Pamflet

Regina și Prințul Consort

    Justiția se face Praf. Cu fiecare zi care trece, Justiția din România începe să-și capete rolul pe care […]

 

 

Justiția se face Praf. Cu fiecare zi care trece, Justiția din România începe să-și capete rolul pe care și-l merită: acela de Poliție Politică.

Sărind să execute ordinele de la SRI și DNA, Justiția din România a crezut că merge la nesfârșit să spună că este independentă, grijulie doar in a nu supăra ofițerii SRI și procurorii. Astăzi am aflat de la Elena Udrea cum condamna Coldea politicienii, cu mâna unor judecători, firește. Bătălia Anticorupție este mai coruptă decât corupția însăși!

După apariția înregistrărilor de la DNA Ploiești, care arată negru pe Portocaliu cum sunt executați ca pe timpul lui Stalin adversarii, fie ei politici sau nu, toți măreții lideri politici (?!?), fără excepție, au sărit ca arși să o apere pe Laura Codruța Kovesi, să ne explice cum trebuie să rămână ea la conducerea DNA cât vrea pi…a ei, vorba lui Portocală. Kovesi face ce vrea pe/cu politicenii români, fie ei de la putere sau opoziție. Au sărit într-un glas să spună că trebuie să rămână, pe veci dacă se poate, la DNA.

Cu dosarele penale, ale lor sau ale familiei, atârnând ca pietrele de moară la gâtul lor, au spart ecranele televizoarelor să ne spună că Zeița e de neînlocuit, că ea trebuie să reformeze Sistemul (?!?) Păi cum să-l reformeze, măi puțoilor, dacă ea este Sistemul?

Asta arată ce lideri politici plini de bărbăție – a se citi impotenți( politic) – avem, care la prima bășină a lui Hans Klemm au sărit să o apere pe LCK, nu că nu le-ar plăcea, că la toți le-a promis că-i scapă de dosare, și după ce trece, pe toți îi va băga, ba le va mai deschide și altele noi/nouțe, să se ducă douăzeci de ani, vorba Cameliei Bogdan.

Pentru prima dată de când vorbesc despre acest Stat Mafiot, spun că bine le face, și că, la cât sunt de „mari bărbați politici” (?!?), merită să facă pușcărie, vinovați sau nevinovați, pentru că în lașitatea lor își bat joc de Justiție, de Anticorupție, dar și de o Românie întreagă. Poate doar așa scăpăm de acești farisei după capul nostru. Diferența dintre ei și Chichirău este că Chichirău ne-a arătat că se spală pe dinți. Ei, după ce se întâlnesc cu LCK și o spală bine, nu se spală pe dinți cu săptămânile, de le pute gura și iese duhoarea de pește stricat prin ecranul televizorului!

Oare ce blesteme o duce cu el poporul acesta, de are așa lideri căcăcioși, care nu că nu au sânge în instalație, nu mai au deloc instalație?

A ajuns să facă Coldea ( că nu a murit) și cu Kovesi (cacofonii intenționate) ce vrea P…( a se citi mușchii) lor pe toți măreții puțoi, fie că se numesc Iohannis, Dragnea sau Orban( dintr-un sentiment de decență pudică, nu-i spun pe toți, că unii au dat în mintea copiiilor).

Tare Kovesi asta! Chiar tare! Le-a înnodat mucii cravată, de vorbesc neîntrebați pe toate posturile. Ce ți-e și cu Pușcăria asta!

De Kovesi om scăpa/n-om scăpa, da de fanarioții ăștia nu mai scăpăm.

Parcă îmi vine și mie să zic să mai rămână Kovesi să-i bage odată pe toți la Pușcărie, după care să o aleagă Coldea și cu Maior Președintă în 2019, să ne vedem vindecarea cu ochii. Cred că atunci ori ne trezim după 80 de ani de somn, ori ne ducem la Balamuc cu toții! Unu’ nu scapă! După care facem Monarhie și o punem Regină pe Viață, iar pe Dragnea îl punem Prinț Consort, barem să știm o socoteală (că el n-o mai ține). Sau pe Iohannis? Nu, că lu’ ăla îi pune Carmen sticlă pisată în ciorbă dacă vrea s-o lase. Sau pe Orban? Nu, că ăla e plecat cu maimuța. Tot Dragnea rămâne.

Vă dați seama ce copii fac ăștia? Îți bagă mâna-n buzunar din scutece și dup’aia te bagă la zdup!

                                                                                                                                         Gelu VIȘAN

1 Comment

  1. Gelule, te credeam oltean onest! Pai ce faci, preiei teoria lui Ponta ca Dragnea e mama-n mana cu Kurveshy?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.