Investigatii

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (VII)

  Conform afirmaţiilor din live-ul din 2 iulie 2020, marea „realizare” a lui Cumpănaşu împotriva „sistemului odios”o reprezintă … plângerea […]

 

Conform afirmaţiilor din live-ul din 2 iulie 2020, marea „realizare” a lui Cumpănaşu împotriva „sistemului odios”o reprezintă … plângerea penală depusă în urmă cu câteva zile împotriva a 5 procurori DIICOT. După un an în care a discutat discuţii, are o realizare cât casa! În cadrul aceluiaşi live, “academicianul” a mai scos nişte perle demne de „capabilităţile” lui de savant: l-a ameninţat pe directorul penitenciarului Craiova că, dacă nu îi va da înregistrările discuţiilor pe care Dincă le-a purtat doamna avocat Obârşanu în urma celor două întrevederi, îl va băga în puşcărie! De ce este atât de agresiv Cumpănaşu şi de ce ameninţă? Ce ar vrea să afle acum şi nu mai poate? Deşi habar nu are de codul de procedură penală, a afirmat în mai multe rânduri că el, avocatul Moldovan şi „familia mea” vor solicita disjungerea dosarului întrucât Luiza şi Alexandra nu au nimic în comun! Cum a ajuns gaşca acestor iluminaţi la o asemenea concluzie taman după un an?

Dacă i-a declarat doamnei avocat Carmen Obârşanu război pe faţă şi i-a permis lui Florin Fleschin să o insulte în timpul unui live, e clar că luptătorul pentru dreptate nu vrea ca adevărul să iasă la lumină.  Din reacţiile necontrolate afişate public este evident faptul că fostului prezidenţiabil îi este frică…oare de cine şi de ce? O fi vorba de telefonul Alexandrei şi acele trei CD-uri care au dispărut din dosarul CARACAL, întocmai ca şi documentele din dosarul Larisei Butnariu de la Iaşi?

Există oare o legătură directă între Cumpănaşu şi complicii reţelei de traficanţi? Îmi pun aceste întrebări întrucât în ultima perioadă am  observat că „academicianul” nu mai e stăpân pe nervii şi reacţiile lui. Dacă tot se laudă cu „colegii lui din presă” înseamnă că între timp a devenit şi mare… jurnalist!!! În această postură ar trebui să se folosească de dreptul la replică pentru a-şi apăra onoarea lezată. Însă folosirea frecventă a invectivelor şi limbajului suburban au demonstrat că marele luptător pentru dreptate nu are nici pe departe o asemenea intenţie.

Ca răspuns la materialele apărute în presă dar şi în paginile de socializare de pe Facebook, în crizele lui delirante, academicianul îi atacă direct dar şi indirect, prin instigare pe foştii săi susţinători. Vă prezint fragmente din discursul fulminant realizat în cadrul live-ul din 4 iulie 2020, având ca ţintă principală „REBUTURILE  SOCIETĂŢII” pe care le ameninţă  „le calc în picioare”:

…Nu vă faceţi griji pentru mine! ŞTIU  SĂ TRATEZ  CU  INTERLOPII, ŞTIU  SĂ TRATEZ CU TRAFICANŢII, cu derbedeii, cu căţelele, cu nebunii! Important este ca dumneavoastră să nu vă faceţi griji pentru mine nici pentru ceilalţi! Pe Dalina, Maria, Mara, Bianca, Mădălina, Iulian şi ceilalţi îi apăr eu!  Nu trebuie să vă faceţi griji pentru ei, sunt în prima linie a acestei lupte! La un moment dat au exagerat şi ei ca limbaj în relaţia cu aceste personaje lugubre care vor primi ceea ce merită dar cu calm..noi nu ne grăbim, noi nu am stat la Socola 5 ani, nu am fost internaţi de nu ştiu câte ori ca să ne mai grăbim cu pedepsirea celor care fac astfel de fapte. Rugămintea mea este s-o luaţi încet, să vă abţineţi …dacă aveţi ceva să le spuneţi acestor rebuturi sociale  să le spuneţi elegant…cred că nu va trece mult timp şi veţi vedea nişte persoane care au făcut mult rău societăţii, unor persoane din Târgu-Mureş, de exemplu unor copii ai străzii care trăiau şi trăiesc într-un adăpost social. Veţi vedea că acestea vor fi pedepsite aşa cum merită. La fel vor fi pedepsiţi toţi cei care au scris despre mine măcar un rând, sunt peste 25 dosare civile în acest moment pe numele tuturor jurnaliştilor, analiştilor, ce mama dracului s-au mai crezut ei, care au scris despre mine măcar un cuvânt sau despre soţia mea, despre familia mea care nu este în regulă.

Deci…pentru mine nu vă faceţi probleme: AM  RESURSELE  NECESARE, CREIERUL NECESAR pentru a mă lupta cu statul care a înţeles că nu accept moartea Alexandrei! După cum vedeţi sunt încă aici, deşi a trecut un an de zile. Sunt N plângeri penale care s-au închis, nu-i nici o problemă, nici o tragedie, EU  SUNT  OBIŞNUIT CU SISTEMUL  ĂSTA!

Haideţi să analizăm: Cumpănaşu ştie cum să trateze cu traficanţii şi interlopii. Întrebare: dacă posedă această artă, dacă are atuul de a face parte din sistem şi este omul de casă al mai-marilor pedofili din guvernul României, cum de nu le-a scos din ghearele traficanţilor pe Luiza şi Alexandra?

În ceea ce le priveşte pe cele 4 fetiţe băgate de Cumpănaşu în prima linie- Dalina Fleschin, Bianca Aursulesei, Mădălina şi Mara, eu  îmi fac probleme… chiar mari, întrucât fetele sunt minore! Şi când vine vorba de minore fără experienţă sau discernământ, lupta mea împotriva traficanţilor şi a părinţilor neavizaţi este foarte acerbă.

În acest sens voi veni cu argumente imbatabile: pe Grupul de socializare de pe Facebook  ROMÂNIA S-A SĂTURAT DE  CUMPĂNAŞU!! a  apărut o fotografie… un selfie în care Alexandru Cumpănaşu – în postura de lover-boy  şi Bianca Aursulesei s-au autopozat într-o cameră de hotel. Fetiţa- care a terminat în luna iunia a.c. cursurile Şcolii Generale Ion Creangă din Suceava, apare cu chipul zâmbitor, cu mâinile puse în jurul gâtului celui pe care încă  îl apără cu preţul vieţii în toate grupurile de socializare. Judecând după diferenţa mică de înălţime din poză, fostul prezidenţiabil o ţine în braţe pe copila cu privire languroasă.

Dar fotografia celor doi nu e singura dovadă compromiţătoare la adresa celui care de un an recită isteric, zbierând  poezia „NU MĂ LAS, MOR CU EI DE GÂT!!!” Cu cine moare el de gât aţi văzut în prima fotografie; cea care urmează  este tot un selfie, realizat de data aceasta în maşina luxuoasă a lui Cumpănaşu, în care el şi Bianca apar zâmbitori, tete-a-tete, cu chipurile inundate de fericire.

Întrebare de baraj: ce căuta minora cu acest domn,  în asemenea împrejurări? A avut  acordul părinţilor sau minora a acţionat de capul ei?  Se pare că la un moment dat mama Biancăi a avut suspiciuni în ceea ce priveşte relaţia lor şi a intervenit pentru a evita un scandal, punându-l pe loverboy-ul plin de lovele în situaţia de a renunţa la relaţia cu Bianca. În ceea ce va urma vă invit să citiţi o parte din convorbirea celor doi îndrăgostiţi aflaţi în impas…şi care, aşa cum veţi vedea în viitorul nu prea îndepărtat,  este bomboana de pe coliva lui Cumpănaşu…

„A.C.:… Este o făcătură! Să ştii că te iubesc foarte mult!!!

B.A.: Şi eu te iubesc foarte mult…am înţeles cât de mult ţii la mine!

A.C.: …Şi imi este foarte greu fără tine, nu te demoraliza!”

Înainte de a cădea în capcana lui Cumpănaşu, Bianca a avut un schimb de mesaje pe Whattsap cu o prietenă, căreia i-a mărturisit : „El vrea şi sărut. Probabil. Voi încerca să îl refuz cumva, nici nu ştiu. Vom fi în parc şi mna…eE loc  public. Eventual în maşină, când mă duce după aceea acasă, chiar dacă va fi şi şoferul. Vorbesc cu el diseară sau mâine . Îl voi suna!”

Şi  cum de la un sărut otrăvit  începe drumul spre Golgota al miilor de minore traficate, dragi părinţi, vă dau un sfat: aveţi mare grijă de copiii voştri!!! În scop preventiv, vă invit să urmăriţi materialul MĂRTURII  DIN  INFERN publicat de Larisa Butnariu pe pagina ei de socializare.

Dar să ne întoarcem la discursul lui Cumpănaşu adresat „rebuturilor sociale”:

Cu mintea tulbure şi ochii daţi peste cap, Cumpănaşu confundă statul la Socola 5 ani cu cele 5 internări la psihiatrie ale Larisei Butnariu. Apoi îşi îndeamnă „luptătorii” din prima linie să îşi exprime  părerile în mod elegant, asta după ce în prealabil i-a instigat la ură şi limbaj obscen. Din discursul său delirant rezultă că la Târgu-Mureş  eu aş fi persoana care a făcut rău societăţii şi unor copii ai străzii şi, în consecinţă el mă va pedepsi! A uitat că în ziua protestului din faţa Primăriei Tirgu-Mureş, nu a adus nici măcar o ciocolată copiilor familiilor aflate în dificultate! După cum vedeţi, Micul Hitler nu îşi rezumă ameninţările cu bau-baul doar la mine, ci le extinde şi la jurnaliştii care au îndrăznit să scrie “măcar” un cuvânt rău la adresa lui şi a faimoasei lui familii.

Aşa după cum singur se ridică în slăvi, academicianul Cumpănaşu se consideră net superior” prostovanilor, lighioanelor şi jegurilor ordinare” care îl critică. Ajuns în punctul culminant al delirului, cel care se laudă că are „ resursele necesare şi creierul necesar”ar fi trebuit să arate opiniei publice măcar răspunsul Autorităţilor italiene Antimafia. În loc să prezinte probe în susţinerile sale, la ore târzii ale nopţii,  el a arătat altceva susţinătoarelor îndrăgostite de el. Vreţi să ştiţi ce le cerea la schimb? Să îi arate p..zda şi curul!(vezi facsimil Daniela- Camelia). În acest mod, cel care în data de 3 iulie afirma răspicat „Vom scoate adevărul la suprafaţă!”chiar şi-a onorat promisiunea, demonstrând că îi plac minorele, banii iliciţi şi are înclinaţii sexuale maladive.

Faţă de Adevărul lui Cumpănaşu, replica Larisei Butnariu de pe Facebook nu a întârziat să apară :

„Din prisma fostei victime a traficului uman pot spune următoarele: cu traficanţii poţi trata doar dacă eşti traficant, iar cu interlopii poţi discuta doar dacă  ai să le dai bani sau au să-ţi dea ei bani…în rest doar pe partea de discuţii , nu ştiu cât îţi convine să te ardă ăia de două, trei sau cinci sute de euro pentru 10 minute de discuţii. Mă scuzaţi, domnu Cumpănaşu, dar dumneavoastră sunteţi interlop sau traficant că eu nu mai înţeleg nimica… parcă eraţi eroul fetelor traficate, nu? Acum staţi la discuţii şi tratative cu interlopii şi traficanţii?“

E rândul nostru să ne întrebăm: dar dacă Cumpănaşu este doi în unul, adică şi interlop şi traficant, nu ar trebui cumva arestat şi interogat? Aceste două meserii realizează o simbioză perfectă. Tot se lăuda el că munceşte de la vârsta de 16 ani… oare unde, ar fi legitim să ne întrebăm? Căci, aşa cum am văzut, are o căruţă de bani, a ajuns în zona puterii, vrând chiar să candideze, sprijinit de Orban,  pentru funcţia de parlamentar sau europarlamentar!

Ca urmare a informaţiilor apărute recent în spaţiul public, reproduc fidel comentariul de pe Facebook al doamnei Maria Cristina Roman referitor la cei care am crezut într-o cauză nobilă şi în acest pseudolider:

„Eu, în continuare, nu condamn pasiunea celor care i s-au alăturat şi au crezut într-o idee…e de înţeles şi istoria e plină de exemple de oameni de bună credinţă care s-au aruncat în luptă pentru un crez! Ceea ce mă surprinde, însă, este cum dracu nu aţi reuşit din prima să vedeţi că impostorul ăsta e doar un schizofrenic cu cu ambiţii personale, un diliu sadea, a cărui singură dorinţă era şi este parvenirea.

Surprinderea mea este cu atât mai mare cu cât observ că nu sunteţi chiar prostani…caracterul mizerabil al dementului era vizibil din avion, în pnm, nu tre să să ai cine ştie ce cunoştinţe de psihiatrie şi psihologie, ca să detectezi un asemenea putregai! În fine, mă bucur că v-aţi trezit şi promit să nu le iau la p..lă pe cele care ne stucheau de mama focului, numindu-ne prostituate şi interlopi!”

Mă bucur că există persoane care gândesc în acest mod. Şi eu fac parte din această categorie, recunosc, dar am avut curajul de a-mi facemea culpa în momentul în care am realizat că Cumpănaşul avea un interes, nu un ideal. Aşa a vrut Dumnezeu: să mă implic trup şi suflet pentru realizarea un ideal de care depinde viitorul României. Am cunoscut oameni minunaţi şi inteligenţi, persoane cu înaltă ţinută morală, tenace  şi curajoase alături de care îmi voi continua investigaţiile.

Doamna doctor Maria Aruştei din Iaşi şi lupta cu instituţiile statului care apără traficanţii de droguri şi fiinţe umane. Întâlnirea de la Parchetul General cu  o mamă care îşi caută cu disperare fiica şi nepoata traficate. Primele informaţii despre organizaţia criminală ZONA  şi clanul celor trei fraţi securişti cu grade de general  „SIMION”

Una dintre persoanele pe care le-am cunoscut anul trecut în Bucureşti şi de care mă leagă o adevărată prietenie este doamna doctor Maria Aruştei din Iaşi. Povestea de viaţă şi lupta dânsei cu sistemul m-au impresionat profund. Ne-am cunoscut anul trecut în luna octombrie, în timp ce făceam anticameră la Parchetul General al României. Un Parchet General al Infractorilor care, în loc să ne apere de infractori,  îşi apără procurorii din subordine… O instituţie care coordonează, la cel mai înalt nivel, echipe de mercenari specializate care, aşa cum veţi vedea,  în loc să ne apere noi, îi apără pe infractorii de drept comun şi pe cei mai odioşi criminali, condamnându-ne pe noi, victimele, la abuzuri şi la atrocităţi psihice şi fizice inimaginabile.

În acea splendidă zi de octombrie, când securistul de serviciu al instituţiei a refuzat să se prezinte şi să îmi preia plângerea îndreptată impotriva  procurorilor de la parchetele mureşene, am cunoscut-o pe această distinsă doamnă care, aflând că sunt jurnalistă, a acceptat să îmi dea un interviu. Pornind de la acel material audio-video, am bătut la poarta lui Alexandru Cumpănaşu cu speranţa că o va ajuta pe îndurerata mamă să îşi recupereze fiica şi nepoata traficate. Despre implicarea “academicianului” care visa să ajungă preşedintele României şi această poveste veţi afla informaţii în numărul viitor.

                                                          – va urma –

                                                                                                      Liliana-Delia MORARIU

Citiți și articolele anterioare:

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (II)

 Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (III)

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (IV)

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (V)

Rețelele internaționale de carne vie și Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu, vânzătorul de iluzii (VI)

 

2 Comments

  1. Eu pus delirul irational pe seama disperarii. L-am votat ca sa trag un semnal de alarma si sa se simta familiile sustinute. Dar omul pare ca a avut joc dublu, sa dezbine cele 2 familii, sa distraga atentia de la Deveselu ca potentiala destinatie si acum sa terfeleasca jurnalisti.
    Adica acum are si credibilitate si opiniile anti-sistem, tot un om al establishementului le controleaza.

  2. Neclar

    pai bine dar unde sunt fetele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.