Cap limpede

România fără suflet îl merită pe hainul Klaus Iohannis

               România îl merită pe Klaus Iohannis O adolescentă sună la 112 şi se […]

 

             România îl merită pe Klaus Iohannis

O adolescentă sună la 112 şi se plânge că a fost răpită şi sechestrată, iar operatorul, deranjat, o ia la rost.

O adunătură de procurori şi poliţişti care au făcut facultatea de drept în garaj sau Academia de Poliţie cu profesori care au plagiat stau în faţa unei case în care au fost informaţi că s-ar afla o fată sechestrată şi aşteaptă să se facă ora 06:00 dimineaţa.

Pe o stradă dintr-un mare oraş, un tînăr joacă rolul agresorului, iar prietena, rolul victimei şi nimeni nu se sinchiseşte să intervină.

În faţa unei discoteci de la ţară, un băiat este călcat în picioare de o gaşcă venită din satul vecin şi neprieten şi nimeni nu are curajul să se bage.

Într-un mic oraş în care aparatele de sudură cu care se taie fierul vechi de la întreprinderile despre care tînăra generaţie învaţă la şcoală că erau energofage au devenit o amintire, un epileptic stă întins pe stradă. Lumea trece pe lîngă şi, crezând că este un beţiv care şi-a băut şi ultimul leu din ajutorul de şomaj, îl priveşte cu dispreţ.

Printre mesele din Centrul Vechi al Capitalei, un fost profesor ori poate un fost medic vinde cărţi vechi. Un tip care mănâncă cu două mâini îi face un semn scurt din cap să dispară.

Umbra unei femei cu o plasă din care ies rădăcinile unui pătrunjel traversează strada pe la o trecere de pietoni în zgomotul infernal al unui claxon de limuzină la volanul căreia se afla un individ rotofei, care nu iese din casă înainte de a-şi atârna la gât toate lanţurile pe care şi le-a cumpărat din Turcia ultima oară când a participat le o sesiune de îngrăşare în grup, adică atunci când a fost la un all-inclusive.

În spatele preşedintelui României, Klaus Iohannis, care făcea eforturi mari să nu sară niciunul dintre cuvintele aşternute pe hârtie de un consilier expert în limba de lemn, a leşinat un soldat american.

Preşedintele României nu a schiţat niciun gest nici după ce medici şi asistente medicale au ţâşnit din mulţime şi i-au trecut prin faţă pentru a sări în ajutorul militarului. Klaus Iohannis n-are multe, dar, din nefericire, nu are nici suflet.

În concluzie, România îl merită pe Klaus Iohannis. România fără suflet.

                                                                                                                       Sorin AVRAM

Sursa: COTIDIANUL

 

2 Comments

  1. IQ100

    Americanii CULEG CE AU SEMANAT!!!

  2. gigimutu

    iohanel,

    un robotel nazist, mars in germania, scursura!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *