Lichele

România sub stăpînirea celor mai ticăloşi complici ai Bruxelles-ului corupt şi Washington-ului silnic

  Poftiţi în strane! Vom asista la un spectacol „live”, marca „România în şah etern”! Atmosfera de austeritate, secvenţele pe […]

 

Poftiţi în strane! Vom asista la un spectacol „live”, marca „România în şah etern”! Atmosfera de austeritate, secvenţele pe care ecranul guvernului Orb-ban le „propaghează”, (citînd-o pe Turcan, posesoarea unor deficienţe grave de minte, cultură şi exprimare) se înscriu între ironic, grotesc şi batjocură sfidătoare, agresînd fundamental naţiunea română. Poporului îi place să fie chinuit, manipulat şi ostracizat. Dacă un tont vrea să-i ia românului toate uneltele de supravieţuire, i le ia uşor! Acest carnaval orbano-iohannist din care nu lipsesc salturile periculoase, jongleriile şi prostirea la scenă deschisă, trebuie interzis urgent, nu privit cu teamă prin gaura cheii.

 Ăia, de acolo, din „guvernul meu” nu sînt aleşi de votul nostru! Ca şi Iohannis, au fost negociaţi la masa verde! Ei au oameni special angajaţi să facă zîzanie, să taie în carne vie! Iată că, după sărbătorile sfîrşitului de an ne-am trezit în faţa unor perspective-şoc. Guvernul Orb-ban obligă cetăţenii să dea piept cu primele utopii din 2020. România nu are indicatori de măsurare a sărăciei, sărăcia fiind una dintre problemele acute, însă guvernul va reduce la minim presiunea flăcării de la aragazul existenţei.

Preţul gazelor ar putea creşte cu circa 9-10% de la 1 aprilie 2020, la intrarea în vigoare a calendarului de „liberalizare”, potrivit unor surse din sectorul energetic. Semne rele anul are! Semne rele de scumpiri, de tăieri, nu de măriri! Ratele şi chiriile vor creşte, pentru că euro va sări de 4 lei şi 80 de bani, avertizează analiştii. Cei cu credite în moneda naţională vor plăti zeci de lei în plus pe lună. De la 1 ianuarie, „Hidroelectrica” şi „Nuclearelectrica” vor avea preţuri mai mari la energia livrată populaţiei. Potrivit unor surse din piaţa de energie, preţurile vor creşte cu aproximativ 5 lei/MWh, din 2020. „Hidroelectrica” va vinde cu 117 lei, iar „Nuclearelectrica” cu 193 de lei.

În caruselul primelor ţepe din an se înscriu majorarea accizelor la carburanţi şi achiziţionarea de corvete la preţuri cosmogonice. Avem rachete second hand, care nu pot fi folosite nici pentru gonit grindina, avioane F16 third-hand, inapte să zboare pe vreme rece, avem fregatele date de alţii la casare şi achiziţionate de Băsescu. Ciuca armatei ne înarmează pînă în dinţi cu resturi de armament depăşit moral, pe banii noştri. Aşa a hotărît acest guvern – făcut şi desfăcut la colţul meselor din restaurantele de lux, în faţa unui pahar, care a mai înmuiat negocierile şi-a permis să se mai treacă pe cîte un şerveţel numele vreunui politician-fitilist, „potrivit” lor, pentru înscăunare.

Tot mai multor români, guvernul Orb-ban le aduce mari dificultăţi financiare. În 2020, F.M.I. impune României ca preţurile tuturor produselor să crească cu 3,5%.  Asta au votat cetăţenii României, de facturi mari vor avea parte, de tăieri şi îngheţări de salarii şi pensii, şi de mărirea vîrstei de pensionare. Votanţii ăştia naivi şi ameţiţi de serviciile speciale S.T.S.-iste, ne-au adus la guvernare o gaşcă de incompetenţi (unii cu condamnări definitive la activ), cămătari fără scrupule, urmaşii paraziţi ai lui Băsescu şi Boc, „coordonaţi” de marele specialist în adopţii suspecte, meditaţii şi case deţinute ilegal, navete săptămînale şi concedii de refacere după excursii. „Joc şi disperare”, ne-ar spune Kafka. Nişte executanţi periculoşi ai unui escroc imobiliar, îmbogăţit cu acte false!

Sîntem condamnaţi fără judecată şi puşi sub stăpînirea celor mai ticăloşi complici ai Bruxelles-ului corupt şi Washington-ului silnic. Avem la pupitrul de comandă pe cei mai mari trădători ai poporului român. Poate vor ţine  minte votanţii-lingăi de serviciu că, tragicomedia tratativelor promise ziua se dărîmă noaptea. Una au zis în campanie, alta fac acum! Perioada cît va sta la putere acest guvern antinaţional va cîntări amarnic în viaţa noastră şi a ţării! Pentru că au venit cu ideologii preformate în laboratoarele iadului mondial-corporatist! Guvernul Orb-ban s-a îmbrăcat cu varianta minciunii şi manipulării, care se vinde mai uşor, care dă bine în ochii şi urechile naivilor. Guvernul Orb-ban a intrat cu buldozerul lui Iohannis la putere, nu cu onestitatea, apoi şi-au luat aproape de ei toţi prietenii din tufe şi s-au pus pe lătrat la microfoane!

Ce-a făcut Orban în trei luni de guvernare? Păi, a aprins lumina în sală, a aerisit după pesede, a dat afară muştele, a şters praful, a aranjat scaunele. Nici nu s-a învăţat bine cu închisul şi deschisul uşilor, că s-a pus pe tăiat şi strîmtat cu aţă albă straiele românilor şi aşa peticite şi intrate la apă! Ar fi de rîs dacă n-ar fi de plîns! Dar, un DAR cu majuscule, să nu uităm, întotdeauna hoţia şi minciuna au avut picioare scurte!

N.A.T.O. i-a băgat cosmosul în cap lui Iohannis, încît acesta, de frica extratereştrilor, ia de la gura sănătăţii, a învăţămîntului, a pensionarului, ca să-şi cumpere puşti, rachete şi militari americani! Sîntem, practic sub ocupaţie străină! România este sufocată de adevărate baze militare străine, pe principiul drobului de sare! Copilandrul acesta uriaş de la Cotroceni, cu statura lui Goliath, Ymir sau Polyphemus, a răsturnat vitrina cu jucării naţionale şi aduce altele din import! Obligă România să aloce mult mai mult decît 2% pentru înarmare. Încă cinci ani de chin pentru români cu acest preşedinte manivelă, un fel de gloabă pămînteană care priveşte destinul României, precum viţelul poarta nouă, mergînd pe o sfoară subţire cu mandolină în spinare!

Spectacolul acesta macabru se întîmplă, ca de obicei, pe banii noştri, nu ai lui! Avem atît de mulţi smintiţi la putere, încît nu mai ştim care-i care! Cine să ne mai apere de teroriştii care ne sfidează, ne batjocoresc, din funcţii de stat? Nu de alta, dar la prezidenţiale a fost ca-n Lăpuşneanu: „proşti, dar mulţi!”. Acum ne ducem crucea! Pînă nu vom avea un patriot pur-sînge la Cotroceni, România va fi urgisită, va umbla speriată, cîrpită, flămîndă şi plînsă, ca o mamă singură şi cu mulţi copii, pe care nu-i poate hrăni, nu-i poate încălţa şi nici trimite la şcoală.

                                                                                                        Maria Diana POPESCU

Sursa: Revista ART – EMIS

 

3 Comments

 1. Marinică Pannduru

  Dacă președintele provine din Forumul democrat german, pe noi cine ne conduce:ICCJ in Decizia nr. 1411/2011, spune:
  În septembrie 1940, prin Legea nr. 830/1940 s-a constituit Grupul Etnic German. La data de 11 august 1942 s-a semnat Convenţia generală pentru reglementarea raporturilor Bisericii Regnicolare Evanghelice de confesiune augsburgică faţă de Grupul Etnic German din România.
  Conform dispoziţiilor Capitolului II din această convenţie, Biserica Regnicolară a predat Grupului Etnic German toată averea mobilă şi imobilă, care era proprietatea sa şi a servit scopurilor şcolare şi de educaţie, precizând la art. 2 că averea imobilă se compune din imobilele şi fundaţiile de tot felul, care au servit scopurilor şcolare şi de educaţie.
  Prin Decretul–lege nr. 485/1944 s-a abrogat Legea nr. 830/1940 şi s-a prevăzut că Statul român devine titularul tuturor drepturilor aparţinând Grupului Etnic German din România, subrogându-se acestuia, urmând ca instanţele de carte funciară să procedeze din oficiu la efectuarea înscrierilor drepturilor Statului Român ca proprietar al acelor bunuri.
  În temeiul subrogaţiei legale astfel reglementate, Statul român a devenit proprietarul bunurilor care au aparţinut Grupului Etnic German de la data intrării în vigoare a Decretului-lege nr. 485/1944, care este anterioară perioadei de referinţă prevăzută în art. 1 din O.U.G. nr. 94/2000.
  In 2007 Forumul Democratic al Germanilor din Sibiu a intentat un proces impotriva Municipiului Sibiu in scopul retrocedarii unor imobile, FDG invocandu-se succesor de drept al Grupului Etnic German.
  La data respectiva presedinte a Forumului German din Romania era Klaus Iohannis, iar primar al Sibiului era tot Klaus Iohannis.
  In intampinarea facuta la actiunea deschisa de FDG Sibiu, primarul de atunci Klaus Iohannis a spus ca “lasa la aprecierea instantei solutia ce se va pronunta in cauza“.
  Cu vadita incalcare a legii si in dispretul oricarui rationament logico-juridic, judecatoria Sibiu a admis cererea Forumului Demogratic al Germanilor din Sibiu, constatand “calitatea de succesor in drepturi al reclamantului [FDGS] fata de Grupul Etnic German”.
  Hotararea putea fi apelata in 15 zile, insa primarul municipiului Sibiu Klaus Iohannis nu a mai formulat apel, hotararea devenind, astfel, definitiva.
  In concluzie, Forumul Democratic al Germanilor din Sibiu a devenit succesor de drept al Grupului Etnic German, entitate nazista creata la ordinul lui Hitler cu scopul de a sustine activitatile naziste in Romania, organizatie ce a fost desfiintata in 1944 de Regele Mihai. Organizatii similare au fost infiintate de nazisti si in alte tari ocupate.
  De ani de zile jurnalistul Marius Albin Marinescu din Sibiu scrie despre aceasta problema pe site-ul justitiarul.ro, subiectul fiind ignorat de catre presa centrala din Romania.
  In urma unui denunt al Asociatiei Civice Solidaritatea Hunedoara impotriva celor doua judecatoare, initial s-a deschis un dosar penal la Parchetul General, care apoi a fost declinat la DIICOT, de unde ulterior a fost declinat la SIIJ.
  Date fiind implicatiile acestui dosar, se intelege mai bine disperarea lui Klaus Iohannis de a desfiinta cu orice chip SIIJ. (Irinel I.)

 2. margelatu

  “Washington-ul silnic” e aliatul lui Putin atata vreme cat la conducere e Trump, asa ca nu va mai strofocati de grija bazelor militare ca le rezolva el.

 3. Mușat Gheorghe

  În urma studiului acestui material constat că Johanis este un infractor cu foarte multe capete de acuzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.