Observator

„Românii” din Hermannstadt între ei: Sasul sibian Iohannis și cotonogirea contracandidatului concitadin, ungurul Barna

                           ADIO BARNA! Bineînțeles, Werner a știut că […]

 

                         ADIO BARNA!

Bineînțeles, Werner a știut că despre Finlanda este vorba, doar că el (motivele putem doar să le bănuim, Cioloş, Barna, guvernul, alea, alea) are acum oftică pe Franța care (poate) le suflă în pânze micuților de la USR. Şi cum e (ca orice neamț care se respectă) iute vărsătoriu de fiere, i s-a întunecat mintea şi a început să înjure Franța, la min. 4:08 în înregistrarea de mai jos, cu acelaşi aplomb de care numai pe-se-diş-tii au parte.

Nimeni nu știe de ce, poate acelaşi imbold ca al aruncării paltonului pe capotă, poate că sfătuit prost de cine știe cine, dar să dărâmi un guvern şi să nu mai știi ce să faci apoi, asta e la fel cu a-ți da singurel cu tesla în ouă. Acum se pare că realizează şi Werner că luat de val, şi-a plantat singur în cale o mină antipersonal, pe care este greu s-o mai ocolească. Şi de aici starea de nervi foarte prost mascată.

Văzând că stăpânul le-a ajuns de râsul lumii cu criza guvernamentală din care nu mai știe cum să iasă, normal că securiştii din secta Hellvig şi-au scos dosarele de prin sertare și au trecut la atac. Iar primii la rând, să fie de exemplu și pentru alții, i-au ales pe ăștia mici şi neascultători din USR care n-au înțeles mesajul lui nenea Răreșel-Orhidel, cum că dorința lui Werner trebuie să fie poruncă pentru ei.

– Băi Orbane, cum își permite ăsta de la USR să fie mai înalt decât mine, io care mi-s ăl’ mai falnic politruc din țară?

Astfel că băieților de Rise Project li s-a servit (de către alți băieți) un dosar cu nişte fapte demne doar de #CiumaRoşie. Numa’ că împricinatul nu e Dragnea, aşa cum eram obișnuiți, ci însuși imaculatul Dan Barna, tatăl lu’ #FărăPenali şi mama lu’ #FărăHoțieAjungemDeparte.

Şi ca tacâmul să fie complet şi pisica pe deplin înțeleasă, azi, aşa tam-nesam, s-a autosesizat şi Departamentul pentru lupta antifraudă (DLAF). Adică antifrauda cu fonduri europene ca să fie mai clar. Simpatic a fost un bambilici de la ei (unu Seidler, român get-beget şi ăsta), care auzind de DLAF, a zis că nu-i nimic şi că nu-i problemă atâta timp cât nici un procuror nu deschide un dosar penal: „Noi considerăm că nu avem nimic de ascuns. E foarte bine că se cercetează, nu e nicio problemă. Atunci când există o suspiciune, ea trebuie cercetată. Trebuie spus că nu ne aflăm în faţa unui dosar penal, este o cercetare administrativă în care nu e implicat niciun procuror. Cercetările nu au ajuns până la punctul în care să se ajungă la concluzia că acest lucru ar fi necesar.” De parcă la Antifraudă n-ar lucra procurori, ci balerine sau salvamari!

Eu aștept de la Barna (așa cum ziceau ei) să facă un pas în spate şi să meargă cu încredere să-şi dovedească nevinovăția. Să aibă încredere în justiție, ce dracu! Numa’ că, tot Seidler ăsta, a dat-o la întors: cică lozinca lor de căpătâi, cretinismul #FărăPenali, se referă doar la cei condamnați, nu şi la cei anchetați.

Şi de fapt nici nu erau ei ăia care țopăiau şi țipau în piață „DNA să vină să vă ia!” şi „Parlament penal marș la tribunal!”. Acum s-a aflat şi la USR că există pe lumea asta prezumția de nevinovăție şi vor să profite de ea. Doar au şi ei drepturi, aşa cum scrie în Constituția pe care se pişau până mai ieri.

În rest tăcere! Şi din partea cretinilor #rezist, şi din partea societății civile cu epoleți. Doar la unitățile militare din media mai auzi câte-un miau-miau pe ici pe colo. Iar piața Victoriei continuă să fie dezolant de goală. Cu toate astea, eu cred că putem zice de pe acum: Adio Borno!

                                                                                                          Dorel BĂLAȘA

4 Comments

 1. gelu

  STRAINII AU DAT FOC ROMANIEI!!! Adunatura asta de alogeni itoidi care au dat jos guvernul PSD se comporta ca niste hoti care au pus ochii pe o casa si i-au dat foc ca sa-i scoata pe locatari din casa, sa-i bata si sa-i puna pe fugar dupa care sa stinga incendiul si sa se mute ei in casa luata cu japca. Numai ca dupa ce i-au dat foc casei si i-au alungat pe locatari, hotii lenesi si redusi mintal au inceput sa se certe intre ei. Cine sa fie pompierul sef, cine sa scoata apa din fintana, cine sa care galetile cu apa si cine sa intre in casa in flacari si sa arunce apa peste mobila arzanda. Si tot certandu-se ca niste ilicebmi pana s-au inteles cum sa actioneze, casa a ars pana-n temeli. In cazul Crizei Politice din Romania declansata de trecerea Motiunii, cel care a aprins focul este neamtul Johannis SSHaos Wierme, pompierul sef este ungurul Ludovic Orban iar servantii cu caratul apei ungurii Dan Barna, Kellemen Hunor si Dacian Ciolos, grecul Calin-Popescu Tariceanu, tatarul Victor Ponta si moldoveanu Eugen Tomac. Iar Neamtul Eduard Hellvig le-a dat ideea si i-a convins pe hoti sa treaca la treaba. Iar daca tinem cont si de nationalitatea lor putem observa ca aceasta Criza Politica este orchestrata cu siguranta de la Berlin-via Johannis si Hellvig, Budapesta-via Orban, Barna, Ciolos si Hunor si Moskova-via Tomac. Tariceanu jucand rol de chibit fiind strans de
  bilute cu un dosar de la DNA. Victor Ponta mergand pe mana Turciei ca tot e el prieten cu Erdogan.

  • Ludovic Orban, Victor Ponta și Eduard Hellvig sunt evrei, nu unguri, tătari sau nemți!!!

 2. gelu

  Klauss Werner Johannis, Eduard Hellvig, Kelemen Hunor, Dacian Ciolos, Dan Barna, Ludovic Imre Orban, Calin Popescu-Tariceau, Victor Ponta si Eugen Tomac sunt politicienii care au dat foc la tara pentru a o distruge, votand ei si deputatii partidele lor Motiuea de Cenzura care a dus la caderea Guvernului. Fara a pune nimic in loc, bagand astfel Romania in criza. Astazi dusmanii Romaniei nu au nevoie de a o ataca cu tacuri si avioane, au nevoie doar de indivizi infiltrati in centrelul politic si al serviciilor de informatii pentru a distruge Romania din interior. Fac oare politicienii enumerati mai sus jocurile Berlinului, Budapestei, Ankarei, Moscovei si Parisului??? Cati dintre ei sunt si cetateni ai altor state sau lucreaza pentru serviciile secrete ale Germaniei, Ungariei, Frantei, Rusiei sau Turciei??? Cine are de castigat din Europa daca agricultura Romaniei este pusa din nou pe butuci??? Ce consortiu auto se va bucura daca Dacia si Ford vor fi impinse spre faliment??? Ce tara viseaza autonomia teritoriala a Covasnei si Harghita??? Gasind raspunsul la aceste intrebari aflat si in favoarea caror interese actioneaza indivizii mentionati anterior!!!! Si care-i scopul real al scoaterii PSD de la,guvernare!!!

 3. gelu

  Ce conteaza ca sunt evrei, itoidii au pus umarul la aruncarea Romaniei n haos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *