Puncte de vedere

Războiul lui Donald Trump cu judeo-globaliștii „iluminați” este cea mai grea confruntare ideologică și de practică politică a epocii contemporane, este de părere profesorul universitar Corvin Lupu

  Marius Albin Marinescu: Domnule profesor, v-am invitat să ne spuneți cum mai vedeți evoluțiile politice din SUA, în această […]

 

Marius Albin Marinescu: Domnule profesor, v-am invitat să ne spuneți cum mai vedeți evoluțiile politice din SUA, în această perioadă dinaintea alegerilor prezidențiale.

Pe plan internațional, omenirea este cutremurată de confruntarea dintre forțele internaționale globaliste și susținătorii suveranismului național. În SUA, această confruntare a luat forma unui adevărat război civil. Pe marginea acestei stări de lucruri vă rog să ne faceți un comentariu despre cum vedeți dumneavoastră evoluțiile politice.

Corvin Lupu: Conflictul intern actual din SUA, ca și din UE, dintre globaliști și suveraniști este, după părerea mea, cea mai dură confruntare ideologică a epocii contemporane. Vreau să explic afirmația mea și pentru aceasta am nevoie să reamintesc cititorilor noștri un scurt istoric. Până la primul război mondial, ideologia capitalistă domina întreaga Europă și lume a Commonwealth-ului Națiunilor și era controlată financiar de bancherii evrei, atât la New York, cât și la Londra și în alte mari centre financiare ale lumii occidentale.

Revoluția bolșevică din Rusia a fost, în foarte mare parte, o creație a acestor bancheri, care au finanțat-o foarte puternic, cu scopul de a elimina regimul țarist naționalist rus, care nu permitea evreilor preluarea controlului politic și economic asupra Rusiei, cea mai bogată țară din lume la care aspirau elitele financiare evreiești. În majoritate zdrobitoare bolșevicii au fost evrei. În paralel, Germania a finanțat și ea bolșevismul, cu scopul de a scoate Rusia din primul război mondial și a închide frontul de est, pentru a lupta pe un singur front, în vestul Europei. Apoi, prin intermediul internaționalismului proletar promovat de bolșevici, care a fost prima formă a globalizării, evreii urmăreau răspândirea influenței lor pe tot globul. Nu greșim când spunem că internaționalismul proletar și globalismul s-au confruntat în timpul Războiului rece (1945-1989) „cu mănuși”, pentru că aveau aceeași sorginte și un țel comun. După Acordul (verbal) din Malta (2-3 decembrie 1989), schimbarea modului de promovare a propriilor interese de către Federația Rusă și renunțarea la comunism, evreimea internațională a acaparat o influență mare și asupra acestei țări, prin intermediul oligarhilor evrei care s-au prăvălit asupra bogățiilor Rusiei. După 1999, și venirea la conducerea Federației Ruse a echipei naționaliste ruse conduse de Vladimir Putin, această țară a ieșit de sub dominația evreiască, oligarhii au fost puși sub control și ascultare și obligați să lucreze în favoarea și în profitul Rusiei. Cei care nu s-au supus au înfundat pușcăriile, sau au fost nimiciți economic. Unii au murit suspect.

După alegerile prezidențiale din 2016 din SUA, noua administrație de la Casa Albă, de la Pentagon și o parte a serviciilor secrete americane au declanșat lupta pentru eliberarea țării de sub stăpânirea „iluminaților”, susținătorii principali ai globalizării despre care Donald Trump spunea că este „gogorița băgată forțat pe gâtul popoarelor”. „Iluminații” sunt cei care controlează sistemul bancar american și internațional, Federal Reserve, Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială. Desigur, ei controlează și cea mai mare parte a presei din sfera de influență a SUA. Întâmplător sau nu, aceștia sunt cu toții evrei. În cel mai înalt cerc al puterii globaliste ne-evreii sunt rarități și nu dețin decât o influență limitată și controlată. Cei mai importanți dintre ei sunt familiile evreiești Rothschild și Rockefeller. Dar mai sunt familii foarte importante de mari bancheri evrei. George  Soros și Bill Gates, amândoi tot evrei, sunt actualmente cei mai activi globaliști, dar ei sunt actori executivi ai „iluminaților”, interfața acestora, nu sunt decidenți principali, jucând rolul pe care îl deținea și Comisia Trilaterală, ai căror membri, Valéry Giscard d’Estaing (94 de ani), Henry Kissinger (97) și fostul prim-ministru al Japoniei, al cărui nume îmi scapă pe moment, sunt foarte în vârstă și nu mai au energia necesară ducerii luptei pentru dominația mondială. Comisia Trilaterală este factorul executiv al Organizației Bilderberg. Council on Foreign Relations, organizația care făcea președinților SUA recomandări cu putere de ordin, este o anexă a „iluminaților”, din anticamera lor.

Până la Donald Trump, conducerile SUA se subordonau în ascuns acestor „iluminați”, iar supunerea lor era numită în mod fals și manipulator ca fiind o „teorie a conspirației”, fiind prezentată ca și când, de fapt, nu ar exista! Negarea evidențelor a ajuns să fie susținută de părți importante ale clasei politice internaționale. Minciuna stătea și mai stă încă la masă cu regii, ca să parafrazez un mare om politic, jurnalist și poet, cel mai mare pe care l-a avut poporul român, Mihai Eminescu, care știa și spunea adevărul.

Cu minciuna în frunte s-au prostit și jefuit popoarele și s-au acreditat tezele false ale faptului că patriotismul și naționalismul ar fi fenomene negative, ar fi „rele” ale omenirii etc. Împotriva patriotismului și a naționalismului s-a creat poliția corectitudinii politice, una din marile mizerii ale lumii contemporane și recente, făcută în numele democrației, dar care nu are nimic în comun cu democrația, ci doar cu cenzura mascată, cea care ucide libertatea cuvântului și a opțiunilor politice. Printr-un sistem perfid și foarte rafinat, în numele drepturilor individuale s-au luat popoarelor drepturile colective, care sunt esența etnicității.

Pentru a-și ascunde controlul asupra lumii și a evita opoziția popoarelor față de această situație și a neutraliza orice fel de adversitate, s-a promovat manipularea foarte fină, căreia i-au căzut victime inclusiv oameni cu studii superioare. Nu-i numesc intelectuali, pentru că nu poate fi numit intelectual un om care, indiferent câte multe pagini a citit el și câte diplome înalte are în dulap, nu cunoaște și nu înțelege modul în care este condusă lumea din care și el face parte. Presa a devenit de multă vreme o armă foarte tăioasă, cea mai mare parte a ei fiind în mâna judeo-globaliștilor, cum am mai spus.

În cadrul masoneriei și organizațiilor conexe acesteia se practică jurăminte cu mare impact și cu pedepse cumplite, până la moarte (de exemplu, cunoscuta „ardere între coloane”), pentru cei care le încalcă.

După anul 1913, când au preluat controlul absolut asupra finanțelor SUA, „iluminații” sunt cei care au folosit cele mai murdare acțiuni politice, economice, financiare, militare, pentru a-și promova interesele de înavuțire și de dominație a lumii.

Donald Trump, având în spate forțele patriotice americane care îl susțin și vor să redea libertatea SUA față de „iluminații” evrei, duce o luptă extraordinară, pe care eu o consider ca fiind realmente EROICĂ. Au mai încercat și Abraham Lincoln și John Kennedy, dar nu au avut susținerea necesară pentru a rămâne în viață. Misiunea lui Trump este una foarte grea. El a arătat de unde vine răul, și-a propus să-l eradicheze și are un program în acest sens.

Cel mai important proiect al său este trecerea băncii centrale a țării, Federal Reserve, în proprietatea statului american și sub controlul absolut al Casei Albe. Actualmente, Federal Reserve, singurul emitent de dolari din lume, este sub controlul băncilor private evreiești. Când banca statului tău este sub control privat, și guvernul acelui stat este sub control privat. În cazul în care Donald Trump va câștiga alegerile, în noiembrie 2020, este foarte posibil să promoveze imediat legea de naționalizare a Federal Reserve.

Acesta este modelul financiar pe care administrația Trump propune să îl și exporte. Gândiți-vă și la România, cât de utilă ar fi o asemenea măsură. Banca Națională este controlată de sistemul bancar internațional. Ei îl conduc pe ofițerul de securitate vândut străinilor, Mugur Isărescu, care slujește „iluminații” de 30 ani, în dauna României și a poporului român. Un asasin economic, poate cel mai mare de după 22 decembrie 1989, mai mare decât colegii lui securiști care au jefuit 35-40 de miliarde de dolari agonisiți din căpușarea economiei naționale. Astăzi, din neachitarea obligațiilor fiscale și exportul ilegal de profit, România este jefuită anual de până la o sută de miliarde de Euro.

În paralel cu îndatorarea țării, prin vocea lui Mugur Isărescu, Banca Națională a declarat că țara nu mai are nevoie de aur și a sistat achiziția aurului românesc, cu aproape două decenii în urmă!  O țară bogată, cu mari rezerve de aur, ar putea fi puternică, ar putea avea o monedă mai stabilă, ar depinde mai puțin de organismele financiare ale „iluminaților”. Așa s-a ajuns să se dispună închiderea minelor de aur și, prin lipsa obiectului de activitate să se desființeze combinatele de prelucrarea minereului aurifer de la Baia Mare și Copșa Mică. Apoi, ca să lege și mai tare România de picioare, Isărescul (la origine familia lui s-a numit Iser) a dus un tezaur de 14 tone de aur la Londra, pe mâna „iluminaților”, un gaj, o garanție că România rămâne o colonie cuminte. În istoria României nici un tezaur care a fost scos din țară nu s-a mai întors. Dragnea și Vâlcov au vrut să-l readucă în țară și au ajuns la pușcărie, iar imaginea lor este distrusă permanent de mass media aservită securiștilor globaliști.

Între proiectele grupului național-protecționist din SUA condus de Donald Trump este și acela al opririi războaielor de agresiune cu care s-a hrănit conducerea judeo-globalistă anterioară a SUA și a întregii zone euro-atlantice de influență. În acest sens, președintele Trump a dus o intensă muncă de lămurire a generalilor americani asupra necesității de a opri războaiele de agresiune. Mulți dintre generalii importanți din armata SUA au afaceri de familie legate de industria militară și de aprovizionarea armatei. Generalii americani au preluat controlul asupra traficului de opiu din Afganistan încă din 2001 și s-au îmbogățit din jefuirea Irakului. Ca urmare a războaielor și a operațiunilor agresive ale SUA, acești generali s-au bucurat de privilegii foarte importante. Apoi, ei au fost educați, începând din liceele militare și din școlile militare de ofițeri în spiritul cultului față de război, față de dominația mondială a armatei SUA, față de nevoia ca militarul american să meargă și să moară „pentru patrie”, peste mări și țări.

Din aceste cauze, un proiect politic de stopare a războaielor este greu digerabil pentru această generație de militari. De când a ajuns la conducerea SUA, forțele care militează pentru perpetuarea politicii militariste au încercat să-l determine pe noul președinte să continue agresiunile, încercând să-i ofere toate motivațiile. Donald Trump a demontat această linie politico-militară, mai dându-le doar câte o mică „bomboană”, pe această linie.

Încă din finalul campaniei electorale din 2016, Donald Trump i-a acuzat pe președintele Barack Obama și pe secretarul de stat Hillary Clinton că au creat organizația teroristă ISIS și i-a amenințat cu închisoarea pentru acest fapt. În prima zi a instalării lui Donald Trump la Casa Albă, președintele Barack Obama l-a rugat în public să respecte cutuma de a nu-i pedepsi pe predecesori pentru faptele lor. Era evident că îi era teamă. Stopând finanțările guvernamentale și livrările de arme către ISIS, organizația teroristă s-a prăbușit, iar despre șeful ei se spune că ar fi fost asasinat de forțele speciale americane. Nu mai este nici un secret faptul că organizația teroristă ISIS, ca și Al Qaida au fost creații ale regimurilor judeo-globaliste necesare oferirii de motivații pentru agresiuni internaționale, pentru înarmare, pentru dominație la scară mondială, pentru îmbogățire, pentru justificarea controlului populației de către serviciile secrete, pentru promovarea intereselor evreiești internaționale. De altfel, este bine cunoscut faptul că Osama bin Laden a fost un foarte important agent al CIA, mulți ani însărcinat cu coordonarea luptei talibanilor împotriva agresiunii și ocupației militare a URSS în Afganistan (1979-1988).

Dar politica militaristă a globaliștilor din ultimele două decenii s-a întors ca un bumerang împotriva puterii militare a SUA. Înaintea acestor războaie declanșate în 2001, SUA erau cea mai mare putere a lumii. Războaiele au speriat întreaga lume și așa s-au născut organizațiile politico-militare și economice Shanhai-5 și BRICS. Despre Shanhai-5 președintele Vladimir Putin a declarat că „este un fel de NATO și UE, luate la un loc”.

De asemenea, în luna iunie 2020, comandanții pompierilor din New York, reuniți într-o conferință de presă, au făcut o declarație care a confirmat analizele și interpretările multor observatori: turnurile gemene din New York nu au fost dărâmate ca urmare a unui atac aerian, ci ele au fost detonate din interior, cu explozivi. Deci, aflăm oficial că atacul terorist asupra SUA din 11 septembrie 2001 a fost tot „o gogoriță”, ca și alte asemenea diversiuni din istorie.

Noua linie politică față de războaiele SUA în diverse state ale lumii s-a văzut din discursurile lui Trump despre războaiele SUA în Orientul Mijlociu, din perioada predecesorilor săi. El a spus despre ele că sunt „mari greșeli” și a făcut o afirmație care a dărâmat din trei cuvinte întreaga propagandă pro-război, făcută cu cheltuieli de miliarde de dolari, susținând că lumea de astăzi dacă i-ar avea pe președintele irakian Saddam Hussein și pe cel al Libiei, Muammar el Gaddafi, ar fi fost o lume mai bună! Dacă ne gândim că cele două mari personalități ale lumii musulmane, asasinați mișelește de invadatori, erau patrioți naționaliști, care și-au dezvoltat mult propriile state și popoare, luptând până la moarte pentru a se apăra de regimul judeo-globalist. Pe viitor, este posibil să trebuiască să ne așteptăm ca și alte personalități istorice ale popoarelor care au promovat aceeași linie politică patriotică și naționalistă să fie văzute cu alți ochi, ca personalități care au și părți pozitive, imaginea lor fiind posibil a fi spălată de noroiul imens aruncat asupra lor de mass-media globalistă. Imaginea tuturor patrioților și naționaliștilor a fost murdărită de mass-media judeo-globalistă, iar o mare parte a opiniei publice a fost derutată de această manipulare. Când eu spuneam aceste lucruri studenților mei, civili, dar și ofițeri de toate armele ai României, cu decenii în urmă, au fost colegi de breaslă, ca și generali de diverse arme care au predat la facultatea mea, care m-au condamnat pe la colțuri și prin debarale, mirați că susțin „teoria conspirației”, de parcă n-ar fi existat și nu ar exista, ceas de ceas, conspirații în istorie.

Într-un foarte important discurs ținut în fața cadrelor de comandă de la Pentagon, Donald Trump a spus explicit că SUA nu mai pot continua să vorbească într-una despre pace și să facă război. Globaliștii și o parte a sistemului militaro-informativ al SUA ar fi dorit să continue războaiele din Afganistan, Siria, Libia și să se deschidă noi fronturi împotriva dușmanului istoric al evreimii, Iranul, împotriva Coreei de Nord și împotriva Venezuelei. Proiectul de război împotriva Coreei de Nord era văzut ca fiind de natură a consolida prezența militară a SUA în zona Asia-Pacific, la confluența celor mai importanți rivali economici ai SUA: Rusia, China, Japonia, Coreea, India și „tigrii ” economici asiatici.

Trump și-a pus proiectele militare în aplicare. A dovedit că terorismul internațional este un pion nesemnificativ, care fusese umflat „cu pompa” de către guvernările globaliste ale SUA. În Siria, SUA au rămas doar cu puține efective militare în zona kurdă, ca urmare a unor mai vechi angajamente semnate de americani pentru protejarea acestei populații față de agresiunile Turciei, putere care a întors spatele Occidentului și s-a apropiat politico-militar de Rusia și economic de BRICS.

Prin întâlnirile directe și convorbirile cu președintele Coreei de Nord, Kim Jong-un, Donald Trump a dovedit că acesta este frecventabil ca partener de negocieri politico-militare, l-a „lansat”, acceptându-l ca partener de discuții și a stins perspectivele de război cu el. Concomitent, experiențele cu rachete nucleare ale Coreei de Nord, au determinat SUA să-și întărească prezența militară în zonă, dar această prezență nu vizează micuța Coree de Nord, ci marea Chină, inamicul real al SUA.

Armata americană și cea a Israel au fost pregătite ani de zile pentru o agresiune asupra Iranului. Evreimea mondială, în frunte cu prim-ministrul Netanyahu, au presat Casa Albă să facă război în Iran. S-a ajuns până la momentul stabilirii planului de atac și al orei declanșării lui. În ultimul moment, Donald Trump a ordonat contramandarea operațiunii, spre dezamăgirea cruntă a evreimii globaliste și a Israel-ului, care își pusese mari speranțe în Trump pentru acest război, motiv pentru care l-a și susținut în alegerile din 2016. Globaliștii lui Obama ridicaseră sancțiunile împotriva Iranului și cu intenția de a atrage această țară în circuitul economic și politic global, care să le permită penetrarea țării, pentru a o distruge și din interior. Donald Trump le-a dejucat planul și s-a opus ridicării sancțiunilor. Prin aceasta el a dorit să împingă Iranul în afara controlului forțelor globaliste internaționale, obligându-l să țină aproape de Federația Rusă, pentru a-și putea asigura securitatea națională. De altfel, Rusia a avertizat Israelul că dacă ar ataca Iranul, acesta va fi dotat cu sisteme de armament SS-400, care ar face atacul israelian inofensiv și ar periclita grav propria securitate a Israelului.

Din acest punct de vedere, mascat, Donald Trump a dus o acțiune politică de conivență cu Federația Rusă. Atât Donald Trump, cât și Vladimir Putin sunt naționaliști, suveraniști, adversari ai globaliștilor. Ei acționează în aceeași direcție. Chiar dacă SUA și Rusia se declară adversari, ei colaborează strâns și cei doi președinți au recunoscut că poartă adeseori convorbiri telefonice. Să ne amintim și întâlnirea lor istorică de la Helsinki, din iulie 2018, când, spre surprinderea analiștilor și opiniei publice, împotriva cutumelor, Trump și Putin s-au întâlnit și au discutat peste două ore, fără să fie însoțiți de delegați și fără translatori, între patru ochi. Nu ne îndoim de importanța foarte mare a conținutului discuțiilor.

Globaliștii și o parte a opiniei publice internaționale au așteptat, de ani de zile, o intervenție militară a SUA împotriva Venezuelei, stat independent, foarte bogat în petrol, aflat în apropierea SUA, spre deosebire de marii producători de țiței din Orientul Mijlociu. Suveranitatea Venezuelei s-a manifestat preponderent în timpul președinților Hugo Chávez și Nicolás Maduro Moros. Ca și în cazul Iranului, președintele rus Vladimir Putin a declarat că nu va permite schimbarea prin forță a președintelui Maduro. Operațiunea de pătrundere a unor agenți ai CIA în Venezuela, din această primăvară, a fost dejucată și unii dintre agenți au fost arestați. Recent, Donald Trump a declarat că dorește să se întâlnească și să discute cu președintele Maduro.

Reforma financiar fiscală revoluționară promovată de Donald Trump începând din anul 2017 a sprijinit foarte mult economia internă a SUA, cu deosebire firmele mici și mijlocii, uitate de oligarhii judeo-globaliști care au condus decenii de-a rândul țara. Veniturile suplimentare foarte mari obținute din colectarea obligațiilor fiscale au demonstrat că se pot înlocui veniturile obținute din producția, vânzarea și consumul de armament în cadrul războaielor de agresiune. Corporațiile care produc în străinătate au fost taxate suplimentar cu 20%, iar cele care și-au repatriat producția, au primit o subvenție de 20%. Cele 40% au fost argument zdrobitor pentru revenirea în SUA a corporațiilor care produceau în China sau în America Latină.

Desigur, succesele economico-financiare ale noului regim de la Washington nu pot fi puse pe seama unui singur om, a lui Donald Trump. Ele sunt rezultatul muncii unui întreg sistem care luptă pentru eliberarea și reformarea SUA de sub controlul oligarhilor „iluminați”.

Globaliștii, care doresc să înlăture noul regim de la Washington și care au șanse în acest sens, au încercat să minimalizeze doctrina „America first!”. Ei au acreditat ideea că, de fapt și Trump este tot un produs al „iluminaților”, care doar face un fals joc suveranist temporar, tot în numele oligarhiei de pe Wall Street și nimic nu se va schimba.

Lupta continuă cu îndărjire.

Mă opresc, că m-am lungit, domnule director Marinescu. Vă mulțumesc că m-ați ascultat.

M.A.M.: Vă mulțumesc și eu. Pe fondul acestei stări de lucruri a fost răspândit virusul coronarian COVID-19, virusul chinezesc, cum l-a numit Trump. Ce credeți despre el și ce rol joacă în marea confruntare politică de astăzi? Gândiți-vă să ne spuneți câteva aspecte și despre această pandemie medicalo-politică.

                                                    (Va urma)

                                                                       A consemnat Marius Albin MARINESCU

 

 

5 Comments

 1. Adrian

  De ce fii-ca lui trump e maritata cu un etnic evreu si de ce a mutat trump capitala la ierusalim? Pare un fel de opozitie controlata acest presedinte.

  • ryzen

   The ghost of roy cohn

 2. F4nexus

  Raspuns pentru @Adrian,
  Chiar ramane un “mister”.. Asta e dubios acolo, dar poate e smecherie la mijloc ca sa-i faca pe jvdani ovrei globalisti sa creada ca totul e ok avand (un evreu ruso-ucrainian JKushner) in familie… Ori poate doar asa l-au lasat/acceptat la conducere pe Trump ca sa-l aibe la mana prin fica-sa… Ideea e ca par a fi 4 curente, dupa mine, puse cap in cap: 1. Republicanismul(suvernitate pe republica tipic Americanilor fiind o constructie secular-francmasonica 1776 deci ipocrizie dupa colionalism), 2.EtnoNatiune(Monarhie, Aristocratie sau regi-prin Europa mai mult) 3.Communism international bolshevic zis GlobalismSatanic dictatorial(Noua Ordine mondiala illuminati Jesuit-ovreiasca),
  si reversul medaliei 4.FascismImperialEuropean eurocentric(Nationalism-ConFederatii)-suprastat dar nu Marxist… adica polul opus (fiind benefic si contra influentei scarboase antieuropene) antiDominatiei oligarho-evreiesti..

  In fine… hah.. cuvinte aruncate pt cititori. Sal

 3. niom

  chiar nu conteaza ce joc face trump
  el fiind doar un actor in slujba celor care lupta impotriva deep state-globalisti(aici vorbesc despre oameni din toate structururile vietii sociale inclusiv guvern,fbi,cia)
  de noi depinde daca trecem examenul maturitati ca specie si facem o revolutie globala
  pentru a scapa de elitele care ne-au parazitat mii de ani

 4. Coada Mircea

  Daca Trump-ul yancheilor ar fi nominalizat in Romania un ambasador care sa fi fost in afara jocurilor judeo-globaliste si reprezentant al curentului suveranist as fi dat poate credit bunelor intentii ale administratiei Trump.Lupta pe acest front este cumva justificata la centru.In colonii trimitem ambasadori reprezentanti activi si agresivi ai globalismului.Vorbesc de Zuckerman(intimplator evreu).Chiar numai daca nu se amestecau in politica si sustinerea formatiunilor politice antinationale autohtone ar fi fost credibili.Dovada vie a acestor agresiuni ramine L.Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.