Atitudini

Reflecții după Referendum!

          O temere pe cât de falsă, pe atât de costisitoare! Cu toate că Referendumul pe […]

 

        O temere pe cât de falsă, pe atât de costisitoare!

Cu toate că Referendumul pe tema Căsătoriei naturale s-a încheiat, iar  o  dată  cu aceasta am început să  fim reeducați globalizant în  sensul de a ne fi clar că  am participat la un „monstruos” eveniment „antieuropean”, „putinist”, „fascist” sau „homofob” , mai sunt încă cetățeni „nedumeriţi” care, fără să poată întelege rațional că merită să investim oricât  de mulți bani în viitorul copiilor noştri și în nişte anticorpi de protecție a sănătății mentale  naționale, se „dau de ceasul morții”, vezi Doamne!, că banii alocați de stat, proveniți de fapt din Fondul de Rezervă bugetară, ar fi prea mulți (163,712 milioane lei)! Când vor vedea însă care vor fi consecințele neparticipării lor la Referendum, ca unora ce s-au tot lamentat că prin vot li se „fură” intimitatea (a ceea ce ei, lgbt-iștii vor să facă, oficial, la Primărie!) cu siguranță că le va fi poate imposibil să mai poată spune ce  li s-a cerut la Referendum, anume DA,  la o „avalanșă” de excentricități deviante, invocate de transsexuali, cu care ne va fi dat  să ne confruntăm!  Spre exemplificare, aș aminti faptul că, la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică și Arsuri Bucureşti, o astfel de intervenție chirurgicală, în  ce privește schimbarea de sex, costă nu mai puțin de 60.000 de euro! Până acum, au avut loc în țara noastră 6 asemenea operații. Toate decontate de stat!

De-acum încolo, Dumnezeu cu mila!

                                                                                                                 Prof. Costel NEACȘU

 

1 Comment

  1. Mihnea Codreanu

    Domnule prof. Costel Neacșu,

    În loc să lupte direct cu național-creștinii din țară (populiștii suvreniști), Sistemul jidănesc și jidănit a deviat lupta și a așezat-o tocmai în tabăra popular-majoritară. Așadar, poporul a fost întors împotriva propriului interes devenind dușmanul nr. 1 al Neamului Românesc, neam din care faceți parte dvs. și o minoritate în devenire. Prost-decembriștii au fost împinși, susținuți și orientați să ne distrugă țara și neamul. Am ajuns rușinea țărilor din Est. Nu există neam atât de slab, cretin și deculturalizat în jurul nostru, nu mai vorbesc de opoziția manifestată împotriva firescului din ultimele decenii. Am ajuns “europeni” cu acte în regulă: sodome de tot soiul, Legi antiromânești, liberticide, antidemocratice, fără pământ, resurse, populație, sănătate… etc., se numește “executare națională silită” cu acceptul proprietarilor!? Responsabilitatea în mare măsură aparține și intelectualității național-creștine care, în ciuda evidențelor sinucigașe ale poporului român, s-a cantonat în jurul discursului de velură să nu cumva să-i șifoneze pe “români” oricum muribunzi. Greșeală majoră, fatală! Dacă nici măcar cei înzestrați cu putere de înțelegere nu-și asumă rolul de mărturisitori întregi, la ce să te mai aștepți de la mulțime? Dacă nici intelectualii naționaliști nu înțeleg să-și folosească mintea și condeiul precum briciul și biciul împotriva românilor
    – mulțime împinsă spre buza prăpastiei! -, ca o ultimă datorie înainte ca pietrele să înceapă să strige, atunci trebuie să acceptăm adevărul și să înțelegem că suntem pierduți și risipiți pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *