Atitudini

România nu mai aparține românilor, doar alogenii și trădătorii agreați de stăpânii coloniei și avizați de statul subteran pot candida pentru președinție!

                 Poporul nostru şi statul altora O să vă spun un lucru care mă […]

 

               Poporul nostru şi statul altora

O să vă spun un lucru care mă ruşinează, dar pe care trebuie să-l spun. În cazul în care ar fi reuşit să strângă semnăturile necesare candidaturii, eu n-aş fi votat cu Liviu Pleşoianu. Aş fi făcut acelaşi lucru pe care îl voi face, adică să stau acasă pentru a nu mai lua încă odată ţeapa unei curse în care candidează doar iepuri ai unei puteri ticăloase din umbră.

Presupunând că ar fi reuşit să strângă semnăturile, nu l-aş fi votat pe Pleşoianu deoarece ştiu că în acea cursă îi este interzis să se înscrie oricărui om care n-a făcut pactul cu diavolul. Nereuşind să se înscrie, Pleşoianu a demonstrat că nu e pătat. Ştiu, sună paradoxal şi mulţi îmi vor arăta obrazul întrebându-mă: „Cum naiba să mai mişcăm ceva în condiţiile în care există atât de multă suspiciune? Dacă omul acesta, care se dovedeşte curat, ar fi strâns semnăturile, o mare parte din prezumtivul lui electorat nu l-ar fi votat din pricina suspiciunilor.”

Este perfect adevărat şi în continuare consider că Pleşoianu n-ar fi reuşit să strângă numărul de semnături fără să facă pactul cu diavolul. Aşa sunt făcute lucrurile. Poate vă întrebaţi cu ce s-a ales din toată aventura în care-a intrat. Mie mi-e foarte clar: cariera sa politică e terminată. După tot scandalul pe care l-a provocat prin anunţul participării sale la preşedinţie, după toate atacurile la Veorica şi la statul de drepţi, următoarele alegeri nu-i vor mai oferi lui Pleşoianu niciun loc pe vreo listă. Ar exista, într-adevăr, posibilitatea candidaturii independente, dar şi acolo treburile se tranşează simplu şi rudimentar, prin trecerea „democratică” a voturilor către granguri. Vi se pare nedrept? Aşa e, dar, din nefericire, e destinul celor care vor să rămână nepătaţi în politică.

Mi-e cât se poate de clar acum că Pleşoianu n-a făcut pactul cu diavolul. Dacă m-aş întâlni cu el pe stradă i-aş întinde mâna fără nicio teamă. Ratarea sa politică e dovada c-a fost curat, că, în ciuda speculaţiilor unora ca mine, a încercat marea cu degetul. El face parte dintr-o categorie restrânsă de idealişti care nu de azi-de ieri încearcă o strategie similară. E categoria celor care, indiferent de regim, sunt fie aruncaţi ca o măsea stricată, fie, în cazurile extreme, lichidaţi. Este, dacă vreţi, categoria românilor care caută să-şi ia soarta în mâini şi cărora le este interzis acest lucru.

Realitatea ţării e cea pe care-o vedem, în care „Suge-o, Ramona”, candidata-platitudine, defilează liber în cursa respectivă, venită aşa, ca o floricică, de nicăieri. Realitatea e cea în care un Cumpănaşu, căţărat pe cadavrul unei copile, se înscrie şi el în cursă cu semnăturile frumos ambalate. Asta în condiţiile în care, în ciuda mediatizării excesive, pe el nu-l cunoaşte nici măcar pisica de la blocul în care locuieşte. Cât de frumos sună asta: candidatul anti-miliţieni are sediul ONG-ului dat de Ministerul de Interne, umblă într-o maşină a Ministerului de Interne şi e păzit de Jandarmerie, unitate subordonată Ministerului de Interne. Vedeţi cum şi de unde apare el, candidatul anti-sistem?

Pleşoianu e mai mult decât un act ratat. E un simptom al acestei ţări. E dovada vie a faptului că statul român n-are absolut nimic de-a face cu poporul român. Cu toate că afirmaţia este şocantă pentru unii, poate că ar trebui să înţelegem că eroarea, viermuiala, e la baza construcţiei. Fundaţia statului nostru a fost croită intenţionat greşit şi aceasta deoarece el niciodată nu a fost definit ca un stat al românilor, ci ca un stat oarecare. De-aceea nu se poate construi nimic. Toată fundaţia construcţiei noastre statale e proiectată intenţionat greşit. De-aceea tot ce s-a ridicat ulterior a fost, de asemenea, fals. Nimic n-a fost gândit de români, ci de cei care au făcut un stat aici pentru a avea aici un pion geopolitic.

Aşa cum s-a văzut de-a lungul timpului, permanent am fost împinşi în faţă pe tabla de şah a istoriei. Ticăloşii care au definit România aşa cum a fost ea, au avut grijă încă de la fondare să creeze un stat vasal, o colonie care să fie folosită doar ca monedă de schimb. De-aceea toate patriotismele „părinţilor” acestei ţări sunt doar vorbe sforăitoare, nedublate de nicio faptă. De-aceea adevăraţii eroi au fost fie uitaţi, fie şterşi. Există un singur adevăr pe care trebuie să-l înţelegem din toată aventura prin care-a trecut ţara noastră: întotdeauna statul român a fost duşmanul poporului român din cauză că, încă de la început, a fost gândit ca o formă de cenzurare a poporului român. Iată motivul pentru care, în starea de fapt de acum, românii nu au nicio şansă.

Dacă aveţi sentimentul că sunteţi străini în propria ţară, aceasta se întâmplă tocmai din cauza fenomenului pe care vi l-am dezvăluit: ţara în care trăiţi nu e a voastră. De-aceea, în lupta politică, niciun român nevândut nu are nicio şansă. Decât să vă ataşaţi de una dintre lichelele sistemului actual, mai bine v-aţi gândi serios la o variantă de dărâmare a actualului stat anti-românesc pentru a-l înlocui cu un adevărat stat al românilor. Până când nu vom avea determinarea de a face această mişcare radicală, nu vom termina cu lichelele din viaţa politică şi nu vom reuşi să deparazităm ţara.


                                                                                                                         Dan DIACONU

Sursa: Trenduri economice

Citiți și:

Noii fanarioți se înghesuie să asigure continuitatea alogenilor la președinția României, singurul candidat român demn este Liviu Pleșoianu

Am avut cândva o țară…

Deșteaptă-te, române!

Aceeași placă la gramofonul ruginit al președintelui, o singură noutate: Stăpânii i-au promis klausului că-l mai lasă încă cinci ani la butoane?

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

Numa’ „români”, unul și unul, vor să fie președinții României: Iohannis, Stanoevici, Teodorovici, Csolos, Barna și coana Bruynseels

Președinții alogeni ai României sunt numiți de stăpânii coloniei, alegerile sunt doar praf în ochii naivilor!

Trădătorii

De ce poartă politicienii români kipa, sunt evrei religioși?

România, colonie a Israelului?

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

Klaus Iohannis are misiunea de a dezmembra România?

Klaus merge cu plocon la sultanul Donald pentru un nou firman de domnie

Mâna pe piept în timpul imnului national nu este o dovadă de patriotism, ci un gest masonic

SUA își apără marionetele din România

Cum am devenit paşalâc

Tusea și junghiul României: Alogenii trădători Iohannis și Barna, candidații altora

Propaganda statului subteran sare în apărarea trădătorului George Maior

Marioneta trădătoare George Maior: Planul „Minerva” de preluare a controlului asupra României cu ajutorul instituțiilor de forță (SRI-DNA) și impunerea unei conduceri dirijată din exterior

George Maior, un impostor și trădător

Trădătorul George Maior: Ambasadorul României în SUA este agent de influență al americanilor și tot el a subordonat SRI-ul serviciilor secrete americane!

Ilie Șerbănescu: După votul din 26 mai, străinii deținători ai puterii vor prelua și guvernarea? Guvernarea și puterea nu sunt același lucru!

 

Exploatarea gazelor din Marea Negră, trădarea continuă!

În loc să apere resursele ţării, SRI-ul face lobby „de specialitate” la legea offshore pentru multinaţionale şi în dauna României

 

5 Comments

 1. alex

  Foarte bun articol! Ati pus punctul pe „i”! Intr-adevar, asa stau lucrurile inca de la indepartarea de la tron a Domnitorului roman, Alexandru Ioan Cuza, cand monstruoasa coalitie a partidelor politice sub influenta puterilor occidentale, au savarsit un act antinational, antiromanesc, la anul 1866, instaland o dinastie a evreilor germani. Tot ce s-a intamplat dupa aceasta crima nationala, face dovada ca” statul roman a fost dusmanul poporului roman”. Atata timp cat vom sta la mila puterilor straine, atata timp cat vom permite ca acestea sa ne jaloneze modul nostru de trai, nu vom putea sa construim un STAT AL ROMANILOR PENTRU ROMANI!

 2. Augusta

  „[…] mai bine v-aţi gândi serios la o variantă de dărâmare a actualului stat anti-românesc pentru a-l înlocui cu un adevărat stat al românilor. ”

  Solutii Domnule Diaconu, ca desfaturi suntem satui pana peste cap. Dvs ce solutii ati gandit, inainte sa ne dati sfaturi?

 3. Malus Dacus

  Eu l-am sustinut pe Plesoianu inca de cand si-a anuntat candidatura. Am spus de nenumarate ori ca este cinstit, ca are caracter, ca avut curajul sa se pozitioneze impotriva intereselor americanilor si nu in ultimul rand, este patriot. Am indemnat mai multi prieteni sa semneze pentru Plesoianu!
  Vreau sa va mai semnalez un fenomen: Multora le-a fost frica sa semneze cu toate datele de identificare pentru un candidat antisistem, de teama ca sistemul ii va gasi si se va razbuna pe ei!!!! Ce sa-ti faca, i-am intrebat, n-ai facut nicio infractiune! Pai ce, Dragnea a facut ceva? Mi-au raspuns..Da, aceasta este starea de spirit! Ca un sistem opresiv si nedrept te elimina fara mila daca esti de partea tarii!
  Ca sa pun punctul pe i la textul dvs. din articol, „fundatia gresita” este legea electorala cu cele 200.000 de semnaturi cat ii trebuie unui candidat independent ca sa intre in cursa electorala. Fara expunere in media, fara sprijinul unui partid politic, fara bani pentru strangatorii de semnaturi si fara un blat cu cei de la BEC, securisti pur-sange si ei, n-ai cum sa intri pe liste. Cei care au strans semnaturi pentru Plesoianu au lucrat benevol, am inteles ca printre ei s-a aflat chiar Mariana Rarinca. Cu acest prag aberant, cel mai mare din Europa, sistemul ticalos de provenienta straina, s-a asigurat ca pe liste nu vor aparea „surprize”.

 4. Augusta

  Eu nu merg la nici un vot , caci e iluzie ca noi alegem. Daca romanii ar intelege asta, ar sta acasa si nu s-ar trece pragul electoral. O data si inca o data si de cate ori vor, ca sa rasturnam aceasta situatie fara iesire in care a ajuns tara si noi. Suntem pe un drum infundat, care nu duce nicaieri, decat si la mai multa tradare.
  Romanii in zilele de votare ar trebui sa iasa toti pe strazi in semn de protest si sa nu intre sa voteze. Dar cine sa-i faca sa inteleaga, pt ca deja sunt programati, cu creierele spalate de o clica de tradatori, de 30 de ani incoace. Sunt 30 de ani de pacaleala, cum ca noi alegem cat de bine sa ne fie!!! 30 de ani oameni buni si toti discuta de semnaturi, ca tradatorii au semnaturi si patriotii nu!

  Cine are suficienta putere de convingere a populatiei sa inceapa campania boicotarii totale a „alegerilor” caci astea nu sunt decat alegerile altora. Votul nostru nu conteaza! Cand vor intelege românii asta? Peste inca 30 de ani? Acum e timpul sa nu le mai dam voturi tradatorilor!!!

 5. Augusta

  Nimeni nu a raspuns nimic. Cine sunt aceia care citesc acest ziar, dar nu au nimic de comentat, de afirmat, care nu stiu ce este aceea solidarizare impotriva tradarii.
  Suntem un popor mort d.p.d.v. sufletesc. Nu exista nimeni care sa treaca la fapte, ca de vorbe suntem satui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *