Investigatii

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (VI)

  De la data emiterii sentinţei de către Tribunalul Slatina în dosarul CARACAL (n.a: prin care la 3 iunie a.c.  […]

 

De la data emiterii sentinţei de către Tribunalul Slatina în dosarul CARACAL (n.a: prin care la 3 iunie a.c.  instanţa de judecată a respins cererea părţilor vătămate de anulare a rechizitoriului şi trimiterea dosarului la DIICOT în vederea refacerii urmăririi penale) a trecut o lună. Deşi părţile vătămate au depus apel, nici până azi completul de judecată nu şi-a motivat decizia în baza căreia ar urma să se stabilească termenul de judecată la Curtea de Apel Slatina.

Fără doar şi poate completul de judecată este supus unor mari presiuni: pe de-o parte din partea întunecaţilor din guvernul României care coordonează activitatea de trafic de carne umană iar pe de alta presiunea opiniei publice care doreşte descoperirea adevărului, pedepsirea vinovaţilor  şi anihilarea acestor reţele criminale.

La finalul părţii a cincea a acestui material v-am prezentat limbajul folosit de Cumpănaşu în spaţiul Facebook concretizat în îndemnul: „Marş mă de-aici!!! Marş în cuşca de unde ai răsărit! Marş pe trotuarul de unde ai plecat”. Acest limbaj suburban, specific interlopilor cu care colaborează, nu o vizează doar pe Larisa Butnariu ci şi pe „lighioanele  umane”, adică jurnalişti şi foşti susţinători în campania electorală. Limbajul licenţios al fostului prezidenţiabil  nu s-a rezumat doar la calificativul de “lighioană” ci s-a extins, ajungând să înglobeze şi pe cel de „nebun”, termen folosit după modelul George Simion-preşedintele AUR vs.Ovidiu Grosu-preşedintele PDP.

Această metodă de denigrare a fost folosită de-a lungul istoriei atât de către forţele ostile României dar şi de securiştii bolşevici împotriva personalităţilor române care s-au opus dezmembrării ţării şi a dizidenţilor care au luptat împotriva regimurilor totalitare.

Cumpănaşu – micul Hitler şi grupul infracţional creat pe Facebook cu scopul discreditării foştilor susţinători şi a victimelor traficului de carne vie. Larisa Butnariu – fata care a ieşit din Infernul traficanţilor, interlopul fost candidat la preşedenţia României şi Legea sănătăţii mintale  487/2002

În opinia micului Hitler, nu doar cei care au refuzat să i se supună  poartă eticheta alienaţi mintal, ci şi victimele traficanţilor de carne vie, pe care susţine că le apără! După cum aţi văzut în numărul anterior, atât eu cât şi alte persoane oneste am devenit  ţinta unor atacuri la persoană declanşate pe Facebook, la ordinul lui Cumpănaşu. Pentru a vă convinge de josnicia personajului, să revenim la Larisa Butnariu: după ce într-un live a alungat-o pe trotuarul de pe care a venit  prin comanda “marş”, în cadrul aceluiaşi live a afirmat că fata e „nebună” iar el are dovezi că a fost internată de patru ori la Socola. Este evident faptul că aceste afirmaţii tendenţioase au fost lansate cu scopul de a discredita persoana atacată, prin atingerea  reputaţiei şi a imaginii publice pozitive de care aceasta  se bucură.

Fără să îşi dea seama că a creat un grup infracţional pe care îl instigă la denigrare, hărţuire şi ameninţare, Cumpănaşu demonstrează că are lacune serioase în materie legislativă. Astfel acesta a demonstrat  că nu cunoaşte conţinutul Legii sănătăţii mintale şi protecţiei persoanelor cu tulburări psihice- republicată 487din 11 iulie 2002, care prevede următoarele: datele despre pacienţi sunt confidenţiale şi, din acest motiv, pot fi comunicate doar pacientului sau aparţinătorului legal al acestuia. Haideţi să vedem… Care medic  normal la cap  îşi riscă statutul profesional şi libertatea furnizând unei terţe persoane informaţii de acest gen? Vedeţi, la asta nu s-a gândit nici Cumpănaşu, nici ceilalţi pseudolideri  politici dezbinatori care îşi atacă adversarii cu argumente de acest gen!

Pentru a hărţui şi a împroşca cu venin pe „nebunii”  care şi-au permis luxul de a nu-i executa ordinele, dar şi pentru a o ataca pe doamna avocat Carmen Obârşanu, micul Hitler şi-a constituit pe Facebook un grup infracţional. Din acest grup fac parte persoane pe care Cumpănaşu le-a selectat în funcşie de propria lui personalitate: cu coeficient de inteligenţă redus, fără morală, fără scrupule, semianalfabeţi gen Florin Fleschin şi fiica lui minoră,  Dalina Fleschin, plus o serie de comentaci cu conturi false care susţin şi aplaudă activitatea infracţională a celor mai sus-menţionaţi.

Aveţi mai jos mostre culese din postările acestor specimene:

Minora Dalina Fleschin la adresa subsemnatei pe Whattsap

Făă panaramooo! Nu-ţi ajunge câtă imagine ţi-ai făcut de pe urma lui Alex??Acum mă mai bagi şi în articolele tale de căcat? Dacă nu ştergi  articolul ăla te dau pe mâna poliţiei!!! Fă, nu-ţi mai ajunge? Tu chiar nu ai limite? Mă-ta-i lichea că na avortat înainte să afle ce spurcată infectă va naşte!!! Aşteaptă -te la orice de la mine, javră!!! Ţi-am spus să te opreşti, nu ai făcut-o, acum vei plăti! Şi nu cu bani făi! Să-ţi intre bine în cap! Ai să vezi! Te mănâncă pielea!!!

 „Tu nu vezi că nu ai nici un viitor? Nu vezi că ai o viaţă destrăbălată de babă nebună, care se crede mare vrăjitoare!”

Florin Fleschin la adresa subsemnatei pe Facebook:

„Marş fă jeg milog de rebut de femeie şi mai lăsaţil în pace pe ALEX CUMPANASU şi  e noi că nu vă ridicaţi voi nici cât unghiile lui dar să aveţi pregătirea lui chiar trebuie să ne pupaţi mereu în cur de invidiat”

Florin Fleschin la adresa membrilor grupului „Italia susţine găsirea Luizei Melencu şi a altor copii dispăruţi”:

„Păi bine băi jegurilor infecte şi murdare!! Din grupul ăla de rahat al miloagei de Delia Morariu şi alţi infecţi care sunteţi acolo şi ne înjuraţi pe noi cumpănaşi cît şi pe Alex!! Băi jegurilor, nu este destul că mă jicniţi pe mine!! aţi ajuns să îmi înjuraţi copilul meu pe Dalina!! Până acum mi-am văzut de treabă!! Dar să vedeţi ce vă fac eu de-acum încolo jegurilor…”

Mi se pare doar mie sau această copilă de 15 ani face parte dintr-o reţea de trafic de minori , cu acordul tacit al tatălui ei? Alo, DGASPC Bucureşti, acest copil trebuie scos din acel mediu infect pentru a putea fi redată societăţii!!!

În numărul trecut v-am prezentat averea imensă pe care o posedă cel care face parte din Marea Lojă Naţională a României, Alexandru Cumpănaşu (n.a.: şase case, două terenuri, două autovehicole). Haideţi să vedem care este sursa de provenienţă a celor 1,1 milioane lei venit anual, venit demn de un adevărat bacher obţinuţi pe filieră eminamente politică:

SNSPA – unde predă cursuri, deşi nu are diplomă de licenţă;

Romaqua Group Borsec; 

UEFISCADI

Asociaţia de Acreditare din România, având acronimul RENAR, care este un ONG, fără scop lucrativ, care funcţionează şi în coordonarea şi sub supravegherea Ministerului Economiei. Principala activitatea a RENAR vizează acreditarea laboratoarelor deanalize umane pe standardul ISO 15.189/ 2007 urmarea introducerii acestui standard ca condiţie obligatorie pentru intrarea unui laborator de analize umane în contact cu sistemul public de asigurări de sănătate;

Dar micul Hitler mai are bani şi din alte surse, nedeclarate: fundaţia ALEXANDRA  MĂCEŞANU, un ONG înfiinţat  în vederea „ajutorării” , vezi Doamne, a doamnei Pop, văduva pădurarului ucis anul trecut. În acest ONG a stâns circa 7.000 de euro din care… doar 1.000 au ajuns la familie! Cu siguranţă că acest marele luptător pentru dreptate mai are o fundaţie în care a colectat donaţiile din campania electorală.Donaţii care, judecând după actele doveditoare furnizate de foşti susţinători, dovedesc că au ajuns la o cifră impresionantă!

Haideţi să vedem ce mai spune presa despre el. Iată o parte a raportului Rise ProjectAdevărul despre Alexandru Cumpănaşu. Candidatul anti-sistem, abonat la contracte şi finanţări via PSD. Milioane de euro din fonduri UE” apărut pe site-ul România TV:

„În 2015, Alexandru Cumpănaşu a devenit beneficiarul unui acord-cadru de exclusivitate cu Ministerul Dezvoltării, condus pe atunci de Liviu Dragnea. Un ONG fondat şi condus de candidatul la funcţia supremă în stat a devenit partenerul oficial al ministerului pentru proiecte pe fonduri europene. Şi nu orice fel de proiecte, ci acelea legate de strategia anticorupţie. În 2017 s-a materializat primul contract cu o valoare de 2,6 milioane de euro; partea alocată AID-organizaţia lui Cumpănaşu fiind de 1 milion de euro.” Contractul a fost întrerupt în 2018 întrucât DNA a  intrat pe fir.

Asta nu înseamnă că individul a stat cuminte până la acea dată. Conform informaţiilor apărute în spaţiul public, activităţile lui de înavuţire din bani publici datează cu mult timp  înainte de 2015. Acelaşi Rise Project ne spune că, contractul din 2018 nu a constituit prima lui incursiune în bugetul statului. Potrivit datelor oficiale furnizate de minister,  în perioada 2012- 2015, AID  a fost partener cu Ministerul Dezvoltării, în proiecte cu o valoare totală de 8 milioane de euro.

Suma totală alocată de Ministerul Dezvoltării pentru lupta anticorupţie a ajuns la 11 milioane de euro, din care o parte a ajuns la AID, care, auziţi, a contribuit la iniţiativele anticorupţie marca PSD. Halucinant! Toate aceste tunuri s-au dat în timp ce România conducea topul ţarilor celor mai corupte din Europa în fraudarea banilor UE! Nu în mod întâmplător Liviu Dragnea a fost pus sub urmărire penală în dosarul Teldrum, dosar în care inculpatul l-a finanţat substanţial pe Cumpănaşu!

Dar…Ministerul  Dezvoltării nu a fost singurul partener al lui Cumpănaşu. Datele publice arată că acesta a accesat fonduri europene şi în parteneriat cu Ministerul Educaţie, Ministerul Sănătăţii, Ministerul de Interne, Primăriile sectoarelor 3 şi 5, valoarea fondurilor accesate de AID şi partenerii guvernamentali sau din administraţia locală fiind de 36 milioane de euro.

Jocurile lui Cumpănaşu în cazul Caracal, sancţionate dur. Camera de Comerţ şi Industrie a României –CCIR- se retrage din asociaţia lui Cumpănaşu CNMR(sursa www.aktual24.ro din 30 iulie 2019

Ne amintim cu toţii că în luna iulie 2019, Cumpănaşu a remis presei un comunicat din partea CNMR prin care se cerea demisia şefului STS.

Conform materialului apărut, CCIR a anunţat printr-un comunicat de presă că se retrage din CNMR (Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României) ca urmare a declaraţiilor controversate ale lui Alexandru Cumpănaşu privind cazul Caracal.

CCIR a anunţat faptul că „nu este rolul camerelor de comerţ şi CCIR nu va cere niciodată demiterea unor şefi de instituţii militare din România”, instituţia exprimându-şi dezacordul pentru faptul că Cumpănaşu  angajează instituţia în diferite declaraţii publice. În ceea ce priveşte cererea lui Cumpănaşu de demitere a şefului STS, silenzio stampa…nici o vorbă după alegeri!

Atacat din toate părţile privind studiile şi declaraţiile mincioase aferente,  în 25 iunie 2020 Cumpănaşu a lansat pe pagina sa de Facebook un atac suburban(sursa MondoNews.ro) către „javrele isterice şi liderii de doi bani… jigodiile ”care au îndrăznit să-i conteste titlurile de studiu, pe care nu le prea are!

Pentru a-şi demonstra calificarea şi specializările profesionale cu care şi-a făcut averea, furibundul Cumpănaşu îşi enumeră actele de studiu: diploma de absolvire a liceului, atestatul cu specializarea analist programator în IT- domeniu în care nu a lucrat niciodată şi…cam atât! Pentru că celelalte hârţoage cu care se laudă (diploma de participare la cursul Orientul Mijlociu Lărgit şi stabilitatea sistemului internaţional- obţinută de la Colegiul Naţional de Apărare al Ţării în 2006, diploma de Doctor Honoris Causa a Universităţii Taurida din Ucraina, Diploma privind titlul de Academician , membru al Academiei AREC de la Roma, Premiul pentru EXCELENŢĂ  ÎN  JURNALISM oferit de Camera de Comerţ şi Industrie a României în anul 2015 pentru promovarea relaţiilor diplomatice în mass-media) nu reprezintă titluri de studiu.

În ceea ce priveşte aşa-zisa Diplomă de absolvire a masterului EMBA din Elveţia vorbim de o vrăjeală, întrucât nicăieri în lume nu poţi absolvi cursurile unui master dacă nu ai absolvit mai întâi o facultate. Deci… singurul lui master,  nedeclarat, este acela de  fraudare  fondurilor europene!

Infiltratul în Colegiul de Apărare al ţării, posesorul ilegal al titlului de „academician”, Cumpănaşu afirma isteric „Le stricăm jocurile stăpânilor!” Care stăpâni? Criminalii din PSD care l-au crescut la sânul lor din fragedă pruncie? Pesemne a uitat că unul dintre stăpânii la gâtul cărora se repede este Liviu Dragnea,  inculpatul din dosarul TELDRUM. Da, dosarul ăla stufos, în care s-au fraudat la greu fonduri europene, în care şi el, “academicianul” a dat deja cu subsemnatul! L-a uitat Cumpănaşu şi pe marele proxenet din Costa Rica, Cornel Tăbăcaru(n.a.: cel care le-a găzduit pe fugarele Alina Bica şi bordeleza lui Băsescu, ElenaUdrea)reprezentantul  PSD în emisiunile TV? (Sursa https://www.curentul.info/actualitate/proxenetul-care-le-a-gazduit-pe-fugarele-bica-şi-udrea-reprezinta-psd-in-emisiunile-tv)

Un alt material de presă cu informaţii şocante a apărut la 1 septembrie 2019 în G4 Media.ro

Straniul caz al lui Alexandru Cumpănaşu: crescut cu bani de la stat daţi de PSD, a ajuns să fie şefun unui fost premier şi al rectorilor de la mari universităţi. E susţinut de politicieni, sindicalişti şi patroni

În articol apare  finanţarea luată în 2009 de Cumpănaşu prin ong-ul său AID , în sumă de peste 900.000 euro din fondurile MAI, cu destinaţia Dezvoltarea şi consolidarea Centrului Naţional de Integritate. În 2016, Curtea de Conturi a descoperit că Ministerul de Interne, condus de Gabriel Oprea, a plătit din bani publici prezenţa ONG-ului condus de Cumpănaşu în sediul instituţiei. Mai precis, este vorba despre un imobil dat în folosinţă gratuită AID, pentru care Ministerul a plătit inclusiv cheltuielile de întreţinere, deşi contractul încheiat cu AID nu prevedea acest lucru. Alte informaţii interesante găsiţi pe site-ul G4.

Mircea Savin, un jurnalist de la Podul.ro a publicat în 25 septembrie 2019 articolul intitulat „Un fost ambasador a răbufnit: Pentru ce ia Cumpănaşu banii ăştia? Că doar nu pentru spălat holurile, date fiind studiile lui”

Faţă de titlul de „academician” cu care se laudă Cumpănaşu, Ciprian Mihali – fostul ambasador român în Senegal a ieşit la rampă, semnalând prăbuşirea lumii academice din România:

Dar să ajungă un asemenea specimen incapabil – A.Cumpănaşu – să producă o diplomă dovedindu-i studiile de bacalaureat sau de licenţă să predea cursuri la SNSPA  şi să participe la deciziile privind cercetarea românească mi se pare uluitor şi dramatic. E simbolul însuşi al rătăcirii care a cuprins această ţară şi, odată cu ea, al probuşirii lumii academice din România.”, adăugând că Alexandru Cumpănaşu „are un nivel de studii optim pentru spălat holurile”. (autor Mircea Savin, 25 septembrie 2019)

Iată ce a publicat în articolul „Impostura crasă a prezidenţiabilului cocoţat pe oroarea de la Caracal. Cumpănaşu, spulberat de două jurnaliste: sper că vom afla la un moment dat cine sau maiales cu ce scop l-a introdus, în urmă cu ani de zilew, în acest tablou! jurnalista Melania Cincea :

E uluitor, revoltător cum un om fără facultate – de Alexandru Cumpănaşu vorbesc, aspirantul la Cotroceni, cocoţat pe tragedia familiei Alendrei Măceşanu, ajunge, citesc în presă, să ţină discursuri despre securitate naţională la Academia de Poliţie, la Universitatea de Apărare, să aibă contracte cu SNSPA ca expert, cu UEFISCDI(instituţie aflată în subordinea Min.Educaţiei, care răspunde de finanţarea învăţământului superior, a cercetării şi inovării). Omul e racordat bine. Priviţi-l în poza de mai jos, înconjurat de doctori şi experţi în securitate naţională, membri ai Academiei de Studii de Securitate Naţională (ASSN), instituţia aia care de ani de zile, înghite bani de la buget şi nu se ştie pentru ce  şi pe care Parlamentul nu vrea să o desfiinţeze, un proiect în acest sens zace la Camera Deputaţilor de mai mult de un an! Sper că vom afla la un moment dat cine şi maiales cu ce scop l-a introdus pe Alexandru Cumpănaşu, în urmă cu doi ani de zile, în acest tablou.

Pe profilul său de Facebook, Melania Cincea a dat numele Preşedintelui interimar al ASSN: Remus Pricopie, care este şi rector al SNSPA şi cel al preşedintelui Senatului SNSPA: Gheorghe Bărbulescu, membru al ASSN.

Răspunsul la întrebarea jurnalistei este uşor de dat: ne uităm la ceea ce a mai rămas din sfânta noastră ţară după 30 de ani de teroare securistă. Şi încă mai există lucruri de furat:  păduri, uraniu, petrol,  zăcămintele de tritiu şi alte metale rare folosite în industria aero-spaţială şi electronică de la Roşia Montană…  mai există copii a căror viaţă este tranzacţionată la bursa neagră a reţelelor internaţionale de pedofilie…sataniştii care ne conduc încă mai au de lucru, căci Biserica, credinţa, valorile şi cultura milenară a poporului român au rămas în picioare.

Cât despre marile lui  realizări împotriva „sistemului odios” cu care se lăuda în live-ul din 2 iulie a.c. şi alte informaţii care până acum nu au apărut în presă în  numărul viitor…

                                                         Va urma

                                                                                                          Liliana-Delia Morariu

Citiți și articolele anterioare:

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (II)

 Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (III)

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (IV)

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (V)

 

 

4 Comments

 1. Toate ca toate, dar decat sa ii citez pe propagandistii pe sterozi de la podul indiferent ce ar spune aia, mai bine ma mast**bez cu un cactus.
  In rest oribil, nu auzisem de cazul Larisei.

 2. Logica

  daca acest cumpanasu era pe jumatate cat il descrieti voi ca putere influenta, rapacitate si infractionalitate, nici macar nu se atingeau lichelele de nepoata lui sau daca faceau greseala asta in 3-4 ore era salvata iar dinca cu familia procurorul de caz si militeinii erau disparuti fara urma mai ceva ca marta. Dupa ce v-au interzis in timpul pandemiei v-am urcat in topul publicatiilor de stiri online pe care il citesc dar campania asta de discreditarea a lui cumpanasu prin metode securist bolsevice de calomniere a victimei si de transformare a apropiatilor ei in agresori, va submineaza masiv credibilitatea si determina un scepticism profund ce se raspandeste si asupra celorlalte articole din site.

  • FantasticLogicHahAdevarat

   Raspuns pentru @Logica ,-Gresesti… te-ai gandit ca poate e un plan facut de masonii lui Cumpanasu si l-au aruncat pe el in fata.. victima de “sacrifiu” dar pare ca un plan bine ticluit.. Militarii americani de la Deveselu implicati, trafic si francmasonerie… In fine… Nici mie nu-mi place autoarea articolului Liliana Moraru asta cica are ceva la capatana fixista dar de-aia se zice “Vanzatorul de iluzii”… Oricum… Si apropo chiar daca are atata influenta acest Cumpanasu degeaba nu inseamna ca facea ceva cu procurori cand tara e colonie.. plus ca ei se sacrifica intre ei cand e nevoie “Scopul scuza mijloacele” perfid rau… deci mai multa atentie!
   Cum sa nu se atinga lichelele de nepoata oricui cand nu le pasa NU INTELEGI? Poti fii tu cat de mare te crezi, daca te-ai ridicat pe relatii cu securisti greu sa fii oricand scapat cu pile… Deci n-are legatura ce spui… Mai incearca!

 3. Doamna Liliana-Delia Morariu, am cautat pe net povestea Larisei, e absolut odioasa. Nu putem incerca nimic sa o ajutam sau sa ii facem povestea mai cunoscuta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.