Suntem cu ochii pe voi!

Românii din Basarabia nu primesc cetățenia română, evreii din Israel da!

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Constanţa a scos la iveală faptul că 95% din cererile pentru dobândirea cetăţeniei române sunt depuse de israelieni. Mai mult de atât, în luna mai, nici un basarabean nu a primit cetăţenia din partea statului român.

Rana nevindecată a celui de-al Doilea Război Mondial nu primeşte leac nici măcar la scurt timp după gravele incidente de la Chişinău şi în ciuda faptului că preşedintele Traian Băsescu a cerut o Ordonanţă de Urgenţă privind cetăţeniile românilor din Basarabia şi Bucovina. Astfel, în Monitorul Oficial nr. 335 din 20.05.2009, a apărut lista şocantă cu cererile pentru cetăţenie din luna mai. Toţi cei aproximativ 300 de solicitanţi sunt evrei ! ">

<p style="text-align: justify;">Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Constanţa a scos la iveală faptul că 95% din cererile pentru dobândirea cetăţeniei române sunt depuse de israelieni. Mai mult de atât, în luna mai, nici un basarabean nu a primit cetăţenia din partea statului român.</p>
<p style="text-align: justify;">Rana nevindecată a celui de-al Doilea Război Mondial nu primeşte leac nici măcar la scurt timp după gravele incidente de la Chişinău şi în ciuda faptului că preşedintele Traian Băsescu a cerut o Ordonanţă de Urgenţă privind cetăţeniile românilor din Basarabia şi Bucovina. Astfel, în Monitorul Oficial nr. 335 din 20.05.2009, a apărut lista şocantă cu cererile pentru cetăţenie din luna mai. Toţi cei aproximativ 300 de solicitanţi sunt evrei !

 

Afirmaţiile profesorului Ion Coja prind contur real. Nu degeaba domnul Coja a declarat că România a devenit un „stat înrobit capitalului mafiot internaţional, majoritar evreiesc” şi a tras nu puţine semnale de alarmă de-a lungul timpului. Un material bine argumentat, despre intenţiile evreimii mondiale de înlocuire a populaţiei băştinaşe din România cu coreligionarii lor şi ridicarea unui „nou Israel” pe un teritoriu evident mai bogat şi mai bine amplasat, intitulat „Apelul românilor“, a apărut şi în revista „Justiţiarul”.

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Constanţa a scos la iveală faptul că 95% din cererile pentru dobândirea cetăţeniei române sunt depuse de israelieni. Mai mult de atât, în luna mai 2009, nici un basarabean nu a primit cetăţenia din partea statului român.

Rana nevindecată a celui de-al Doilea Război Mondial nu primeşte leac nici măcar la scurt timp după gravele incidente de la Chişinău şi în ciuda faptului că preşedintele Traian Băsescu a cerut o Ordonanţă de Urgenţă privind cetăţeniile românilor din Basarabia şi Bucovina. Astfel, în Monitorul Oficial nr. 335 din 20.05.2009, a apărut lista şocantă cu cererile pentru cetăţenie din luna mai. Toţi cei aproximativ 300 de solicitanţi sunt evrei!

Autorităţile statului român nu se mai pot ascunde dupa deget, situaţia este destul de clară: în România are loc o nouă colonizare cu evrei! Deşi mass-media autohtonă se chinuie din răsputeri să atribuie profesorului eticheta de extremist şi să ascundă numărul real al evreilor care locuiesc pe teritoriul ţării noastre sau dimensiunile  suprafeţelor de teren cumpărate de aceştia la preţ de nimic, inventând cifre cât mai mici posibile, adevărul este că din ce în ce mai mulţi israelieni părăsesc „Ţara Făgăduinţei”şi se îndreaptă spre România. Situaţia este alarmantă din mai multe motive şi nu are nici în clinci nici în mânecă cu antisemitismul! Spre exemplu, Nati Meir, care şi-a anunţat oficial candidatura pentru postul de preşedinte al României, a declarat de curând pentru mass-media israeliană că antisemitismul este în creştere alarmantă în ţara noastră, că se teme pentru viaţa sa, nu doreşte ca evreii să vină în România din motive greu de imaginat. Acesta a menţionat că … Partidul Naţionalist(?!) dansează în sângele evreilor pe străzile oraşelor noastre. Pentru ca situaţia să fie şi mai amuzantă, aceeaşi mass-media israeliană îl cotează pe cel-ce-se-vrea-viitor-preşedinte, Nati Meir, cu 20% în sondajele pentru postul de preşedinte al României!

Totuşi, în ciuda crizei financiare, se pare că evreii nu trăiesc chiar aşa rău în România. Ca un alt exemplu, aceştia construiesc blocuri la Constanţa, vestitele blocuri promise în campania electorală de primarul Radu Mazare.  Acelaşi primar care a lăsat celebrul Cazinou din oraş, pentru renovare, pe mâna unui alt evreu, Fredy Robinson. Bineînţeles, nu a avut loc nici o renovare, iar Cazinoul, clădirea emblematică a litoralului românesc, se află în paragină.

                                              Ce este de făcut?

Activităţile „Biroului Cetăţenie” din cadrul Ministerului Justiţiei demonstrează ura şi dispreţul faţă de fraţii de peste Prut, acceptand fără rezerve o altă invazie a unui popor străin în ţara pe care nu o cunosc, nu o respectă şi nu au nici un interes benefic pentru noi. Astfel, toţi cei care sunt îngrijoraţi de situaţia delicată în care se află ţara noastră pot cere lămuriri la Ministerul Afacerilor Externe (MAE), unde senatorul PD-L de Ilfov, Iulian Urban, a acţionat deja. Senatorul a cerut explicaţii oficiale faţă de M.O. nr. 335 din 20.05.2009, cu privire la faptul că nici un basarabean nu a primit cetăţenia română. Mai mult, Urban a cerut partidului său, dar şi altor membrii din Parlament, să lupte pentru simplificarea procedurilor de reacordare a cetăţeniei române pentru românii din Republica Moldova.

Redactorii revistei „Justiţiarul” au constatat cu stupoare ignoranţa şi atitudinile jignitoare şi antiromâneşti ale unor astfel de,,autorităţi”, care se joacă cu destinul României şi cu soarta generaţiilor care vin după noi. Susţinem demersurile senatorului de Ilfov şi aşteptăm lămuriri din partea MAE.

                                                                                                             Marius Florian

                  Monitorul Oficial Nr. 335  Din 20/05/2009 Anexa 1 A

Ordin nr. 1405 din 12/05/2009 (Ordin 1405/2009) privind redobândirea cetăţeniei române de către unele persoane Publicat in Monitorul Oficial nr. 335 din 20/05/2009

                                                                       LISTA
persoanelor care au solicitat redobandirea cetateniei romane, cu mentinerea domiciliului in strainatate

1. Abramovici Shoshana, fiica lui Vainstoc David si Brana, nascuta la data de 22 aprilie 1937 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa, str. Miftza Ionatan 4. (1.592/2007)

2. Abramovitz Zeev, fiul lui Brunu si Hilda, nascut la data de 7 ianuarie 1958 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Hod Hasharon, str. Meital nr. 3. (1.454/2007) Copii minori: Abramovitz Omer, nascut la data de 22 noiembrie 1999.

3. Abramovitz Manor, fiul lui Zeev si Zehava, nascut la data de 31 octombrie 1989 in localitatea Tel Aviv-Yafo, Israel, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Hod Hasharon, str. Meital nr. 3. (1.454/2007)

4. Adler Benyamin Zeev, fiul lui Adalbert si Lenche, nascut la data de 21 martie 1948 in localitatea Valea lui Mihai, judetul Bihor, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Bnei Brak, str. Daniel nr. 30. (1.591/2007)

5. Adlersberg Simona, fiica lui Dragonisteanu Beno si Mina, nascuta la data de 17 noiembrie 1958 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rehovot, str. Hankin nr. 3/3. (887/2007)

6. Aldema Jacob, fiul lui Alterescu Simon si Masie, nascut la data de 21 februarie 1932 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Petah-Tikva, str. Alter Miand nr. 8. (768/2007)

7. Anavi Sonnenklar Varda, fiica lui Sonnenklar Zoltan si Terezia, nascuta la data de 19 februarie 1954 in localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Netanya, str. Smilansky nr. 75. (880/2007)

8. Arad Jehudith, fiica lui Sanie Marcu si Frima, nascuta la data de 24 aprilie 1946 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ra’ Anana, str. Ha’ Arava nr. 12. (883/2007)

9. Ariely-Tal Netania, fiica lui Leonescu-Buda Nicolae si Tonea, nascuta la data de 19 iulie 1954 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Herzeliya, str. Olei Babel nr. 8. (54/2007)

10. Avisar Judith, fiica lui Hirschhorn Ernest si Olga, nascuta la data de 28 iulie 1946 in localitatea Targu Mures, judetul Mures, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ierusalim, str. Ihil Haim nr. 8. (898/2007)

11. Avrahami Gad, fiul lui Avram Iancu si Rifca, nascut la data de 26 septembrie 1934 in localitatea Piatra-Neamt, judetul Neamt, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Petach Tikva, str. Hamginim nr. 16. (20/2007)

12. Bar Dov Dan, fiul lui Zinger Francisc si Lea, nascut la data de 13 martie 1958 in localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, str. Shoham nr. 10. (1.446/2007) Copii minori: Bar Dov Lior, nascut la data de 9 ianuarie 1999.

13. Bar Dov Idan, fiul lui Dan si Ariella, nascut la data de 3 septembrie 1989 in localitatea Holon, Israel, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, str. Shoham nr. 10. (1.446/2007)

14. Bar On Aliza, fiica lui Barsan Izu si Henriette, nascuta la data de 1 ianuarie 1945 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Beer Sheva, str. Haroed nr. 10. (884/2007)

15. Baratz Albert, fiul lui Hugo si Mimi, nascut la data de 7 aprilie 1969 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Mond, str. Hamango nr. 8. (1.207/2007). Copii minori: Baratz Omri. nascut la data de 12 noiembrie 1998, Baratz Amitai, nascut la data de 15 ianuarie 2006, si Baratz Shiri, nascuta la data de 7 august 1995.

16. Barel Brucha, fiica lui Cojocariu Simon si Maria, nascuta la data de 5 martie 1927 in localitatea Buhusi, judetul Bacau, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Khiriat Motzkin, str. Hertok nr. 3. (1.451/2007)

17. Barel Sergio Israel, fiul lui Procupet Solomon si Brucha, nascut la data de 12 martie 1955 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kiriat Motzkin, str. Vaitzman nr. 64. (1.449/2007)

18. Barel Shlomo, fiul lui Procupet Leizer si Fani, nascut la data de 24 aprilie 1927 in localitatea comuna Dranceni, judetul Vaslui, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa, Khiriat Motzkin, str. Hertok nr. 3. (1.450/2007)

19. Beer Rashel Debora, fiica lui Smaier Mendel si HantaGhinndla, nascuta la data de 26 septembrie 1937 in localitatea Bacau, judetul Bacau, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kiriat Motkin, str. Ben Gurion nr. 73/7. (1.461/2007)

20. Bejenariu Teodor-Iulian, fiul lui Virgiliu si Ileana, nascut la data de 16 noiembrie 1968 in Bucuresti, Romania, cetatean australian, cu domiciliul in 12 Frederick Street, Windsor, Victoria, 3181, Australia. (557/2007)

21. Ben Zvi Dan, fiul lui Herscovici Simon si Sabina, nascut la data de 17 iunie 1947 in localitatea Braila, judetul Braila, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, str. Rekanati nr. 15. (831/2007)

22. Benedek Paul, fiul lui Matei si Eva, nascut la data de 22 noiembrie 1947 in localitatea Carei, judetul Satu Mare, Romania, cu domiciliul actual in Israel, Kiriat Onu, str. Jasotinchy nr. 4. (1.597/2007)

23. Berger Mira, fiica lui Spiegel Meyer-Lupu si Adela, nascuta la data de 1 septembrie 1947 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ierusalim. (1.201/2007)

24. Berl Miriam, fiica lui Iakab si Elvira, nascuta la data de 13 octombrie 1955 in localitatea Baia Sprie, judetul Maramures, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa, Tel Mane nr. 14. (1.447/2007)

25. Bernstein Iuliana, fiica lui Pollak Gheorghe si Edita, nascuta la data de 7 martie 1955 in localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ierusalim, str. Klozner Yosef nr. 3, ap. 4. (868/2007) Copii minori: Bernstein Elia, nascuta la data de 10 iulie 1996.

26. Brauch Andrei-Ignatz, fiul lui Brauch Iuliu si Marta, nascut la data de 29 aprilie 1945 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Petach Tikva, str. Ben Zvi Itzhak nr. 14. (870/2007)

27. Brauch Felicia, fiica lui Datz Wolf si Datz-Hollinger Mina, nascuta la data de 18 iulie 1947 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Petach Tikva, str. Ben Rvi Itzhak nr. 14. (869/2007)

28. Bruss Maria, fiica lui Coseriu Sever si Elena, nascuta la data de 1 ianuarie 1952 in comuna Barabant, judetul Alba, Romania, cetatean german, cu domiciliul actual in Germania, 53925 Kall, Koln, str. Nussbenden nr. 11. (1.471/2007)

29. Bukai Sima, fiica lui Ferencz Martin si Caila, nascuta la data de 14 septembrie 1951 in localitatea Dej, judetul Cluj, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa, str. Gilboa 55. (1.196/2007)

30. Calbeaza Ovidiu-Marius, fiul lui Cornel si Lidiea, nascut la data de 7 noiembrie 1966 in localitatea Fagaras, judetul Brasov, Romania, apatrid, cu domiciliul actual in Canada, Quebec, Westmount, str. Ste. Catherine W nr. 4560, ap. 008, H3Z1S2. (10/2007)

31. Ceausu Emanuel, fiul lui Vasile si Alexandrina, nascut la data de 22 martie 1975 in Bucuresti, Romania, cetatean american, cu domiciliul actual in SUA, Los Angeles, California, 11717 Goldendale Dr. La Mirada, CA 90638. (555/2007)

32. Chelaru Itzhak, fiul lui Chelariu Haim si Seina, nascut la data de 16 martie 1927 in localitatea Targu-Neamt, judetul Neamt, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Herzlia, Borohov nr. 26. (859/2007)

33. Cooper Mordechai, fiul lui Cuper Zisu si Ana, nascut la data de 4 august 1929 in localitatea Buhusi, judetul Bacau, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, TelAviv, str. Mizan nr. 26. (1.205/2007)

34. Cremer Lucian, fiul lui Ioluis si Ciorna, nascut la data de 13 septembrie 1947 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa, str. Hagdud Haivri nr. 68. (761/2007)

35. Dascal Maria, fiica lui Nicolae si Anica, nascuta la data de 16 noiembrie 1951 in localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj, Romania, cetatean australian, cu domiciliul actual in Australia, Melbourne, str. 2/17 Arden Drive Noble Park 3174. (1.194/2007)

36. David Lior Liviu Marius, fiul lui Marcu si Eva Marta, nascut la data de 27 octombrie 1966 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rishon Lezion, Haiizmoret 10/17. (1.469/2007)

37. David Moshe, fiul lui David si Tabia, nascut la data de 16 ianuarie 1965 in localitatea Roman, judetul Neamt, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Binyamina, str. Hayain nr. 18. (22/2007)

38. Diaconescu-Butta Mihaela, fiica lui Diaconescu Paul si Georgeta, nascuta la data de 24 mai 1947 in Bucuresti, Romania, cetatean canadian, cu domiciliul actual in Canada, Quebec, Montreal, McLynn, nr. 5667, H3X-2P9. (9/2007)

39. Dondoe Stefan, fiul lui Gheorghe si Mareza, nascut la data de 15 iunie 1938 in localitatea Craiova, judetul Dolj, Romania, cetatean american, cu domiciliul actual in SUA, 2430 25 th st., Santa Monica, CA 90405. (1.180/2007)

40. Dorobantu Constantin, fiul lui Anghel si Floarea, nascut la data de 22 iulie 1958 in localitatea Crovu, judetul Giurgiu, Romania, apatrid, cu domiciliul actual in Franta, 48 Rue des Sources, 95200, Sarcelles. (78/2007)

41. Druker Strul Iancu, fiul lui Drukur Avram-Moise si Dina, nascut la data de 9 iunie 1951 in localitatea Botosani, judetul Botosani, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, St. Ester Hamalka, 10/1, Maalot, P.O. 3255. (1.146/2007)

42. Elron Lidia, fiica lui Galperin Moise si Liusia, nascuta la data de 17 aprilie 1941 in localitatea Cernauti, Ucraina, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, Bev Chen nr. 34. (1.464/2007)

43. Epstein Shulamit, fiica lui Matyas Iacob si Mira, nascuta la data de 6 iunie 1947 in localitatea Dej, judetul Cluj, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rehovot, str. Hasavion nr. 28.(885/2007)

44. Feuer Moshe, fiul lui Abraham si Regina, nascut la data de 26 mai 1938 in localitatea Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Holon. (838/2007)

45. Frender Yacov, fiul lui Lazar si Etty, nascut la data de 13 mai 1959 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Hod-Hasharon, str. Nalhiely nr. 34. (1.198/2007)

46. Friedman Joachim Lior, fiul lui Fridman Iosef si Thea, nascut la data de 10 mai 1958 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, P.O.B. 10099, 61100. (1.596/2007). Copii minori: Friedman Arbel, nascuta la data de 22 iunie 1992.

47. Friedman Assif, fiul lui Joachim Lior si Zika, nascut la data de 20 iulie 1989 in localitatea Ramat Gan, Israel, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, P.O.B. 10099, 61100. (1.596/2007)

48. Friedmann Henriette, fiica lui Haimsohn Leon si Hana, nascuta la data de 6 mai 1940 in localitatea Bacau, judetul Bacau, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ierusalim, str. Shahrai nr. 2A. (47/2007)

49. Gabe Hana, fiica lui Bendit Osias si Perla-Bertha, nascuta la data de 22 iulie 1932 in localitatea Siret, judetul Suceava, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Holon, str. Ierusalim nr. 28/1. (893/2007)

50. Gill Tom, fiul lui Gilbert Beno si Diana, nascut la data de 16 iunie 1946 in Bucuresti, Romania, ceratean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Givatayim, str. Faynberg 5/4. (860/2007)

51. Gladkvist Doina Rodica, fiica lui Motiu Gheorghe si Viorica, nascuta la data de 19 mai 1943 in localitatea Arad, judetul Arad, Romania, cetatean suedez, cu domiciliul actual in Suedia, Vaxjo, str. Naktergalsv 5. (1.184/2007)

52. Goldman Yeshayahu, fiul lui Natan si Rozan-Feiga, nascuta la data de 8 iulie 1951 in localitatea Bacau, judetul Bacau, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Raanana, str. Haeshed nr. 9. (219/2007)

53. Goldstein Hava Eva, fiica lui Klein Erno si Klein-Diner Betia-Beatrice-Tony, nascuta la data de 30 martie 1960 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, str. Bar-Eli nr. 16. (1.202/2007) Copii minori: Goldstein Nimrod, nascut la data de 7 noiembrie 1995.

54. Gottlieb Arie, fiul lui Isac si Dorotea-Dora, nascut la data de 4 decembrie 1954 in localitatea Brasov, judetul Brasov, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa, str. Giborei Goto Warsha. (1.456/2007)

55. Gottlieb Matan, fiul lui Arie si Hagit, nascut la data de 28 iunie 1989 in localitatea Haifa, Israel, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa, str. Giborei Goto Warsha. (1.456/2007)

56. Gutman Arnon, fiul lui Copel si Rosa, nascut la data de 16 septembrie 1947 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rishon Le Zion, str. Smilanski nr. 27. (1.462/2007)

57. Haier Avraham, fiul lui Itcu si Blima, nascut la data de 5 noiembrie 1926 in localitatea Mihaileni, judetul Botosani, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa, str. Elisha nr. 3, ap. 1. (872/2007)

58. Herman Abraham, fiul lui Moisa si Cecilia, nascut la data de 4 octombrie 1925 in localitatea Falticeni, judetul Suceava, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa, str. Hana Senesh nr. 17/4. (1.452/2007)

59. Herman Henrietta Ruthi, fiica lui Elman Samuil si Martha, nascuta la data de 19 iunie 1944 in localitatea Suceava, judetul Suceava, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa, str. Hana Senesh 17/4. (1.453/2007)

60. Hernes Bat Ziona, fiica lui Mendel Oscar si Ana, nascuta la data de 22 noiembrie 1937 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa, str. Keren Haesod 12110. (742/2007)

61. Hernes Martin, fiul lui Mendel si Regina, nascut la data de 2 ianuarie 1937 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa, str. Keren Haesod 12110. (759/2007)

62. Hertzanu Yancu, fiul lui Hertanu Sloim si Ruhla, nascut la data de 14 ianuarie 1943 in localitatea Bacau, judetul Bacau, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Omer, str. Rotem nr. 43. (892/2007)

63. Hertzeanu Zeev, fiul lui Hertanu Aurel si Ruhla, nascut la data de 3 octombrie 1959 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Holon, str. Aharonovitz nr. 96.(895/2007)

64. Hillinger Gheorghe, fiul lui Maximilian si Terezia, nascut la data de 27 noiembrie 1919 in localitatea Oradea, judetul Bihor, Romania, cetatean american, cu domiciliul actual in SUA, 750 S. Spaulding Ave. diez 212, Los Angeles, CA 90036. (553/2007)

65. Huna Baron Ruth, fiica lui Huna Huna si Brociner Charlotte, nascuta la data de 23 martie 1959 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ramat-Gan, str. Yair nr. 10. (894/2007) Copii minori: Baron Gill-Chen, nascuta la data de 9 martie 2000, si Baron Shir, nascuta la data de 17 octombrie 2002.

66. Israel Filip, fiul lui Bercu si Zisla, nascut la data de 18 mai 1946 in localitatea Focsani, judetul Vrancea, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Alfe-Menasche, str. Arbel nr. 111. (854/2007)

67. Iticovici Eran-Mose, fiul lui Simon si Deixner Viviane-Ecaterina, nascut la data de 24 ianuarie 1982 in localitatea Timisoara, judetul Timis, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ramat-Gan, str. Avivim nr. 5. (871/2007)

68. Iticovici Viviane-Ecaterina, fiica lui Deixner Tiberiu si Elena, nascuta la data de 11 ianuarie 1955 in localitatea Timisoara, judetul Timis, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ramat-Gan, str. Avivim nr. 5. (17/2007)

69. Juraszikne Dizmacsek Eniko Hajal, fiul lui Iosif si Hajnal, nascuta la data de 13 decembrie 1956 in localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj, Romania, cetatean maghiar, cu domiciliul actual in Republica Ungaria, 2700 Cegled, str. Oregszollo nr. 9844/5. (1.193/2007)

70. Kaner Avigdor, fiul lui Lupu si Toba, nascut la data de 20 iulie 1955 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Zawir 13, Leahvim. (1.590/2007). Copii minori: Kaner Saar, nascut la data de 30 august 1992.

71. Katz Eugen, fiul lui Ioina si Toni, nascut la data de 17 mai 1938 in localitatea Bacau, judetul Bacau, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Bat-Yam, Dolfin nr. 10. (1.458/2007)

72. Koren Ionas, fiul lui Croitoriu Zalman si Croitoriu Tirla, nascut la data de 18 mai 1938 in localitatea Dorohoi, judetul Botosani, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Holon, Azor, str. Ithak Sade nr. 13/6. (1.585/2007)

73. Laubshtien Simona, fiica lui Polak User si Mali, nascuta la data de 28 septembrie 1956 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Nharia, str. Ner Hlila. (804/2007)

74. Laubshtien Sapirit, fiica lui Laubshtien Menahe si Somona, nascuta la data de 14 iunie 1989 in localitatea Haifa, Israel, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Nharia, str. Ner Hlila. (804/2007)

75. Lazarovici Irving, fiul lui Marcel si Zina, nascut la data de 12 iunie 1964 in localitatea Vaslui, judetul Vaslui, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Naharya, Shvil Hatut nr. 7, ap. 2. (564/2007)

76. Levanon Liliana, fiica lui Clemer Aron si Clara, nascuta la data de 19 iulie 1958 in localitatea Bacau, judetul Bacau, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rishon Letzion, str. Grinshpan 13. (855/2007)

77. Luz Bilha, fiica lui Kraus Iancu si Lucia, nascuta la data de 7 martie 1946 in localitatea Bacau, judetul Bacau, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rehovot, Hana Avreh 10. (850/2007)

78. Marcovici Bercu, fiul lui Don si Rebeca, nascut la data de 18 iunie 1945 in localitatea Piatra-Neamt, judetul Neamt, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kiriat Yam, str. Frisman nr. 1. (835/2007)

79. Marcovici Robert, fiul lui Samson si Frima, nascut la data de 7 iulie 1945 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, str. Maapilei Egoz nr. 104/15. (1.448/2007)

80. Megido Rachel, fiica lui Goldberger Gheorghe si Livia, nascuta la data de 25 februarie 1950 in localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv Yafo, str. Pirhei Aviv 10. (5/2007)

                      Monitorul Oficial Nr 335 Din 20/05/2009 Anexa 1 B

81. Miro Shoshana, fiica lui Drescher Zoltan si Gabriela, nascuta la data de 4 februarie 1947 in localitatea Arad, judetul Arad, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa, str. Hanoter nr. 11 A, cod 26307. (116/2007)

82. Moise Miriam, fiica lui Leizer si Eneta, nascuta la data de 18 februarie 1947 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, str. Pinsker nr. 1, 92228-Ierusalim. (925/2007)

83. Moor Shalom, fiul lui Memolis Herscu si Memolis Etti, nascut la data de 13 mai 1950 in localitatea Roman, judetul Neamt, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Nazaret Ilit, str. Hahita nr. 16/30. (891/2007)

84. Moscovici Marcel, fiul lui Moise si Fani, nascut la data de 7 ianuarie 1942 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rehovot, str. Hanasi Rishon 40. (19/2007)

85. Nahmanson Meir, fiul lui Lupu si Ghizela, nascut la data de 20 ianuarie 1957 in localitatea Ploiesti, judetul Prahova, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kata, str. Arlozorov nr. 18/A. (1.457/2007) Copii minori: Nahmanson Saar Zvi, nascut la data de 26 aprilie 1993.

86. Ozcelik Bahriye, fiica lui Sachir Mehmet si Ifachet, nascuta la data de 1 iunie 1956 in localitatea Orsova, judetul Mehedinti, Romania, cetatean turc, cu domiciliul actual in Turcia, Bakirkoy-Istanbul, Zuhurat Baba Mah Aydinlar Sok. nr. 11, sc. 12. (469/2007)

87. Ozcelik Erdi, fiul lui Necmettin si Bahriye, nascut la data de 31 martie 1989 in localitatea Bakirkoy, Turcia, cetatean turc, cu domiciliul actual in Turcia, Bakirkoy-Istanbul, Zuhurat Baba Mah Aydinlar Sok. nr. 11, sc. 12. (469/2007)

88. Peisic Beny, fiul lui Paul si Sali, nascut la data de 27 noiembrie 1952 in localitatea Frumusica, judetul Botosani, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ramat Gan, str. Shaanan nr. 24. (560/2007) Copii minori: Peisic Nadav, nascut la data de 23 martie 1995.

89. Peisic Doron, fiul lui Beny si Berta, nascut la data de 28 noiembrie 1989 in localitatea Tel Aviv, Israel, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ramat Gan, str. Shaanan nr. 24. (560/2007)

90. Peisic Berta, fiica lui Cornaciu Elias si Mina, nascuta la data de 14 iulie 1957 in localitatea Botosani, judetul Botosani, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ramat Gan, str. Shanan nr. 24. (561/2007)

91. Petroianu Andy, fiul lui Jac si Sonia, nascut la data de 2 septembrie 1952 in localitatea Braila, judetul Braila, Romania, cetatean brazilian, cu domiciliul actual in Brazilia, Belo Horizonte, Avenida Afonso Pena 1626, ap. 1901. (928/2007)

92. Raveh Bruno, fiul lui Rosenberg Arno-Mirel si Nadya, nascut la data de 28 decembrie 1951 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Raanana, str. Nili 49. (1.460/2007)

93. Reizel Paz Keren, fiica lui Reizel Horea si Nicolle-Bunea, nascuta la data de 24 decembrie 1971 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kfar Hess, 40692. (15/2007) Copii minori: Paz Alma, nascuta la data de 21 ianuarie 2003, si Raz Shira, nascuta la data de 20 octombrie 2005.

94. Rohen Shacham Nomi, fiica lui Deutsch Ludovic si Margareta, nascuta la data de 27 mai 1946 in localitatea Ocna Mures, judetul Alba, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ganei Hatikna, str. Aleea Tabor nr. 3. (1.593/2007)

95. Rosenbaum Mordechai, fiul lui Francisc si Ela, nascut la data de 21 noiembrie 1946 in localitatea Satu Mare, judetul Satu Mare, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Herziliya, str. Shturman nr. 6A. (1.204/2007)

96. Rosenberg Dan, fiul lui Harry si Lidya, nascut la data de 25 decembrie 1952 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, str. Sutin 3/3. (866/2007)

97. Rosenberg Sorin, fiul lui Leonard si Lili, nascut la data de 31 iulie 1946 in localitatea Craiova, judetul Dolj, Romania, cetatean brazilian, cu domiciliul actual in Brazilia, Sao Paulo, str. Baronesa de Itu nr. 752, et. 14, ap. 141. (933/2007) Copii minori: Rosenberg Ricardo Rafael Roger, nascut la data de 7 mai 1993.

98. Rosenblum Schwebel Judith, fiica lui Schwebel Emanuel si Sara, nascuta la data de 26 ianuarie 1956 in localitatea Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ramat Hashavim, str. Hadekel nr. 3. (4/2007)

99. Rosu Dan, fiul lui Herscu si Aneta, nascut la data de 5 mai 1935 in localitatea Dorohoi, judetul Botosani, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, str. Geula 23, Kfar Saba- 44254. (837/2007)

100. Rozenberg Armand, fiul lui Dezideriu si Rozalia, nascut la data de 26 aprilie 1944 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rehovot, str. Moskovitch nr. 28. (1.465/2007)

101. Sabo Debora, fiica lui Roisman Sulim si Feiga, nascuta la data de 25 august 1933 in localitatea Piatra-Neamt, judetul Neamt, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Elvetia, 8180 Bulach, Im Nippel 1. (832/2007)

102. Savescu Olivia, fiica lui George si Gabriela, nascuta la data de 11 ianuarie 1980 in Bucuresti, Romania, cetatean canadian, cu domiciliul actual in Canada, Montreal, 6600 Kildare 2002, Cote St. Luc, Quebec H4W 1B7. (1.188/2007)

103. Savir Nana, fiica lui Weidenfeld Smaia-Iosub si Bella-Zisla, nascuta la data de 18 august 1957 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ramat Hashron, Seset Haiamim nr. 28, 47247. (21/2007)

104. Schlesinger Zeev George, fiul lui Iosif si Agneta-Ana, nascut la data de 16 ianuarie 1967 in localitatea Arad, judetul Arad, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Nahal Dalia 15/6 Modiin. (882/2007)

105. Schneiderman Marcel, fiul lui Snaiderman Sulem si Maia, nascut la data de 15 ianuarie 1942 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Petach Tikva, St. Rotshild 77, 49473. (857/2007)

106. Schneiderman Paula, fiica lui Bercovici Idel si Udla, nascuta la data de 27 decembrie 1945 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Petach Tikva, str. Rotschild 77. (856/2007)

107. Segal Shimon, fiul lui Marcel si Tony, nascut la data de 27 noiembrie 1954 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, str. Adirim nr. 1, Neve-Sharet. (86/2007)

108. Segall Deanne, fiica lui Velt Solomon si Eti, nascuta la data de 19 iunie 1950 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Bat-Yam 59632, Ana Frank 34/9. (13/2007)

109. Sender Harry Tzvi, fiul lui Willy si Berta-Brantzi, nascut la data de 9 noiembrie 1952 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kiriat-Ata, str. Borochov nr. 74. (48/2007) Copii minori: Sender Shahar, nascut la data de 10 noiembrie 1992.

110. Shafrir Caroline-Ernestine, fiica lui Haimovici Adrian si Maria, nascuta la data de 25 septembrie 1960 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Holon, str. Profesor Shor nr. 45/2. (769/2007) Copii minori: Shafrir Ido, nascut la data de 21 aprilie 1992.

111. Shahar Zmira, fiica lui Strulovici Simonu si Pia, nascuta la data de 29 august 1949 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Sdei Hemed nr. 49, Shilma. (1.589/2007)

112. Shaked Adam, fiul lui Landesmann Miklos si Miriam-Maria, nascut la data de 15 mai 1959 in localitatea Oradea, judetul Bihor, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Holon, Yom Ha-Kipurim nr. 21/13. (763/2007)

113. Sharoni Tzvi, fiul lui Suranyi Iosif si Magdalena, nascut la data de 27 iunie 1946 in localitatea Arad, judetul Arad, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ierusalim, str. Tamir Shmuel nr. 5, ap. 5, 97812. (12/2007)

114. Sherman Arbel Roza, fiica lui Serman Iosef si Janeta, nascuta la data de 18 septembrie 1936 in localitatea Craiova, judetul Dolj, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ierusalim, str. Karmon nr. 8, 96308. (50/2007)

115. Shoham Haim, fiul lui Finchelstein Iancu si Ghizela, nascut la data de 5 mai 1935 in localitatea Tulcea, judetul Tulcea, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Herzliya, str. Levin nr. 24. (1.463/2007)

116. Shraga Midian, fiul lui Saraga Izu si Fani-Hildegard-Filipine, nascut la data de 12 iulie 1953 in localitatea Moinesti, judetul Bacau, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Lehavim Anafa 0002. (125/2007)

117. Simon Matilda, fiica lui Simca Leon si Hana, nascuta la data de 23 februarie 1946 in localitatea Harcau, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ashdad, str. Metada 47 A. (864/2007)

118. Simon Shmuel, fiul lui Leizer si Bruha, nascut la data de 5 iunie 1943 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ashdad, str. Metada nr. 47 A. (865/2007)

119. Slavin Marieta, fiica lui Ferenczi Alexandru si Ivonna, nascuta la data de 31 octombrie 1957 in localitatea Brasov, judetul Brasov, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rishon Le Zion, str. Zolmon Sncor nr. 11/12. (52/2007)

120. Smilovici Tova, fiica lui Fiser Dezideriu si Maria, nascuta la data de 5 ianuarie 1950 in localitatea Zalnoc, judetul Salaj, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kiriat Motkin Hagana 10. (1.468/2007)

121. Solomon Felicia, fiica lui Ungar Oisie si Roza, nascuta la data de 23 februarie 1945 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Aba Hilel Silver nr. 12, Naharya. (1.584/2007)

122. Spiegler Zehava, fiica lui Herscu David si Devosa, nascuta la data de 15 ianuarie 1958 in localitatea Piatra-Neamt, judetul Neamt, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, str. Mishol Hasharon 11, Yavne. (791/2007)

123. Spiegler Amit, fiul lui Adrian si Zahava, nascut la data de 22 iunie 1989 in localitatea Rehovot, Israel, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, str. Mishol Hasharon 11, Yavne. (791/2007)

124. Spitzer Petru, fiul lui Alexandru si Ana, nascut la data de 12 ianuarie 1947 in localitatea Oradea, judetul Bihor, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Beeri nr. 30, Herzelya. (1.199/2007)

125. Stamin Ion, fiul lui Emil si Lucretia, nascut la data de 11 aprilie 1951 in localitatea Craiova, judetul Dolj, Romania, cetatean austriac, cu domiciliul actual in Austria, Viena, str. Bartschweg nr. 7, 120. (1.041/2007)

126. Stein Imre, fiul lui Abraham si Aurelia, nascut la data de 4 decembrie 1929 in localitatea Sighet, judetul Maramures, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Raanana, str. Macabi 24. (18/2007)

127. Storch Ritta, fiica lui Leiba Avram si Mali, nascuta la data de 22 aprilie 1957 in localitatea Baia Mare, judetul Maramures, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Zichron Yaacov, str. Yair nr. 13. (873/2007) Copii minori: Storch Shahar Zeev, nascut la data de 8 octombrie 1992.

128. Stricker Irmgard, fiica lui Meszaros Ioan si Elisabeta, nascuta la data de 10 iulie 1949 in localitatea Peciul-Nou, judetul Timis, Romania, cetatean german, cu domiciliul actual in Germania, 76187 Karlsruhe, Am Sandberg 31. (63/2007)

129. Stricker Josef, fiul lui Francisc si Ana, nascut la data de 19 octombrie 1948 in localitatea Recas, judetul Timis, Romania, cetatean german, cu domiciliul actual in Germania, 76187 Karlsruhe, Am Sandberg 31. (62/2007)

130. Svart Arie, fiul lui Svart Sloim si Reti, nascut la data de 6 mai 1956 in localitatea Roman, judetul Neamt, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Petah Tiqwa, str. Rotchild 42, ap 19. (16/2007)

131. Szabo Menachem, fiul lui Szabo Emeric si Eleonara, nascut la data de 28 iulie 1949 in localitatea Reghin, judetul Mures, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Hertlia, str. Igal Alan nr. 15. (833/2007)

132. Takacs Mariana, fiica lui Rosenbaum Desideriu si Serena, nascuta la data de 8 februarie 1954 in localitatea Timisoara, judetul Timis, Romania, cetatean american, cu domiciliul actual in SUA, Illinois, Chicago, 925 W. Margate, IL 60640. (8/2007)

133. Tal Iolanda, fiica lui Sandrea Smil-David si Rasela, nascuta la data de 22 iulie 1945 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Petah Tikva, str. Tzahal nr. 4. (1.206/2007)

134. Toberg Miriam Marcela, fiica lui Rosental Beno si Paulina, nascuta la data de 4 februarie 1957 in localitatea Botosani, judetul Botosani, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Netania, str. Harar Kuk 25. (3/2007)

135. Tokes Bela, fiul lui Adalbert si Ileana, nascut la data de 15 iunie 1951 in localitatea Targu Mures, judetul Mures, Romania, cetatean maghiar, cu domiciliul actual in Ungaria, 1171 Budapesta, str. Andrasfa nr. 6. (728/2007)

136. Torok Elizabeth, fiica lui Alexandru si Elisaveta, nascuta la data de 16 septembrie 1944 in localitatea Mureseni, judetul Mures, Romania, cetatean canadian, cu domiciliul actual in Canada, Toronto, 25 Lascelles Blv, ap. 808. (727/2007)

137. Tuzson Imre-Csaba, fiul lui Emeric si Luiza, nascut la data de 25 iulie 1950 in localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj, Romania, cetatean maghiar, cu domiciliul actual in Ungaria, 2030 Erd, str. Foldmunkas nr. 116. (1.191/2007)

138. Tolea Gheorghe Viorel, fiul lui Gheorghe si Ileana, nascut la data de 1 mai 1960 in localitatea Falciu, judetul Vaslui, Romania, cetatean suedez, cu domiciliul actual in Suedia, 48 415 15 Goteborg, str. Homanadsg 48. (1.186/2007)

139. Vieru Sabina, fiica lui Vasile-Constantin si Marta, nascuta la data de 26 iunie 1969 in localitatea Cernavoda, judetul Constanta, Romania, cetatean american, cu domiciliul actual in SUA, 18605 Se Tilistrom Rd. Boring, Or 97009. (1.195/2007)

140. Vlad Narkis Camelia, fiica lui Nuna si Tasiica, nascuta la data de 16 octombrie 1964 in localitatea Focsani, judetul Vrancea, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ramat Hasharon. (1.466/2007)

141. Voj Stefan, fiul lui Silvestru si Ana, nascut la data de 5 martie 1943 in localitatea Mogos, judetul Alba, Romania, cetatean american, cu domiciliul in SUA, 1221 Emerich one Roebling, New Jersey 08554. (1.183/2007)

142. Waks Suzana, fiica lui Zaharia Leonard si Clara, nascuta la data de 25 septembrie 1955 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kfar-Saba, str. Katenelson nr. 47/2. (1.200/2007)

143. Weinstein Sabin-Shlomo, fiul lui Weinstein Ghidale si Liba, nascut la data de 15 august 1960 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, str. Riding nr. 33. (765/2007)

144. Yaniv Sabina, fiica lui Averbah Moise si Malvina, nascuta la data de 15 martie 1954 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Holon, str. Pinsker nr. 3. (805/2007)

145. Zegelstein David, fiul lui Chaim-Iacob si Ileana, nascut la data de 17 iulie 1951 in localitatea Sighet, judetul Maramures, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rehovot, str. Margulin 5. (848/2007)

146. Zigner Ady, fiul lui Bercu si Esterica, nascut la data de 22 martie 1973 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ganei Tiqwa, str. Hagalil nr. 83. (897/2007)

147. Zigner Bercu, fiul lui Zingher Herman si Rifca, nascut la data de 8 februarie 1943 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ganei Tiqwa, str. Hagalil nr. 83. (896/2007)

148. Zigner Esterica, fiica lui Rosenkrant Avram si Janeta, nascuta la data de 16 aprilie 1947 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ganei Tiqwa, str. Hagalil nr. 83. (899/2007)

149. Zinman Pya, fiica lui Engelberg Edurad si Gusta, nascuta la data de 10 martie 1938 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa 34780, Kaufman st. 28. (59/2007)

 

Monitorul Oficial Nr. 336 Din 20/05/2009
Ordin nr. 1408 din 12/05/2009 (Ordin 1408/2009) privind redobandirea cetateniei romane de catre unele persoane
Publicat in Monitorul Oficial nr. 336 din 20/05/2009

                                                                       LISTA
persoanelor care au solicitat redobandirea cetateniei romane, cu mentinerea domiciliului in strainatate

1. Abramovici Pesi Fradi, fiica lui Malek Isac-Mendel si Margareta, nascuta la data de 21 august 1946 in localitatea Sighet, judetul Maramures, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Naharya, str. Iabotinski nr. 42. (2.190/2007)

2. Aharon Miriam, fiica lui Cohn Avram si Rasela, nascuta la data de 15 mai 1928 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rehovot, str. Marton 1. (3.082/2005)

3. Amidi Yaakov, fiul lui Haberman Zola si Hena-Reiza, nascut la data de 18 februarie 1929 in localitatea Falticeni, judetul Suceava, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ierusalim, str. Hagana nr. 14. (1.758/2007)

4. Avram Monel, fiul lui David si Etty, nascut la data de 28 mai 1950 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ierusalim, str. Nof-Harim nr. 19A. (2.149/2007)

5. Avram Rodica, fiica lui Sosner Iosub si Adela, nascuta la data de 10 decembrie 1955 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Petah-Tiqwa, str. Hazmaut nr. 13/5. (2.000/2007)

6. Avramovici Itshac, fiul lui Riven si Perla-Haia, nascut la data de 9 noiembrie 1941 in localitatea Piatra-Neamt, judetul Neamt, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Asdad, str. Avram Sofer 10/1. (1.763/2007)

7. Bar Pepi, fiica lui Beer Lupu si Maria, nascuta la data de 26 septembrie 1944 in localitatea Falticeni, judetul Suceava, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Holon, str. Hahistadrut 148/1. (2.069/2007)

8. Bercovich Dudu, fiul lui Bercovici Iosepe si Clara, nascut la data de 14 august 1968 in localitatea Barlad, judetul Vaslui, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kfar Saba, str. Sirkin nr. 25. (2.198/2007) Copii minori: Bercovich Yuval, nascuta la data de 2 ianuarie 2004, si Bercovich Noam, nascuta la data de 10 noiembrie 2005.

9. Bercovici Beni, fiul lui Moise si Roza, nascut la data de 20 decembrie 1932 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, str. Sacha Argov 19. (1.877/2006)

10. Blazberg Yona, fiul lui Altman Iosep si Seina, nascut la data de 24 mai 1937 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ramat Hasharon, str. Ben Shalom 14. (3.447/2006)

11. Carmi Adriana, fiica lui Iacoban-Mihail Moise si Beatrice, nascuta la data de 4 decembrie 1943 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Nazareth Illit, Nof Tabor 147. (1.929/2007)

12. Caspi Nelly, fiica lui Stiglitz Elias si Ana, nascuta la data de 29 decembrie 1948 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Petah Tikwa, str. Har-Zion 10. (1.762/2007)

13. Chiriac-Cristian Cornel, fiul lui Chiriac Ion si Ana, nascut la data de 19 octombrie 1954 in localitatea Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, Romania, cetatean suedez, cu domiciliul actual in Suedia, Ekliden 46, Hallsberg 694 35. (2.060/2006)

14. Chiriac-Cristian Mariana, fiica lui Cristian Niculae si Elena, nascuta la data de 26 mai 1958 in localitatea Stefan cel Mare, judetul Arges, Romania, cetatean suedez, cu domiciliul actual in Suedia, Ekliden 46, Hallsberg 694 35. (2.059/2006)

15. Ciuca Cornelia Carmen Georgeta, fiica lui Penescu Nicolae si Maria, nascuta la data de 4 iunie 1950 in Bucuresti, Romania, cetatean american, cu domiciliul actual in S.U.A., 4543 Stansbury Ave, Sherman Oaks, CA 91423. (1.602/2007)

16. Coffler Orly, fiica lui Milea Emanoil si Suzana, nascuta la data de 1 iunie 1969 in localitatea Braila, judetul Braila, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa 34334, Disrael 24. (1.779/2007) Copii minori: Coffler Karin, nascuta la data de 3 martie 1996, Coffler Aviv Jacob Samuel, nascut la data de 27 august 2001, si Coffler Yuval, nascut la data de 20 aprilie 2007.

17. Cohen Daniel, fiul lui Ilan si Rodica, nascut la data de 27 septembrie 1989 in localitatea Tel Aviv Yafo, Israel, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Herzliya, str. Irmeyahu nr. 7. (2.056/2007)

18. Cohen Ilan, fiul lui Cohn Haim si Dora, nascut la data de 11 februarie 1950 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Herzliya, str. Irmeyahu nr. 7. (2.057/2007)

19. Cohen Rodica, fiica lui Iosub Zisu si Janeta, nascuta la data de 25 octombrie 1953 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Herzliya, str. Irmeyahu nr. 7. (2.056/2007)

20. Dagan Reuven, fiul lui Davidrom Froim-Leib si Sprinta, nascut la data de 20 decembrie 1932 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kibut Dagany A 15120. (1.764/2007)

21. Dumitru Ion, fiul lui Ion si Ioana, nascut la data de 12 septembrie 1950 in localitatea Padina, judetul Buzau, Romania, cetatean german, cu domiciliul actual in Germania, 88048 Friedrichshafen, Sauerbruchwer 5. (2.246/2007)

22. Efrat Eti, fiica lui Braun Emil si Sara, nascuta la data de 25 septembrie 1951 in localitatea Satu Mare, judetul Satu Mare, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rishon Le Zion, str. Karl Neter nr. 8/1. (2.156/2007)

23. Elekes Almos Andras, fiul lui Elekes Domokos si Rozalia-Eva, nascut la data de 22 decembrie 1961 in localitatea Targu Mures, judetul Mures, Romania, cetatean american, cu domiciliul actual in S.U.A., Hoffman Estates, 1925 Brookside Ln., Illinois. (1.782/2007) Copii minori: Elekes Almos Thomas, nascut la data de 21 august 2000.

24. Faibis Calman, fiul lui Leib si Sura, nascut la data de 8 iunie 1932 in localitatea Stefanesti, judetul Botosani, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Haifa str. Albert Schweitzer nr. 63. (1.930/2007)

25. Ghinsberg George-Emil, fiul lui Elias si Georgeta, nascut la data de 27 februarie 1976 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Hadera 38204, Hertel 7. (2.235/2007)

26. Ghinsberg Georgeta, fiica lui Alexandroai Gheorghe si Elena, nascuta la data de 2 septembrie 1946 in localitatea Cracalia, judetul Botosani, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Hadera 38204, Hertel 7. (2.234/2007)

27. Golden Filip, fiul lui Avram si Beila-Ruhla, nascut la data de 21 noiembrie 1931 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, K. Haim-Haifa, str. Israel Bention 55. (1.760/2007)

28. Golden Sabina, fiica lui Michel Calman si Rasela, nascuta la data de 25 mai 1932 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, K. Haim-Haifa, str. Israeli Bention 55. (1.761/2007)

29. Goldstein Batia, fiica lui Opincaru Leontis si Clara, nascuta la data de 15 iunie 1956 in localitatea Vatra Dornei, judetul Suceava, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kiriat Ata, str. Haneviim nr. 7A. (2.189/2007)

30. Goldstein Israel, fiul lui Goldstein Avram si Paula, nascut la data de 17 februarie 1954 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kiriat Ata, str. Haneviim nr. 70A. (2.195/2007)

31. Grimberg Stefi, fiica lui Lazarovici Iulius si Ghitla, nascuta la data de 18 aprilie 1957 in localitatea Piatra-Neamt, judetul Neamt, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, Burla 41/5. (1.759/2007)

32. Grimberg Yair, fiul lui Aaron si Stefi, nascut la data de 11 decembrie 1990 in Israel, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, Burla 41/5. (1.759/2007)

33. Haciu Theodora Domnica, fiica lui Haciu Nastase si Maria, nascuta la data de 15 aprilie 1922 in localitatea Salonic, Grecia, cetatean american, cu domiciliul actual in S.U.A., 22338 Wyandotte, St. Canoga Park, CA 91303. (1.601/2007)

34. Herscovici Shmuel, fiul lui Isidor si Pepi, nascut la data de 9 iulie 1946 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Beer Sheva, str. Meir Grosman nr. 7/31. ( 2.192/2007)

35. Hofman Dror, fiul lui Haim si Tova, nascut la data de 14 aprilie 1990 in localitatea Beer Yacov, Israel, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Yavneh, str. Etrog 18. (1.767/2007)

36. Hofman Haim, fiul lui Iancu si Basie, nascut la data de 18 februarie 1954 in localitatea Arad, judetul Arad, Romania, cetatean israelian. cu domiciliul actual in Israel, Yavneh, str. Etrog 18. (1.767/2007)

37. Iager Sofia, fiica lui Sadovnic Strul si Bruha, nascuta la data de 10 august 1947 in localitatea Tarnaveni, judetul Mures, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kiriat Motzkin, str. Gruskevitz nr. 42. (1.931/2007)

38. Iosub Haim, fiul lui Bercu-Zalman si Paulina, nascut la data de 7 aprilie 1946 in localitatea Bacau, judetul Bacau, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Ramat Gan, str. Socolov nr. 8.(722/2008)

39. Israeli Emanuel, fiul lui Jurcovetchi Moise si Toni, nascut la data de 16 octombrie 1957 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kiryat-Ata, str. Yasmin nr. 17. (2.148/2007)

40. Janko Jozsefne, fiica lui Demeter Iosif si Ana, nascuta la data de 3 noiembrie 1946 in localitatea Savadisla, judetul Cluj, Romania, cetatean maghiar, cu domiciliul actual in Ungaria, 1089 Budapesta, str. Dioszeghy Samuel 9/B, et. 1, ap. 12. (1.609/2007)

41. Karni Miriam, fiica lui Schwartz Moise si Adela, nascuta la data de 10 martie 1951 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Herzlia, str. Waisman nr. 4. (1.598/2007)

42. Klein Arie, fiul lui Klein Erno si Klein-Diner Betia-Beatrice-Tony, nascut la data de 21 ianuarie 1959 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Gyvataim, Ben Zvi Shimon 3/3. (2.061/2007) Copii minori: Klein Yarden, nascuta la data de 19 septembrie 1994.

43. Klein Jhonatan Itschak, fiul lui Arie si Orly, nascut la data de 6 august 1989 in localitatea Tel Aviv Yaffo, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Gyvataim, Ben Zvi Shimon 3/3. (2.061/2007)

44. Kressel Dian Ayrin, fiica lui Snaiderman Marcel si Paula, nascuta la data de 6 martie 1968 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Petah-Tikva, str. Katz 39. (1.757/2007) Copii minori: Kressel Yarden, nascut la data de 29 octombrie 1991, Kressel Arad Lahav, nascut la data de 17 ianuarie 1997.

45. Leibovich Judith, fiica lui Veisman Lupu si Paula, nascuta la data de 2 martie 1955 in localitatea Cluj, judetul Cluj, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Nazaret Ilit, str. Kison nr. 26. (3.494/2005)

46. Majdan Virginia, fiica lui Murtaza Victor si Victoria, nascuta la data de 25 iulie 1945 in localitatea Negru-Voda, judetul Constanta, Romania, cetatean suedez, cu domiciliul actual in Suedia, 12651 Hagersten, Sigurd Ringsgata 16/II. (2.616/2005)

47. Muscocea Anghel, fiul lui Neculai si Fanica, nascut la data de 8 aprilie 1969 in localitatea Odobesti, judetul Valcea, Romania, apatrid, cu domiciliul actual in Franta, 35 Rue de Verdun 94220 Charenton Le Pont. (3.071/2007)

48. Muszkal Iehuda, fiul lui Eugen si Janca, nascut la data de 1 ianuarie 1950 in localitatea Baia Mare, judetul Maramures, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rishon Le Zion, str. Hapardes Harishon nr. 3. (2.150/2007) Copii minori: Muszkal Dvir Shmuel, nascut la data de 8 ianuarie 1993.

49. Nica-Danes Doina, fiica lui Nica Gheorghe si Sevastita, nascuta la data de 22 iulie 1952 in localitatea Baia Mare, judetul Maramures, Romania, cetatean canadian, cu domiciliul actual in Canada, Montreal H3V-IG7, 4854 Cote Des Neiges, ap. 1010. (1.926/2007)

50. Nuri Lia, fiica lui Lazarovits Zoltan si Mina, nascuta la data de 16 mai 1953 in localitatea Timisoara, judetul Timis, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, str. Bashan 12, Ramat Hasharon. (1.756/2007)

51. Odentz Eitan, fiul lui Pinhas si Esther, nascut la data de 31 octombrie 1970 in localitatea Tel Aviv, Israel, cetatean israelian, cu domiciliul actual in S.U.A., 89074 Henderson Nevada, 2225 Miilbrac Dr. (4.540/2008)

52. Pascale Anca Elena, fiica lui Barbuc Ioan si Elena, nascuta la data de 26 octombrie 1953 in Bucuresti, Romania, cetatean american, cu domiciliul actual in S.U.A., 3626 E Capstone Ave., Salt Lake City, Utah 84121. (2.633/2005)

53. Poulopol Marbe Maria Nausicaa, fiica lui Poulopol Aristide si Marbe Myriam Lucia, nascuta la data de 11 august 1963 in Bucuresti, Romania, cetatean olandez, cu domiciliul actual in Olanda, Lorentzplein 23, 2012 HH Haarlem. (1.139/2006)

54. Rabinovici Aurel, fiul lui Lupu si Ana, nascut la data de 12 octombrie 1929 in localitatea Galati, judetul Galati, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Beer Sheva, str. Ierusalim, nr. 2/56. (2.063/2007)

55. Rabinovici Matilda, fiica lui Rozenthal Bernard si Nety, nascuta la data de 23 septembrie 1930 in localitatea Pechea, judetul Galati, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Beer Sheva, str. Ierusalim 2/56. (2.064/2007)

56. Rothschild Menashe, fiul lui Bartolomeu si Friderica, nascut la data de 1 octombrie 1953 in localitatea Arad, judetul Arad, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv Yafo 69546, Tabaot Haaretz 34A. (2.058/2007)

57. Rozenthal Itzhak, fiul lui Naftali si Adela, nascut la data de 1 februarie 1961 in localitatea Oradea, judetul Bihor, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kiriat Iam 29074, str. Megido nr. 11. (1.766/2007) Copii minori: Rozenthal Zohar Zahava, nascuta la data de 26 martie 2005.

58. Runcan Tomer, fiul lui Victor si Amiela, nascut la data de 2 martie 1990 in localitatea Baar Yakov, Israel, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, str. Shatz nr. 7/6. (5.570/2004)

59. Runcan Victor, fiul lui Eugen si Agneta, nascut la data de 26 august 1945 in Bucuresti, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, str. Shatz nr. 7/6. (5.570/2004) Copii minori: Runcan Yael, nascuta la data de 22 martie 1993.

60. Segal Nahum, fiul lui Strul si Rasela, nascut la data de 10 ianuarie 1957 in localitatea Dorohoi, judetul Botosani, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Javne, Str. Hagome 20. (1.927/2007)

61. Sherzer Irvin, fiul lui Serter Marcus si Pia, nascut la data de 27 septembrie 1945 in localitatea Cernauti, Ucraina, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, 18 Rachvat Ilan, Givat Shmuel 54056. (1.780/2007)

62. Sirkis Sibil, fiica lui Bercovici Iosepe si Clara, nascuta la data de 6 iunie 1964 in localitatea Barlad, judetul Vaslui, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Tel Aviv, str. Alexander Penn nr. 25. (2.205/2007) Copii minori: Sirkis Tamar, nascuta la data de 21 septembrie 2000, Sirkis Mor, nascuta la data de 9 aprilie 1995.

63. Steinberg Edi, fiul lui Pincu si Seina, nascut la data de 13 martie 1950 in localitatea Bacau, judetul Bacau, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Kfar Saba, str. Barkan nr. 7/7. (2.145/2007)

64. Sfartz Iosef, fiul lui Leon si Sura-Estra, nascut la data de 9 octombrie 1928 in localitatea Iasi, judetul Iasi, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Rehovot, str. Marton nr. 1. (2.936/2005)

65. Tacea Mirela, fiica lui Brinzea-Neagoe Vasile si Maria, nascuta la data de 7 iunie 1969 in localitatea Fagaras, judetul Brasov, Romania, cetatean german, cu domiciliul actual in Germania, 70327 Stuttgart, 17 Fiechtnerstr. (4.276/2008) Copii minori: Popa Paul, nascut la data de 23 august 1992.

66. Yeger Yael, fiica lui Yosef si Yaffa, nascuta la data de 26 februarie 1991 in localitatea Ramat Gan, Israel, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Herzeliya, str. Yafe nr. 63. (2.196/2007)

67. Yeger Yosef, fiul lui Bela si Yeger Elvira, nascut la data de 5 iunie 1947 in localitatea Cluj, judetul Cluj, Romania, cetatean israelian, cu domiciliul actual in Israel, Herzeliya, str. Yafe nr. 63. (2.196/2007)

68. Zeana Valentin, fiul lui Corneliu si Vioara, nascut la data de 23 martie 1983 in localitatea Virset, Serbia, cetatean sarb, cu domiciliul actual in Serbia, localitatea Virset, Str. 2 Octombrie nr. 76, judetul Voivodina. (2.207/2007)

4 Comments

 1. gogu

  daca iei romanii din basarabia nu vei mai avea drepturi asupra ei, din simplul motiv ca vor pleca, trebuie sa ii intaresti acolo.

  daca vin evrei – multi oricum de origine romani – intaresti tara cu oameni destepti si in general cu bani.

  • Elia

   Da oameni destepti cu bani. Ce vor exploata si vor da tunuri in Romania ! Acuma cine ne conduc nu ei cu nume schimbate??

  • kazar

   evreii ar face bine sa isi intareasca tara lor – israelul.

 2. deceneu

  Frati romani din Basarabia!

  NU mai primiti jidani / khazari din Israel! Ati uitat ca v-au ucis parintii si bunicii si ca ne-au umilt neamul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *