Colimator

România a devenit o colonie! În afară de ăia care urlă în stradă că vor să pupe străinii în cur se mai îndoiește cineva?

  Adevăruri care dor: România a devenit o colonie a Uniunii Europene In relația (ca să nu scriu cu „f”) […]

 

Adevăruri care dor: România a devenit o colonie a Uniunii Europene

In relația (ca să nu scriu cu „f”) cu noi, Uniunea Europeană se comportă cum se comporta orice Imperiu cu supușii săi. Nu avem o relație de parteneriat, ci una de vasalitate.

Cum am ajuns aici, dar mai ales ce e de făcut? Bineînțeles că Uniunea are o mare parte din vină: știind că am stat 50 de ani în iadul comunist, de la bun început ne-au programat pentru vânzare/cumpărare. Cerere și ofertă, nu? Capitalism sălbatic.

Industriile care-i deranjeau au spus că sunt „fiare vechi” și au fost distruse, lăsându-ne să ne batem pe terenuri.

Agricultura a fost făcută praf intenționat, pentru a nu face concurență fermierilor Uniunii, în mod special prin fărâmițare, după care tot ei au cumpărat terenurile pe care românii le-au comasat la loc. Mai clar, au spus: „Spargeți terenurile care erau comasate, că nu e bine.” După care au zis: „Acum comasați-le, că nu e bine, și dați-ni-le nouă pe daiboj. Asta era șmecheria, să nu vă prindeți că au valoare.” Pentru asta românii au un proverb: „Și f…ți și cu banii luați”.

Infrastructura a devenit, din prima, domeniul lor de furt. Au venit cu un laptop și au câștigat licitațiile pe banii Uniunii, nouă ne-au dat sub-antrepriză, după care i-au furat. Da, la propriu. Domeniul Infrastructurii este domeniul în care suntem furați, jefuiți, pe față! Lucrurile stau așa: ei nu dau bani decât dacă, în avans, se știe cine face lucrarea. Asta e condiția. Nu e licitație, nu e nimic, totul este aranjat dinainte. După care măresc prețul lucrării, o fac de mântuială, și cer din nou bani la Uniune, adică tot lor. Este domeniul lor de furt cel mai bun, și cel mai bănos: multe miliarde de euro. V-ați întrebat de ce costă atât de mult kilometrul de autostradă? Pentru că ei se fură singuri cel mai mult. Corupția din infrastructură este domeniul lor de activitate.

Energia și resursele sunt alt domeniu prin excelență al lor! Aici ne-au prăduit pe aceeași rețetă: au spart sistemul energetic în bucăți, pentru a lua fiecare câte o halcă. Petrol, gaze, producție și transport energie. Nouă ne-a rămas pielea ( de pe noi), pe care o iau acum. Cel mai bun exemplu este industria mineritului, făcută praf.

Au adus 1000 de supermarketuri și ne pun să cumpărăm produsele lor, sau importate de ei, pe prețuri exorbitante și de calitate îndoielnică, în timp ce pe ale noastre le aruncăm la gunoi sau le dăm pe degeaba.

Au făcut praf toate băncile românești și ne-au făcut sclavii lor.

Românul însă, a început să strângă capital și să vrea și el să conteze. Au apărut oameni de afaceri români, care să le facă concurență. Deranj mare!

Atunci au inventat „Lupta Anticorupție” pentru a-i aresta și băga în pușcărie pe capitaliștii români, pentru a ne omorî între noi, pentru a ne subjuga ei în continuare, pentru că ar mai fi Portul, Aeroportul, Hidroelectrica și alte câteva rămase de care românii țin cu dinții.

Să ne fie clar: Lupta Anticorupție nu se va încheia până cei din UE nu vor fura totul de la noi! Până nu le dăm pe degeaba tot ce a mai rămas, ne bagă în pușcărie pânâ la unul!

Bineânțeles că nu puteau face asta fără cozile de topor, a se citi politicienii și securiștii vânduți de la noi; cine au fost/sunt ei, îi știți, o să vorbim și despre ei. Niciunul nu a fost întrebat vreodată de sănătate.

Ar mai fi de spus despre atacul incredibil asupra Ortodoxiei care-i scoate din minți, a tradițiilor și a națiunii, adică a identității noastre ca popor, despre care o să vorbim într-un material separat.

Ce ar fi de făcut?

Nu sunt decât două variante:

– Să ieșim din Uniunea Europeană, cât mai avem timp, până nu ne fură totul și nu ne desființează ca națiune.

– Să ne opunem hoției lor și să îi obligăm să nu ne mai calce pe cap, inclusiv prin luări de poziție în interiorul Uniunii. Cine dracu s-o facă? Pișăcioșii ăștia de politicieni,vânduți lor? O politică deșteaptă, de salvare, susținere și protejare a capitalului românesc, în dauna celui impus cu forța. Sună bine, nu? Doar sună, pentru că politicienilor români le tremură izmenele-n cur doar dacă ridică ochii la șefii lor din Uniune.

Amândouă opțiunile sunt de luat în calcul foarte serios, inclusiv prima, ieșirea din Uniunea Europeană, până mai avem țară.

Pentru asta, trebuie să avem curajul să dezbatem public situația de fapt, să ne spunem și să le spunem adevărurile în față, nu să stăm în poziția genunchi și să dăm ritmic din cap.

Dar despre ce e de făcut, concret, în articolele viitoare.

                                                                                                                                                  Gelu VIȘAN

13 Comments

 1. Ioana

  scimbarile climatice din romania 2-3 sapt caldura de vara apoi un ger de mori 2-3 sapt apoi la fel sant rezulatul exp nucleare secrete din romania, care incalzesc brusc clima apoi se produce o depresie intre sesiunile de experimente si vine brusc un aer rece manipularea climei prin expluzi nucleare mici dar dese apoi cu pauze intre sesiuni arma meteo. Pentru a distruge fauna si flora, iar secundar intoxicarea aerului cu particule radioactive toxice ce vor ramane minim 3 saptamani in atmosfera apoi prin ploi aicide si radioactive vor penetra solul si panza freatica, animalele si plantele vor fi contaminate pe minim 50 de ani , Cernobal 2.

 2. Ioana

  Experimente atmosferice la 11km deasupra romaniei se produce explozi repetate de 3km diametru in zile consecutive, se va spune ca a fost comete sateliti apoi consecintele, subteran se foreaza la 5,5km se pune boba nuclear si se arunca in aer la suprafata nu prea se vede focul dar sufl si fumul radioactiv iese la suprafata formand nori radioactivi si toxici, submarin se pune la 5km adancime , respectiv prin foraj 2km adancime, apa mari si 4km subsol adica 6km sub nivalul mari se arunca in aer si se observa radiactiviatea marina mini cutremure tunami erodarea tarmului , favorizarea viitoarelor cutremure naturare prin creeare de fisuri.

 3. Ioana

  Deja se face o propaganda asidua, agresiva, neconstitutionala cu vaccinari obligatori cu pedeapsa de 5 ani inchisoare cu arest la domiciliu amenda 5000 lei si excludere din viata sociiala pt ca nu te vaccinezi, si foarte ciudat brus au explodat si cazurile de mortaliate si infectare si au venit brus virusi noi gripali rujeola toate facute in lab USA army CIA NASA NSA spre a testa epidomiologic mortaliatea pe mase de oameni si de a vinde marile copani americane medicamente, politica este ca sa vinzi medicina trebuie mai intai sa creezi virusi bacteri artificiale, mutanti de laborator modificati genetic si fortificati, gen gripa porcina, gripa aviara, gripa vacii nebune in UK in 12 ani a ucis 10 milioane de vacii, adica circa 0,9 milioane de vacii pe an, numai cumparand medicamente de la producatori SUA scapi de gripe noi made in USA lab Army.

 4. Ioana

  Romania est numita Zona 53 pt ca in SUA s-a inchis zona de experimente nucleare chimice si biologice Zona 52, adica cei 9000 de ha din desert SUA de experimente vor fi inlocuiti cu cei 238.397km2 ai suprafetei Romaniei, o zona mai virgina decat desertul si o suprafata perfecta pentru miliarde de teste nucleare si chimice ,biologice , un paradis al experimentelor de distrugere in masa.

 5. Gelule, tu esti oltean sau te tragi din Marginime, ca bine le mai zici! Cei ce se trag din Marginime stiu mai bine ” “binefacerile” sasilor si ungurilor, inclusiv bisericii catolice! Asa si acum cu “binefacerile” UE! Dupa ce ne iau tot, vor fi multumiti, va fi “justitie” in Romania si coruptia va fi fost eradicata!

 6. Cristian

  Generatia Colectiv, cei care flutura steagurile vestului salbatic pe strazi sunt prea lichefiati la creier ca sa-si mai schimbe opiniile si mentalitatea. La boraturile Occidentului ambalate in staniol stralucitor astia doar stiu sa dea din cap afirmativ si a nebunie. Deci daca nu iesim din UE in cel mult 10 ani, Romania e pierduta definitiv.

  • Balul bobocilor

   Cristian, nu sunt de vina tinerii. Unii sunt intoxicati de propaganda care se face in toata mass-media intr-o singura directie, altii sunt fortati de la multinationala unde lucreaza, unde “a fi de alta parere” este echivalent cu pierderea serviciului, altii sunt trimisi in strada cu ordin militar, cu pancarde si lozinci gata pregatite. Nu iesirea din UE este o solutie ci impunerea in Parlamentul European a intereselor noastre nationale

 7. MURARIU DOINA

  DACA TOTUL E ASA DE NEGRU IN TARA ASTA MAFIOTA,EU ZIC D-LE VISAN SA PLECAM DRACULUI IN AFARA SI S-O LASAM PE SECURISTA SI ACOLITII EI DIN SRI SI JUDECATORII CA JUSTITIE NU EXISTA IN STATUL MAFIOT,ATUNCI DACA VOR RAMANE DOAR EI NU VOR MAI AVEA PE CINE DISTRUGE,EU ZIC SA PLECAM SA RAMANA DRAGNEA LASUL CU GASCA LUI CARE VAD CA NU FAC NIMIC PT. CEI CARE I-AU VOTAT,JOHAAAANUS CU GASCA LUI DE MAFIOTI IN FRUNTE CU COLDEA SI KOVESI,ORGAN CU GASCA LUI DE MAFIOTI SI SA SE MANANCE CA,CAINII PANA NU VA MAI RAMANE NIMIC DIN EI,NU-I ASA??????

 8. DRAGI ROMANI, NU ESTE DECIT O SINGURA CALE! O ADEVARATE REVOLUTIE! TARA TREBUIE CONDUSA DE OAMENI PATRIOTI SI PREGATITI PROFESIONAL !

  • Cristian

   Să ne organizăm cumva! De ce nu ne unim??? Eu sunt disponibil!

 9. Lexescu

  Intotdeauna in cursul scurtei istorii a natiunii romane, am relationat cu imperii, carora le-am fost vasali si asa o sa fie intotdeauna, pentru ca in tara asta tradarea si curvasaria umana sunt sporturi nationale. Si cand se gaseste cate un om adevarat, conducator patriot, il omoram miseleste, uneori chiar in ziua de Sfantul Craciun. Si mai vrem sa ne mearga bine…Pacatul asta o sa-l traga inca cel putin patru generatii de aici inainte. Rabdare multa si care nu aveti…..plecati pana nu e prea tarziu.

 10. Vlad tepusha

  De acord cu părerea dvs.dna dlaf olaf și altele se ocupa doar cu anchetarea patronilor români pentru că sunt români.ce ziceți de bomba data gazului românesc din marea neagra cca 35/ 40 miliarde de euro cat toate investițiile UE în România /s a dat la unguri și austrieci pentru 3 la sută din valoare.asta este subminarea economiei statului Dna ul cu ce mama dracului se ocupa de fapt cu furtul de găini .afara cu putorile din Romania să ieșim toți în stradă și să i scoatem in șuturi .

 11. Cristian

  Vă salut! Doresc doar să ştiu: se organizeazp ceva în acest sens, sau e doar încă o constatare a stării de fapt? Eu personal doresc să fac parte dintr-un comitet, un grup ceva, care să facă paşi concreţi! Am speranţe! Să mi se răspundă şi să ne organizăm! Aştept să fiu contactat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.