Colimator

Românii nu au ieșit pe străzi în decembrie 1989 pentru ca acum să trăiască într-un  Securistan condus de Securilă Klaus!

  „Bugetul pentru 2020 prevede o creştere semnificativă a alocărilor pentru Servicii. Cea mai mare majorare este la bugetul Serviciului […]

 

Bugetul pentru 2020 prevede o creştere semnificativă a alocărilor pentru Servicii. Cea mai mare majorare este la bugetul Serviciului Român de Informaţii (SRI), care creşte cu 10,8% în 2020 la 2,68 miliarde de lei de la 2,42 miliarde de lei în 2019.

În cazul SRI, cheltuielile de personal pentru 2020 reprezintă 1,52 miliarde de lei din totalul creditelor bugetare acordate, fiind majorate cu 10,31% de la circa 1,38 miliarde de lei în 2019. Cheltuielile cu bunuri şi servicii ale SRI cresc cu 5,64%, respectiv de la 203 milioane de lei la 215 milioane de lei. Cheltuielile cu asistenţa socială reprezintă aproape 700 milioane de lei din bugetul SRI, acestea fiind majorate cu 1,6%.” (Sursa: Ziarul Financiar)    https://www.zf.ro/banci-si-asigurari/bugetul-pe-2020-bugetele-serviciilor-secrete-cresc-semnificativ-sri-primeste-cei-mai-multi-bani-18669414

                          Noua Securitate

În seara asta am mai descoperit câteva imagini cu taică-meu, scriitorul Paul Cornel Chitic, la televiziune în timpul derulării a ceea ce el a fost convins multă vreme ca a fost o revoluție. El chiar a crezut!

Ca el, mulți alți români și-au riscat viața pentru niște idealuri nobile subminate de securiști și trădători. Mulți au și făcut supremul sacrificiu pentru niște idealuri mărețe maculate de securiști și trădători.
Spre sfârșitul vieții sale a realizat că a fost „carne de tun” într-un scenariu mârșav de a prelua puterea de către o mână de oameni. Tot de ei…

Post script: De remarcat ca Ceaușeștii au cerut de fiecare dată în perioda lor de captivitate să se ia legătura cu armata, nu cu Securitatea… Elena Ceaușescu, înainte de a fi executata alături de Nicolae Ceaușescu, a și spus: „Ăia (care au tras în soldați) sunt ai Securității, nu ai noștri…” Asta ca sa fie clar cine a făcut și a câștigat „Revoluția”. Și cine conduce România de 30 de ani încoace: ei au fost și sunt Adevărații Teroriști.

Nu credeți? Uitați-vă la bugetele noii Securități (cele mai mari pe cap de locuitor din tot NATO!) și la implicarea ei în toate segmentele sociale: justiție, afaceri, administrație, guvern, președinție.

Tabelul este vechi, dar efectivele sunt aproximativ aceleași. SRI are alocat pentru anul 2020 un buget de 570.212.765 euro! Click pe imagine pentru mărire!

De 30 de ani trăim în Securistan. Și nu pentru asta au luptat oamenii simpli, cei care se pot numi cu adevărat Revoluționari deși, fără voia lor, au fost doar pioni într-o lovitura de stat abjectă.

Bugetul SRI pe ultimii ani: Cheltuielile cu salarii (roșu), pensii (albastru) și cheltuielile de funcționare (cu verde). Click pe imagine pentru mărire!

Post script 2: „… cei care au ucis 39 de oameni la baricada au fost securiștii și milițienii. Cei care au tras la Timișoara, cei care au tras la baricada, (…) Adevărații dușmani ai Revoluției, au fost agenții Securității și ai miliției. Erau crime săvârșite direct, ceea ce legea nu permitea. Măgureanu a făcut un lucru foarte grav: s-a bizuit și i-a protejat pe cei care aveau interes sa nu iasă nimic la iveală. În continuare Securitatea. (…) Mii și mii de oameni erau șantajabili. Mii și mii de persoane au fost trimiși în politică și erau șantajabili. Cum a fost posibil sa fie protocoale în justiție cu securitatea… este inacceptabil. (…) Măgureanu în Octombrie 1990 s-a întâlnit cu șeful KGB-ului la Moscova…” spune Petre Roman.
Tot ei… tot securiștii! Și mulți sunt încă printre noi. Adevărații teroriști!

                                                                                                                            Dan CHITIC

Notă: Ilustrarea articolului și titlul aparțin redacției „Justițiarul”.

 

2 Comments

  1. mototol

    12000 doar la sri, ca ele sunt cel putin vreo 7 servicii cu activitati din astea, pai la 13 milioane de romani care au mai ramas, dintre care 5 milioane batrani si 5 milioane copii, cel putin 1 milion cu drepturi restranse, pai asta inseama…….ca sa tot fie 1 din 50 de oameni la vreun serviciu din asta, deci nu protejeaza pe altii,se protejeaza, este un reflex de autoaparare

  2. gigimutu

    AM FOST SI EU PE STRAZI IN 89,

    IMI PARE RAU CA AM IESIT, NU AM CERTIFICAT DE REVOLUTIONAR, SI CIND VAD CA TRADATORII SI SECURICII CARE ATUNCI SE ASCUNDEAU CA SOBOLANII SA NU-I LINSEZE POPULATIA ACUM SINT PE LA BUTOANE, BLEAH!!! F…VA-N GURA PE TOTI GUNOAIELOR!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.