6 Comments

 1. Pr. Univ. dr. Elena Marinescu

  Să ne trăiți domnule Serban, o să vă citesc din toată inima! Respectele mele!!! Și un mare BRAVO celor de la Justițiarul, cu îndemnul: Dumnezeu să vă țină tot așa!, să nu vă schimbați!

  „De ani şi ani cădeţi în hău,
  Nimic nu vă mai merge.
  Ruşine să vă fie-n veac,
  Că v-aţi trădat străbunii,
  De parcă n-aţi fi pui de dac,
  Ci rude-aţi fi cu hunii!
  Lasaţi pe-ai voştri guvernanţi
  Să vă înece-n smoală,
  Să fiţi doar simpli figuranţi
  În ţara voastră goală…” M. Eminescu

 2. Rena

  Stalin a fost un pervers, a asteptat sa fie atacat pentru a riposta, desi era pregatit de ofensiva nu de aparare, reusind astfel sa puna laba pe o buna bucata din Europa pozand in eliberator, nu agresor. Eliberatorii de astazi ai Europei sunt si ei niste agresori mascati. Ne-am imbatat cu apa rece.

 3. GEORGE

  Iată că, un pribeag se mai întoarce p’-unde a mai umblat cândva… Pe semne că puțină lume realizează ce se întâmplă, cu atât mai puțin ce a transmis, de fapt, acest domn. Citeam undeva, cândva, că dacă neamul nostru o să dispară de pe fața pământului, acest lucru nu se va înfăptui prin război, ci din indulgența și ajutorul oferit de români oricărui dușman al acestei țării. Cred că era vorba de o ministră, mă rog. În cazul de față, agresorul, atacă pilonii fundamentali ai Neamului Românesc, familia, școala, biserica, armata! Ce-i drept, o face cu scurte momente publicitare. U.E, acest monstru idiș (pardon!) – hidos, ne despică structura vitală până dincolo de măduvă… în curând, probabil, vom reuși!, și în sfârșit vom deveni și noi un popor imaginar. Când te gândești că copilașii națiunii acesteia au murit strigând libertate!… Trist! Felicitări oricum, țineți tot așa, mai aveți puțin și trădați 6000 de ani de istorie și 2000 de ani de dreaptă credință creștină pe aceste pământuri sacre! Trăiască generația Pro tv! Și aia, #rezist! Bravo, bis, idem, ibidem și… o seară bună tuturor, somn ușor.. . . . . _____

 4. IQ100

  Am tot zis-o pe alte blog-uri/site-uri , o zic si aici.
  Parerea mea este ca Romania a fost sprijinita sa se nasca si sa creasca in conditii controlate , nu de dragul romanilor, ci in scopul roaderii, daramarii si rebranduirii celor 3 imperiice ne stapaneau pe bucati.
  „Ce-i mana pe ei in lupta, ce-au dorit acela Apus?” |
  Eminescu saracu’ , se prinsese, ne spusese si a platit cu viata.
  Astazi la 200de ani dupa, un Imperiu este cucerit supus si rebranduit (cu bonus alt imperiu, peste balta), un Imperiu a fost stapanit si explatat vreo 80de ani, dar azi a revenit la matca initiala si al treilea Imperiu a trecut prin numeroase framantar ( „modernizat’) , a fost redus la dimensiunea unei tari mari si a platit tributuri teritoriale mari, dintre care unul deosbit de pretios pentru cei ce si-au pus acolo Cuiul lui Pepelea.
  Intere Imperiile respective se joaca in continuare direct
  Dar NU mai este nevoie de Romania; nu e Romania independenta si jucator mic, dar cvasindependent, ci de un teritoriu tampon.Ca e un stat sau doua trei, e tot aia ptcei ce duc razboaie neconventionale.Ba poate e mai bine cu 2-3 state.
  Tot asa si cu crestinismul.Nu mai e nevoie de el.A fost nevoie pt a cuceri ideologic Imperiul Roman, acum nu mai convine „progresului”.
  Dupa cum sunt convins ca , daca le iese treaba cu Islamul, necesar la metisaj, au de gand dupa , sa il surpe si pe acesta.
  La propriu ,nu au nici un Dumnezeu. Sau il au pe Celalalt
  Sunt curios de carte,dac este tiparita… sau in format electronic.

 5. Elena

  Am terminat de citit cartea domnului Mihai Serban, pur și simplu impresionantă! Adevăr, luciditate, analiză și logică fără cusur! Totul se leagă și se împletește cu o viteză incredibilă. Călătoria ideatică ne duce dincolo de „oficial”, acolo unde doar meșteșugarii milenari au „acces”! Găsim toate elementele ce au format iluzia în care ne strângem și murim fără să înțelegem… NIMIC! Radiografia Occidentului îți îngheață sângele, toată „construcția” financiaro-politico-mediatico-culturalo-romanească postdecembristă, se topește precum zăpada în soare! Niciodată poporul nu a fost atât de reprezentat, de iubit. Sursa SURSELOR constituie misterul ce consolidează coloana vertebrală a acestei cărți MAJORE! Minciuna se află în pericol, națiunea sub semnul renașterii – dictatura se prăbușește, poporul se înalță! Nu este o carte ci mai degrabă o necesitate națională! O recomand din inimă și PATRIOTISM! P.S. găsiți cartea la librăria Mihai Eminescu din București din București. Prof. Univ. dr. Elena L. Marinescu

Trackbacks / Pings

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *