuta vinovați acolo unde nu-s.

Uite, eu, unul, mă autodenunț: eu sunt unul din „disperații” care „otrăvesc cu mesaje electorale care reprezintă, de la un capăt la altul, tot atâtea știri false”, unul dintre cei care „cei care afirmă public că pandemia de Covid19 este un fenomen supraestimat”, unul dintre cei care „ar trebui să răspundă penal” după opinia ta „liberală”.

Așa că o să te rog să-mi faci un Serviciu, așa ca între amici: dă-mi, te rog, un telefon înainte să vină potera la mine, să am și eu timp să îm fac bagajele…

Post script: să nu uit! Totuși prietenul Rareș ne-a dat un indiciu foarte important în articolul său: liberalii au foarte în serios opțiunea de a nu face alegeri parlamentare la termen! De unde știu? Păi citiți cu atenție textul: „Stânga politică și frustrații ei sateliți s-au bazat pe concursul CCR și al Avocatului Poporului pentru a-și duce la capăt zoaiele și nu-i poate opri nimeni decât prin vot. CÂND VA FI ACESTA POSIBIL…” Atât.

                                                                                                      Dan CHITIC

 

3 Comments

 1. ioanca

  Dane, chiar îmi pare rău de tine, te lupţi cu morile de vânt… . Dacă chiar eşti fiul luminii, caută-ţi aliaţi… .

 2. gigimutu

  rares bogdan,

  acest hemoroid prezidential, acest apendice al peneleului, venit din tembeliziune, acest cancer al televiziunilor, acest rebut din parlamentul european etc. etc.

 3. marin

  parcă a făcut pârț și s-a speriat…sărmanul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.