Cadran international

Războiul comercial SUA-China

  Războiul comercial dintre Statele Unite ale Americii și China, care a surprins pe cei mai mulți experți, este de […]

 

Războiul comercial dintre Statele Unite ale Americii și China, care a surprins pe cei mai mulți experți, este de fapt rezultatul unui acord între societățile secrete din Est și cele Occidentale, pentru a elimina permanent lumea amenințării sioniste, sunt de acord mai multe surse. Celălalt lucru de reținut este că mass-media occidentală, în special americană, ignoră elefantul războiului commercial din cameră, amenințarea din partea Chinei și a restului lumii de a prăbuși S.U.A. Deținerile Trezoreriei, prin urmare, în mod oficial falimentează Corporația S.U.A.

Să ne întoarcem un minut și să vedem de ce lumea vrea să falimenteze guvernul corporatist american din SUA și să forțeze o schimbare de regim acolo.

Încă de când manipulatorii lui George Bush Jr. au furat alegerile din anul 2000 și au organizat 9/11, regimul american controlat de mafia sionistă (khazară) a cheltuit miliarde de dolari pentru un război fără sfârșit. Același regim și cel geamăn malefic al Israelului au creat organizații teroriste ca Al Qaeda și Daesh pentru a perpetua acest război. Același regim a încercat în mod activ să omoare 90% din populația lumii cu arme biologice, foamete, războaie nucleare și acum cu tehnologia cu microunde 5G.

Cel mai recent semn al modului în care acest regim antisocial rulează, a apărut săptămâna trecută, când 187 de țări cu singura excepție – S.U.A., au convenit să oprească eliminarea materialelor toxice în oceane. Chinezii au sprijinit această întârziere fără sfârșit și crimă, prin cumpărarea obligațiunilor de trezorerie ale SUA, până când și-au dat seama că plătesc americanilor ca să-i omoare. Ei au decis astfel să-și ia dolarul în altă parte și să-i cheltuiască pentru a ajuta planeta, iar BRI (Inițiativa Centură și Drumuri – este vorba despre reconstrucția vechiului Drum al Mătăsii între Orient și Occident, n.b.) pentru mai multe trilioane de dolari, este un exemplu. Acum, brusc, controlorii sioniști din regimul Washington, D.C., își dau seama de deficitul comercial de 800 de miliarde de dolari pe an, iar deficitul bugetar de trilioane de dolari pe an pune în pericol supraviețuirea regimului lor.

Deficitul bugetar este acoperit de trucuri contabile (cum ar fi Federal Reserve care folosesc proxy-uri pentru a-și cumpăra propriile obligațiuni), dar deficitul comercial este o altă problemă. Se bazează pe lucruri reale în lumea reală și nu poate fi acoperită cu trucuri contabile pentru totdeauna. După cum se spune, „Puteți evita realitatea pentru o anumită perioadă de timp, dar în cele din urmă are o modalitate de a vă atinge.” Într-o încercare de a rezolva problema, președintele american Donald Trump a cerut chinezilor să cumpere de un trilion dolari ca valoare, lucruri americane. Chinezii au răspuns rațional că SUA nu are acea cantitate de „lucruri” pe care să le vândă, chiar dacă ei și-ar dori asta. Acum, planul lui Trump de a utiliza tarife pentru a stabili deficitul commercial, va fi o taxă pentru consumatorii din S.U.A. și nu va ajuta economia Statelor Unite să devină competitivă.

Asta pentru că așa-numitul dolar american este prea scump, iar americanii nu-l pot devaloriza pentru a-și face exporturile competitive datorită faptului că „US dolar” nu este o monedă americană. Este deținută de familiile regale europene și asiatice, alături de oligarhii internaționali, care nu vor să-și piardă valoarea. Pe de altă parte, dacă guvernul american a început să emită o monedă proprie, să spunem în valoare de jumătate din valoarea unui dolar american, consumatorii americani ar plăti tot mai mult pentru importurile chinezești, la fel ca și în cazul tarifelor, dar de această dată exporturile americane ar fi competitive. Guvernul S.U.A. ar putea apoi să cheltuiască cât mai multe trilioane din să zicem moneda lor așa cum doresc, pentru a-și repara infrastructura internă etc.

Principalul dezavantaj este că militarii americani nu-și mai pot permite să păstreze interesele corporatiste în cele aproximativ 800 de locații din întreaga lume. De aceea, Societatea Dragonul Alb (WDS), societățile secrete asiatice, British Commonwealth și alții propun o alternativă. Aceasta ar implica înlocuirea întregii structuri politice din Washington D.C., cu oameni noi competenți.

Actualul sistem este atât de corupt cu alegerile sale false, mita și șantajul politicienilor, că este dincolo de reformă. Cu toate acestea, SUA este plină de oameni competenți și cinstiți care au intrat într-un plafon de sticlă în actualul system, deoarece erau imuni la mituirea sionistă și șantaj. Aceștia sunt cei care vor reconstrui o Republică a Statelor Unite ale Americii fără datorii. Într-un astfel de scenariu, lumea multipolară își va uni resursele pentru a transforma complexul militar-industrial din S.U.A. într-o forță binevoitoare pentru protecția planetară și explorarea spațiului. Bine, acum să ajungem în cele din urmă la știrile de ultimă oră din săptămâna trecută.

Cea mai mare veste de săptămâna trecută este faptul că împăratul japonez Naruhito, nou-instalat, a emis apeluri pentru ajutor, potrivit surselor britanice ale familiei regale. Atacurile au fost efectuate de „gangsteri japonezi subcontractați pentru David Rockefeller Jr. și filiala franceză a familiei Rothschild”, potrivit surselor japoneze de dreapta din apropierea împăratului. Forțele speciale vânează acum acești gangsteri, spun sursele WDS. Moartea agentului italian de informații „Massimo I.”, de 50 de ani, care a fost găsit „într-o piscină cu sânge și vărsături” din Paris săptămâna trecută, a făcut de asemenea, parte din războiul secret al sioniștilor, surse din Loja P2 confirmă. „Mercenarii familiei Cohen care lucrează pentru membrii familiei Rothschild, apropiați de Cabală” au angajat agentul italian renegat de serviciile secrete „într-o conspirație împotriva băncilor germane”, spun ei. Acești oameni cred că „ura și războiul” îi pot împiedica să-și piardă „hegemonia financiară falimentară”, au adăugat ei. Loja Francmasonică P2 nu-și asumă direct responsabilitatea pentru moartea lui Massimo.

Există, de asemenea, semne că regimul american intenționează să facă presiuni asupra Chinei, provocând probleme în Thailanda, Indonezia și Laos, potrivit surselor asiatice ale societății secrete.

O singură sursă declară că poliția din Indonezia „a primit deja cartușe de război din depozite militare în scopuri de securitate în pregătire pentru 22 mai”, când se așteaptă ca rezultatele alegerilor prezidențiale indoneziene să fie anunțate oficial. Potrivit surselor, în Thailanda și Laos se vor produce probleme similare din cauza alegerilor contestate. WDS a informat CIA că încercarea de a realiza „revoluții colorate” din Asia de Sud-Est s-ar întoarce chiar mai mult decât în Venezuela, Iran și Turcia împotriva lor. Sursele Pentagonului avertizează că „după lovitura de stat nereușită din Venezuela și opoziția față de intervenția militară, Trump nu poate avea altă posibilitate decât să-i demită pe neoconii John Bolton, Elliot Abrams și Mike Pompeo”.

De asemenea, „Devastatorul dăunător «armyworm»  ar putea afecta în curând culturile importante din China, cum ar fi orezul, soia și porumbul.”, a declarat un nou raport guvernamental din S.U.A. în această săptămână. „Voracele vierme, de 1 inch lungime, poate să se reproducă rapid, să se răspândească pe distanțe mari și este extrem de greu de eradicat.”, se spune în raport. Raportul adaugă că „viermii” deja „au devastat producția agricolă în Africa și America, de unde au provenit și au început să marcheze Asia”. Momentul acestui focar, sau raportul despre acest lucru, îl face să pară suspect ca un atac asupra aprovizionării cu alimente a Chinei legate de războiul comercial.

Săptămâna trecută, în Emiratele Arabe Unite a avut loc și un atac de tip steag fals în care site-ul Debka, legat de Mossad prin care a fost rapid învinovățit rapid Iranul, chiar dacă atacul a fost efectuat de către aeronave cu marcaje franceze și americane. Acest atac evident steag-fals israelian asupra petrolierelor din Arabia Saudită este aproape sigur o revanșă pentru o operațiune recentă din Arabia Saudită, departe de sioniști și adresată Chinei.

Între timp, în America, patrioții își intensifică lupta pentru a-și elibera țara de guvernarea sioniștilor khazari. Iată ce au spus sursele Pentagonului despre luptă: „După doi ani pierduți cu Mueller și dându-i sioniștii suficientă funie pentru a se agăța de ea, fostul șef al Statului Major al Casei Albe, generalul de marină, John Kelly, a adăugat în cele din urmă cu gravitate [recentului antisionist] New York Times declarând război Israelului, spunând în mod public: „Familia Trump (Jvanka) trebuie să fie tratată”  Sursa spune: „Aceasta implică și pe Sheldon Adelson și toți agenții străini neînregistrați ai Israelului.”

În alte dezvoltări anti-zioniste, „societatea israeliană de medicamente TEVA este condamnată de 44 de state pentru stabilirea prețurilor la medicamentele generice, iar Departamentul de Justiție se află în fundal”, notează sursele Pentagonului. Mai mult, „Casa Albă a lovit Israelul prin faptul că nu a adoptat pachetul de ajutor militar de 38 de miliarde de dolari elaborat de AIPAC, care criminalizează, de asemenea, libertatea de exprimare”, notează sursele.

Într-un semn suplimentar, sioniștii pierd controlul, sursele observând că Congresul a invitat, de asemenea, „BDS (boicotul, dezmințirea sancțiunilor împotriva Israelului) și susținătorul Palestinei, Imam Omar Suleiman, să transmită rugăciunea de deschidere pe 9 mai, în timp ce purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Nancy Pelosi, afirma că asta nu înseamnă că Partidul Democrat nu controla Casa Albă și a fost antisemit .”

Complexul militar-industrial este, de asemenea, sub asalt, notează sursele. Forța aerienă a SUA a comandat investigațiile Boeing 737, deoarece FAA și Boeing au pierdut încrederea publicului, spun sursele. Lockheed Martin, între timp, „se rătăcește în problemele aeronavei F-35„, adaugă ei. „Boeing este supus morții cu 1.000 de rapoarte mass-media, regulatori globali, dezvăluitori, acționari, anchetatori, procurori, clienți, piloți, însoțitori, pasageri, NASA și militarii americani care lucrează cu minuțiozitate.”

Lupta împotriva extorcării sioniste, a ipocriziei și a criminalității este, de asemenea, înfricoșătoare în Polonia, în timp ce localnicii se luptă pentru adevărul despre modul în care au suferit creștinii polonezi, la fel ca și evreii în timpul celui de-al doilea război mondial.

Sursa: https://benjaminfulford.net/  via burebista2012.blogspot.com

 

 

 

1 Comment

 1. Anonim

  China este de asemenea sub control evreiesc, sa nu uitam de rolul pe care ei,sustinuti de Lenin si mai tarziu Uniunea Sovietica a avut asupra formarii acestei natii.Printe putinii membri de partid comunist chinez fost un evreu numit Sidney Rittenberg , va deschide o firma de consultare care face legatura intre firmele din Vest ce fac investitii si statul chinez..
  Avem apoi pe Eva Sandberg ce va pune bazele propagandei chineze facand filme pentru statul chinez.
  Israel Epstein va pune bazele editoriarului China today care o va conduce pana la varsta de 70 de ani si el va devine membru de partid.
  David Crook spion ce va vinde informatii pentru China si ii se va da cetatenie mai tarziu si el devine membru de partid.
  Jakob Rosenfeld ministru al sanatatii si general de armata pe durata razboiului civil chinez.
  Si inca un lucru interesant Mao a fost student al universtitatii Yale, cea cunoscuta pentru crearea si formarea viitorilor presedinti si mari politicieni, in mode ciudat tot aici se afla societatea Cranii si oase.
  https://jewishjournal.com/news/world/179731/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *