Atitudini

Reacții la ofensiva antiortodoxă a trinomului Iohannis-PNL-USR

  „USR-PLUS a solicitat PNL ca, în schimbul votării viitorului guvern, să fie impuse taxe si impozite pe proprietățile Bisericii […]

 

USR-PLUS a solicitat PNL ca, în schimbul votării viitorului guvern, să fie impuse taxe si impozite pe proprietățile Bisericii Ortodoxe Române! După ce au luat acceptul informal de la Klaus Iohannis, USR PLUS și PNL au agreat ca acest aspect să facă obiectul unei anexe confidențiale la protocolul de cooperare între cele două părți.
Măsura urmează să fie implementată, de noul Guvern, după alegerile prezidențiale, pentru a nu-i prejudicia șansele lui Klaus Iohannis de a obține un nou mandat., consemnează stiripesurse.ro. USR a negat știrea.

Președintele-candidat Klaus Werner Iohannis, împreună cu P.N.L. și U.S.R., acționează împotriva Bisericii Ortodoxe Române?!

          Zilele trecute, după mai multe negocieri și cu acordul Președintelui-candidat la funcția de Președinte al României, alogenul (străin și fără recunoștiință față de Poporul Român) Klaus Werner Iohannis, s-a încheiat un acord între conducerile P.N.L și U.S.R. pentru susținerea în Parlament a premierului desemnat Ludovic Orban și a echipei sale.

Liderul Uniunii Salvați România (U.S.R.), alogenul Dan Ilie Barna, cu câteva dosare penale și candidat la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie a.c., a solicitat premierului desemnat și a condiționat voturile parlamentarilor U.S.R. de luarea unui angajament privind impozitarea proprietăților și veniturilor Bisericii Ortodoxe Române.

Liderul Partidului Național Liberal, alogenul Ludovic Orban, împreună cu candidatul Klaus Werner Iohannis s-au angajat să acționeze împotriva Bisericii Ortodoxe Române și a marii majorității a cetățenilor români care, în proporție de 90%, sunt ortodocși.

Ca urmare, ierarhii Bisericii Ortodoxe Române și toți preoții au dreptul și obligația să-i informeze pe credincioși, prin toate mijloacele, despre pericolul introducerii unui nou impozit numai pe proprietățile și veniturile Bisericii Naționale. Celelalte biserici și culte religioase au fost exceptate prin înțelegerea dintre P.N.L. și U.S.R.

Alegătorii români ortodocși au șansa și obligația ca să nu-i voteze în 10 noiembrie a.c. pe candidații Klaus Werner Iohannis și Dan Ilie Barna care acționează împotriva Bisericii Ortodoxe Române și care fac parte din neamul care luptă împotriva lui Dumnezeu.

                                                                                     Dr. Gheorghe Funar

                                                                           Președintele Partidului România Noastră

3 Comments

 1. Augusta

  iohanis-barna-orban sunt trei porti ale iadului prin care intra raul in tara noastra!
  Cine ii voteaza, devin ei insisi portile iadului. E infricoșător, fiindca vom da raspuns cu totii pentru toate faptele noastre rele, cu atat mai mult cu cat ele se repercuteaza asupra unui intreg popor.

 2. Mihai

  Evrei masoni care il asteapta pe falsul Mesia anti-Hrist! Romania are nevoie de un presedinte ortodox!

 3. Florin Belu

  Toți alogenii din România trebuie să dispară atunci când va veni ziua “Z “! În momentul de față, ne confruntăm cu o șleahtă de borfași care vor să distrugă Biserica ortodoxă română dar și poporul român! Pentru acest lucru, timpul nostru, al poporului român, este limitat! FRAȚI ROMÂNI, ORI EI, ORI NOI ! Alegeți-vă viața și soarta copiilor și nepoților voștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *