Atitudini

Români, ați devenit străini în propria țară: Legea Vexler, care va trimite românii în pușcării pentru antisemitism dacă vor critica evreii, a trecut și de Camera Deputaților!

                                        […]

 

                                               Dragi români!
Continuați să difuzați invitația la semnarea petiției contra khazarului Silviu Vexler!
Ieri Camera Deputaților a votat pentru validarea legii lui Vexler. Zilele trecute a făcut-o și Senatul.
Vom depune la Parlament o contestație contra acestei legi criminale.
Sprijiniți-ne!
Sprijiniți-vă!

 

                                   Dragi Patrioți Români!

Constatăm escaladarea tendințelor antidemocratice ale unor parlamentari din mai multe partide de a restrânge libertatea cuvântului prin legi cu caracter iudeo-bolșevic, astfel încât s-a ajuns, acum, la un punct culminant. În lipsa unei reacții ferme din partea poporului român, drumul spre care nația noastră este dirijată, fără voia ei, de către unii dintre actualii conducători aflați în Legislativ, Executiv și în cadrul Puterii Judecătorești reprezintă o fundătură istorică, dacă nu chiar o cale menită să ducă la dispariția poporului român.

Progresul adevărat se obține prin confruntările de idei, care trebuie să se desfășoare la lumina zilei, prin respectarea articolelor nr. 29 și 30 din Constituție privind libertatea de exprimare, libertatea cuvântului! Când ești pasibil de pușcărie pentru o opinie, nu mai putem vorbi despre democrație, ci despre terorism, și ne amintim de epoca imediat postbelică, în care temnițele patriei gemeau de membrii elitei intelectuale, militare, clericale. Și, să reținem, în aceste pușcării nu era nici un jiddan! Nu mai vrem să ne exprimăm gândurile în șoaptă, de frica represiunii, nu mai vrem teroare ideologică, polițienească și judecătorească, ne-am săturat de servilism și de antiromânism! Semnalăm faptul că ne aflăm în fața unei democrații măsluite, secate de libertățile fundamentale și cerem instituirea unei adevărate stări de drept, a unei adevărate libertăți pentru poporul român – căci de starea de drept-curmeziș ne-am săturat!

Prin petiția formulată și lansată, românii din țară și din diaspora se SOLIDARIZEAZĂ împotriva proiectului de lege al deputatului Silviu Vexler, depus la Parlament cu nr. B135 în 29 martie 2018 „pentru prevenirea și combaterea antisemitismului“, care este o crimă contra poporului român. Menționăm că proiectul putea fi accesat pe acest link[1] al Senatului României, menționat de multe publicații care au dezavuat energic acest demers antiromânesc al lui S. Vexler, dar, între timp, s-a schimbat și clasificarea textului: din proiectul de lege ferenda nr. B135/29.03.2018 a devenit propunerea L300/23.04.2018, avizată cu nr. 320/23.04.2018, calificată ca „lege organică“ și postată pe acest link[2]!

Deci, Comisiilor parlamentare de resort le-au trebuit doar 27 (douăzecișișapte) zile ca să avizeze proiectul și să-l ridice la rangul de lege organică! Prin această manevră tehnică parlamentară, s-a dat undă verde aprobării și promulgării: să nu se mai pună în dezbatere publică L300/23.04.2018 și să se tergiverseze discret lucrurile, timp de 45 de zile, pentru a se aplica „aprobarea tacită“, conform articolului nr. 75 din Constituția revizuită samavolnic în noiembrie 2003, așa cum s-a procedat și s-a creat precedentul în cazul O.U.G. nr. 31/2002! Parlamentului de atunci i-au trebuit 4 (patru) ani ca să promulge legea 107/2006, dar, între timp, O.U.G. 31/2007 fusese aplicată, deși era ilegală, ilegitimă, imorală, antiromânească și esențialmente anticonstituțională! Cu actualul Parlament dominat de P.S.D.-ALDE, plus grupul minorităților – care votează totdeauna cu Puterea, ca să își păstreze scaunele de deputați –, nu este exclus să ne trezim cu această calamitate, L300/2018, votată și promulgată! Cerem parlamentarilor, care ar trebui să reprezinte voința poporului și care sunt plătiți din buzunarele tuturor românilor, să RESPINGĂ acest proiect de lege, antidemocratic și eminamente antiromânesc! În cazul în care aceștia nu sunt receptivi la năzuințele celor care i-au ales, cerem Președintelui Klaus Werner Iohannis să refuze promulgarea legii!

Dragi Patrioți Români! Difuzați permanent acest mesaj, cereți să se semneze petiția postată aici,  https://www.petitieonline.com/petiie_contra_legii_propuse_de_silviu_vexler, și declanșați o vastă și viguroasă campanie națională pentru respingerea legii „organice“ incriminate!

Dragi Patrioți Români! Cereți Parlamentului și guvernului să îl declare pe deputatul Silviu Vexler persona non grata, iar pe parlamentarii semnatari ai proiectului său să fie condamnați pentru trădare de țară! Imunitatea parlamentară nu constituie o pavăză pentru trădarea de țară!

                                                                                                              Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

[1] Cf. https://www.senat.ro/Legis/lista.aspx?nr_cls=b135&an_cls=2018

[2] Cf. https://www.senat.ro/Legis/lista.aspx?nr_cls=L300&an_cls=2018; vezi și: https://www.senat.ro/Legis/PDF/2018/18L300FG.pdf; https://www.senat.ro/Legis/PDF/2018/18L300EM.pdf.

 

Semnați aici împotriva legii antiromânești a deputatului Vexler:  https://www.petitieonline.com/petiie_contra_legii_propuse_de_silviu_vexler

8 Comments

 1. Valentin Ursu

  Ar mai degrabă necesară o lege împotriva antiromânismului în ţara noastră.

  • Vasile Zărnescu

   Dacă citiți petiția, veți găsi acolo propunerea unei legi de combatere a antiromânismului!

 2. Alexandrinna

  Cum s-ar explica aprobarea legilor anti-romanesti cu 100% vot afirmativ, daca nu ar fi la guvernare numai anti-romani? Exista tot felul de comisii de aparare a drepturilor romilor, ungurilor, minoritatilor si nu exista nici o comisie de aparare a drepturilor romanilor. Macar o comisie.

 3. Zob

  1. Legea nu are aplicare deoarece semiții actuali sunt dominant arabi și românii nu practică antisemitismul;

  2. Antisemitismul presupune existența semitismului. Există semitism? Există organizații, ideologii, programe semitiste? Se pare că au făcut lege împotriva a ceea ce nu există.

  3. Dacă a fost holocaust nu mai există evrei. Dacă există evrei nu a existat holocaust antievreiesc.

  4. Dacă legea este anticonstituțională nu trebuie anulată?

  5. De când grupurile anexe ale națiunii fac norme juridice contra poporului?

  6. Legea antiromânismului ar vota-o tot în unanimitate oligarhia capitalistă postpucistă? Legea antiromânismului ar trebuie să prevadă pedeapsă lentru legiuitorii antiromâni ( antidaci, antitraci). Legea antipatriotică trebuie încriminată împreună cu legiuitorul. Se pare că imperialiștii hazari palpează terenul social în vederea deposedării noastre de țară cu propriile noastre mijloace.

  7. Această lege trebuia să fie internațională pentru a fi condamnați la moarte membrii oligarhiilor capitaliste imperialiste nordamericane, engleze și izraelinene pentru genocid împotriva actualelor și autenticelor popoare semite.

  8. Criminalii internaționali actuali vor să îi bage în pușcărie tocmai pe cei care sunt victimele lor.

 4. AFARA CU JIDANII DIN ROMANIA . DE CE NU SE CARA IN TARA LOR ACOLO IN ISRAEL DEFINITIV NE-AM SATURAT DE JIDANI TIGANI SI ARABI PLUS JEGOSII DE UNGURI SA SE DUCA TOTI IN MORTII MAMII LOR IN TARILE DE UNDE AU VENIT . NICI UN ROMAN NU SE FACE VINOVAT DE NICI UN ”ANTISEMITISM” IN ROMANIA

 5. lupu veronica dorinela

  Multumesc pentru explicatii. Romanii sut oameni naiv de buni, cei mai perfecte persoane ospitaliere si nu pot fi ucici, in propria tara, cu legi antiromanesti. Romanii respecta toate nationaitatile, traditia si cultura oricarui popor, nu sunt impotriva nimnui si trebuie sa traiasca liber, necoplesiti de invrajbirea celor care doresc sa-i dezbine asa cum fac ungurii cu conationalii lor aflati in judete preponderent cu populatie de maghiar care insa au trait in cea mai buna colaborare cu romanii. Asa cum romanii respecta ungurii, evreii, rromii, nemtii, asa si acestia trebuie obligati, traind pe pamant romanesc, sa ne respecte intru-totul!

 6. din moment ce devii barbat te incingi cu cureaua…
  acesti slugoi nemernici si nenorociti din parlamentul romaniei isi tin inca pantalonii cu mainile !!
  acesti sperjuri – care au jurat credinta poporului roman – au ajuns sa voteze cu o singura abtinere o lege anti constitutionala si antiromaneasca…oare .cine a scris urmatoarele versuri ?
  …..cine au indragit inii,manca-i-ar inima cainii….
  doc.

 7. Nicolae Călinescu

  Am spus cu mulți ani în urmă că jidanii sînt o plagă pe pămînt și un pericol pentru rasa umană. D-zeul lor este Satana. Chiar Isus Christos a spus că jidanii sînt copii Satanei. Nu-i lăsa-ți în Romînia. Vedeți ce se întîmplă cu Palestina. Jidanii vor să facă noul ”ISRAHELL” în Romînia pentru că în Middle East nu vor supraviețui. Ăsta-i motivul pentru care Romînii sînt trimiși să muncească în alte țări și se aduc emigranți. Nu vor să fie minoritate în Romînia. Luați atitudine și salvați Romînia. Jidanii trebuiesc ”ANIHILAȚI” !!! ROMÎNIA ”NUMAI” pentru ROMÎNI !!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *