Puncte de vedere

Românii nu au voie să-și conducă țara! În ultimii 200 de ani, liderii români patrioți au fost asasinați

                   Martirii români ai României Olteanul Tudor Vladimirescu, conducător al pandurilor și […]

 

                 Martirii români ai României

Olteanul Tudor Vladimirescu, conducător al pandurilor și mare patriot român, conducător al revoluției din anul 1821, devine domnul Țării Românești în același an și este ucis mișelește de trădătorii greci din mișcarea revoluționară antiotomană „Eteria” în 28 mai 1821.

Mareșalul Ion Antonescu, șeful armatei și conducătorul „de facto” al Românei în Al Doilea Război Mondial, s-a aliat cu Adolf Hitler în baza promisiunilor acestuia că teritoriile românești pierdute în 1940 ca urmare a Dictatului de la Viena și Pactului Ribbentrop-Molotov – deci, tot din cauza nemților și a lui același Hitler!  –  vor fi retrocedate României sub presiunile Germaniei. A fost arestat din ordinul regelui Mihai în 23 august 1944 și predat comuniștilor, ulterior ajungînd în detenție aproape doi an în URSS.  Prin minciuna criminală pe care a spus-o regele Mihai la radio, în „Proclamația către țară” din 23 august 1944, când a afirmat în mod mincinos că s-a încheiat un armistițiu cu URSS și restul aliaților, deși acesta urma să fie semnat mai târziu, abia în 12 septembrie 1944, armata română a fost dezarmată și oferită pe tavă armatei inamice sovietice! Citez din „Proclamația către țară”, discurs rostit de regele Mihai în 23 august la postul național de radio: „România a acceptat armistiţiul oferit de Uniunea Sovietică, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii. Din acest moment încetează lupta şi orice act de ostilitate împotriva armatei sovietice, precum şi starea de război cu Marea Britanie şi Statele Unite.”. Din cauza acelei declarații mincinoase, aproximativ 170.000 de militari români au fost dezarmați și lipsiţi, prin ordin regal, de dreptul de a se apăra, fiind luaţi prizonieri de către sovietici, iar mai mult de jumătate din ei au murit prin lagărele din Siberia!!! Mareșalul Ion Antonescu a fost condamnat la moarte la 17 mai 1946 de un așa-zis „Tribunal al Poporului” și a fost executat prin împușcare la Jilava în 1 iunie 1946.

Liderul comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej a început destalinizarea României și eliminarea evreilor khazari din funcțiile de conducere și decizie, ceea ce  i-a adus și moartea subită din anul 1965, în cadrul ultimei vizite la Varșovia când a fost iradiat.

Președintele Nicolae Ceaușescu a condus România în perioada 1965-1989 și a fost ucis în evenimentele din decembrie 1989 ca urmare a unei condamnări la moarte după mascarada unui proces stalinist, fiind executat împreună cu soția sa la zidul unei cazărmi din Târgoviște în  Sfânta Zi de Crăciun, 25 Decembrie 1989, zi aleasă simbolic de khazarii anticreștini și antiromâni care au condus din interior pseudo-revoluția din decembrie 1989, khazari care s-au și instalat imediat la conducerea României, din primul guvern condus de evreul khazar Petre Roman (Neuländer) au făcut parte doar un român și un țigan, restul fiind evrei khazari! De atunci și până acum, khazarii conduc de 30 de ani România, exact ca în anii ’40, când bolevicii evrei/khazari sosiseră călare pe tancurile sovietice și au preluat forțat conducerea României. Acum copiii și nepoții acelor invadatori alogeni conduc din nou destinele țării!

Nicolae Ceaușescu a fost ultimul român care a condus România, fiind executat demonstrativ în public fiindcă a sfidat evreimea mondială prin achitarea în totalitate a datoriilor în luna mai a anului 1989 către cămătarii sioniști de la FMI și Banca Mondială – prin sacrificiul întregului popor român! –, România fiind singura țară din lume care a avut curajul să forțeze evadarea din dependența finaciară cu implicații politice față de globaliștii sioniști (evrei khazari în totalitate, evreii sefarzi fiind ținuți la distanță).

Cei care i-au urmat lui Ceaușescu la conducerea României au fost toți alogeni, chiar dacă unii purtau nume românești de împrumut! Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației.

Unde au fost serviciile secrete, ce au păzit ele în cei 30 de ani de jefuirea a României? Au păzit hoții sau au fost chiar complicii lor! Nici serviciile secrete nu mai aparțin României, ele au devenit sucursale subordonate altor servicii străine. Să nu uităm că prima grijă a președintelui alogen Klaus Werner Iohannis, imediat după înscăunare, a fost să numească alți doi alogeni ca șefi ai principalelor servicii secrete! Cei nominalizați și instalați ca directori la SRI și SIE, evreii khazari Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu, au fost angajați/bursieri ai altui evreu internaționalist, celebrul intrigant globalist George Soros, a cărei primă directoare în România, alogena Sandra Pralong, este principala consilieră de la Cotroceni. Aceasta stabilește agenda întâlnirilor președintelui cu așa-zisa „societate civilă” și componența participanților: doar oengeurile soroșiste, parte din ele create chiar de ea!

Românilor le-a fost inoculată ideea că sunt un neam de trădători, leneși, corupți și hoți și de aceea nu sunt capabili să se conducă singuri, musai să fie conduși de alogeni!

Ca să o lămurim pe asta cu „trădarea față de nemți”, pe care continuăm să-i lingușim, ba mai sunt și români dobitoci care sunt tare mândri că sunt conduși de un „neamț”, care a fost numit Gauleiter peste colonie. Doar naivii – ca să nu spun „proștii grămadă”! – pot să creadă că Iohannis a fost ales prin vot. Nemţii ne-au urât dintotdeauna şi ne-au considerat trădători pentru întoarcerea armelor din 23 august 1944, uitând că mai întâi ne-au trădat ei prin Dictatul de la Viena (30 august 1940), când au dat ungurilor jumătate din teritoriul Transilvaniei. La fel, germanii ne-au trădat şi prin Pactul Ribbentrop – Molotov (23 august 1939) când s-a pecetluit soarta Basarabiei, care a fost răpită de URSS în iunie 1940!

Tot așa, s-a mințit prin intermediul televiziunilor despre cum ne-au salvat pe noi străinii, despre binefacerile regilor germani, prin rescrierea istoriei și omitere faptelor reprobabile ale veneticilor încoronați și încornorați.

Intoxicarea cu regii germani și „minunile” făcute de ei pentru români este un fals, la care s-a lucrat intens din 1990 încoace. Ba, se pare că „germanii” mult lăudați au fost evrei, conform celor spuse de Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern, afirmații care i-au adus și moartea, aruncată în mod mincinos și infam asupra legionarilor. Afacerea Strousberg, un fel de „Bechtel” pe vremea lui Carol I, prin care statul român a fost păcălit de către nemți cu sume uriașe de bani, prin acte de corupție la nivel înalt, este trecută sub tăcere. La fel, s-a uitat răscoala din 1907 cu mii de răzvrătiți împușcați, când sub Carol I țăranii români trăiau ca în Evul Mediu, țara noastră fiind cea mai înapoiată din Europa. De fapt, Carol I a abdicat, înainte de moarte, fiindcă nu a vrut ca România să lupte împotriva nemților cărora el le rămăsese loial toată viața. Ferdinand a fost un pămapălău care, la fel, s-a opus războiului împotriva nemților și austriecilor, fiind împiedicat să semneze predarea necondiționată a întregii țări (pacea de la Buftea) doar de regina Maria. În fond, singurul „rege bărbat” și care a iubit cu adevărat România a fost… regina Maria. Dar, din păcate pentru cei cu filogermanismul în cap, ea a avut tată englez și mamă rusoaică!

Klaus Werner, Siegfried, Barna, Orban, Hellvig, Eckstein-Kovács, Kövesi, Seidler, Wring, Pralong, Birchall, Weber, Guseth… Alogenii conduc țara. Români, puteți să emigrați toți, oricum țara nu vă mai aparține! Șefii opoziției, așa-zisa „dreapta”, în fond progresiști neomarxiști și neoliberali: Iohannis, Orban, Barna, Cioloș, Tomac și Ponta sunt toți de altă etnie decât cea română.

Uite-i, frate, ca brazii! Mai puțin ăla din mijloc, care-i ca un tuia pitic. Niciunul dintre acești lideri de partide nu este de etnie română! Românii sunt buni doar la vot și să muncească pentru ca ăștia să trăiască bine. Click pe fotografie pentru mărire!

Iată cum anticipa Mihai Eminescu apariția iohannișilor, koveșoaielor, hellvigilor, arafaților, weberoaielor, seidlerilor, patapievicilor, vainerilor, alistarilor, katzilor și siegfrizilor: «Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe, s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, patrie hotărâtă ori naţionalitate hotărâtă, au pus, totuşi, mâna pe statul român. Conştiinţa că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă – ele se privesc ca o oaste biruitoare într-o ţară vrăjmaşe.» (Mihai Eminescu, ziarul «Timpul» – 22 martie 1881) Mă înteb cât vor mai accepta românii să fie batjocoriți și călcați în picioare de toți alogenii și românii trădători care au pus stăpânire pe țară?

 România este condusă de alogeni începând cu anul 1990. Se minte non-stop că românii sunt de vină pentru distrugerea și ruinarea țării! Care români? Toate partidele politice de după decembrie 1989 au fost infestate cu alogeni! Primul guvern de după asasinare lui Nicolae Ceaușescu, condus de premierul evreu Petre Roman, a avut  un român și un țigan în componență, restul fiind evrei!!! Toată mass-media românescă, cu 90% proprietari alogeni, este infiltrată cu evrei. Fiecare post de televiziune are cel puțin un evreu ca formator de opinie!” (Marius Albin Marinescu, Am avut cândva o țară…)

Alogenii care au condus și conduc România cu sprijinul partidelor politice trădătoare, din 1990 până în prezent, au reușit să golească țara de români ca să creeze spațiu vital pentru alte popoare, care deja ne invadează. Unele fățiș, prin mult trâmbițata migrație a „refugiaților”, altele subtil și mult mai pervers. Departe de mine gândul de a mă erija în oracol, dar tare mă tem că peste foarte puțini ani românii vor deveni străini în țara lor!

                                                                                               Marius Albin MARINESCU

 

22 Comments

 1. Marian

  lată numai 2 dintre efectele produse de impunea la conducerea țării a unui alogen și care pot fi regăsite în știrile din doar ultimele 2 zile:
  – nereprezentarea intereselor României la reuniunea de la Bruxelles
  – abandonarea românilor din nordul Bucovinei și sudul Basarabiei asupra cărora ucraina săvârșește un adevărat genocid cultural-lingvistic.

 2. Luca

  Adevarat. Cumplit de adevarat.

 3. justinianus

  La Kovesi ar fi de remarcat, totusi, faptul ca este o Lascu! Poate provine din Lasko! Dracu mai stie! Sau la Ponta: tac-su ar fi aroman, dar mama-sa e evreica suta la suta( Naum(ovici)! Acum, astia, Unio Trium Nationum, au schimbat si culorile de pe masinile de politie!

  • IQ100

   lascu, putin brunet, promovat in socialism si pe criteriu de “nationalitati conlocuitoare”

 4. Constantin Mircea

  Articolul este foarte interesant și foarte necesar, însă, din păcate, este prea aglomerat, prea “cascadă”. Sunt elemente foarte importante care ar trebui tratate separat, în detaliu și cu argumente. Ar fi de un folos extraordinar. O încercare de trezire a minților. Bineînțeles că ar trebui puse în discuție mai multe subiecte de mare importanță. Spre ex: Cuza, Regalitatea, Marea Unire, Eminescu, Mișcarea Legionară, Antonescu și altele.

  • ddd

   @Constantin Mircea
   bine,repeta: “-ana are mere!”
   -de ce are mere ana?!

   nu te mai baga in seama daca nu te duce capu!

 5. Augusta

  De 30 de ani ne conduc masonii. Cititi si va cruciti, cum Iliescu le multumeste masonilor pt implicarea in “revolutia” din 1989 si pentru “dezvoltarea” Romaniei…

  https://www.galilei.hu/sajto/roman.html

 6. Nenea Iancu

  În martie au fost doua mitinguri antivaccin. La primul au fost cam 150 de persoane și la cel de-al doilea au fost 2-3 mii.
  Zilele astea au fost manifestații în fiecare weekend în piața Victoriei împotriva guvernului si pentru apărarea drepturilor fundamentale. Nu au fost mai mult de 200 de persoane.
  Acum vin sa va întreb : cum sa nu ne conducă străinii și alogenii ?

  • Nenea Iancu

   Ca o completare, în Polonia la manifestația antivaccin au fost 100 de mii de persoane.
   Acum o săptămână, pana și în Bulgaria au ieșit în strada 50 de mii.
   Nu mai spun ce “show” e la sârbi… Președintele lor a vrut sa bage stare de urgenta si nu a reușit pentru ca lumea a ieșit imediat cu miile în strada…
   In România străinii au gasit cea mai docila, fricoasa și ușor de mulțumit populație.

  • Alexandru Balcu

   Cu singura exceptie, duminica 12 iulie, cand am fost peste 1500 de persoane. Iar protestele s-au tinut continuu, in fiecare zi (luni-joi) din saptamana 12-19 iulie. Intr-adevar, cu participarea a 100-150 de persoane in fiecare zi. Tristetea vine nu numai din numarul redus de participanti, ci si din faptul ca, de exemplu, la marsul din 14 iulie, locatari din blocurile de pe Bld Lascar Catargiu ne-au aruncat cu apa in cap in timp ce treceam pe-acolo.

   • Nenea Iancu

    Bulgaria, la o populație de 7 milioane s-au strâns 50 de mii la manifestație.
    Sârbii sunt 6 milioane și au iești câteva mii în strada.
    In România, la o populație de 19 milioane, ies în strada maxim 1500 de persoane.

 7. Nick

  Cer scuze, dar la revocarea lu bășescu, au semnat 7 milioane de români. Asta spune altceva: românii au fost diluați, prin politica avorturilor , pe vremea cînd Ceaușescu ne vroia mai mulți. Au fost ,în schimb , favorizați țiganii, și mă refer cu asta la toate neamurile venite clandestin în țară, de unde și numele confirmate de autor. Nu vă fie teamă . Românii plecați se vor întoarce puzderie și vor mătura totul în cale; fiindcă ei au experiența luptei cu străinul. Pe ei nu-i poate minți nimeni. Nu vă grăbiți să judecați, aveți credință în Dumnezeu. Totdeauna ne-a salvat. Stratagema lui e impresia pe care o dau de absență. Veți vedea că lucrurile se vor suci în favoarea noastră. Avem pumnalul pregătit, românul va ști unde să pălească. Cu Dumnezeu înainte, fraților.

  • Nick

   Noaptea Sfîntului Bartolomeu vine curînd.

  • gheorghe

   “românii au fost diluați, prin politica avorturilor , pe vremea cînd Ceaușescu ne vroia mai mulți. Au fost ,în schimb , favorizați țiganii,”
   ——
   Nu e adevarat! – politica era NU pentru avorturi, romanii au mers cu spaga la assinarea de romani, ILEGAL, nicidecum Ceausescu.
   Ce varsta ai de “stii” asa de hotarat asta, ….. cu “politica avorturilor”??
   Simplu – “avortul” era ilegal si se pedepsea cu inchisoare.
   ————————————
   … despre favorizare tiganilor de catre Ceausescu, te rog sa aduci informatii, date clare, nume, statistici.
   ———————————–
   Cum “vezi” intoarcerea romanilor?…. presupun ca sugerezi o revenire “in masa”, da?
   De ce si cum anume – definitiv sau ocazional, sa faca “ordine”?

 8. satan existã

  Un articol impresionant ce ar trebui depistat la interval de câteva luni pentru a le reaminti românilor de ce sunt atâtea nelegiuiri în țarã;când măcar 70%dintre români vor înțelege că toate partidele sunt aceeași mizerie,vom putea striga moarte lor,moarte alogenilor;moarte lor,moarte masonilor;din păcate românii vor muri înainte de a se întâmpla aceastã conștientizare din cauza vaccinãrii obligatorii ce o așteaptă mulți speriați de bombe,de guvizi și de covrigi;tare mi e teamã cã planul lui Bill de depopulare a lumii prin vaccinare va avea un succes extraordinar la noi în țară.

 9. satan existã

  *repostat

 10. adreno

  “Tie popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea.” Un film cat o istorie, chiar daca plin de fictiune.
  Eminescu, Antonescu, Sfintii morti la Aiud, Pitesti, Canal, gulagg-uri … neamul asta traieste azi pe martiriul nemeritat al atator inaintasi. Si n-a deschis ochii nici acum sa-si priveasca pieirea. Painea (creditul, smartphone-ul sau vacantele exotice) si circul (maneaua, untold-ul, vama sau hashtagul) ii anesteziaza profund in drumul lor spre calaul timp. Iar istoria n-o ierta pe nimeni ce-o uita.

 11. wind

  “când măcar 70%dintre români vor înțelege că toate partidele sunt aceeași mizerie,vom putea striga moarte lor,moarte alogenilor” . Exercitiul puterii,cu alte cuvinte politica, prin urmare ce fac partidele, nu e altceva decat un complot : minciuna,inselaciune,aparenta,dublu standard,tradare,afacerism, santaj,secretomanie,calomnie,dezinformare,propaganda,spionaj,terorism,control,limitarea libertatilor s.a.m.d. totul ascuns ori justificat prin ratiuni evident etice, in numele unor idealuri care ne definesc ca si fiinte umane. Dupa cum vedem insa,aruncand o privire peste lumea asta bolanda,politica e si negarea vehementa a ceea ce ESTE, mai cu seama cand se vrea legitimata ca si democratie, vrea/are nevoie de consens popular tocmai pt a-si legitima actele impotriva intereselor poporului, consens ce nu l-ar avea daca n-ar ascunde si/ori nega adevarata sa natura, discreditand orice minte lucida ce-ar incerca sa-i analizeze si descrie natura complotista, acuzandu-l de complotism. Enfin..ce vreau sa spun e ca niciun partid nu ne va salva(de noi insine alla fine). Sistemul e depasit, e nevoie de o schimbare de paradigma.

 12. De la 1848 oculta occidentală trage sforile în politica din România. Lovitura de stat de la 23 august 1944 a fost realizată pe termen lung în interesul Occidentului. E puţin cunoscut faptul că George Orwell a publicat un eseu în care a denunţat faptul că presa din Marea Britanie a pledat pentru ca în Iugoslavia să fie susţinut Tito iar Mihailovici să fie prezentat ca marionetă nazistă. Formal Occidentul a criticat comunismul. În realitate a folosit eficient deznaţionalizarea pentru a pregăti crearea Imperiului Globalist.

 13. Baran Gheorghe

  Hohohoooooo!!!!…. mi ați furat si propunerea si inițiativa si aducerea aminte despre Tudor Vladimirescu si a sa revoluție si cel dublu centenar cu originea PADES. NIMENI NU MI VA FURA INIMA DE OLTEAN CARE TRAIESTE DUPA TUDOR. Justițiarule, ai grija si nu fura ideea de ființă!!!!!

 14. Baran Gheorghe

  Nu mi am irosit timpul si nici nadejdea in cel puțin patru ani sa tin trează memoria lui Tudor si sa aduc aminte acestui popor bun, blînd si nu prost ca se împlinesc la anul , în 2021 , primavara , 200 de ani de când Domnul Tudor s a luptat si a adunat oltenii sa se bată sa avem domnii pământene. A trecut Oltul, s a dus la București, a murit ucis tot la Târgoviștea ca noi sa fim tot sclavi ???Care aveti arme cu arme, care nu cu furci si topoare, ca a venit vremea…..

 15. Nina

  Este adevarat, dar ce facem noi romanii, de ce nu incepem sa ii darimam noi pe ei? Sa se termine odata cu ocupatia, tradarea si plecaciunile. Sa fim adevarati romani, sa ne reprezentam dacii, pe Decebal, cu mindrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.