Atitudini

Reacții din Serbia după violențele din 10 august de la București

        Susținere pentru guvernul României din Serbia Belgrad: SUSȚINERE HOTĂRÂTĂ pentru Guvernul României. Vineri, 24 august 2018, […]

 

      Susținere pentru guvernul României din Serbia

Belgrad: SUSȚINERE HOTĂRÂTĂ pentru Guvernul României. Vineri, 24 august 2018, la Belgrad a avut loc o conferință de presă la sediul „Srpska Desnica” (Dreapta sârbească), o organizație patriotică care adună alte 15 asociații patriotice sârbești de tineret, al cărei președinte este Mișa Vacici, un renumit luptător pentru Kosovo.

La Conferenția de presă au fost prezenți vicepreședintele Mișcării democratice a românilor din Serbia, Alexandru Bălan și președintele Mișcării vlahilor români de la Belgrad, Novita Njagoevici. Deci, naționaliștii sârbi, împreună cu reprezentanți ai românilor din Serbia, resping cu indignare propaganda rău voitoare care apare în presa sârbească, mai ales în cea controlată de occidentali, cum că la București, în data de 10 august, ar fi avut loc doar un protest pașnic și democratic. Acesta ar fi fost deturnat cu provocatori infiltrați, care ar fi determinat lupte grele împotriva poporului român și un adevărat război civil pe străzile Capitalei ar fi fost între jandarmii violenți și „nevinovații pașnici”, adică nu noii „securiștii” din serviciile secrete românești și agenții străini infiltrați între așa-ziși „protestatari din diaspora”.

Alexandru Bălan și Mișa Vacici.

Alexandru Bălan a declarat: „Vrem să contrazicem aceste minciuni soroșiste, poporul sârb, dar și cel român din Serbia, cunosc foarte bine de ce sunt capabile propaganda globalistă antinațională și ONG-urile soroșiste! Minciunile și dezinformările lor au adus la bombardarea Iugoslaviei în 1999, care s-a soldat cu mii de morți și ocuparea ilegală a provinciei sudice Kosovo. Susținem cu fermitate Guvernul patriot socialist de la București, care din câte vedem noi, luptă pentru întoarcerea suveranității economice la poporul român, pentru o justiție independentă românească, nu condusă de CIA și agenții străini de la DNA! Un guvern care a mărit salariile și pensile românilor, care a stopat împrumuturile de la FMI, a introdus redevența de 30% pentru exploatarea gazelor, care ajută fermieri etc.”

În presă sârbă nu se spune nimic despre mitingul pașnic demn din iunie, în care 500.000 de români și-au arătat susținerea, într-un mod pașnic, pentru măsurile patriotice ale Guvernului, dar când soroșistii provoacă răniți și violențe pe străzile Bucureștilor, atunci toată presă scrie minciuni rău intenționate. Dreaptă sârbeasca și românii din Serbia promit că vor dezminți aceste minciuni sorșiste din presa sârbească. Mai multe prezentări la canalele TV și în presa scrisă din Serbia vor fi organizate, iar evenimentele de la București din 10 august de la așa-zisul miting al diasporei vor fi corect explicate.

Domnul Mișa Vacici a mai spus că poporul sârb este mereu alături de poporul frățesc român și că sârbii sunt veșnic îndatorați fiindcă țara noastră nu a recunoscut independența ilegala a provinciei Kosovo. Alexandru Bălan a mai adăugat că este convins de faptul că „armata” plătită a multinaționalelor și ONG-urilor soroșiste nu va fi niciodată în stare să învingă voința poporului român glorios și a jandarmeriei care apără un guvern patriot.

                                                                                             A consemnat Cristiana BĂLAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *