Colimator

Revista de propaganda progresistă „Vice”: „Schema prin care ruși și ucraineni devin cetățeni români fără să-i verifice nimeni”… Nimic despre milionul de evrei deveniți cetățeni români pe șest?!

  „Vice”, publicație a propagandei globalist-progresistă căptușită cu agenți SRI sub acoperirea de „jurnaliști”, scrie despre ușurința  cu care rușii […]

 

Vice”, publicație a propagandei globalist-progresistă căptușită cu agenți SRI sub acoperirea de „jurnaliști”, scrie despre ușurința  cu care rușii și ucrainenii ajung cetățeni români, nimic despre cei peste un milion de evrei deveniți cetățeni români pe șest

Articolul care urmează după această introducere se referă doar la ucrainenii și rușii transformați în „români” pe o filieră a corupției, dar este trecută sub tăcere scandaloasa cetățenie română obținută de un million de evrei și ținută la secret! Vă invităm să citiți câteva articole scrise de noi despre invadarea româniei de cetățeni israelieni și proiectul „Israel în România”:

Românii din Basarabia nu primesc cetățenia română, evreii da!

Există un proiect „Israel în România”, se încearcă golirea României de români prin migrație economică și recolonizarea țării cu cetățeni israelieni?

Există un proiect „Israel în România”, se încearcă golirea României de români prin migrație economică și recolonizarea țării cu cetățeni israelieni? (II)

Proiectul „Israel în România”, mai ceva decât „Planul Kalergi”: Pleacă românii din țara lor, vin israelienii

România, colonie a Israelului?

Referitor la articolul care urmează, ne-a atras atenția parvenirea oportunistului Andrei Tinu, fiul din flori al răposatului Dumitru Tinu, a cărui moarte nu ne împiedică să afirmăm sus și tare că a fost o lichea, un antiromân agent KGB și mason. Fiu-său, făcut cu amanta Emilia Iucinu –  cea pe care Tinu o instalase într-o vilă de la Breaza, rod al delapidărilor uriașe de la ziarul „Scânteia” transformată în „Adevărul” și jefuită de o bandă de escroci –, a devenit președintele incompetent al Autorității Naționale pentru Cetățenie.

Constatăm din nou că, indiferent cine este la putere, sunt promovați și instalați în funcții bine retribuite lichele și de la partidele adeversarilor. Așa a ajuns Ciorbea „avocat al poporului” sau George Maior director la SRI și pe urmă ambasador în SUA, deși la putere erau ceilalți!!! Pesedistul Nicolae Văcăroiu a fost numit președintele Curții de Conturi în anul 2008! Premier era Călin Tăriceanu, din tabăra cealaltă cum ar veni, din fostul CDR. Deci, se confirmă teoria mea că toți sunt pe o mână! Până și descendenții șmecherilor decedați se bucură în continuare de sinecuri, oferite de foștii prieteni ai răposatului. Așa a ajuns Andrei Tinu, fiul nelegitim al lui Dumitru Tinu, președinte cu rang de Secretar de Stat al Autorității Naționale pentru Cetățenie. (Marius Albin Marinescu)

  Presa: Schema prin care ruși și ucraineni devin cetățeni români fără să-i verifice nimeni

Funcționar, către subordonați: „Bag dosarul în altă comisie, până când găsesc măcar un membru să dea aviz pozitiv”. „Nu trebuie să știe toată lumea de locurile la liber”. Așa vorbesc pe holurile Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC) avocații care frecventează des sediul instituției ca reprezentanți ai solicitanților de cetățenie, reiese din raportul realizat de Corpul de Control al ministrului Justiției în toamna lui 2019, în urma unor plângeri pentru nereguli în acordarea cetățeniei.

Documentul de peste 230 de pagini, consultat de VICE, arată că cetățenia română e acordată „peste rând”, în urma unui sistem paralel de înregistrare a cererilor, care încalcă prevederile legale, și deseori fără să se verifice dacă actele depuse de solicitanți sunt autentice. Raportul atrage atenția că există „vulnerabilități la corupție” în instituția care acordă cetățenia română și că cei mai mulți dintre solicitanți sunt din Ucraina, Republica Moldova, Rusia, Belarus.

Într-un răspuns la o solicitare VICE România, Parchetul General a confirmat ieri că a deschis dosar penal în acest caz: „Sesizarea la care faceți referire a fost înregistrată pe rolul Secției de urmărire penală și criminalistică, în cauză fiind începută urmărirea penală in rem (cu privire la faptă) sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de sustragere sau distrugere de înscrisuri, de luare de mită și de dare de mită”.

Andrei Tinu, președintele ANC, încadrat de vicepreședinții Sorin Bozgan și Varol Amet. (Click pe fotografie pentru mărire!)

Raportul de la care a pornit această sesizare a propus, la finalul anului trecut, revocarea din funcție a celor trei șefi ai instituției, numiți politic de premier – președintele Andrei Tinu, membru al PSD, și vicepreședinții Varol Amet și Sorin Bozgan. Cel din urmă este un fost polițist antidrog conectat la mai multe cercuri de influență, avându-l ca asociat, printre alții, pe fiul actualului consul general al României la Cernăuți, Ucraina, după cum a dezvăluit VICE România.

Legat de ancheta VICE despre neregulile de la Autoritatea pentru Cetățenie, ministrul Justiției, Cătplin Predoiu, a spus luni că așteaptă clarificări de la Parchetul General. – continuare pe Vice.com.ro

                                                                                                             Cătălin Dragomir

 Sursa: timpromanesc.ro

 

1 Comment

  1. European

    EVREII sunt infiltrati in numar exagerat de mare la conducerea tuturor statelor europene sau majoritar europeni pe care le dirijeaza in interesul evreilor si-a Israelului. Si Romania e parazitata in mare masura de EVREI. Cum de nu se vorbeste niciunde ca dupa 1989 Romania era controlata 100% de evrei: Presedinte, prim-ministru, guvernator al bancii nationale si alte functii toate erau detinute de EVREI, nu de romani.

    Globalism / Communism = EVREI

    EVREII extermina popoarele europene prin colonizare si amestecare fortata cu arabi africani indieni etc pana la ultimul european.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *