Pamflet

Relaxare á la Werner

  Văd că tot laudă (şi se laudă) Boul Bălții cu mărețele realizări ale Guwernerului său pe timpul pandemiei. Şi […]

 

Văd că tot laudă (şi se laudă) Boul Bălții cu mărețele realizări ale Guwernerului său pe timpul pandemiei. Şi pentru că noi nu facem parte dintre cei 66% analfabeți funcțional, sau cretini #rezist care-i ciugulesc din palmă şi iau drept literă de Evanghelie tot ce silabiseşte Retardatul, zic să facem un scurt inventar al evenimentului. Să ne amintim ce-am trăit, ce-am văzut şi ce-am auzit.
Așadar:

☆ În România a fost instaurat unul dintre cele mai ale dracului regimuri polițieneşti din lume, singura țară care şi-a internat forțat asimptomaticii, țara cu cele mai mari amenzi din Europa şi cu una dintre cele mai dure carantine.

☆ Sub protecția unor ordonanțe militare, s-a trecut la un jaf programat și organizat al bugetului de stat. Obiectele sanitare, dezinfectanții, ventilatoare, spitale de carton, măștile (în condițiile obligativității purtării acestora), au fost achiziționate la nişte prețuri care prezumă un parandărăt de-a dreptul nesimțit. Iar distribuția către populație se face la prețuri pe măsură, printre cele mai mari din Europa.

☆ Şi tot la adăpostul ordonanțelor militare, a început curățarea aparatului administrativ de nevestele, copii, amantele şi ce mai rămăsese de la #CiumaRoşie şi s-a trecut la angajarea alor noștri, nea Nelu Speculantu’ şi Ion Ştefan zis Grindă fiind campioni la neamuri angajate. Dar nici ceilalți, Guran, Anisie, Câțu, sau Orban nu s-au lăsat mai prejos. Vorba unei javre portocalii odată: „Ciocu’ mic că noi suntem la putere!”

☆ Despre reglementările din învățământ, nu mai zic nimic, doar că nici acum nu se înțelege mare lucru, ce se dorește de fapt şi în ce fel sună viitorul. Iar despre ministra Anisie pe care-ați auzit-o vorbind, abulică şi greu de tradus în română… Doamne ferește! La examenele care stau să-nceapă mi-e şi groază să mă gândesc, dar pentru că-s copiii noștri la mijloc, dă Doamne să fie bine!

☆ Sfătuit bine de cine l-a sfătuit, Guwernerul Organ a pompat (mituit) 40 de milioane de euro în presă, astfel că absolut toată media s-a transformată în propagandă ad-hoc pentru orice măsură cretină, cu condiția să fie girată de Arafat, Rafila, Tătaru și încă vreo câțiva medici de la spitalele de infecțioase. Iar aceștia au făcut potecă în șir indian pe la toate televiziunile, de au ajuns să-i cunoască și copii. Despre numărul de fake-news-uri promovate in sprijinul cauzei, nu mai insist. Sunt deja cunoscute și decontate. În concluzie, toată presa cântă acum la unison, în cor, pe mai multe voci, Aria Alertei Relaxate din opera werneriană Pandemia.

Click pe imagine pentru mărire!

☆ Să mai amintim că suntem unici și prin faptul că la noi a fost pandemie, doar că Ministerul Sănătății a uitat să o declare, iar măsurile luate în starea de urgență au fost declarate neconstituționale! De vină-i CCR-ul, desigur, care nu ține seama de momentele dramatice prin care trece poporul şi bravul său conducător. Dar despre CCR şi Avocatul Poporului, văzând cât de rău încurcă treburile băieților deștepți, vom vorbi pe larg altădată.

☆ Despre masurile economice se poate spune că sunt sublime, sunt mărețe, dar lipsesc cu desăvârșire. Totul este la nivel de intenție, vom face, vom drege, însă momentul realizării este aruncat într-un viitor incert. Nu mai spun că suntem singura țară din Europa în care populația n-a fost sprijinită de nici o culoare, nici financiar, nici în ceea ce privește ratele sau celelalte obligații cotidiene.

☆ Şi acum, pe lângă toate astea, vine Werner şi silabiseşte să nu ne relaxăm chiar aşa, că vârcolacul este printre noi şi că dacă nu lua el (şi cu Guwernerul lui) măsuri, am fi avut milioane de decedați (!!!). Că terase, dar nu restaurante, că mall-uri da’ nu cinematografe, că piscine, da’ numa’ cele de-afară şi foarte interesant, creșele și grădinițele, dar doar cele private.

☆ De ce doar şezlonguri, am înțeles, au venit ăia, săracii, cu o valiză de bani la București. De asemenea, de ce în mall-uri doar electronicele, știm acum, s-a plusat la greu. Dar de ce doar grădinițele private? Cele de stat ce au? Doar pentru că madam Orban este directoare la o grădiniță privată? Doar pentru atât?

☆ În rest eu ce să vă mai spun? Băieții mai au ceva treabă, nea Nelu Speculantu’ niște măști de vândut, ăilalți băieți niște bani de prăduit, aşa că mai stați şi voi o tură pe alertă, că n-o fi foc. Luați cu relaxare moderată porțiile de #RomaniaNormală servite #PasCuPas de către Werner, doar că, să fiți atenți, că ce-i mai rău, abia de-acum urmează. Ce vedeți este doar #PrimulPas!

                                                                                                             Dorel BĂLAȘA

3 Comments

 1. Un Roman adevarat

  #Muianis

 2. Jerome Simpson

  plavanu prinde muste cu gura, asta si cu chioru merita spanzurati cu aceeasi funie de usturoi

 3. RUXY

  https://www.national.ro/news/au-ales-liderul-noii-ordini-mondiale-cine-va-conduce-lumea-in-viitor-683521.html/

  Macron a devenit presedinte in mai 2017 si a spus ca doreste sa conduca ca un presedinte jupiterian,devenind unul din top 10 posibili antihristi.
  Emmanuel=Dzeu este cu noi
  Macron=a scrie sau a printa o marca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.