Atitudini

România nu mai există din 1989, ce avem acum se numește COLONIA DE MUNCĂ ROMÂNIA!

  De ce? Fiindcă și-a pierdut caracteristica de AUTODETERMINARE adică poporul nu mai poate să decidă pentru binele său! Neavând […]

 

De ce? Fiindcă și-a pierdut caracteristica de AUTODETERMINARE adică poporul nu mai poate să decidă pentru binele său!

Neavând dreptul suveran de a emite propria monedă, colonia România trebuie să împrumute fără să întrebe poporul dacă e de acord să plătească! Apoi îl silește prin instituțiile statului mafiot, numit „DE DREPT”, să plătească!

Începând din 1 ianuarie 2007, colonia România este parte a celui de-al Patrulea REICH numit UE. Guvernul colonial are două surse de finanțare mari și late: se împrumută de la BNR, dar obligatoriu prin intermediul băncilor comerciale și se împrumută de la troika FMI/BM/UE.

Deoarece camăta nu există tipărită fizic pe piață, Guvernul ,ce accesează ILEGAL și IMORAL CREDITE, este pus în situația de INCAPACITATE DE PLATĂ. Practic poporul român este în FALIMENT TEHNIC (nedeclarat). CĂMĂTARII știu asta și sunt „înțelegători” cu noi: ne rostogolesc din credite și ne lasă să stăm încă pe PĂMÂNTUL LOR.

În schimb, noi trebuie să facem mici compromisuri: ne facem că votăm dar EI dictează cine va fi GUVERNATOR (Președinte), ne facem că avem o țară dar ei hotărăsc ce să facă cu petrolul, lemnul, aurul, apa, gazele, terenul agricol.

EI hotărăsc câți trăim și câți murim, EI hotărăsc cât muncim și ce primim de mâncare pentru munca noastră. Când EI văd că suntem supărați și nu mai vrem să muncim în condițiile lor ne schimbă VĂTAFII cu unii TEHNOCRAȚI/MERITOCRAȚI. Colonia România este OBLIGATĂ să PLĂTEASCĂ TRIBUT la UE. Ultima dată erau vreun miliard de euro.

Să recapitulăm: românul GIGEL care se scoală de dimineața și pleacă la un serviciu infect unde un alt șef îl exploatează la maxim, primește un salariu. Cât vrea cel care îl exploatează, atât îi dă. GUVERNUL COLONIAL se împrumută în numele său fără să îl întrebe și după aceea îl obligă să plătească TAXE și IMPOZITE. 20% din tot ceea ce cumpără și 9% din coșul lunar de mâncare merg la PLATA CREDITULUI accesat în numele său. 50% din munca sa merge către ANAF lunar de unde pleacă în sacul GUVERNULUI COLONIAL.De aici pleacă la cămătarii ce dețin România și un pic în buzunarele VĂTAFILOR puși de CĂMĂTARI dar votați de noi.În plus 1 miliard de euro anual merge la bugetul UE.Și de acolo unde credeți că merge?

Exact! Se plătesc VĂTAFII DE LUX de la BRUXELLES și apoi merg în subvenții către OLANDA, GERMANIA, FRANȚA.

Așadar când vreți o țară ca afară să știți că VIENA e făcută pe jaful din TRANSILVANIA în timpul IMPERIUL AUSTROUNGAR!!! Că GERMANIA are AUTOBAHN fiindcă naziștii ne-au furat de 20 de miliarde de mărci care actualizat azi ar însemna 20 de mii de miliarde de euro!!!

Ați pierdut șirul, nu? Să recapitulăm: din salariul lui GIGEL care valorează în mod normal 4000-5000 de euro fură ISĂRESCU 75% și din cei 25% VĂTAFII români, cei europeni precum și cetățenii olandezi, francezi, austrieci și mai ales germani. GIGEL rămâne cu 975 (240 de euro) de RON, iar când un guvern face greșeala să-i dea și lui GIGEL 100 de RON atunci STĂPÂNII COLONIEI ROMÂNIA îi scot pe ALȚI GIGEI în stradă și dau jos acel GUVERN.

„Gigelul” Mălin Bot în fața guvernului cu steagul SUA.

GIGEL a ieșit și el cu copiii în piață și e fericit! A învins! A pierdut cei 100 de RON la salariu, poate o șansă la o viață mai bună dar nu îi pasă! STĂPÂNII COLONIEI ROMÂNIA sunt mulțumiți, iar asta e tot ceea ce contează pentru GIGEL!

Impostori, pseudo-ziariști și indivizi cu aspect LGBT, marionetele preferate pentru globaliștii din SUA și UE, ale căror drapele le și agită!

Peste ani, GIGEL moare de cancer în plină stradă fiindcă între timp spitalele sunt private iar el nu și-a permis asigurare de sănătate. În timpul vieții GIGEL a produs ENORM pentru CĂMĂTARII ce au acaparat ROMÂNIA, pentru ISĂRESCU, pentru VESTUL EUROPEI. El moare fericit știind că și COPIII săi vor prelua JUGUL și vor contribui la BUNĂSTAREA UE, a copiilor germani și a celor francezi! Cu ultima fărâmă de viață șoptește ușor: „JOS COMUNISMUL!”.

          Unul din marile talente ale dușmanilor noștri este să ne vorbească limba!

DUȘMANII NEAMULUI ROMÂNESC nu vorbesc doar limba română bine, vorbesc și rusa, poloneza, engleza, franceza, italiana și spaniola! De asta DUȘMANII NEAMULUI ROMÂNESC de pe teritoriul american se înțeleg bine cu DUȘMANII NEAMULUI ROMÂNESC de pe sol francez, polonez, italian, rus!

Acești DUȘMANI urăsc deopotrivă toate POPOARELE, dar pe români cel mai mult fiindcă românii sunt singurul popor subjugat de ei care în 15 aprilie 1989 au reușit SUVERANITATEA COMPLETĂ! Suveranitatea completă înseamnă zero datorii externe și suveranitatea emiterii de bani și credit!

După ce ne-au distrus și furat avuția națională, ne-au distrus identitatea culturală, ne distrug încet, dar sigur, legătura cu DUMNEZEU CREATOR, ne-au distrus capacitatea de a ne însănătoși și ne forțează să mâncăm cancer, ne-au falsificat istoria să nu mai știm cine ne sunt prietenii și cine dușmanii.
Mai nou ne învață copiii că e bine să fii homosexual și să facă sex anal (mulțumită vitelor care au boicotat referendumul din 6-7 octombrie 2018)!

Acești DUȘMANI AI NEAMULUI ROMÂNESC care lucrează încet și sigur la EXTERMINAREA NOASTRĂ, acum au venit să ne vorbească în limba română ca să ne simțim noi, mândri! MÂNDRI că ce? MÂNDRI că suntem sclavi la noi pe pământurile strămoșești?  MÂNDRI că le plătim cu munca noastră (plătită cu cât vor ei) benzina și motorina noastră furată tot de ei? MÂNDRI că nu mai au voie țăranii noștri (ce au ținut 600 de ani PATRIA în spate) să producă nimic? MÂNDRI că se inventează biruri mai multe și mai mari? În 2019 cine e mândru că e român e un dobitoc! Înseamnă că nu înțelege nimic din ce e în jurul lui!

DONALD TUSK și cu bețivul de JUNCKER pot să se întoarcă la ei acasă și să ne lase în durerea noastră! Așa-numita PREȘEDENȚIE A CONSILIULUI UE este o vrăjeală propagandistică ca românii să stea cuminți, să plătească taxe și să muncească pe 300 de euro salariu minim! Nu e nici un avantaj că am fost invadați și ocupați de UE! UE sunt tot fasciștii de acum 70 de ani care au venit cu ciocolată în lăzile de muniții ca să ne ia petrolul și grîul! MÂNDRU CĂ EȘTI ROMÂN înseamnă să fii mândru că i-ai preparat masa lui Juncker, că-l servești exemplar, și că-i ții și aparatul de făcut pipi la toaletă când s-o îmbăta!

                                                                                                        Luci LUCESCU, Londra

 

3 Comments

  1. Marin Iorga

    Analiza situatiei Româniri de azi e corecta!

  2. John

    Bravo Luci. Dar care e soluția pentru rezolvarea acestei situații umilitoare? De dat din gura dam toți . Pe Facebook etc. Deci praf in vint. FAPTE NU VORBE. de vorbe suntem sătui

  3. Bun sumar si se pare ca e coapta mai demult https://constiintacolectiva.net/sisteme-bancare-monetare/1181-2/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.