Atitudini

Românii se ridică împotriva străinilor care conduc țara și o duc spre pierzanie

                      ASOCIAȚIA  CIVICĂ  SOLIDARITATEA  HUNEDOREANĂ (ACSH)                                                             Persoană juridică cf. Încheierii  civile nr. 913 /CC /2013, a Judecătoriei Hunedoara; […]

 

                    ASOCIAȚIA  CIVICĂ  SOLIDARITATEA  HUNEDOREANĂ (ACSH)

                                                            Persoană juridică cf. Încheierii  civile nr. 913 /CC /2013, a Judecătoriei Hunedoara; C.I.F. 31512027 / 16.04.2013

                                                            Sediu –  Hunedoara, Str. Munteniei  nr. 6, Bl. E,  Ap.50,  jud. Hunedoara;  Tel / Fax 0354 – 402030;  0729 – 029052; Email:  marcel [email protected]

                                                                Nr. 1/ 01.01.2020

Motto 1: „MĂ REVOLT, deci  EXISTĂM.” (Albert  CAMUS, Omul  revoltat)

Moto 2: „RĂUL înaintează puțin câte puțin. Dacă ar veni deodată, nu am fi înșelați.” (Paisie Aghioritul)

Moto 3: „Barabas a avut mai multe voturi decât IISUS, cel SFÂNT, dar n-a fost decât un tâlhar și un criminal.” (Marin MITITELU, Rumân/Geto-Dac din ROMÂNIA)                                                                      

                                                                 COMUNICAT

         ASOCIAȚIA CIVICĂ SOLIDARITATEA HUNEDOREANĂ (ACSH), constituită pentru apărarea și promovarea intereselor Hunedorenilor și pe ale României în U.E. și în lume, anunță că, după data de 6 ianuarie 2020, pentru a nu perturba sărbătorile multi-milenare ale Românilor Ortodocși, va organiza un miting de protest, la București, împotriva GUVERNULUI ROMÂNIEI, condus, vremelnic, de minoritarul MAGHIAR, Orban Ludovic, și a PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI, minoritarul SAS, IohanniSS Klaus Werner, privind:

 1. Aprobarea, ILEGALĂ și NECONSTITUȚIONALĂ, a Memorandumului de desființare a Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ);
 2. Măsurile ANTI-SOCIALE, grave, luate împotriva pensionarilor și a muncitorilor români;
 3. Măsurile ANTI-ECONOMICE, grave, luate împotriva mediului de afaceri românesc, NE-SECURIST, și în favoarea companiilor multi-naționale străine, ANTI-ROMÂNESTI;
 4. Măsurile POLITICE, NE-CONSTITUȚIONALE, de a conduce NEDEMOCRAT, prin interpuși ai străinătații.

Precizăm că, în Dosarul nr. 2055/306/2018, aflat, acum, la Tribunalul Sibiu, cu termen în data de 22 ianuarie 2019, ACSH a contestat, prin REVIZUIRE, Sentința nr. 2790/28.05.2007, prin care Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS) a devenit succesorul Grupului Etnic German (GEG), subordonat SS și direct CRIMINALULUI Adolf HITLER, organizație condamnată în Procesul de la Nurnberg, fapt pentru care i-am facut Plângere penala lui IohanniSS K.W. !!!

De asemenea, ACSH a facut Plângere penală, la SIIJ, împotriva judecătorelor MORARU Maria și Corina DRAȘOVEANU, care au făcut din România o țara neo-nazistă și de DEZMEMBRAT!

Pentru toate acestea, și multe alte crime administrative, ACSH VA ACȚIONA ÎN INSTANȚĂ GUVERNUL ROMÂNIEI, condus, formal, de ORBAN Ludovic, veșnic străin de interesele românilor și, efectiv, de IohanniSS K.W., ambii pentru DEZMEMBRAREA ROMÂNIEI!

                                                            ROMÂNI,

ridicați-vă împotriva alogenilor din Alianța „O.M.O.R.” (Organizațiile Minoritarilor anti-Ortodoxie din România) care au confiscat țara și ne distrug:

 1. UDMR/Maghiari+FDGR/Sași+PCM/PMT/Secui=Unio Trium Nationum=Distrugerea României
 2. PNL+USR+PLUS+PMP+ProRomânia= Partide clericale=VATICAN=Catolicizarea României

Cu dragoste strămoșească, veșnic în slujba ROMÂNIEI,

                                             Ing. Mititelu Marin, Președinte ACSH

12 Comments

 1. parere

  strainii nu dau doi bani pe plangerile voastre. astia trebuie luati pe sus si judecati precum Ceausescu. In plus adevaratul inamic nu e orban sau iohanis. Ci Germania, Austria, Olanda si restul spalacitilor rozalii pedofili

  • gheorghe

   Pentru alogeni si cozile de topor, fara judecata – eliminare rapida, subit si fara fese-buci ori tv.
   Ceausescu nu a fost judecat, aia nu se poate numi judecata ci apologia monciunii pentru a initia si executa crima ritualica talmudist-babiloniana in batjocura sarbatorii crestine a Nasterii Domnului nostru, Iisus Hristos.

   adevaratul inamic este pofta fiecaru individ de a avea ce a vazut la televiziunile si filmele jidanilor, tampeala dobandita in scoala contaminata de marxism cultural,
   Alogenii, sectantii cocotati in functii de decizie sint responsabili pentru raul facut – nu e prost cel ce cere – Germania, Franta, Austria, Olanda, si celelalte ci tradatorul care le materializeaza obiectivele, cei care actioneaza pentru satisfacerea strainatatii si distrugerea Tarii si a neamului romanesc, crestin – doar ortodox.

  • Dan

   Ei sunt trădători de țară și au constituit grupuri interzise in tara si in strainatate !

  • ADEVARATUL INAMIC E POPORUL DE IDIOTI CARE VOTEAZA INTOTDEAUNA INVERS CU INTERESELE LUI….PE URMA ASTEAPTA SA VINA CINEVA CARE SA DREAGA PROSTIA LUI…!!!

 2. Tristul adevar

  Atat timp cat tot ce se face este emiterea de astfel de texte caraghioase

  (de exemplu: “sărbătorile multi-milenare ale Românilor Ortodocși” – adică 3000, 5000 sau 14000 de ani, nu-i asa ?;
  sau “Alianța „O.M.O.R.” Organizațiile Minoritarilor anti-Ortodoxie din România” – care de fapt este acronimul de la Organizațiile Minoritarilor Ortodocsi din România),

  nu se va misca nimic care sa produca o schimbare revolutionara adevarata.

  Chiar nu intelege nimeni ca exacerbarea asta pro-ortodoxie, atunci cand popii nu misca nimic la referendumul pentru familie si cand toata noua generatie sta cu nasul in facebook si nu in cartea de istorie – si nu au modele decat pe Andra, Botezatu sau orice “vedeta” care are un repertoriu de 2-3 lalala-uri care sunt 80-90% identice, se piede timp in favoarea cotropitorilor.

  SUNTEM IN RAZBOI ECONOMIC DE 30 DE ANI !
  VAI NOUA, NU FACE NIMENI NIMIC IMPORTANT CA SA INCLINE BALANTA !!!

 3. GHEORGHE

  RIDICAȚI-VĂ ROMÂNI! Chiar nu vă pasă de copiii noștrii?! chiar nu vă este rușine de strămoșii care s-au ridicat totdeuna împotriva jefuitorilor? Am avut pe aceste meleaguri tot ce ne este necesar pentru a “trăi bine” Nu mai avem nimic! Sântem mințiți, manipulați și dezbinați de 30 de ani. Tot ce este românesc este sticmatizat, iar ce este străin este lăudat și ajutat să năpădescă toată țara. Nu vă deranjează expresiile: “românii au votat”, “guvernul meu” ” ROMÂNIA normală”? Sântem tratați ca un popor bolnav mental!
  Avem de spart un blestem care ne urmărește de secole, pentru că nu ne-am protejat adevărații conducători, adevăratele valori ale neamului și am adulat tot felul de străini care ne-au furat și disprețuit, cu toate că noi i-am primit pe plaiurile noastre cu binețe și ospitalitate.

 4. ESTE EVIDENT CĂ CELE DOUĂ MARIONETE AU SFORILE LA Bruxelles. Problema este alta, noi spectatorii de ce acceptăm un așa de prost spectacol pe banii noștrii??????

 5. Sîntem în război. Nu vă mai ascundeți după degete.

 6. Anne Ban

  Le dau dreptate ultimilor doi comentatori. Și de acord cu demersurile inițiate, dar nu în acești termeni. Un text mai îngrijit, căruia eu ii doresc din suflet succes!!! Am citit despre Asociația din Hunedoara în 2014. Am aceeași părere că ar trebui mai multi români sa citească istorie și da se mobilizeze, așa cum alți înaintași cu spirit naționalist au făcut bine acestei țări! In privința mes, nu mă avantajează starea nici da ies din casă, dar văd nedreptățile și jaful unora asupra țării în toate locurile unde mai puteam o tine cate ceva pentru noi (gaz metan, petrol, păduri, lanțuri de magazine și produse românești și multe altele).

 7. Ar trebui sa se alature acestui protest toti romanii!

 8. chochat clavdia

  Trebuie sa incepem sa bagam groaza in acesti porci de caine care ne distrug de 30 de ani ! Trebuie sa-i trimitem pe toti pe urmele celui asasinat de catre ei, Ceausescu ! Pe toti cei care s-au succedat la putere, incepand cu ilicescu & co si terminand cu limberalii, aceste scursuri ale sodomei !

 9. io

  😂cum se ridica? Pe sistemul “si io! si io vreau sa pup o buca securista!”? …Sa fim seriosi! S-a verificat si dovedit in mod concret “inteligenta” majoritatii din Romania…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.