Colimator

Români, vi se pregătește ceva: România dezmembrată experimental pe Google pentru o zi!

  În timp ce alogenul Klaus Werner Iohannis, instalat Gauleiter peste colonie, vă tot prostește cu „România normală și puternică”, […]

 

În timp ce alogenul Klaus Werner Iohannis, instalat Gauleiter peste colonie, vă tot prostește cu „România normală și puternică”, Google a înlocuit în 21 decembrie numele țării România cu Wallachia! Nici măcar Valahia, au anglo-saxonizat denumirea ca să fie cu W de la Werner.

Click pe capturi pentru mărire!

Ce știu cei de la Google și nu știm noi? Adică unii mai și știm, eu tot trag semnalul de alarmă de acum zece ani că se pune la cale dezmembrarea României și că instigarea la secesiune este în plină desfășurare în Transilvania și Banat, focarele antiromânești fiind la Cluj, Sibiu, Oradea și Timișoara, orașe care apăreau, totuși, în 21 decembrie a.c. ca fiind în România… încă. Grav este că insituțiile din România își luaseră sâmbătă lumea în cap pe Google și se mutaseră în țara  numită Wallachia, așa cum puteți vedea în capturile de mai jos.

                     Click pe capturi pentru mărire!

Să fie oare o simplă coincidență că acest experiment de pe Google se desfășura în aceeași zi cu învestitura solemnă a antiromânului infatuat Iohannis pentru a doua oară în funcția de președinte și cu comemorarea primilor tineri uciși în Capitală în urmă cu 30 de ani, când a izbucnit revolta din decembrie 1989 și la București? Eu am ajuns la o vârstă când nu mai cred în coincidențe!

Probabil că migranților economici din așa-zisa „diaspora” li se pare „kinky” denumirea Wallachia, la fel și cosmopoliții de aici, cu creierii spălați de Pro TV, vor crede că-i mai „cool” numele Valahia în varianta saxonă.

Dacă București și palatul Cotroceni erau sâmbătă în Wallachia, Târgoviște a fost „Capital of Valaquia” pentru o zi!

Click pe capturi pentru mărire!

Și pe Google Spania situația era identică în 21 decembrie 2019, Palatul Parlamentului din București era în Valaquia.

Click pe captură pentru mărire!

Între timp Google a modificat, revenind la denumirea România! Deci, să recapitulăm telegrafic: Sâmbătă – 21 decembrie, numele România fusese înlocuit cu denumirile Wallachia și Valaquia pentru partea de sud, mai puțin Dobrogea, ca să nu aibă nici ieșire la mare. A doua zi, duminică – 22 decembrie, cei de la Google au schimbat și se revine iarăși la denumirea România pe browserele Google Chrome, pe alte browsere încă apare Wallachia și Valaquia, până se vor reseta automat.

Întrebarea care rămâne este dacă am asistat la un experiment de o zi pentru verificarea ignoranței globaliștilor progresiști #rezist, „votaci” de werneri, hellvigi și orbani sau pentru a testa răbdarea taberei celelalte, a nationaliștilor și suveraniștilor?

                                                                                                       Marius Albin MARINESCU

Actualizare: Azi, 23.12.2019, ora 7:55, la căutare pe Google cu termenii „Castelul Peles Sinaia”, „spitalul bagdasar” și „ministerul dezvoltării publice” apare la fiecare țara în continuare „Wallachia”. Click pe capturile de mai jos pentru mărire!

 

Citiți și:

Klaus Iohannis are misiunea de a dezmembra România?

După 27 de ani de spălarea creierilor, românilor li se fură țara și ei aplaudă!

Dezmembrarea României sub înaltul patronaj al domnului Klaus Werner Iohannis, numit Gauleiter peste colonie

Uneltirile Germaniei din 1989 și 1990 pentru dezmembrarea României

Musai de citit și:

Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României

Nostalgii habsburgice: Germanizarea forțată a Sibiului

„Alianța Vestului” – paradoxala unire a patru primari separatiști

Cum se sărbătorește centenarul Marii Uniri în Ardeal? Prin tendințe secesioniste: La Alba Iulia se defileză zilnic cu gărzile austriece ale imperiului habsburgo-austro-ungar! Sibiul sărbătorește prin promovarea în prima ligă de fotbal cu echipa F.C. Hermannstadt, numele săsesc al orașului de pe vremea când românilor le era interzis înnoptatul în cetate!

Sindromul slugoiului îndobitocit: Hermannstadt în loc de Sibiu

Exploziv: ce se coace în Transilvania?

Centenarul Marii Uniri batjocorit la Alba Iulia, chiar în orașul în care a fost parafată unirea tuturor românilor cu o sută de ani în urmă

După modelul Alba Iulia, și Timișoara scoate gărzile criminalilor habsburgi la defilare

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, somat să înlocuiască paradele în uniforme militare habsburgice cu spectacolul intrării triumfătoare în oraș a unificatorului Mihai Viteazul

Raiffeisen Bank, ca toți austriecii pripășiți în România, sprijină separatiștii și dezmembrarea țării!

Timișoara – 3 august 1919, o palmă dată secesioniștilor, nostalgicilor habsburgici și austro-ungari

Propagandă secesionistă în Transilvania

Imperiul habsburgic: Atrocitățile împotriva credincioșilor ortodocși români din Transilvania, preoți și țărani martiri

De ce-i iubesc sibienii pe sașii care-i jefuiesc și îi umilesc?

Atrocitățile sașilor împotriva românilor ardeleni

 

 

8 Comments

 1. IQ100

  Să fie oare o simplă coincidență că acest experiment de pe Google se desfășura în aceeași zi cu învestitura solemnă a antiromânului infatuat Iohannis pentru a doua oară în funcția de președinte și cu comemorarea primilor tineri uciși în Capitală în urmă cu 30 de ani, când a izbucnit revolta din decembrie 1989 și la București? ‘
  Pai DE ASTA s-a facut “revolutia romana”, care n-a fost nici revolutie, nici romana: pt desfiintarea Romaniei.
  Doar ca s-a trecut la varianta B, pas cu pas.Cum a zis saubruckner: in 25 de ani va “democratizam’
  acu m gauleiter-ul o spune in clar ” EUROPENIZAREA Romaniei

 2. IQ100

  ‘Întrebarea care rămâne este dacă am asistat la un experiment de o zi pentru verificarea ignoranței globaliștilor progresiști #rezist, „votaci” de werneri, hellvigi și orbani sau pentru a testa răbdarea taberei celelalte, a nationaliștilor și suveraniștilor?”
  Noi NU CONTAM: nici slugoii, nic mancurtii, nici constientii ..S-au testat INTRE EI, usandezii cu ursacii si cu nazis…aastaaa, ioropenii

 3. tactici si manierisme francmasone !
  nimic altceva !

 4. Ionela Ionescu

  La mine pe telefon e tot Walachia, nu s-a modificat nimic pana la aceasta ora.
  Ba chiar s-a extins.
  De fapt, chiar eu v-am semnalat acest lucru intr-un comentariu acum cateva zile , cand am cautat “microsoft sediul central” fiindca nu mai tineam minte daca e in Seattle sau nu si mi-a venit pe ecran sediul Microsoft din …. Wallachia…. si fix la fel scrie si astazi.
  Deci nu s-a sters ci se extinde, probabil e un text adaugat de mana si nu automatizat.
  Vad ca nu se aplica acelasi principiu si pentru Constanta sau Sibiu.

 5. Paraipan

  Nici azi pe 23.12.2019 nu s-a schimbat nimic. To Wallachia a ramas.

 6. alex

  Nu stiu ce “tactici si manierisme francmasone” sunt, dar sigur este o luare la misto a romanilor! Am ajuns batjocura lumii! Mai e putin si putem fi jucati la ruleta, daca nu am fost deja! Asa se intampla cand un popor doarme in papuci si viseaza cai verzi pe pereti! Parafrazand versul lui Eminescu din Scrisoarea a III-a, spun si eu; voi sunteti urmasii lui Decebal? Trist, Doamne, foarte trist! Ce a ajuns biata tarisoara!

  P.S Sa observam, ca toate acestea se intampla in ajunul Sfintei Sarbatori al Invierii Domnului!
  Lucrurile sunt cu bataie lunga! Ca si uciderea Ceausestilor!

 7. Chiar nu se poate face nimic?
  Reply
  caroline gunderode
  December 23, 2019 at 3:35 pm

  Divide et impera – asta reprezinta “regionalizarea” = hacuirea tarilor spre a le seca mai usor veniturile.
  Primarii vor fi jefuiti mai usor daca sunt dezuniti. Poporul va fi astfel dizolvat prin dispersare !(avea Asselineau problema analizata pentru cazul Frantei – din pacate am cautat videoul dar fara succes – daca-l gasesc il afisez )
  Analizati bine “regionalizarea” planuita de sindicatul gangsterilor si iesiti din IOROPA BRIGANZILOR !

  Porcaria cu “Wallachia” in anticiparea Craciunului nostru crestin ortodox face parte din arsenalul lor de tactici si manierisme francmasone !
  nimic altceva !
  Trebuie presat internetul sa scoata falsul din afise !Exista lege pentru asta iar daca organele romane refuza sa actioneze – adica sa bage imediat proces dupa avertisment, ele trebuiesc destituite si inlocuite cu oameni care isi respecta rolul si inzestrarea politica

 8. Am observat si eu dar am crezut ca doar mie mi se intampla, acum pare ca a revenit la normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.