Investigatii

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (IV)

  Întrucât „ jandarmul lumii”, adică SUA, are baze militare şi în România, la Deveselu şi Kogălniceanu , vom  arunca […]

 

Întrucât „ jandarmul lumii”, adică SUA, are baze militare şi în România, la Deveselu şi Kogălniceanu , vom  arunca o privire asupra ingerinţei directe a Americii în politica statului român; un stat care, aşa cum ştim, și-a cedat  resursele naturale prin reprezentanţii clasei politice trădătoare.

De-a lungul anilor în presa internaţională au apărut numeroase dezvăluiri despre traficul de carne vie care se făcea şi se face în diferite zone ale lumii în care SUA are baze NATO. La noi primele informaţii de acest gen au apărut în urmă cu câţiva ani, când Ana Maria Nuciu – fosta translatoare a bazei militare americane din Kogălniceanu a rupt tăcerea, vorbind despre bordelul clandestin existent în incinta bazei militare. În acest bordel erau aduse fete minore pentru a satisface dorinţele comandantului bazei OTTO  BUSHER, ajutat de mâna lui dreaptă, plutonierul adjutant principal LLOYD  SPARKS (n.a:  „Bordelul din baza militară americană de la Kogălniceanu articol publicat în Cotidianul.RO la 23 ianuarie 2020 autor Ion Spânu). Românca curajoasă a depus o plângere penală la DIICOT, în care a solicitat ca Dosarul KOGĂLNICEANU să fie conexat cu Dosarul Caracal-Deveselu, cel în care Gheorghe Dincă este acuzat că a răpit şi sechestrat cele două fete, Luiza şi Alexandra. De la data depunerii plângerii şi până în prezent nici o veste.

Busher și Sparks în SUA.

Presa autohtonă a scris de-a lungul timpului despre lucruri similare care se petrec în baza militară americană de la Deveselu, în care Dincă îşi aduce aportul. Mai mult, înafara bazei există nişte blocuri în care civili americani şi englezi au relaţii cu tinere fete românce, unele minore, fără nici o perdea. Totul se petrece la vedere, nimeni nu-i deranjează!

Dar să revenim la baza din Deveselu. Apelul telefonic la 112 al Alexandrei Măceşanu a alertat atât reţeaua lui Dincă cât şi complicii sistemului. După trei zile de la acel apel, tot efectivul militar american de la Deveselu – circa 90 persoane – a plecat în SUA. Conform unei informaţii pe surse, în luna dispariţiei Luizei Melencu-aprilie 2019, Cumpănaşu a fost văzut intrând în bază… Ciudat, foarte ciudat… acolo ştiu că nu intră oricine, ci doar persoane care au interese şi se bucură de protecţie la cel mai înalt nivel.

În cadrul scandalului provocat în Dosarul Caracal, în mass-media românească au apărut informaţii despre jongleria româno-americană realizată în dosar: Raportul FBI. Acest Raport, întocmit de americani- la solicitarea unui procuror român corupt, a fost trimis la dosar în luna noiembrie 2019 şi, aşa cum veţi vedea în continuare, a avut o  ţintă atinsă cu precizie milimetrică.

Raportul FBI depus în dosarul CARACAL –  ingerinţă  în afacerile interne ale României. Legăturile dintre Dincă şi  reţeaua traficanţilor de carne vie duc la cel mai înalt nivel: Klaus Iohannis şi Ana Birchall, fost ministru al Justiţiei.

Faimosul Raport FBI (n.a: informaţii în Mediafax -11.12.2019, STIRI  DIASPORA – 30 dec.2019, DiGi24 RO – 12.12.2019, EVZ – 11.12. 2019, 03.01.2020, Capital – 07.01.2020) are la bază cererea procurorului Vasilescu din Craiova din 25.09.2019 prin care a solicitat FBI o expertiză pentru a identifica persoana căreia i-au aparţinut fragmentele osoase găsite în casa lui Dincă – presupusul criminal al Luizei Melencu, în măsura în care „specialiştii de la INML Mina Minovici nu aveau expertiza(calificarea) necesară pentru a recurge la analize proprii, care să scoată la iveală originea rămăşiţelor AND găsite în casa criminalului”. În baza acestei manevre a numitului procuror, FBI a intervenit, astfel încât prin reprezentanţii săi de la Bucureşti, Dincă a fost interogat. Surpriza abia  acum apare:  înafara faptului că FBI- ul a dat acelaşi răspuns cu cel al legiştilor de la Bucureşti „oasele găsite la liziera pădurii şi cele din butoi au fost prea afectate de flăcări pentru a se putea stabili profilul genetic al Luizei Melencu” , a mai făcut ceva: a elaborat nişte RECOMANDĂRI: audierea ulterioară a lui Dincă şi Risipiţeanu; absolvirea în mod public a membrilor familiei lui Dincă de orice vină în ceea ce priveşte participarea lor şi deţinerea de informaţii legate de aceste crime; DIICOT să dea un comunicat de presă în care să afirme că nu există probe din care să reiasă că familia lui Dincă a avut cunoştinţă despre sau a participat la pretinsele crime. Cu alte cuvinte, prin ingerinţă directă, SUA au deturnat ancheta de la pista traficului de persoane care ducea la Deveselui, îndreptând ancheta într-o altă direcţie!

Ana Birchall și procurorul general al SUA, William Barr.

Declaraţia doamnei Monica Melencu, mama Luizei, după ce i s-a adus la cunoştinţă conţinutul raportului: „Raportul FBI este neconcludent, oasele erau prea distruse…am convingerea fermă cu Luiza trăieşte şi a fost traficată. Statul Român nu vrea să se implice în găsirea lor. Preşedintele Iohannis ştie, doamna Birchall la fel…ei acoperă pe cineva politic, la nivel înalt!“

Să nu uităm că numele soţul Anei Birchall,  figura în agenda pedofilului Epstein… În ceea ce-l priveşte pe Klaus Iohannis nu trebuie să vă dau prea multe informaţii, domnul Marius Albin Marinescu a publicat în „Justiţiarul” materiale despre implicarea acestuia și a soției lui în traficul de copii din vremea în care acesta era un simplu profesor. (Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii! și Ce s-a întâmplat cu copiii din traficul internațional de carne vie în care au fost implicați soții Iohannis?)

Iată opinia unui  coleg jurnalist care a văzut Raportul FBI şi cunoaşte detalii în cazul CARACAL:

„Ştiu că procurorul Vasilescu a solicitat comisie rogatorie cu SUA. Când am auzit că s-a cerut acest lucru, am crezut că ei se referă efectiv la sprijinul acordat de autorităţile americane pentru refacerea  contul de Facebook al Luizei. Pentru  că acel cont  a dispărut odată cu dispariţia fetei. Problema este că nici mama, nici sora ei nu ştiau parola. Contul a dispărut pur şi simplu. Din contul acela s-ar fi putut face anumite legături: persoanele care i-au trimis inimioare, like- uri, mesaje pe messenger. Am crezut că pentru asta s-a constituit comisia rogatorie, pentru că eu altfel nu înţeleg  scopul acesteia, doar dacă ar fi fost implicat un oficial american sau un reprezentant al statului american aflat pe teritoriul României sau să existe informaţii că Luiza sau Alexandra ar fi pe teritoriul american şi atunci să se facă anumite cercetări. Asta era ideea de bază a constituirii comisiei rogatorii: adică autorităţile americane să ceară reconstituirea paginii de FB a Luizei, datele necesare din sistem ca să vedem ce s-a întâmplat. Ori, când am văzut raportul FBI şi faptul că reprezentanţi ai FBI au participat la audierile lui Dincă, se ridică un semn de întrebare: oare nu cumva reprezentanţi ai Departamenentul de Stat aflaţi pe teritoriul României – cei din baza militară, ar fi fost implicaţi? Aici trebuie văzut parteneriatul nostru cu SUA şi cu NATO. Practic noi ne-am cedat suveranitatea.  

Pornind de la nişte articole de presă, la un moment dat am lansat o ipoteză: o prinţesă din  Arabia Saudită, care se despărţise de un prinţ şi fugise in Anglia, reclama faptul că şeici din ţările arabe  aveau nevoie de fete tinere, virgine, pe care le aduceau din diverse ţări, printre care se află şi România.  Bănuiesc că traficul asta se face şi cu ştiinţa americanilor. Eu cred, dar nu am cum să verific, că Luiza  s-ar afla în Africa iar Alexandra în America… Problema e că nu se implică nimeni. Noi avem românul ăla răpit în Burkina Faso de aproape 5 ani şi nimeni nu se implică. Avem profesorul ăla din China despre care nu se mai ştie nimic de la începutul pandemiei lu peşte. Oricum eu am o întrebare către fostul ministru de Interne Moga: de ce şi-a dat demisia într-un moment pe care-l putea gestiona? Pentru că 43 de senatori  PSD au fost prin 2013, sau 2014 la o întrunire chipurile de partid au stat la hotelul lui Vâlcov- o parte dintre ei şi o parte la Reşca, la fosta cabană  de vânătoare a lui Ceauşescu. Printre ei s-a numărat şi Moga, au participat la o partidă de vânătoare. Şi acolo, bineînţeles au fost fetiţe, nenorociri…De aia intrebam, să ne explice Moga de ce şi-a dat demisia. Să ne explice el  cine l-a informat pe Iohannis şi pe Dăncilă  , pentru că existăp declaraţia lui Iohannis pe site-ul preşedenţiei, pe 28 iulie când spune că fetele sunt moarte, după ce a discutat cu Daniel Barbu. Ei, cine l-a informat  pe preşedinte şi pe primul ministru? Ce serviciu? Există multe semne de întrebare. Nu se leagă cu telefoanele. Orice companie telefonică are obligaţia să ţină stocate timp de 6 luni toate discuţiile unui abonat. Ei nu au cerut convorbirile de la compania Telekom, pentru a afla, de exemplu,  ce a discutat cu  Luiza, Tinând cont de  faptul că Alexandra a primit nişte telefoane de la un individ Vânătoru Cristian, îl găsiţi pe Fb…are o pălărie în mână, este căsătorit cu o ţigancă, văd că tot dă like- uri…părinţii Alexandrei sunt prieteni cu ăsta. Şi Alexandra îi dădea like-uri. Barbu a dat nişte telefoane Alexandrei în urmă vreo cu doi ani. A fost audiat, o audiere de-asta de doi lei, în care el nu a spus nimic. Luiza primea telefoane noaptea, de la număr necunoscut. Nu au căuitat să vadă de le cine, pentru că în sistem identitatea putea fi aflată. Dar nu s-a dorit.

Aminteşte-ţi că la un moment dat s-a făcut un interviu cu un nene, nu mai ştiu cine era ăla…în acel interviu omul respectiv pomeneşte de Mihaela Măceşanu care era implicată în reţeaua de trafic de carne vie din Caracal, în 2014, aceasta fiind o verişoară de-a tatălui sau mamei Alexandrei, nu ştiu exact. Am întrebat: prietenul Alexandrei, Roşianu, o avea vreo legătură cu vestiţii Roşianu din anii ‘90, cu Frăţia de Cruce  din  Craiova? Bărbatul era mult mai mare ca vârstă decât Alexandra. Apoi…nimeni nu a vrut să-l ancheteze pe Arete,  Oacă şi pe Codiţă.  Referitor la ancheta pe care Cumpănaşu declara că o face în Italia, nu a făcut nimic. Nu a făcut el urmăriri pe burtă, printre boscheţi, în Italia, aşa cum se lăuda…Când afirma că este în Italia, el era în Bucureşti. Se vedea în spate vaza aia a lui din camera în care face live-urile. Un lucru însă este clar: cercul s-a închis. Iohannis declară că fetele sunt moarte. Dincă discută cu Barbu între patru ochi şi cu nevasta lui Dincă şi nimeni nu înregistrează discuţia. Acel profiler, care a făcut totul praf, este premiat de Iohanis. Îmi pare rău că nu  am posibilitatea financiară să mă implic mai mult.  Am un mare semn de întrebare: tu răpeşti fata, pe Luiza da’ nu te duci cu ea imediat acasă, repede, să o ascunzi. Dincă s-a oprit într-o parcare în care a stat o jumătate de oră. Şi de-acolo nu se mai ştie nimic…

Eu am mari semne de întrebare şi în ceea ce  priveşte locaţia în care a fost ţinută Alexandra. La un moment dat, RTV a dat un interviu  cu Oacă. Era pe un câmp şi a arătat casa lui Mirea şi casa procurorului Popescu, care erau una lângă alta. Mi-a sărit în ochi faptul că era o poartă roşie pe care o vedea Alexandra, deci fata a spus: curte, maşină argintie, încă o maşină, brad, nuc…Dacă s-ar fi aflat la Dincă, într-o cameră, Alexandra nu ar fi putut să vadă poarta. Şi nu era roşie, era un cărămiziu. Putea să vadă prin fanta aceea maşina argintie şi pomii din curte. Când a fost dat interviul cu Oacă, mi-a sărit în ochi că au filmat din faţă casa lui Mirea care avea poartă roşie, maşina argintie, nuc, brad…ori dacă ascundeai o persoană, unde puteai să o ascunzi? Numai acolo… şi nu că am fost singurul care a văzut. M-a sunat un cameraman de la RTV care mi-a atras atenţia: mă, tu ai observat elementele?

Şi mai este un lucru care mi-a dat de gândit: Dincă a luat-o pe  Alexandra , a pleznit-o, i-a pus şapca în cap şi i-a pus scoci pe gură şi pe ochi. Şi a pus-o pe bancheta din spate a maşinii. Alexandra ajunge, cum spune el, la el acsă, o leagă de mâini şi de picioare. Alexandra se dezleagă de mâini, era dezbrăcată, dar ea se îmbracă deşi era legată de picioare. Cum şi-a tras pantalonii fiind legată de picioare? Că nu intrau pantalonii! O dată. Doi: Alexandra sună la poliţie, fiind legată la ochi şi spune că a trecut pe lângă dig. Păi cum putea să vadă dacă avea scoci pe ochi? Apoi: când Alexandra a fost întrebată de poliţist: Sunteţi doamnă? Ea răspunde:  sunt domnişoară.  V-a violat? Da, m-a violat. Păi dacă te-a violat, nu mai eşti domnişoară!

Sunt câteva semne de întrebare: ea spune că a găsit telefonul pe o noptieră. A găsit cartea de vizită a celui de la cadastru tot pe noptieră. Dar mai eun element: în acea noptieră, în sertar se afla buletinul nevestei lui Dincă. Oare n-a căutat fata şi în sertar? Şi mai e o chestie: maşina lui Dincă avea un tip de jantă iar cînd maşina a fost scoasă din curte nu mai avea jenţile alea, au schimbat roţile…probabil ca să dispară urmele de pământ din locurile pe unde a umblat maşina. Încă un semn de întrebare referitor la Cumpănaşu: fratele lui este adjunctul poliţiei de frontieră în zona de vest. Păi dumneavoastră credeţi că  nu ar fi făcut demrsurile să dea imediat fata în consemn? Fata  a discutat cu Pistol la telefon, 20 de minute. A sunat-o Pistol pe telefonul lui Dincă, pe cartela aia! Păi Constantin Pistol a fost coleg de şcoală militară cu Iliuţă Cumpănaşu. Pistol locuieşte la câţiva zeci de metri de familia Alexandrei. Păi crezi că Pistol nu ştia că Alexandra este a lui Cumpănaşu?

Eu am impresia că chestia asta seamănă a dracului de mult, pe undeva, cu răpirea jurnaliştilor din Irak. Eu cred că în cazul Alexandrei lucrurile au scăpat de sub control. Pentru mine e o durere suferinţa bunicului Luizei. Crede-mă, nu-i un om cu foarte multă şcoală dar e un om extrem de sufletist, extrem de bine ancorat în realitatea asta, care a muncit la viaţa lui. Ai văzut că au încercat să-l denigreze, să spună că a vrut să o violeze  pe maică-sa. Cei de la RTV s-au folosit într-o emisiune de soacra Monicăi Melencu care a plecat în America…”

Da, ştim cât de ticăloşi au fost cei de la RTV pentru a-şi face rating. Am văzut cum îl invită mereu în emisiune pe Cumpănaşu mincinosul care, în dosarul CARACAL are doar calitatea de martor!!!

Ne-am pus cu toţii întrebarea: de ce nu apar părinţii Alexandrei la interviuri şi emisiuni? De când a izbucnit scandalul familia Măceşanu este aproape inexistenţă, în timp ce bunicul şi mama Luizei se luptă  pe viaţă şi pe moarte cu sistemul pentru aflarea adevărului şi recuperarea fetei! În tot acest timp, vă rog să reţineţi, familia Măceşanu şi-a renovat casa, Tudoriţa a şi-a luat permisul de conducere şi şi-a cumpărat şi maşină!

În multe dintre apariţiile „pe sticlă” ale lui Cumpănaşu, am observat nervozitatea şi lipsa echilibrului psihic, cum îşi dă ochii peste cap – reacţii tipice ale unei persoane care ascunde ceva. Individul a ajuns până acolo încât să eclipseze şi să fure timpul de intervenţie a unui jurnalist de talia lui Ion Spânu! Apoi, din neantul necunoştinţelor sale juridice, a declarat că el şi avocatul familiei sale doresc disjungerea dosarului, nu din punct de vedere al infracţiunilor săvârşite ci, atenţie, separarea în două dosare distincte: unul pentru Luiza, altul pentru Alexandra. Halucinant pentru un „luptator pentru Dreptate”, aşa cum s-a autoproclamat în 2019, în perioada electorală. Mai mult, a avut tupeul şi nesimţirea să se contrazică pe sticlă cu singura apărătoare de bună credinţă şi aliata de suflet a familiei Melencu, doamna avocat Obârşan!

Dacă tot le ştie pe toate şi nu acceptă să fie contrazis, ar trebui să ne răspundă la întrebarea: ce făcea anul trecut, în luna dispariţiei Luizei, în baza americană Deveselu?

Cine e Alexandru Cumpănaşu, candidatul legat de drama din Caracal, care trage cu arma , articol apărut la data de 07.11.2019 pe site-ul Stirileprotv.ro. Marele demagog  Cumpănaşu, al paisprezecelea candidat în cursa prezidenţială, declara: „Noi, românii avem mare nevoie să declanşăm un jihad împotriva infracţionalităţii. Eu asta voi face. Dacă nu era cazul Alexandra, nu vedeam ce se întâmplă în ţara asta! “. Măi, să mori tu! Amnezicule! Eşti omul sistemului, ai acces la toate informaţiile şi până la dispariţia Alexandrei nu ştiai că există trafic… Uiţi că tu ne-ai prezentat nouă, fraierilor implicaţi emoţional în acele drame, în live-urile din campania electorală, despre cele trei miliarde de euro – bani negri care intră anual în buzunarele mai marilor ţării din trafic…uiţi că ai fost prima persoană care ne-ai vorbit despre rutele principalelor reţele de trafic de carne vie, inclusiv de cea din ţările arabe? Tot tu ne-ai vorbit şi de „comenzile speciale” sau „cafeaua verde” adică fetele tinere, sub 18 ani, virgine, destinate haremurilor unor şeici arabi pedofili. Cum se face că, după pierderea alegerilor, te-a lovit amnezia şi ţi-a slăbit avântul? Ai tot dat din gură că vei prezenta dovezi… Unde sunt dovezile?

Şi cum îţi explici faptul că, după ce ai văzut că te părăsesc oamenii de bună credinţă, ai început să împroşti în ei cu venin şi noroi, dar nu direct, urmând regula demnităţii, ci prin interlopii cu care eşti frate de cruce? Pentru că vom face publice şi declaraţiile acelor oameni!!!

Cumpănaşu are trei copii din două relaţii pe care nu le-a făcut niciodată publice. Cine sunt acele femei? Şi care este statutul acelor copii, aşteptăm să ne spună! Aşa precum nu a declarat  public că mai are un frate poliţist la vama de vest – Iliuţă Cumpănaşu – prieten cu interlopii, nu a suflat o vorbă nici despre cei trei copii şi mamele acestora. Sunt copii din floricele sau au rezultat din căsătorii legitime?

Şi tot el trebuie să afişeze în spaţiul public, ca drept la replică, CV-ul şcolar care să cuprindă toate unităţile de învăţâmânt în care a studiat şi titlurile de studiu obţinute. Pentru că, aşa cum reiese din informaţiile de până acum, Cumpănaşu a devenit masterand la o universitate din Elveţia fără să fi terminat o facultate!

Adică cum? Ăsta face master şi după aceea se încrie la facultate? Mai mult de-atât, într-o criză de autopreaslăvire, acesta a declarat în direct la Realitatea TV: „Din punctul meu de vedere  da, am studii superioare şi cu mult mai superioare celor pe care unii dintre ei se laudă că le-au făcut la Spiru Haret “

După cum am aflat din presă, Cumpănaşu s-a căsătorit cu Simona abia în anul 2018, când probabil i-a încolţit în minte ideea candidaturii la preşedenţia României. „Unchiul Alexandrei Măceșanu s-a căsătorit cu Simona Baltag în toamna anului 2018, ceremonia având loc la o biserică din București. «Este primul pas. Este pentru toată viața. Este cu tot sufletul și din tot sufletul», au anunțat cei doi după cununia religoasă. Simona Baltag, o brunetă delicată, are 28 de ani și, ca și soțul său, conexiuni cu lumea politică. A fost în trecut consilieră a Vioricăi Dăncilă, funcție la care a renunțat la începutul lui 2018 pentru a deveni apoi secretar general al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), condusă chiar de viitorul său soț.” (Sursa: Viva)

Alexandru Cumpănașu și soția, Simona Baltag.

Aşa se explică şi grija părintească afişată public faţă de cei trei copilaşi care cresc fără tatăl biologic. Dar să trecem la alte dezvăluiri cum ar fi:

Cumpănaşu – declaraţie de avere de pusă la BEC în 2019, când avea 38 de ani: Candidatul prezidenţial are un venit anual de 1,1 milioane lei, deţine 6 imobile cu o suprfaţă otală de 872 mp, două terenuri şi două maşini(Subaru din anul 2008 şi Mercedes din anul 2018), active financiare din conturi bancare şi fonduri de investiţii în valoare de 260.862 de lei şi 17.000 euro. Pe numele soţiei un imobil de 78 mp şi un teren de 117 mp (Sursa: https://www.stirilekanald.ro/alexandru-cumpanasu-declaratie-de-avere-candidatul-la-prezidentiale-are-un-venit-anual-de-1-1-milioane-lei-20044516) din 15 iunie 2020.

                                                               Va urma

                                                                                              Liliana-Delia MORARIU

Citiți și articolele anterioare:

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (II)

 Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (III)

Citiți și:

Exportul de copii români, un tribut pe altarul globalismului

Experimentul adopției: Cine și-a dorit a măsura și puncta?

Rana deschisă a adopțiilor

Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export

Abuzurile „statului de drept” în adopțiile internaționale, halucinantele îmbârligături din „justiția independentă”! Iată de ce vor trompetele SRI de la USR și propaganda statului subteran desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)!

O fetiță de opt ani a fost luată cu forța de autorități pentru a fi predată unor părinți adoptivi dubioși din SUA

 

4 Comments

 1. ryzen

  Dacă mai exista prezumția că anumite bipede care mișună pe pământ se trag din maimuțe ăștia enumerați mai sus nici de șobolani nu sunt fătați, șobolanii i-ar recunoaște pe loc și i-ar mânca la naștere…..

 2. Eu tot nu inteleg cum de n-au omorat-o pe Ana M Nuciu? Cum de mai e inca in viata si isi poate gasi de lucru?

  • iwillneverlookback2017

   Intretimp contul de FB al acesteia a fost dezactivat, normal. Inca nu stim daca AMN mai este in viata.

 3. VIDOCQ

  CULTUL CORUPTIE CULTUL CRIMEI SI TERORII,CULTUL PEDOFILILOR DOMNESTE CONDUCE STATUL ROMAN STATUL MAFIOT,THE DEEP DEEP STATE ROMANIA O CARACATITA DE STAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.