Atitudini

Români, toate partidele și propaganda globalistă vă manipulează ca să acceptați invazia migraționistă!

  INADMISIBIL!!! Televiziunile nu au spus absolut nimic despre Marșul împotriva aderării României la Pactul global pentru Migrație, desfășurat ieri, […]

 

INADMISIBIL!!! Televiziunile nu au spus absolut nimic despre Marșul împotriva aderării României la Pactul global pentru Migrație, desfășurat ieri, 5 decembrie 2018, în București!

Este aceeași tactică ticăloasă de la Referendumul pentru familie, când pur și simplu TELEVIZIUNILE PROPAGANDEI GLOBALISTE – ADICĂ ABSOLUT TOATE TELEVIZIUNILE DIN ROMÂNIA! – au ascuns toate știrile pozitive despre pregătirea acestui eveniment. În schimb, a fost mediatizat excesiv boicotul Referendumului de către Biserica Evanghelică a sașilor lutherani, a cărei enoriaș este și protestantul Klaus Werner Iohannis, această biserică susținând oficial relațiile homosexuale chiar între proprii săi preoți, atât la bărbați, cât și la femei, ei având și femei preot (preotese), ca vestalele păgâne din antichitate. (Citiți și vă cruciți: Biserica evanghelică a sașilor boicotează Referendumul și-l susține politic pe enoriașul său, Klaus Iohannis!)

Toate posturile de televiziune, absolut toate tembeliziunile de știri sunt trompete ale propagandei globaliste!!! Realitatea, Antena 3, Digi 24, B1 deservesc aceiași stăpâni din vârful piramidei, doar interesele locale le au diferite, ele aparținând de diverse „bisericuțe” din România. Unele se subordonează direct SRI-ului (Realitatea și Digi 24) care este veriga de legătură cu centrul de comandă al globaliștilor, altele aparțin direct sionismului internațional prin intermediul patronilor îmbogățiți dubios după evenimentele din decembrie ’89 (Antena 3 – afiliată oficial CNN-ului sionist, RTV și B1).

Ascunderea adevărului și manipularea permanentă prin intermediul televiziunilor sunt probleme foarte grave! Minciuna prin omisiune despre marșul desfășurat ieri demonstrează că absolut toate tembeliziunile din România sunt subordonate statului subteran și execută ordinele sioniștilor globaliști! Nu-i vorba de „teoria conspirației”, ci de un exemplu concret, la care toți ați fost martori ieri și azi. Nici o tembeliziune nu a transmis ieri Marșul împotriva aderării României la Pactul global pentru Migrație și nici nu au dat azi măcar o știre despre evenimentul la care au participat câteva sute de oameni! Dacă se adunau zece beșinoși #rezist în Piața Victoriei, imediat am fi fost anunțați!

România va da undă verde intrării migranților. Deși tot mai multe state au decis să nu semneze pactul ONU pentru migrație, Klaus Iohannis a semnat memorandumul propus de Guvern privind adoptarea documentului. În ciuda faptului că tot mai multe state și-au anunțat în ultimele luni decizia de a se retrage din pactul ONU pentru migrație, pentru a-și apăra granițele, România a a hotărât să sprijine documentul. Anunțul a fost făcut miercuri de Administrația Prezidențială, conform căruia președintele Klaus Iohannis a semnat memorandumul propus de Guvern: „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a aprobat miercuri, 28 noiembrie a.c., la propunerea Guvernului României, Memorandumul cu tema «Participarea delegației României la Conferința interguvernamentală la nivel înalt pentru adoptarea Compactului ONU pentru o Migrație sigură, ordonată și reglementată». Prin acest Memorandum, Guvernul României a propus adoptarea unei poziții de susținere din partea României a Compactului Global pentru Migrație (CGM), în forma convenită în urma negocierilor. De asemenea, prin intermediul acestui document, a fost aprobat textul declarației naționale care va fi prezentată de către delegația României care va participa la  Conferința interguvernamentală pentru adoptarea Compactului Global pentru o migrație sigură, ordonată și reglementată, care va avea loc în perioada 10-11 decembrie a.c., la Marrakesh, Maroc.” (presidency.ro)

Presupun că toți ați auzit de „Planul Kalergi” de metisare a popoarelor europene prin imigrare (Citiți aici: Invazia prin imigrație, Planul Kalergi pentru metisarea Europei și distrugerea rasei albe), plan pe care globaliștii îl pun în aplicare „pas cu pas”, vorba autistului național. Sasul Klaus, încoțopenit ca Gauleiter al coloniei, Merkel sau Macron sunt doar uneltele, simpli executanți ale unor ordine venite de la adevărații conducători ai planetei.

Mass-media românească se supune stăpânilor lumii și de aceea nici o tembeliziune nu a dat știri despre Marșul împotriva aderării României la Pactul global pentru Migrație, care a avut loc ieri la București pe traseul: Ministerul de Externe, Guvern, Președinție! Când am afirmat că și Antena 3 face parte din sistemul aflat la dispoziția globaliștilor, mulți au sărit de cur în sus!

De când se tot lăuda Antena 3 că sunt filială CNN i-am suspectat de legături cu sistemul globalist internațional, ceea ce și explică tăcerea lor în cazul unor subiecte care deranjează cu siguranță sioniștii internationaliști gen Soros, dar și lojile iudeo-masonice din țară. Vă reamintesc că, la ultimele alegeri prezidențiale din SUA, doar Mircea Badea a fost singurul susținător al candidatului naționalist Donald Trump, restul „anteniștilor”, la fel ca CNN-ul lor drag și George Soros, au fost adepții candidatei progresiste Hillary Clinton, o sionistă „politically correct”, conform trendului globalist.

Percepuți greșit de un public fidel ca fiind patrioți, majoritatea „vedetelor” Antenei 3 sunt de fapt „lupi îmbrăcați în piei de oaie”, propagandiști progresiști ai globalismului antinațional. Cea mai vizibilă trompetă globalistă și americanofilă este tuciuriul Radu Tudor – trebuie să fii tâmpit ca să nu realizezi această evidență! –, care s-a autodeclarat „analist militar” deși nici măcar stagiul militar nu l-a făcut. Propagandistul ăsta a ridicat pupatul în cur al americanilor la nivel de artă, depășind nivelul unei simple slujbe de mercenar mass-media.

Multipremiata Carmen Avram, bomboana de pe tortul Antenei 3, s-a specializat în reportaje de calomniere a neamului românesc și a religiei ortodoxe (Blasfemia sau când Carmen Avram e penibilă. O campanie descreierată împotriva bisericii). Femeia aceasta, cu herpes la gură de la cât venin iese pe acolo, ne acuză că suntem neam de ucigași de evrei în Al Doilea Război Mondial prin holocausturile ei personale din coșmarurile umede nocturne, alături de sforăiturile lui Adrian Ursu, pămpălăul care joacă rolul soțului într-o căsnicie de studio, studioul Antenei 3. Dar suntem și ucigași de germani, nu numai de evrei, deoarece, conform Rashelei – aceasta era porecla doamnei Carmen Avram, pe vremea când lucra la Pro TV – noi suntem de vină că, după război, sovieticii i-au deportat pe unii sași și șvabi din Transilvania și Banat în tabere de muncă din URSS, ca să contribuie la refacerea țării distruse în războiul declanșat de germani (Adevărul despre deportarea sașilor în URSS). Românii sunt de vină pentru toate relele din lume! Așa și-a luat Carmen Avram (Rashela) premiile de la americani, aruncând cu mizerii în neamul românesc.

Carmen Avram este o evreică/khazară din Vișeu de Sus, unde khazarii erau populația majoritară în perioada interbelică și idiș cea mai vorbită limbă din localitate, conform recensământului din anul 1930. Probabil că aceasta este explicația pentru ura ei față de români. Calomnierea poporului român este o rețetă sigură pentru obținerea de premii internaționale în cinematografie și televiziune. Regizorii sau realizatorii de filme și reportaje care ponegresc România, premiați international pentru asta, sunt evrei: Cristian Mungiu, Nae Caranfil și Carmen Avram. Am voie să numesc naționalitatea ăstora sau sunt declarat instant antisemit și aruncat în pușcărie?

La fel și partidele, toate execută ordinele globaliștilor. Absolut toate partidele sunt ticsite cu masoni, infiltrați chiar la vârf! Iudeo-masoneria internațională este principala armă folosită pentru realizarea țelului suprem al sioniștilor: GLOBALIZAREA! Au încercat prima dată prin comunism și după ce au constatat eșecul – după ce unele țări au epurat bolșevicii sioniști instalați din exterior în conducerea statului și au devenit naționaliste, cum a fost chiar cazul României -, acum o fac prin așa-zisa „democrație”, în fond un amalgam de doctrine neomarxiste și neoliberale, chipurile „progresist”. Sunt lucrurile pe care nu o să le aflați niciodată de la veșnicii „analiști” – agenți de influență, în realitate! – plimbați zi lumină de la o televiziune la alta, ca moaștele Sfântului Pafnutie, pentru prostirea poporului.

Partidele românești fac parte și ele din acest „cocktail” internaționalist. De aceea nu apar și nici nu au voie să apară partide naționaliste autentice, de aceea până și termenul de „naționalism” este prezentat de vuvuzelele propagandei globaliste ca ceva toxic, nociv, comparabil cu fascismul! România este singura țară din UE fără un partid naționalist în propriul Parlament! Nici un partid românesc parlamentar nu reprezintă interesele poporului român. Terminați cu prostiile cu PSD-ul, care cică e de partea poporului. Aiurea! Legea offshore este dovada că li se fâlfâie și ălora de neamul românesc!

Merită nominalizați organizatorii Marșului împotriva aderării României la Pactul global pentru Migrație:

Asociația Noua Dreaptă;

Asociația Calea Neamului;

Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe;

Fundația Ion Gavrilă Ogoranu;

Asociația pentru Revigorarea Tradiției;

Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni;

Asociația Bucovina Profundă;

Asociația pentru Cultură, Educație și Valori Europene;

Asociația Pro Consumatori;

Asociația Gogu Puiu;

Asociația pentru Toleranță în Spațiul Public;

Asociația Scut Botoșănean;

                              Acesta a fost mesajul Asociației Noua Dreaptă:

Asociația Noua Dreaptă împreună cu alte 11 asociații naționaliste se împotrivesc categoric colonizării României cu populații străine! Politicienii nu au primit niciun mandat din partea poporului român să semneze infamul Pact pentru Migrație de la Marrakesh, din 10-11 decembrie!

De aceea organizăm MARȘUL ÎMPOTRIVA COLONIZĂRII ROMÂNIEI, miercuri 5 decembrie, începând cu ora 15:00, întrucât Constituția României nu poate fi încălcată pentru niciun motiv! Ea precizează cât se poate de clar că «România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil.» (Art.1, alin.1) și că «Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine.» (Art. 3, alin. 4).

Miercuri la ora 15:00 pornim pe următorul traseu:

Ministerul Afacerilor Externe (Aleea Alexandru nr. 31, sector 1, București);
Guvern (Piața Victoriei);
Ministerul Afacerilor Interne (Piața Revoluției);
Piața Universității (în fața statuii lui Mihai Viteazul);
Palatul Cotroceni.

Atragem prin această manifestare atenția că nu s-a verificat constituționalitatea prevederilor acestui Pact! S-ar fi văzut că Legea fundamentală nu permite politicienilor să-l semneze. Pentru aderarea României la o înțelegere internațională, poporul român trebuie consultat prin dezbateri publice, conform Legii Tratatelor 590/2003. Or, există chiar și parlamentari care nu au habar ce contine acest Pact!

Noi românii suntem toleranți. Dar privind la efectele pe care această migrație le-a avut asupra altor state occidentale (Germania, Suedia, Belgia, Olanda, Franța, etc) realizăm simplul adevăr: acela că migrația islamică nu are șanse de integrare în niciun popor gazdă. Este suficient să privim la buletinele de știri din țările de mai sus, la crime, la războaiele stradale, la crasa nesupunere civică, la violențele contra poliției, la impunerea legii islamice Sharia în suburbiile și cartierele din atâtea și atâtea orașe europene, la violuri în masă etc, cât să realizăm că așa zisul multiculturalism (melting-pot), așa cum este el invocat de birocrații nealeși de nimeni de la Bruxelles, nu este decât o imensă ipocrizie. Menirea acestei ipocrizii este visul marxiștilor dintotdeauna: destructurarea națiunilor într-un ghiveci internaționalist ușor de guvernat.

Prin protestul nostru apărăm de fapt teritoriului României. Cei care plănuiesc să aducă aici populații întregi, străine de credința și cultura poporului român – și, în plus, fac asta în deplin secret – se fac vinovați de trădarea intereselor noastre și vor trebui să răspundă!

«Pactul Global pentru o migrație sigură, ordonată și reglementată» îsi propune asigurarea unui cadru sigur pentru o migrație (a) controlată, (b) cu statut de Drept al Omului și în care (c) să nu se mai facă nici o distincție între Refugiații de Răzoi și Migranții economici.

Conform voinței poporului român de a NU fi colonizați cu străini, trebuie să refuzăm acest Pact și să ne alăturăm țărilor care deja au făcut-o: SUA, Italia, Austria, Polonia, Israel, Ungaria, Croația, Estonia, Cehia, Slovacia, Australia, etc.

La un secol de la victoria de la Marășești trebuie să strigăm din nou, de data aceasta către propria noastră clasă politică: PE AICI NU SE TRECE!

Cerem retragerea completă și definitivă a României din Pactul pentru Migrație!”

Cinste lor, organizatorilor și participanților!

                                                                                                      Marius Albin MARINESCU

PS: Un nou marș este anunțat pe același traseu pentru data de 10 decembrie, ora 15, din fața sediului MAE (Aleea Alexandru nr. 31, sector 1). Români veniți în număr cât mai mare, o faceți pentru viitorul copiilor și nepoților voștri, pentru ca ei și urmașii lor să nu devină străini în propria lor țară, români străini în România!

Citiți și:

Slugile globaliștilor, trădătorii Klaus Werner Iohannis și Guvernul PSD-ALDE vor semna Pactul Global privind Migrația (III)

Slugile globaliștilor, trădătorii Klaus Werner Iohannis și Guvernul PSD-ALDE vor semna Pactul Global privind Migrația (II)

Slugile globaliștilor, trădătorii Klaus Werner Iohannis și Guvernul PSD-ALDE vor semna Pactul Global privind Migrația (I)

Câți migranți au fost aduși clandestin în România?

1 Comment

  1. alex

    Cat de ticalos poate sa fie acest ” presedinte”! Din tot ce face , din tot ce pronunta, se vede ura viscerala impotriva romanilor si a Romaniei! Dupa parerea mea, toate partidele sunt intelese intre ele, sa mimeze o “democratie” , numai de ei inteleasa! KWJ, este cel mai vinovat, pentru ca el reprezinta politica externa a statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.