Pamflet

Românii au sărbătorit Unirea cu tovarășul Klaus Werner Iohannis

    Tovarășul Klaus Werner Iohannis a fost astăzi în dulcele târg al Ieșilor pentru a participa la aniversarea Unirii […]

 

 

Tovarășul Klaus Werner Iohannis a fost astăzi în dulcele târg al Ieșilor pentru a participa la aniversarea Unirii principatelor române din 24 ianuarie 1859. Tovarășa Carmen Iohannis nu a participat la festivități, deoarece a susținut meditații cu copiii din familiile muncitorești, fiind dedicată programului educațional lansat de tovarășul Klaus Iohannis pentru propășirea României capitaliste.

Tovarășul Klaus Werener Iohannis, iubitul nostru cârmaci –  slăvit să-i fie numele în veci! – a trecut în revistă garda de onoare și a ascultat imnul național cu mâna pe inima sa de patriot cu înaltă conștiință națională românească. Președintele României a ținut o cuvântare despre Unire și a a transmis înaltele sale gânduri de prosperitate românilor aflați la Iași, București, Sibiu și Miami. A urmat o horă a Unirii, tovarășul Klaus Werner Iohannis dansând tradițional cu sepepiștii săi preferați, dezinfectați și antrenați special pentru acest eveniment.

Oficialitățile ieșene au ospătat poporul participant la aniversare cu plăcinte moldovenești poale în brâu și ștrudel cu mere nemțesc (Apfelstrudel), o dovadă a multiculturalității noastre geto-dacice. Cu burțile pline, oamenii muncii au scandat: „Klaus Iohannis și poporul”, „Stima noastră și mândria, Klaus Iohannis România”.

Tovarășul propagandist Cozmin Gușă a explicat, la postul de televiziune Irealitatea TV, că tovarășul Klaus Werner Iohannis a purtat căciula lui Nicolae Ceaușescu doar fiindcă este un patriot adevărat! Tovarășul Gușă a făcut trimitere spre cântecul „Cu caciulile pe frunte”, care arată demnitatea românului care intră cu căciula pe cap în primărie, atunci când el, românul, este primar sas. Doar propagandiștii rusofili au putut lansa dezinformarea că marele bărbat, conducătorul nostru iubit  –  slăvit să-i fie numele în veci! – a purtat căciulă din cauza frigului. Tovarășul președinte este călit în luptele pentru victoria capitalismului și nu știe ce-i acela ger siberian și nici caniculă tropicală!

Trăiască lupta pentru pace!

24 ianuarie 2016                                                                    Cristian Tudor Patapievici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *