Colimator

Realitatea TV și Digi 24, fabricile de zombi, împing PSD-ul la guvernare definitiv!

  Ceea ce se întâmplă la cele două posturi tv, care nu mai fac de mult jurnalism, este pur și […]

 

Ceea ce se întâmplă la cele două posturi tv, care nu mai fac de mult jurnalism, este pur și simplu înfiorător. Minciună, agresivitatea, lipsă oricărei rezerve deontologice, linșajul, vulgaritatea, maimuțăreală dezgustătoare, slugărnicia pentru statul paralel criminal au atins cote patologice! Nu voi da nume, din milă. Nici nu trebuie: toți, absolut toți, au ajuns să dea cel mai scârbos spectacol împotriva bunului simț și a rațiunii din câte se pot imagina!

Dorind să preia ei rolul opoziției parlamentare, ajunsă vai de ea – o gașcă de isterici exhibiționiști lipsiți de orice viziune politică –, cele două posturi au căzut în propria lor capcană! Fac un rău și mai mare, iremediabil. Au transformat jocul inept al opoziției în ceva grotesc și macabru. Și nu se lasă. În demența lor, încercând să țină captiv un așa-zis electorat al dreptei – de fapt un electorat abandonat, în derivă – au reușit să trateze acest electorat că pe o masă de proști și nebuni: fabrici de zombi! Iar, încetul cu încetul, cei care au avut misiunea de a-l sprijini sub orice formă pe Klaus Iohannis, s-au transformat chiar ei în zombi!

Nu există azi un cadou mai mare făcut PSD-ului, decât aceste două televiziuni, susținătoare ale abuzurilor criminale – atunci când toată lumea le vede cu ochiul liber –, susținătoare ale marilor nedreptăți economice ale grupurilor de interese străine care au transformat țara în colonie, susținătoare a rețelei Soros care a aservit statul român și a călcat în picioare democrația. Un singur subiect: Dragnea! Când era Ponta: Ponta! Când era Tudose: Tudose! Când a venit Dăncilă: Dăncilă! Toți, absolut toți, incriminați, insultați ca la ușă cortului, linșați, cu instigarea de a fi arestați, distruși, călcați în picioare… deși în spatele lor stau milioane de voturi, tot de la români!

Opoziția – PNL, USR, PMP – ce-mi făcea? Se bucura foarte! Trimitea în studiourile transformate în abatoare de carton tot felul de siniștrii, proști, lichele, inepți și inculți – niște pițipoance de instagram care fac pe vedetele de la Hollywood, trăgând pârțuri în față națiunii! Ei, bine, electoratul lor este, va fi, exact ratingul celor două televiziuni! Nici nu-și dau seamă, pițipoancele, că tocmai de acolo va veni Apocalipsă la alegerile care urmează. E adevărat că râsul lor de acum câteva luni, ani, s-a transformat încetul cu încetul în rânjet, iar rujurile și fardurile grotești au început să le curgă pe față!

Eu le tot spun, de ani și ani, să vina cu programe politice, cu soluții pentru popor – pentru toți românii, pentru țara! Cu cine să vorbești? Acești zombi politici, care se dau cu capetele de asfalt într-un ritual sângeros, sinucigaș, nu se vor lasă până nu le vor sări creierii! Acest fenomen, de fapt experiment sinistru, este unic în toată lumea, fără precedent în istorie!

                                                                                                                               Aurelian PAVELESCU

3 Comments

 1. IQ100

  Cele 2 entități nu sunt prosturi TV, sunt scursurile de oficina de spionaj și influenta ale grupurilor globalizare anti România unita. Ca și generalul Turela sau Ana Pauker. 2

  • IQ100

   Scursurisale.. .. Textul automat îmi joaca feste.

   • Rena

    Da n-ai gresit de loc! Chiar suna bine prosturi tv, de exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *