Colimator

România  ascunsă (I)  

  De-a lungul celor 30 de ani de aşa-zisă democraţie am fost martorii unor evenimente cu profunde reverberaţii la nivelul […]

 

De-a lungul celor 30 de ani de aşa-zisă democraţie am fost martorii unor evenimente cu profunde reverberaţii la nivelul conştiinţei colective. Căderea zidului Berlinului şi sfârşitul aparent al comunismului, destrămarea blocului fostelor ţări socialiste şi asasinarea cuplului dictatorial Ceauşescu a însemnat punerea în practică a unui plan diabolic de distrugere a României, conform Protocoalelor Înţelepţilor Sionului (n.a.: publicat de„ Justiţiarul” în urmă cu 14 ani). În prima etapă a acestuia, asasinii economici străini şi securiştii şi neamurile lor din toate guverările autohtone, au distrus industria şi agricultura. Prin privatizări frauduloase, peste 2.000 de întreprinderi  au fost rase de pe suprafaţa pământului şi aruncate la fier vechi.

Consecinţa directă a fost exodul celor  6 milioane de români, depopularea şi îmbătrânirea populaţiei care, din cauza problemelor economice a fost adusă în pragul sărăciei. În paralel s-a trecut  la tăierea ilegală a pădurilor şi la distrugerea sistemului bancar, la vânzarea către ţările occidentale a resurselor naturale, otrăvirea aerului şi a solului cu substanţe cancerigene, la retrocedarări ilegale de terenuri, distrugerea sistemului de irigaţii şi implicit a culturilor de plante şi la importul masiv de alimente modificate genetic .

Distrugerea economiei naţionale – cea mai mare dovadă a terorismului internaţional – a dus la contractarea unor împrumuturi înrobitoare de la FMI şi Banca Mondială, fapt care a transformat România într-o ţară de sclavi. Dar… Iluminaţii care conduc lumea au purces mai departe cu planul lor.

Fără să organizeze referendumuri, prin marionetele autohtone, ne-au băgat cu de-a sila în UE şi NATO instaurând, prin colaborarea cu Traian Băsescu şi Monica Macovei – fiica torţionarului comunist Gherghescu, cea mai neagră perioadă din istoria României:  dictatura procurorilor.

Dornici de a rade ţara creştină numită ROMÂNIA  „Iluminaţii întunericului” au pus în aplicare, au pus umărul la distrugerea sistemului sanitar, a culturii şi a educaţiei. Cultivând viciile, pornografia, violenţa de toate tipurile şi comportamentul sexual deviant-homosexualismul, psihopaţii care au preluat conducerea României vizează în mod direct distrugerea familiei creştine, urmând ca, conform directivelor,  să rupă în două România. Aşadar,  de 30 de ani asistăm la o ofensivă agresivă asupra a tot ceea ce este românesc.  În acest război neconvenţional  îndreptat asupra noastră a apărut un element despre care, până nu demult, nimeni nu vorbea deschis: traficul de fiinţe umane – cea mai odioasă şi injositoare formă de sclavie din istoria omenirii. Un trafic internaţional susţinut  de conducerile marilor ţări europene, în care cel cu minori ocupă un loc central. O activitate criminală din care clasa politică a României-prima ţară în topul exportului de viinţe umane câştigă anual, la negru,  peste 3 miliarde de euro…

Această realitate halucinantă a ieşit la iveală, în toată hidoşenia ei, după data de 24 iulie 2019; zi în care un copil de doar 15 ani, răpit, sechestrat şi violat, cerea cu disperare ajutorul poliţiei Caracal. Alexandra Măceşanu, eroina României, a deschis cutia Pandorei  traficului de minori, în care cei mai mari interlopi s-au dovedit a fi cei din structurile de forţă ale statului român.  Un copil, asemeni multor alte mii de copii care au fost răpiţi de clanurile ţigăneşti interlope  şi traficati în reţelele de prostituţie internaţionale, inclusiv în baza americană din Deveselu. Am urmărit cu toţii emisiunile realizate de diferitele posturi de televiziune, ca urmare a intervenţiei lui Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei. Graţie acestei intervenţii a fost mediatizat un caz similar, cel al Luizei Melencu. Implicându-mă în diferite acţiuni civice de solidaritate organizate de familiile celor două victime, am cunoscut atât cazuri noi de fete minore drogate, obligate să îşi vândă trupul cât şi părinţi care îşi caută de ani de zile, fără rezultat, copiii traficaţi. Unii dintre ei, disperaţi, deşi nu mai au puterea de a lupta cu statul român, speră ca printr-o minune dumnezeiască  să-i găsească…

Întrebarea pe care ar trebui să ne-o punem cu toţii este: unde sunt bărbaţii acestui neam? Unde este spiritul civic al românilor? De ce nu se mobilizează, de ce nu ies în stradă cu zecile de mii să protesteze  pentru dreptul la viaţă al copiilor lor, care reprezintă viitorul ţării?  Fiecare cetăţen responsabil ar trebui să îşi dea seama că, chiar dacă azi copilul lui e acasă, mâine  s-ar putea găsi în aceiaşi situaţie. Şi-atunci? Ce faci de unul singur împotriva unui sistem în care politrucii şi reprezentanţii organelor de forţă ale statului s-au făcut fraţi de cruce cu proxeneţii şi infractorii???

Somnul raţiunii naşte monştri.”,  spunea Goya. Dar şi somnul naţiunii tot monstruozităţi naşte. Oameni buni, dacă nu ne trezim la realitate, în următorii 15 ani ne vom stinge ca popor! Dispariţia Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu au tras un semnal de alarmă faţă de  aceste crime împotriva umanităţii acoperite timp de 30 de ani de către cei ce ne conduc. Adevărul a provocat valuri de indignare în rândul  românilor de pretutindeni. Un val nemaiîntâlnit de solidaritate umană a cuprins întreaga Românie, reuşind să-i unească, încetul cu încetul, pe românii dezbinaţi. Cele două cazuri, intens mediatizate, au reuşit să scoată în stradă mii de oameni cu conştiinţă civică, pe care îi preocupă nu doar  prezentul, dar şi viitorul României. Oameni curajoşi care, dincolo de orice frică, au pus ADEVĂRUL mai preesus de orice teamă. Şi cum ADEVĂRUL este cel care eliberează, cetîţeni ai României au început să demonstreze  împotriva clanurilor interlope şi a reprezentanţilor statului român, complici la atrocităţile comise împotriva îngerilor României…

ALEXANDRA  MĂCEŞANU şi LUIZA  MELENCU – vârful aisbergului prostituţiei infantile. Un stat care nu face nimic pentru cetăţenii lui. Dosarul „Caracal” deschide cutia Pandorei – Infernul proxenetismului şi al traficului de droguri din liceele României. Daria Soroiu şi Marşul pentru dreptate de la Câmpulung Muscel din 29 februarie 2020. Pancarta care a şocat: „CUMPANAŞU  SALVEAZĂ  ORAŞU!”

Organizatorul şi sufletul acestor adevărate revolte  a fost şi este Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu. Dornic de a afla adevărul , acesta a organizat trei mitinguri de protest la Bucureşti, Caracal şi Câmpulung. De ce şi Câmpulung? Pentru că acolo, curajoasa  familie Soroiu, a demascat traficul de minore şi de droguri existent în liceele oraşului, făcând public cazul fetei lor, Daria…un copil de 13 ani, o a nu ştiu câta victimă atrasă, drogaţă  şi ţinută, cu protecţia lui Mătăsaru (n.a.: şeful biroului Judiciar, aspirant la postul de şef mare al Poliţiei Municipale), timp de peste doi ani, în reţeaua  interlopilor din clanul Inu şi Boceanu.

Cei  500 de protestatari, printre care s-au aflat Teodora Măceşanu-mama Alexandrei, Monica Melencu-mama Luizei şi Stelian Iordache „bunicul”, colegi de liceu de-ai Dariei Soroiu, doi profesori şi oameni de diferite vârste şi categorii sociale, au solicitat destructurarea clanurilor interlope care terorizează oraşul precum  şi demisia poliţiştilor care-i apără:  Ciolan, Mătăsaru, Ungureanu, Duţă, Petrean şi Dorin. În faţa sediului poliţiei municipale Cumpănaşu a lansat un mesaj dur: „Cerem destituirea lor şi acordăm termen de o săptămână. Dacă nu, vom protesta în faţa sediului IGPR  şi dacă aceştia nu vor fi demişi, ne vom face singuri dreptate!”. După acest mesaj tranşant, cortegiul  manifestanţilor s-a pus în mişcare, având mai multe opriri: în faţa caselor celor doi şefi de clanuri-Inu şi Boceanu, a parchetului judecătoriei Câmpulung, a cofetăriei lui „Grozavu” – transformată în bordel cu fete racolate din licee, a Sălii de Jocuri şi a night-clubului ROYAL, ultima oprire făcându-se la  primărie.

Reacţia celor certaţi cu legea? Înafara primarului Ioan Ţâroiu, toate personajele vizate au stat ascunse, precum şobolanii. Vreo trei pirande au cârâit, ofuscate, în spatele gardului casei lui Inu, în rest… mucles. Interlopii din Royal, indignaţi de revolta şi numărul demonstranţilor uniţi, au migrat alături, la sala jocurilor de noroc. Păi ăştia-s forţoşi doar când au de-a face cu copii, femei şi bătrâni. Când e să se confrunte cu adevăraţi bărbaţi, precum Cumpănaşu,  Soroiu  şi dom’profesor Florescu, o taie mâncând pământul. Reacţie tipică a celor care se sparg în figuri cu muşchii lor, dar care la mansardă au doar jumătate de neuron!

Singura autoritate care a încercat să salveze situaţia, a fost primarul Ţâroiu Ioan. Acest PSD-ist pensionar,  are la activ două mandate de vice-primar şi o avere considerabilă. Nu ştiu dacă va mai avea curajul de a-şi mai depune candidatura, dar despre el am auzit că umblă mai mult beat decât treaz, astfel încât luna trecută, conducând în stare de ebrietate, a făcut un accident în care, din fericire, nu au fost victime. Acest domn, care nu vorbea coerent şi nu ştia pe ce lume se află, ne-a invitat la dialog în primărie. Asemeni edililor altor oraşe, Ţâroiu cel peltic, nu ştia nimic! Habar nu avea de grozăviile care se întâmplă sub nasul lui şi nici de atribuţiile lui legale. Deci…cum să sesizeze el DIICOT-ul sau Ministerul de Interne dacă în oraş domneşte pacea şi armonia?

Cert e faptul că, datorită complicităţii create între autorităţi şi clanuri, prima şi cea mai gravă consecinţă  la Câmpulung a fost migraţia locuitorilor. Din cauza nesiguranţei  cetăţeanului de rând şi a terorii instaurate, populaţia oraşului a scăzut dramatic: de la 51.000 cât înregistra în urmă cu 10 ani, la 30.000, în prezent.

Un alt caz nerezolvat de racolare, drogare, violenţă fizică  şi introducere în reţeaua de prostituţie internaţională: Ana Maria Oprea – colega Dariei Soroiu. Proxenetul Joiţa Tudor Marian şi metoda loverboy. De frica interlopilor, mama fetei tace…

Despre existenţa acestei tragedii, în timpul mitingului, a vorbit o doamnă. O doamnă care, învingându-şi frica, s-a apropiat de mine şi mi-a dat nişte acte. Din hârtii am aflat că este bunica minorei Ana Maria Oprea, colegă de şcoală a Dariei Soroiu. Voi fi scurtă în relatarea faptelor. Provenind dintr-o familie destrămată, Ana Maria a fost crescută de mama şi bunica maternă. Ajunsă la vârsta pubertăţii, în urmă cu trei ani, s-a îndrăgostit nebuneşte de interlopul Joiţa Tudor Marian, un individ de 33 de ani, despre care habar nu avea cu ce se ocupă. După o scurtă perioadă de timp petrecută în compania interlopului, fata şi-a schimbat comportamentul. Începea să nu mai vină acasă, să frecventeze diferiţi bărbaţi, să consume alcool şi droguri şi, bineînţeles, să devină violentă faţă de mama ei. Iată ce declară mama Ianţoc Geanina la data de 14.08.2019 – dată la care solicită DGASPC Argeş instituirea unei măsuri speciale de protecţie a fiicei minore:

Solicit acest lucru deoarece de aproximativ doi ani fata mea şi-a schimbat comportamentul, respectiv nu vine noaptea acasă când o chem, a locuit la domiciliul unor diverşi bărbaţi…precizez că din cauza faptului că ne-a şantajat cu sinuciderea şi abandonul şcolar, în urmă cu trei luni mi-am dat acordul să plece în Anglia împreună cu prietenul ei, Joiţa Tudor Marian, întorcându-se în ţară în urmă cu o lună.

Din momentul întoarcerii, fiica mea a locuit atât la domiciliul meu cât şi al prietenului ei. Precizez faptul că fiica mea a avut cu el o relaţie de aproximativ doi ani, perioadă în care a fost abuzată zilnic de acel bărbat. Din acest motiv am avut dispute verbale şi fizice atât cu fiica mea cât şi cu prietenul ei deoarece eu nu eram de acord cu relaţia lor. De fiecare dată când am alertat organele de poliţie, mai precis când era bătută de prietenul ei, am fost şantajată cu sinuciderea de către fiica mea, ea spunând că îl iubeşte. Deasemenea, suspectez faptul că în perioada în care fiica mea a fost plecată în Anglia cu Joiţa Tudor Marius, acesta a convins-o să se prostitueze…

Din mărturia lui H.S. am aflat că acest proxenet  face parte din Clanul lui Enache din comuna Bugea, aproape de Câmpulung şi că, în timp ce Ana Maria era la produs  în Anglia, aceasta era drogată cu cocaină ca să doarmă doar 4 ore pe zi. Din aceiaşi sursă am aflat că între interlopi şi poliţiştii corupţi, (Victor Buzescu-şef circulaţie şi Cătălin Miercan-subordonat, şef ordine publică- Aleodor Duţă, şef judiciar- Mătăsaru Ionel şi oamenii din subordine Mitu Dorin şi Ungureanu)

Iată un fragment din declaraţia doamnei Adriana Ianţoc, bunica maternă a minorei: „Procura a fost făcută prin constrângere şi ameninţare, având în vedere că fata a luat  pastile de două ori, să se otrăvească, din care la  prima, când a luat 27, i s-au făcut spălături, iar a doua oară, am stat cu ea internată la Bucureşti, la spitalul Grigore Alexandrescu, într-un salon cu 6 paturi special pentru aşa ceva, iar eu m-am chinuit pe scaun, sau la picioarele ei. Şi ameninţarea era că se va otrăvi, sau se omoară, bineînţeles sub influenţa drogurilor.

Tot de la bunica maternă am aflat că DGASPC Argeş a plasat-o pe Ana Maria la asistenta maternală Ţintoacă Aurelia. Fata a refuzat să mai stea la Ţintoacă întrucât era pusă să facă curat în vila acesteia, fiind tratată ca în evul mediu. Pe deasupra, soţul acestei individe a început să-i facă avansuri şi să-i pipăie sânii. Ca urmare, DGASPC Argeş i-a deschis asistentei maternale dosar penal.

“De aceea, Geanina a intrat din nou în drepturi, că i-a dat-o să o protejăm, acum fata stă la fratele ei, cu gazdă, ca să termine şcoala. Acte acasă nu mai sunt. Le ţine Geanina, la bar şi nu bănuieşte că aş fi făcut eu ceva deşi i-am făcut o propunere, să îmi asum eu totul, ca să nu aibă ea de suferit. Este luată în vizor de poliţişti şi chiar unul dintre ei locuieşte în preajma barului- poliţistul Duţă. Când au fost eliberaţi din puşcării, criminalii au avertizat-o şi mai este unul Ghiţă(n.a.: din clanul Enache, com. Bughea) care a omorât un nevinovat şi e liber şi mereu se întâmplă să mai bată pe cineva şi poliţia nu ia nici o măsură “a declarat curajoasa bunică. De la domnia sa am aflat că din cauza problemelor cu Ana Maria, diabetul de care suferea soţul dânsei s-a agravat, cauzându-i decesul în 7 martie a.c.

                                                   va urma

                                                                                                             Liliana Delia MORARIU

10 Comments

 1. IQ100

  Precum adasinii economici au avutvm harti cu subsolul geologic al Ro, asa si asasinii (in sensul ariei lui Rigoletto) au venit la pont si aici.In zona era un bagaj genetic deosebit de fete frumoase. Si flacai asemenea.Era o legenda cu Valea Voievozilor, de veneau voievozii sa isi aleaga….mandre.
  Mai e si cantecul popular cu „Doi voinici din Valea Mare”.
  Evident ca minte scurta astia interlopii si fratii lor, vardistii s-au gandit cum sa valorifice le termen scurt, pardon pt cuvantul „scurt „: la prostituție.
  Ca sa nu invinuim un anume neam de toate pacatele Lumii, sa citez din 2 mari fii ai aceluiasi neam ales, Arkadi si Boris Strugatski: ” batem cuie cu microscoape”.

 2. mototol

  „bărbații” din romanistan iasă la pensie la 40 de ani și umblă în uniforme strânse pe buci, ce e greu de înțeles? Care abia acum v-ați dat seama că la noi e pușcărie în aer liber,tot ce pot să vă zic este, ghinion

 3. satan existã

  Cãtre doamna/domnișoara autoare a acestui articol și cãtre toti care îl vor citi;am stat în cumpãnã dacă sã scriu acest comentariu,comentariu care va fi mai lung decåt cele care le postez de obicei pe diferite site-uri sub diferite pseudonime (defapt vor fi mai multe comentarii);spuneam cã aveam anumite rețineri sã scriu aceste rânduri,rețineri care încã le am și sunt datorate din următorul motiv:
  de cånd încerc să fiu ortodox practicant am început sã conștientizez cã fiecare cuvånt,fiecare vorbã scrisã/spusã are o influență asupra oamenilor și bineînțeles,la fel de important este cã voi rãspunde pentru ele la Sfånta Judecată,Judecatã de care nimeni nu va scãpa;vreți nu vreți,credeți nu credeți,Tatãl Ceresc există și fiecare vom rãspunde de toate vorbele,faptele și gåndurile personale.Aceasta fiind introducerea,în råndurile urmãtoare voi încerca,pe cåt am capacitatea,sã analizez o parte din acest articol,articol ce ar fi fost bun pentru posteritate dacã nu ar fi fost omise niste Adevãruri fundamentale și anume:

 4. satan existã

  1 citez din articolul doamnei/domnișoarei Liliana Delia Morariu:
  ,,Întrebarea pe care ar trebui sã ne-o punem cu toții este:unde sunt bãrbatii acestui neam?”
  Rãspuns personal (poate greșesc,poate mã înșel,dar îmi asum):sunt pe la bodegi,cårciumi,terase,restaurante,pe la prostituate (la femei în termeni populari);cei mai ,,evoluati” (cã de,new age si open mind sunt cool) se gãsesc pe la întruniri cu ayahuasca,extasy,cocainã,heroinã,marijuana (iarbã în termeni populari);și mai sunt cei care se duc la jocuri mecanice (pãcãnele în termeni populari).
  Cu alte cuvinte,fiecare își hrãneste dependenta (boala),depedentã de care nu prea ai cum sã scapi dacã nu apelezi la Tatãl Ceresc;dar cum majoritatea românilor este atee,nu prea există vindecare;dar aici trebuie deschisã altã discuție.

 5. satan existã

  2 Citez din articolul doamnei/domnișoarei Liliana Delia Morariu;trebuie sã spun cã împãrtirea pe categorii este personalã,ca de altfel toate comentariile aferente împãrtirilor:
  ,,De ce nu se mobilizează,de ce nu ies în stradă cu zecile de mii sã protesteze pentru dreptul la viață al copiilor lor,care reprezintă viitorul tãrii?Fiecare cetãtean responsabil ar trebui sã își dea seama cã,chiar dacă azi copilul lui e acasă,måine s-ar putea gãsi în aceeași situație.Si atunci?

 6. satan existã

  La punctul 2 am fost lovit rãu:domnița autoare al acestui articol pe unul din prenumele dumneaei Delia (am speranța cã nu există vreo legătură cu cåntãreața masoanã Delia Matache),ori nu este la curent cu evoluția,cu moda,cu ce vrea fiecare sã spunã,modã care se gãseste în fiecare pãturã socialã și anume:AVORTUL;cum poate doamna autoare sã scrie o așa enormitate?!?doamnã (acum mã adresez personal,direct și fãrã ocolișuri) Morariu,dumneavoastrã știți cã romåncelor le este fricã de proprii copii concepuți în condiții mai mult sau mai puțin normale?!?
  Cum puteți doamnã sã întrebați romånii criminali de ce nu iese în stradã?!?
  Vreau sã cred cã încã nu sunteți actualizatã cu practica de zi cu zi a romånilor din zilele de ieri și de azi:omorårea propriilor copii!!!
  Cereți imposibilul!

 7. satan existã

  3 Citez din articolul doamnei/domnișoarei Liliana Delia Morariu:
  ,,Ce faci de unul singur împotriva unui sistem în care politrucii și reprezentații organelor de forțã ale statului s-au fãcut frați de cruce cu proxeneții și infractorii???”
  Din fericire aici există un rãspuns simplu;este simplu deoarece cel care crede în Nemurire,în Viața De Apoi,are exemple în trãirile legionarilor și anume:iei îngerul de aripi,îl adaugi pe Hristos în Rugãciunea Inimii și ții piept tuturor chinuitorilor,tuturor asupritorilor,torționarii zilelor de ieri,de azi și de måine.
  Cu o moarte suntem toți datori;Iisus Hristos s a lãsat batjocorit,chinuit,umilit în fața unor cãcați de oameni,de ce noi,de ce cel ce crede în Nemurire nu ar face la fel?!?
  Cã mori îmbuibat,satisfãcut,drogat,bãut,fericit sau cã mori batjocorit,umilit,chinuit,înfometat,îmbolnãvit,tot la Tatãl Ceresc ne vom înfãțișa;iar acolo fiecare va rãspunde de viața sa,puțini vor avea pe cineva sã se roage,sã i pomeneascã la moartea trupeascã;de accea este bine sã stai neclintit în fața masonilor;chinurile de aici sunt trecãtoare,nu se comparã cu ce urmează după moartea trupului.

 8. satan existã

  4 Citez din articolul doamnei/domnișoarei Liliana Delia Morariu:
  ,,Somnul rațiunii naște monștri.”,spunea Goya.Dar și somnul națiunii tot monstruozitãți naște;Oameni buni,dacã nu ne trezim la realitate,în urmãtorii 15 ani ne vom stinge ca popor!…
  Mai departe nu citez deoarece consider cã sunt scrieri personale,departe de realitate…

  • satan existã

   Comentariu/rii la punctul 4:
   Dumneaei,pe numele complet Liliana Delia Morariu susține un viitor de 15 ani pentru poporul român;aici voi striga:
   DOAMNA MORARIU,legea vaccinãrii obligatorii este pe masã,dacã ea va fi implementatã,atenție IMPLEMENTATÃ,nu VOTATĂ,în maxim 3 ani romånii vor fi la pãmånt;ce 15 ani,peste acești 15 ani vom vorbi de cipuire corporalã,de alte invenții masonice;masonii au gåndit legea asta pentru cei care încã mai au discernământ,încã mai gåndesc, pentru cei care încã mai au discernământ;au gåndit o pentru a i pune la pãmån pe cei puțini și puternici ce au ieșit la manifeste…

 9. satan existã

  Numai continui fiindcă am obosit;dacã dumneaei îmi va rãspunde,există varianta de continuare a contraargumentelor la acest articol scris pentru împãcarea,pentru mobilizarea romånilor,ceea ce nu se va întâmpla!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *