Investigatii

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (V)

  Dacă în numărul patru al prezentului material v-am prezentat averea lui Alexandru Cumpănaşu (n.a.: preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea […]

 

Dacă în numărul patru al prezentului material v-am prezentat averea lui Alexandru Cumpănaşu (n.a.: preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României – CNMR  protejat de serviciile secrete conduse de Florian Coldea şi George Maior), în continuare vă propun să aruncăm o privire şi asupra celei care în octombrie 2018 i-a devenit soţie…

Simona-Gabriela Baltag – o  tânăra ambiţioasă, care la 28 de ani aspira la titlul de primă-doamnă a ţării.Unul dintre tinerele talente ale României, infiltrată pe alte criterii decât competenţa profesională, în Guvernul României. Omul de casă al PSD şi funcţia de consilier a trei foşti prim-miniştii Grindeanu, Tudose şi Dăncilă. Simona – omul care îmbină plăcutul cu utilul. Numirea în funcţia de secretar-general al CNMR condus de Alexandru Cumpănaşu şi căsătoria cu căpuşa sistemului

Pentru a înţelege mai bine cât de toxice sunt aceste personaje pentru România, vă ofer câteva informaţii interesante despre soţia lui Cumpănaşu: flămândă de bani şi cu talent în arta infiltrării în politică, la doar 23 de ani, Simona era proprietara unui teren de 117,30 mp şi a unei case de 78 mp. Ciudat pentru o fată care vine de la ţară şi provine dintr-o familie cu foarte mulţi copii!

Bazându-se pe „armamentul din dotare” şi mai puţin pe profesionalism, Simona-Gabriela Baltag a ocupat funcţii de conducere  în Ministerul Comunicaţiilor şi Ministerul Finanţelor. Din acest ultim minister a promovat, în iunie 2017, în funcţia de consilier de stat , în aparatul propriu de lucru al primului ministru Sorin Grindeanu. În urma schimbării lui Grindeanu cu Tudose, Simona cea tânără şi talentată a rămas pe funcţie până  la următoarea schimbare a primului-ministru. Apariţia Vioricăi Dăncilă i-a creat probleme şi bătăi de cap. Era normal, pentru că lu’ Veorica nu-i plăceau femeile… deci  Simona a fost constrânsă să demisioneze, în declaraţia ei de avere (n.a.: apărută pe site-ul Wowbiz din 01.09.2019) figurând următoarele venituri: 3.998 lei de la Ministerul Comunicaţiilor, 70.188 de la Guvernul României şi 41.427 lei de la Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior. Totalul anual al acestor venituri este de 115.613, adică 9.634 lei lunar. Care român super-dotat intelectual, care profesionist obţine asemenea câştiguri? Vă daţi seama câte căpuşe  întreţine statul român din bani publici de 30 de ani? Trebuie să recunoaştem, deşi nu ne prea convine, că după lovitura de stat din ’90, am votat doar curvele şi dejecţiile României!!!

Să revenim la Simona. Faptul că a fost nevoită să părăsească funcţia de consilier al premierului  nu a decumpănit-o prea tare. Când a simţit pericolul, s-a orientat rapid. Având o relaţie amoroasă cu Alexandru Cumpănaşu, era normal să profite de ea. Ca urmare a rămas tot în „curtea” sistemului, fiind numită în funcţia de secretar- general al Coaliţiei Naţională Pentru Modernizarea României(CNMR) al cărei  preşedinte este actualul ei soţ. În toamna aceluiaşi an 2018, pentru a-şi întări alianţa şi pentru a putea candida la preşedenţie, cei doi s-au căsătorit.

în vara lui 2018, Simona a încercat să ocupe postul de asistent manager în Ministerul Educaţiei Naţionale în cadrul unui concurs de recrutare pentru posturile vacante din echipa MEN beneficiar în proiect înafara organigramei, în cadrul proiectului CRED – Curriculum relevant, educaţie deschisă pentru toţi. Din cauza lipsei cunoştinţelor, fosta consilieră a fost respinsă! Nu ştiu cum au modernizat cei doi România, însă ştim că cei doi căpuşează în tandem direct banii publici (n.a: Pentru mai multe informaţii accesaţi articolul Gafă ruşinoasă făcută de soţia lui Alexandru Cumpănaşu. Secretul din casa lor – Cancan 15.09.2019).

Într-un  live din lunile trecute, marele luptător pentru dreptate afirma că vrea să scrie o carte despre Alexandra şi lupta lui cu sistemul infect. Asta ar fi a patra , după cele 3 cu care se lăuda că le-ar fi scris anul trecut şi pentru care DNA-ul i-a deschis dosar penal. Povestea aşa-ziselor cărţi este următoarea: Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei(AID) este unul dintre ONG-urile lui Cumpănaşu. Prin AID Cumpănaşu a primit în 2019 de la Ministerul Culturii o finanţare nerambursabilă de 1 milion de lei. Finanţarea s-a făcut în cadrul programului Centenarul , iar 840.000 lei din această sumă au fost plătiţi ca drepturi de autor direct către Alexandru Cumpănaşu, în schimbul a trei lucrări despre Marea Unire. Cele trei lucrări nu au fost cărţi cu 200 pagini scrise într-o lună-aşa- cum susţine Cumpănaşu, ci trei broşuri cu minim 18 pagini fiecare. Conţinutul broşurilor nu este rezultatul “capabilităţilor” cu care se laudă autorul, ci al informaţiilor luate de pe Google, Wikipedia şi alte situri.

(n.a.: articolul DNA pe urmele banilor luaţi de Alexandru Cumpănaşu de la Ministerul Culturii- Libertatea.Ro 10 oct.2019).

Informaţii interesante despre Cumpănaşu – căpuşa sistemului apar şi în publicaţia deBanat.ro https://debanat.ro/2019/09/circula-pe-facebook-lideri-liberali-alaturi-de-licheaua-suprema-alexandru-cumpanasu_264994.html din data de 28 septembrie 2019, când acesta apare într-o fotografie în compania lui Ludovic Orban, a liberalului Ben Oni Ardelean – deputat PNL de Timiș, Nini Săpunaru şi actuala lui soţie, veşnic gravida Simona.

Click pe fotografii pentru mărir!

Această fotografie circulă pe Facebook alături de următorul mesaj:  REPLIEREA  ESCROCILOR…întâlnirea lui Orban cu membrii CNMR conduşi de Alexandru Cumpănaşu  din 9 iulie 2019 arată modul în care escrocii părăsesc corabia PSD-istă trecând în cea PNL-istă. Banii publici nu au culoare, mafioţii trag la ei ca musca la cacao. Nici n-au ajuns la guvernare şi deja hienele le dau târcoale. Sediul PNL a devenit foarte ofertant. Există viaţă şi după PSD! “

Sigur că există, cum să nu, atâta timp cât Cumpănaşu şi fondurile europene pe care le administrează din peniţă a fost şi este protejatul Veoricăi  Dăncilă şi al Rovanei Plumb! Deci pe aceste relaţii de hoţie, a dramei de la Caracal şi-a  emoţiei colective şi-a făcut dumnealui campanie electorală!

Deşi în bugetul cuplului intră sume uriaşe de bani, la începutul lunii iunie 2020, cu faţa  obosită şi resemnată, Cumpănaşu  declara  la RTV că nu mai continuă cercetările private pentru găsirea fetelor din… lipsă de fonduri! Mă înşel eu sau în campania campania electorală declara că nu se lasă şi că moare cu ei de gât? Ce anchetă a demarat în Italia? Şi cu cine a plecat în căutarea fetelor? Nu a prezentat niciodată plângerea depusă la Antimafia-Roma, act la care nu erau ataşate datele de identitate şi semnalmentele Luizei şi Alexandrei. Deasemenea, nu a făcut public  nici răspunsul primit din partea autorităţilor italiene. Singura certitudine pe care o avem la momentul de faţă este accea că persoana care şi-a riscat viaţa implicîndu-se în căutarea fetelor a fost Daniela-Camelia, denumită de Cumpănaşu în perioada campaniei electorale „EROINA  ITALIEI”. Eroină pe care ulterior, aşa cum veţi vedea, interlopul Cumpănaşu a transformat-o în ţinta unor atacuri josnice.

Disperat că nu poate ieşi din scenă după ce şi-a atins scopul- acela de dezumflare a grupului creat în vederea atragerii simpatiei şi ulterior a divizării românilor, Cumpănaşu încearcă cu disperare să îşi salveze pielea: apare la televiziunile conduse de mafioţii sistemului, în ziare – EVZ unde a devenit editorialist, pe canale YouTube (n.a.: oromaniefaraviolenta…ALEXANDRU  CUMPĂNASU  ROMANIA ). Acelaşi îmbotniţat al sistemului , cu lesa la stăpân, a apărut alături de alţi 5-6 susţinători cu creierele spălate în acele jalnice întruniri denumite „protest”  organizate în faţa sediilor MAI şi DIICOT Bucureşti.

Cumpănaşu- produsul toxic al sistemului criminal, omul lui Florian Coldea şi George Maior, apără cele mai odioase forme de tortură de tortură contemporană din reţelele de pedofilie/trafic de fiinţe umane. Atacul furibund asupra foştilor susţinători şi a victimelor traficului de carne vie. Cazul halucinant al Larisei Butnariu

În paralel cu acţiunea disperată de a-şi salva imaginea şi popularitatea în scădere vertiginoasă, Cumpănaşu – interlopul în costum Armani şi-a creat un grup infracţional pe Facebook. Pentru a se răzbuna pe cei care şi-au permis să nu urmeze ordinele sau să îl critice, Cumpănaşu şi-a asmuţit lichelele (dintre care două minore, Dalina Fleschin şi Bianca Aursulesei) atacând pe două flancuri:  în privat şi pe reţelele de socializare. Cine erau ţintele? Eu,  domnulul Stelian Iordache – bunicul Luizei, Daniela-Camelia şi  Larisa Butnariu  – victima traficului de persoane.

Să începem cu Bunicul care, aşa după cum bine ştiţi, l-a criticat deschis pe Cumpănaşu, acuzându-l  că şi-a făcut campanie electorală pe suferinţa familiei lui şi că mediatizarea excesivă a cazului a dat peste cap dosarul. Deşi Cumpănaşu a sunat-o de nenumărate ori pe Monica Melencu, în toiul nopţii, în speranţa că aceasta va reuşi să-l convingă pe Bunicu să şteargă postările care îi ştirbeau reputaţia, Bunicul nu s-a lăsat influenţat.

La capitolul „familie” intervin informaţii care nu au fost date publicităţii despre filmuleţul pe care l-a prezenat Cumpănaşu la tv cu două zile înainte de alegeri, cu prostituata din Italia care semăna cu Luiza. Ce au făcut soţii Cumpănaşu înainte de a-l prezenta public? Au făcut o vizită familiei Melencu la ora 2 dimineaţa, trezind oamenii care la acea oră dormeau… le-au băgat sub nas filmul pentru a obţine  confirmarea cum că acea fată cu păr lung este Luiza. Buimăcit de somn, Bunicul a confirmat, însă mama Luizei a fost mai sceptică. Simona Cumpănaşu, care se vedea deja în postura primei-doamne a României, a înregistrat convorbirea, prezentând trucul mizerabil  ca pe o probă a faptului că Luiza trăieşte. Aceasta a fost ultima manevră ticăloasă cu care Cumpănaşu credea că va câştiga alegerile.

Să revin la Bunicul. Înfuriat de jocul murdar al lui Cumpănaşu, a continuat să posteze informaţii şi articole apărute la adresa acestuia. Faţă de această atitudine, Cumpănaşu l-a delegat  pe Stefan Dornstauder să  trucheze o fotografie de-a Bunicului şi să-l prezinte  pe grupul “Ochiul critic”(în data de 12 iunie a.c.)cu un teanc de euroi în mână, cu mesajul: „Mi-am luat tainul. O săptămână nu mă mai interesează Luiza, ci doar Cumpănaşu”.

La adresa mea (ca fost susţinător, ca persoană care i-a strâns peste 200 de semnături şi i-a făcut campanie electorală GRATIS , care a participat la mitinguri, inclusiv la Congresul de constituire a Mişcării Forţa ROMÂNIA) , a apărut pe YouTube filmuleţul intitulat „Această specie umblă liberă prin Tg.Mureş, de ce?” Dacă nu i-ai picat încă victimă eşti un caz fericit. Această specie e un fel de Mălin Bot varianta feminine (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=556982261858527&id=%20100026402754010?sfnsn=mo)

Alexandru Cumpanasu cu liliana-Delia Morariu, autoarea articolului. Foto: Alexandru Dobre / Mediafax.

Filmuleţul a fost realizat cu doi ţigani cărora nu le place munca de la Centrul social din Târgu-Mureş (n.a.: Alexandru Csurkuly şi Bogdan Sorin Olteanu-condamnat pentru pedofilie) care trăiesc din ajutoare de  stat. Merită să-l vizionaţi pentru că acesta confirmă proverbul românesc “Cine se aseamănă se adună” . Cât  despre grupul infracţional de cerşetorie creat de Cumpănaşu în urma mitingului realizat la Târgu-Mureş voi  vorbi ceva mai încolo…

Daniela-Camelia, „EROINA  ITALIEI” a picat şi ea în dizgraţia pseudo-liderului,  transformîndu-se peste noapte  în trădătoare. Văzând că după alegeri avântul lui Cumpănaşu a dispărut şi Daniela şi-a dat seama că poveste a fost o farsă de prost gust, pentru care ea şi-a consumat timpul, energia şi banii, pumnându-şi viaţa în pericol. Materialul postat la adresa Danielei se numeşte „O altă Iuda se vinde pe doi arginţi” Şi da, nu a cântat cocoşul a treia oară, că o altă Iudă s-a vândut… şi îl puteţi viziona la adresa de mai jos (https:///www.youtube.com/watch?v=qYCkPtjWxnQ&feature=share )

Aşa cum mulţi dintre dumneavoastră aţi aflat de la TV, Larisa Butnariu este una dintre miile de victime traficate, una dintre puţinele fete  care a reuşit să iasă din Infernul traficanţilor de carne vie.  Această fiinţă inteligentă înzestrată cu un curaj nemaiîntâlnit, a fost intodusă în trafic de la vârsta de 13 ani, când era doar un copil. Un copil olimpic, sensibil, căruia sistemul criminal român i-a furat copilăria, i-a retezat aripilie, i-a îngropat visele. După 10 ani de torturi şi umilinţe inimaginabile, această mână de femeie a devenit virală pe Internet şi foarte cunoscută la televizor datorită curajului şi perseverenţei cu care militează împotriva traficului de carne vie.

https://www.facebook.com/elena.danalache.1/videos/3616872821732164/

În perioada campaniei electorale, Larisa a apelat la Cumpănaşu şi i-a dat informaţii pentru a obţine sprijin în lupta cu clanurile. Dar, aşa cum s-a convins în scurt timp, pe Cumpănaşu nu îl interesa decât puterea, funcţia de preşedinte al României . Când a văzut că fata nu îi face campanie electorală, aceasta şi-a arătat adevărata faţă, depunând o plîngere penală în care o acuza că „practică prostituţia în clanul Corduneanu”. Deşi a depus plângerea, procurorul de caz a dat neînceperea urmăririi penale împotriva Larisei.

Iată ce a declarat în exclusivitate pentru „Justiţiarul” Larisa Butnaru:

„Am refuzat să fiu păpuşa lui Muppets, să facă bani în campania electorală  folosinde-se de mine. Atunci a depus plângere penală la sectorul patru pe motiv că aş face parte din reţeaua lui Corduneanu. El a fost nesimţit pentru că eu, când l-am contactat,  nu i-am cerut ajutorul pentru mine. I-am spus:  eu nu tesusţin pentru faza cu preşedenţia. Dacă vrei te susţin  cu informaţiile pe care le am în lupta ta contra clanurilor. De la dorinţa lui de a mă avea ca cumpănaşă până la a-mi depune plângere penală e cale lungă.  El a încercat să se dea bine pe lângă mine pentru că a văzut că am priză la public  ca după aia să încerce să dea cu mine de pământ, să mă denigreze, să mă discrediteze, să mă facă de râs , să mă facă nebună ş.a.m.d. în condiţiile în care el, ca persoană, nu are acces la  dosarul medical al nimănui. Dacă vreun medic  riscă să dea asemenea informaţii a cam terminat-o cu meseria..plus că el, pe acel live, a spus că va arăta dovezi de la autorităţi că eu sunt nebună, că am fost internată de 4 ori. Ce autoritate normală la cap îţi dă ţie  asemenea dovezi? După reportajul de la Antena 3, în acel live din maşină, mi-e mi-a spus: marş pe trotuar! Prin informaţiile pe care le-a dat despre mine m-a pus într-un mare pericol, eu pot fi oricând răpită de pe stradă! Şi un alt lucru pe care e bine să-l ştiţi: am pe rol un proces penal la Iaşi. După acea faimoasă caravană organizată de el anul trecut, din dosarul meu au dispărut circa 200 de pagini…mărturii importante, probe care atârnă greu în sentinţa care ve fi dată “.

În urma emisiunii  Mărturisirea care denunţă complicii din poliţie realizată de Antena 3 având-o ca protagonistă pe Larisa Butnariu, Cumpănaşu a făcut un live… era 12 iunie 2020 iar el era în maşina lui luxoasă, fără şofer de data asta. Iată cum îşi îndemna slugile să se adreseze victimelor traficului uman cu trimitere directă la Larisa: „ Marş mă de-aici!!! Marş în cuşca de unde ai răsărit! Marş pe trotuarul de unde ai plecat”! Marş!!! Eu am ajuns la concluzia că nu câinii merită acest îndemn, ci lighioanele acestea umane. Spuneţi-le marş… şi-atât!”

                                                         Va urma

                                                                                                            Liliana-Delia MORARIU

Citiți și articolele anterioare:

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (II)

 Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (III)

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (IV)

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. ryzen

    Astuia miliția îi dă limuzină și bategard și aia de la tg jiu? și-o căra pe mă-sa în spinare, unde nu e cap e vai de picioare? sau proști să fim noroc că suntem? Poate avem șansa și ne invadează extrema dreaptă din polonia, ne mai deparazităm în felul ăsta.

  2. satan existã

    Periculos ,,om”;dar nu mă miră;ce om ce se închină diavolilor nu este periculos?!?în spețã,masonii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.