Observator

Războiul nevăzut: Propaganda sionistă din mediul online în România     

                           Nicu Cohen redivivus!             Nicu Cohen! Dragul […]

 

                         Nicu Cohen redivivus!

            Nicu Cohen! Dragul de Nicu Cohen! Uitasem de el dar parcă stăpînul lui i-a băgat în fund un ardei iute, dar de ăla iute-iute, mexican, mai aproape de zona în care trăiește (fiindcă nu trăiește în deșertul Negev, pe lîngă Dimona, unde nu se cultivă ardei iuți ci doar bombe nucleare israeliene, pe care nimeni nu are dreptul să le verifice). Ca orice om, Nicu are dreptul să mă enerveze – și a reușit. Hai să o luăm de la cap, să vedeți un exemplu cras, de școală, prin care un agent sionist încearcă să producă prin comentariile sale reacții antisemite pe un site patriotic, pentru ca aceste reacții să constituie la Washington dovada renașterii antisemitismului legionar în România.

Iata un text publicat de mine pe 22 dec. 2016:

https://ioncoja.ro/rusine-rusine-sa-le-fie-rusine-sa-ne-fie/

Fără nici o legătură cu subiectul, Nicușor al nostru se bagă ca de obicei în vorbă. Acum, va trebui să vă dau și unele explicații, întrucît două din comentariile lui au fost șterse. Deci: „Acest comentariu a fost șters.

A fost șters, dar eu îl salvasem înainte. Comentariul era următorul:

Nicu Cohen  radu Stefan • 2 zile în urmă

Da cine a organizat foametea ? Nu iudeo masoneria ? Deci titlul “soviet famine ” e fals . Corect era :” iudeo masoneria a organizat foametea din Ukraina ”
De fapt tot ei au organizat si criza alimentara a anilor “80 cit si ruinarea Romaniei dupa “89 .

Am pus și eu o întrebare naivă (semnam ca Daniel):

Daniel  Guest • 2 ani în urmă

Este foarte interesant ce spune N.C. Dar are dovezi concrete ca cei care i-au ucis prin foamete pe ucrainieni erau iudeo-masoni? Si ca tot iudeo-masonii au organizat criza alimentara din Romania anilor ’80 (cu nume, prenume si functie). Altfel, totul se transforma intr-un text antisemit.

Și, din nou: „Acest comentariu a fost șters

Din păcate, acest comentariu a fost șters înainte să îl salvez, dar se înțelege pe deplin din răspunsul meu. Nicușor se rățoiește la mine și mă întreabă ce vreau, să îmi dea stenograme?

DanielGuest • 2 ani în urmă

Nu vreau stenograme ci vreau nume. Si nu ale celor din Ucraina de acum 80 de ani, care mie nu mi-ar spune nimic. Insa sint curios sa stiu numele iudeo-masonilor care au organizat criza alimentara din Romania anilor ’80. Ca sa poti face asta, iti trebuie o functie foarte inalta pe linie politica si/sau de stat. Ori, in anii ’80, eu nu stiu ce evreu mai ocupa o astfel de pozitie in Romania.

După asta, Nicu s-a ascuns sub păpușoi, nu a dat nici un răspuns și a tăcut cîteva zile. Credeam că a abandonat diversiunile. Dar nu, cu tupeul carcteristic etniei, a reapărut dezinvolt și cu alte diversiuni.

Nicușoare, Nicușoare! Tu nu știai că te confrunți cu un aromân și că nu toți aromânii sînt ca Becali!

                                                                        *

Cu totul întîmplător, am aflat că recent, la un vechi articol al meu republicat de Lupul Dacic, prietenul Nicu postează un comentariu prin care se prezintă ca fiind … aromân!

Sînt prea obosit, așa încît voi copia comentariile.

  1. nicu cohen zice:

23/02/2019 la 20:15

Mda ! Abordare sterila , tipica intelectrucilor care nici ei nu stiu ce vor , ne plimba pe la Braila sa ajunga la Bucuresti dar nici acolo nu e destinatia , vorba multa si fara rost . Orice comentariu daca in el nu este si o invatatura sau o intrebare , o cautare este irosire de timp si cerneala . Daca ar fi fost platit la cite cuvinte a scris , ar fi cistigat ceva ….asa se proceda in secolul 19 ai inceputul sec 20 in Anglia si America autorii erau platiti la cite cuvinte scriau , de aceea Charles Dickens este faimos pentru celebrele sale fraze cu inflorituri , citez :
„….Era cea mai bună dintre vremi, era cea mai năpăstuită dintre vremi, era o epoca înţelepciunii, o epoca a neroziei, veacul credinţei fara noima , veacul indoielii si suspiciunii , răstimpul Luminii, răstimpul ignorantei primăvara nădejdii, iarna deznădejdii, aveam totul în faţă, dar nu pricepeam nimic , ne înălţăm cu toţii de-a dreptul in iluzii , ne scufundam cu toţii drept în iadul prostiei …”
Observati cum Dickens lungea povestea , dar ce mesaj o fi vrut sa ne parvina sau ce paradigma de rationament o fi vrind Ionescu sa demonstreze … e o enigma ?!?
Einstein zicea ca trebuie sa facem un salt al dilatarii constiintei pentru a putea pricepe rostul vietii si ca nu putem sa rezolvam o problema cu acelasi nivel de gindire la care eram cind a aparut problema, iar Jung opina ca, pina cind nu facem necunoscutul cunoscut , acesta ne va dirija viata.

Dan C. Ionescu zice:

24/02/2019 la 15:07

Dragă Nicule, știam că vei interveni și așteptam comentariul ca să îți pot răspunde. Ai căzut de mai multe ori în capcană, dar tu nu știi asta. Uitasem de tine, dar am dat întîmplător peste un comentariu pe care l-ai postat pe Lupul Dacic la un articol al meu preluat de pe site-ul d-lui Coja.
„Peste tot ne-am numit vlahi iar unii ne tot numesc ”români” sau ”aromâni”. Deznationalizarea asta are un scop pentru cine cunoaste Lex Gentium despre Desnationalizare Deznaturalizare si Desposedare .
In rest homo homini lupus ….”

Tupeul milenar al neamului tău atinge cote de necrezut! Ai ajuns să te pretinzi aromân! Semnînd cu numele tău de familie evreiesc! De ce nu spui adevărul, că ești un evreu sionist cu sarcini, care trăiește în SUA? Ce urmărești? Să-i defăimezi indirect pe aromâni cum a mai încercat un alt gunoi care a înfiintat un blog (bergdoe1) și care are o singură postare prin care declară că aromânii au venit pe pămîntul românesc clandestin, fiind spioni ai turcilor (primul aromân cunoscut istoric venit la noi a fost Sf. Nicodim de la Tismana, născut în Prilep în sec. XIV, pe cînd turcii nici nu cred că se gîndeau să ne ocupe), că aromânii s-au înțeles cu ungurii să împarte România între ei, că aromânii sînt cei care au distrus după 1990 România, etc. Un text plin de atîta ură mincinoasă împotriva aromânilor încît nu putea fi scris decît de un evreu. Ce aveți măi, ați innebunit? Căutați proști care să vă creadă?
La articolul meu republicat ieri, te-ai grăbit cu un comentariu prin care spui că nu se înțelege nimic. Dar probabil că mulți au înțeles ce trebuie, și asta nu-ți convine.
Ți-am spus că ai căzut în mai multe capcane, poate este timpul să afli una dintre ele. O să mă grăbesc să scriu un articol pe tema aceasta în Justițiarul – fiindcă zilele mele par a fi numărate, încerc azi-mîine. O altă cruntă minciună a ta prin care căutai să provoci reacții antisemite.
Am pus ieri două întrebări la care încă nu am primit răspuns – dar cred că tu ai început să te infiltrezi pe acest site dupa ce dl. Coja ți-a interzis (sub acest nume) să mai postezi comentarii. Poți să îți schimbi numele cu care semnezi comentariile, dar nu uita că „le style c’est l’homme” – chiar dacă semnezi Gherghina Păpușoi, stilul te va trăda.
Simt că în curînd mă voi retrage de tot. Pînă atunci însă voi lupta pentru adevăr, să apăr site-urile patriotice de viruși ca tine și să îi apăr pe aromâni.
Nu pot ca așa, de dragul tău să spun că sînt prost – aș minți, ceea ce nu obișnuiesc.
Nu știu care este la voi varsta de pensionare, poate deja cumulezi pensia cu salariul (oricum, nu este în shekeli ci in dolari), dar îți recomand să te retragi. Eforturile voastre au fost împlinite, poporul român a fost imbecilizat. Îți urez sănătate, fiindcă de bani nu cred că te poți plînge.
PS: Mi-ai cerut să îți postez poza mea, ca să vezi daca nu cumva sînt evreu. Tu oare ai abandonat studiile de specialitate înainte de absolvire? Tu chiar nu știi cum se pot obține informațiile? Dacă ai fi cautat pe net găseai multe fotografii cu mine, în primul rînd cea de pe coperta a patra a cărții mele, cea care vă macina rău de tot.

            Nicușoare, las-o baltă! Tu, repetent la școala diversiunii nu te pune cu mine. Eu nu am făcut această școală, dar aș fi putut fi rector (asta nu am spus-o eu, ci alții).

                                                                                                      Dan Cristian IONESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *