Lichele

Republica Macovei și supușii ei benevoli

  MOTTO: Die Welt (2006) : „…pentru România, aderarea la Uniunea Europeană aproape că nu ar fi fost posibilă fără […]

 

MOTTO: Die Welt (2006) : „…pentru România, aderarea la Uniunea Europeană aproape că nu ar fi fost posibilă fără Monica Macovei” și „prin urmare 22 de milioane de români au de ce să îi mulțumească”  ( WIKIPEDIA) Oau !!!  

Știu, v-am mai spus-o pe asta… dar o să v-o mai spun , actualizată, până când se va distribui suficient de mult pentru ca să înțeleagă cât mai mulți cetățeni despre ce este vorba. Evenimentele, luate disparat, nu spun mare lucru. Adunate, însă… dau ceea ce vedeți mai jos. Iată:

Istoria dezastrelor din România ultimului deceniu este străbătută de un fir roșu… dar nu e un fir roșu, ci e șuvița de sânge scursă constant de pe caninii doamnei Macovei , căci Monica Macovei e o carnasieră care s-a asigurat, din 2005 încoace, că are ce să sfâșie și că nu va muri de foame…Scurtă istorie, neromanțată:

Anul 2004 la final… când magia ultimelor alegeri prezidențiale se risipea mai ceva ca magia Crăciunului, Monica Macovei a fost numită Ministru de Justiție , la dorința lui Băsescu Traian, care i-a făcut oferta , prin telefon, în timp ce dânsa spăla vasele . Conform propriilor declarații , Macovei a plâns toată noaptea , chinuită de griji și responsabilități …

Anul 2005 …În urma unui audit cu clopoței, comandat către FREEDOM HOUSE, adică acel ONG unde toți sunt prietenii sau supușii lui Macovei, au fost revocați 18 șefi din PNA, și au fost numiți, în locul lor, adepți ai „sectei ”macoviste. Lucrul poate că nu se putea realiza, fără modificarea brutală a Legilor Justiției, numită „reformă” , prin care toate numirile care contează în Justiție erau transferate în pixul președintelui. Iar Președintele a crezut, în acel moment , că i se pune în brațe o putere nemaivăzută. Dacă a fost sau nu a fost așa, o să vedem mai jos. Dar 2005 este și va rămâne anul inventării și, mai apoi, definirii MONSTRULUI.

Anul 2009… Monica Macovei devine europarlamentar și nu mai trebuie să se ascundă – odată cu externalizarea MONSTRULUI, cu legănarea lui pe genunchii europeni, România a pierdut războiul, dar încă nu și-a dat seama nici că a fost război, și nici că l-a pierdut. La sfârșit de an Mircea Geoană nu înțelege exact de ce nu s-a ales președinte, dar întâmplarea, privită la rece , ne arată că mecanismul MONSTRULUI era, la acea dată, perfect funcțional și implacabil.

Anul 2012… Referendum pentru demiterea lui Băsescu Traian (care crede în continuare că PUTEREA e la el) … În Parlamentul European, Monica Macovei anunță că există date credibile că s-au fraudat 1.500.000-2.000.000 de voturi… Departamentul de Stat ne urechează… Barosso ne face lista… ambasadele –acelea care finanțează, în mod obișnuit, FREEDOM HOUSE-ul prietenilor Monicăi, adică ambasada Franței, a Olandei, a Marii Britanii, și, evident, a Statelor Unite – sar în ajutor , toți acoperiții de sub umbrela ICR-ului patapievician scriu articole în draci pentru presa internațională… impresia este că toată planeta ne repudiază . Băsescu Traian crede cu sinceritate că această mobilizare planetară e doar pentru el. Când Referendumul sucombă prin ERATĂ, prima care anunță vestea bună, de la fereastra unei toalete de la mansarda sediului de campanie a președintelui suspendat, este Monica Macovei, cea care se dovedește mai tare decât 7.400.000 de cetățeni dornici de schimbare.

Anul 2013… Ca să poată rămâne cuplată cu toate ventuzele și cheții la organismele internaționale, Monica Macovei își lansează candidatura la conducerea PDL , că altfel n-ar mai fi avut „vehicul” și propulsie. Pierde, dar nu disperă…

Anul 2014, în vară … de pe poziția a doua pe lista PDL-ului, Monica Macovei își lansează din nou, cu mult succes , candidatura la alegerile pentru Parlamentul european. GDS-urile, FREEDOM-HOUSE-urile, 22-urile, toți pun umărul și Macovei se alege europarlamentar, din nou. Din Parlamentul European , fără ca nimeni s-o întrerupă vreodată, dânsa urlă despre lovituri de stat, fraude electorale, desființarea DNA și altele asemănătoare. Toate se petrec în România. Toate sunt din vina PSD, pur sau în combinație cu alte partide. Din când în când , statul de drept și democrația din această nefericită țară sunt în pericol din motiv de social-democrație și fosta ministresă se erijează în ultimul apărător al acestor valori. Ca de obicei, multe Viviane europene o cred …

Anul 2014, alegeri prezidențiale… Monica Macoveri devine CANDIDAT PENTRU CEA MAI ÎNALTĂ DEMNITATE ÎN STAT… citiți, încă o dată, prieteni, ultimele cuvinte pe care le-am scris … dânsa dorea să fie PREȘEDINTĂ a României…. iar Gabriel Liiceanu a luat-o în serios și a și votat-o … și Mircea Cărtărescu a votat-o… Iar după ce nu s-a ales, toți adepții ei au sfătuit simpatizanții și cetățenii exaltați de efectele anticorupției să pună ștampila pe Iohannis. Între cele două tururi de scrutin , MONSTRUL, îmbunătățit mult prin cooptarea Facebook-ului, a funcționat impecabil , dovedind, încă o dată că orice este perfectibil pe pământ, mai devreme sau mai târziu, se va perfecționa. Evident, Victor Ponta a pierdut alegerile.

Anul 2015… În ciuda faptului că e de mulți ani la Bruxelles, europarlamentara noastră numește ministrul cel mai important din Guvernul Cioloș, guvern a cărui naștere în convulsii sociale a avut un singur scop: ÎNCREMENIREA JUSTIȚIEI ÎN PROIECTUL MACOVEIC. La prima numire, deși Zgonea luptă ca un leu pentru ca să ajungă Guseth în cabinet, se întâmplă un accident: Guseth e, totuși, prea ineptă pentru ca „amănuntul” să poată fi trecut cu vederea. Dar, cum noaptea e un sfetnic bun, până dimineață Macovei o aduce pe Prună. De încredere și dânsa… Odată trecut acest hop, ca să nu-și iasă din mână, Monica Macovei îl numește ca Ministru al Fondurilor Europene pe purtătorul de livrea , Cristian Ghinea… în acest fel, se asigură, după opinia mea, că fondurile europene vor fi blocate total. Misiune îndeplinită.

Anul 2017, 22 martie. La invitația Monicăi Macovei , Gabriel Liiceanu, pompos , răstoarnă găleata cu lături în capul României, fără sfială, în Parlamentul European… din discursul său nu poți extrage nici un adevăr esențial, deoarece dintr-o fiertură de minciuni, ignoranțe și stupizenii, nu poți stoarce nimic memorabil. Dar Europa a reținut totuși ceva- că România are în fruntea Parlamentului doi „penali”…

Anul 2018, 13 noiembrie…Împotriva României se adoptă , la Strasbourg o rușinoasă REZOLUȚIE . Sigur, numele Monicăi nu apare la AUTORI INDISCUTABILI… dar consiliera Monicăi,care a asudat din greu toată ziua, pentru ca nu cumva România să scape neciufulită, rătăcește un mesaj explicit adresat prietenilor săi, în care bifează, cu mândrie , „succesurile” zilei :

Bilanț la finalul unei zile în care abia ai respirat:

„1. Rezoluție dură împotriva psd și alde – done
2. Raport MCV dur împotriva psd și alde și tudorel  – done
3. Androneasca, ministeriasa forever, pusă în așteptar e– done”

În lista de mai sus ALDE, PSD și TUDOREL, pentru Uniunea Europeană, înseamnă, evident, ROMÂNIA. Și numai așa se pot citi.

Tot ceea ce vi s-a întâmplat rău, prieteni, în ultimul deceniu și jumătate, o are, în text sau în subtext pe Monica Macovei… puteți să-i spuneți Soros… sau OCULTA… sau cuibul de reptilieni… sau cum vreți voi… dar nu vă prefaceți a nu observa că MONSTRUL e înfipt în viața voastră și că, de fapt, vă aflați în filmul MATRIX, atât că nu puteți să vă feriți de glonte, așa cum reușea Keanu Reeves…

Și acum, despre președinți și puterea lor reală. Băsescu Traian așa a crezut timp de 10 ani că el e jupânul. Totul era în mâna lui . Până n-a mai fost președinte… atunci a observat că, indiferent dacă el mai are o oarecare imunitate, mai mult ironică , iubita lui , rudele lui și prietenii lui, nu au așa ceva.

MONSTRUL nu vrea să lucreze cu grupuri, pentru că , luați individual, chiar dacă fac parte dintr-un grup, oamenii sunt imprevizibili. EL vrea să lucreze cu UN SINGUR INDIVID, care e simplu de controlat și de strâns în menghină. Pe acela și-l face președinte…  cu cât e mai prost, cu cât e mai canalie, cu cât e mai șantajabil, va fi, pentru MONSTRU, un excelent executant. Acestuia trebuie să-i asigure două mandate și i le va asigura. De altfel, toți cei agreați , pot fi recunoscuți după faptul că nu au niciodată doar un mandat, ci două , trei sau câte se poate, prin rotația amplă a cadrelor.

Ajunși aici, nu cred că se mai poate face ceva. Poate că, într-o zi , când vor mai crește, cei ce stau acum în stradă în nesfârșite proteste vor înțelege cum au participat benevol la acest carnagiu al democrației. Ieșirea din MATRIX va fi însă, atunci, imposibilă.

                                                                                                 Luminița ARHIRE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *