Atitudini

„Românul” Klaus Werner Iohannis, atentat la adresa securității naționale!

  Astăzi, din nou, Klaus Iohannis a călcat în picioare Constituția, adică suveranitatea poporului român! Pentru că legea fundamentală reprezintă […]

 

Astăzi, din nou, Klaus Iohannis a călcat în picioare Constituția, adică suveranitatea poporului român! Pentru că legea fundamentală reprezintă suveranitatea poporului. Grav, cu aroganță și nesimțire, cu sentimentul impunității, ca un adevărat călău al poporului.

A descins la guvern și ministerele de forță și s-a instaurat ca șef absolut, deși guvernul, potrivit Constituției, se află sub controlul parlamentului, iar nu al președintelui. Iar președintele are rolul de mediator între puterile statului, iar nu de șef al guvernului, una dintre puteri, subordonată parlamentului, reprezentant al poporul! Șeful statului nu reprezintă poporul, ci statul! Azi, Iohannis a mers și a dat ordine la guvern și ministere, act de banditism statal!

Obedienți, imbecili, trădători ei înșiși ai poporului, liberalii au permis asta, să predea în mod neconstituțional guvernul unui impostor și uzurpator al funcției prezidențiale!

Ce fac instituțiile care au obligația de a garanta democrația și Constituția? Parlamentul, cu concursul multor parlamentari – acoperiți ai serviciilor secrete – a trădat! Avocatul poporului a trădat! Serviciile secrete au trădat! Curtea Constituțională a trădat! Organele judiciare au trădat! Pe cadavrul acestora Iohannis anti-românul își bate joc de morții din decembrie 1989 care s-au sacrificat pentru democrație. Își bate joc de sutele de mii care au murit în temnițele comuniste pentru democrație. Ne distruge poporul! Cu complicitatea trădătorilor de țară și lașilor, vânzători ai unei libertăți pe care nu ei au cucerit-o!

Acum sau mai târziu sunt absolut sigur că steagul libertății și democrației va triumfa iar și în România noastră, târâtă azi într-o rușinoasă umilință de acești trădători de țară! Jos Iohannis!

Instalat la Palatul Victoria cu concursul acoperiților din serviciile secrete și la ordinul lui Klaus Iohannis, pentru a-i da satisfacție acestuia în campania electorală, PNL a intrat pe drumul fără întoarcere al morții. Ludovic Orban – Mandolină și gașca de politruci siniștri, secondat de sărmana Raluca Turcan pe care o acuza în urmă cu ani că și-a făcut loc în politică trecând prin patul lui Teodor Stolojan, a ținut prima ședință de Guvern cu mari văcăreli de „grea moștenire”.

Una din remarcile lui Mandolină Premierul a fost că, trecând ieri pe la Victoria la 21,30, a găsit clădirea goală. Că nu era nimeni la muncă. Adică, chiar în prima zi de guvernare, în loc să fie forfotă, ședințe de lucru pentru luarea grabnică a măsurilor „salvatoare”, oastea de strânsură a lui Klaus și Mandolină s-a dus la culcare sau mall! De ce oare? Pentru că imbecilii nu știu ce să facă. S-a dus cu urletele din Piața Victoriei, cu comunicatele de instigare la violență și revoluție, cu maimuțărelile lui Turcan din Parlament cu coada ridicată, cu izmenelile troglodiților pe la televiziuni. Acum, la guvernare, încep cu o pauză!

În 1996, cum își amintește toată lumea, CDR-ul cu PNȚCD, PNL prim-soliste și Emil Constantinescu dirijor la Cotroceni, a promis că va livra țării 15.000 de specialiști și vor aduce lapte și miere cu profesionalismul lor, injectați cu celulele stem ale occidentului prieten. Și s-a ales praful. Nu pentru că în timpul guvernării nu s-ar fi făcut și lucruri bune, dar așteptările au fost așa de mari, în baza promisiunilor făcute, că PNȚCD a decontat amarnic, iar PNL, ca lașii, a dat vina exclusiv pe țărăniști și au scăpat ca prin urechile acului, cu complicitățile PSD-ului de atunci, de fapt ale securiștilor din PNL și PSD.

Dar în guvernele CDR erau, totuși, mulți oameni serioși, iar Emil Constantinescu un om de bună credință, incomparabil mai harnic și eficient decât Iohannis turistul și mitomanul! Ce-o să facă Mandolină și Nemțălăul acum? Nimic! Doar propagandă! Probabil vor băga în scenă DNA-ul, să-i mai păcălească puțin pe români. Dar, orice ar face, SUNT PIERDUȚI!

Guvernarea este un proces extrem de complex, cu un aparat public masiv și bine coordonat, compus nu doar din membri de partid, ci și funcționari publici cu experiență. În general guvernările PSD-ului au fost mai eficiente pentru că au putut asigura coeziunea acestui aparat. La fel chiar și guvernările PDL, fostul FSN. Ce are azi Mandolină la dispoziție? Nici vorbă de vreun Boc, Blaga sau Videanu, măcar. El o are pe Raluca!

Guvernarea unei țări este cu totul altceva decât lătrăturile cu „jos comunismul” și declarațiile dintre două vacanțe în țări exotice. Așa că Iohannis și Orban SUNT PIERDUȚI!

Posibil ca Nemțălăul să mai prindă un mandat pentru simplul motiv că alegerile sunt foarte aproape. Dar un mandat pe care probabil nici nu-l va termina, pe dezastrul pe care PNL-ul îl provoacă acum. Nemțălăul a sacrificat de fapt PNL-ul, de frica pierderii mandatului, mișcarea de impunere a noului guvern fiind ea însăși electorală! Asta și merită PNL, partidul trădătorilor, să fie folosit și aruncat la gunoiul istoriei de un aventurier și uzurpator care poporul român, Klaus Iohannis!

                                                                                    Aurelian PAVELESCU

2 Comments

 1. Ionela Ionescu

  Da, si eu cred exact la fel : ca Werner, cu un cinism absolut , tocmai se suie pe mandatul doi calcand peste cadavrul PNL, PNL care va colapsa total in urma acestei panarame de guvernari…. din anul douazeci-douazeci PNL-ul va lua drumul PNT-ului, toti smecherii din servicii si justitia handependenta se vor pensiona masiv si vor astepta o noua generatie sa repare tara ca sa aibe de unde sa le plateasca lor mega-pensiile de lunga durata.

  O noua generatie insa, nu va veni, ca nu mai are de unde si nici nu mai are de ce sau pentru cine …. deja elevii de liceu abia asteapta sa termine shkuala ca sa plece afara, indiferent daca sa spele masini sau sa fie constructori pe schele, doar sa fuga de-aicea.

  De asemenea, Romania mai are o problema SPECIFICA, pe care nu o mai are nimeni in lume (in lume !) : in curand toata promotia de decretei , nascutii din 1968-1970 vor iesi la pensie …. si sa te tii nene….. am o sora decretica, in timpul liceului (acelasi liceu cu mine) promotia mea, nascuti in 1962-1963 am fost sase clase de cate 28 de elevi, promotia lui sora-mea au fost 28 de clase de cate 36 de elevi, respectiv 28 de clase deoarece se epuizasera literele alfabetului , asa ca nu le-a ramas decat sa puna mai multi copii in fiecare clasa decat era obiceiul ceea ce a condus si la necesitatea de a pune mai multe mese si scaune in aceeasi incapere in care anterior respirau 28 de copii…. de aceea se duc batalii pentru pensionarea anticipata a smecherilor INAINTE de valul decreteilor, de a mai prinde o pensie cu acte in regula cat o fi ea, fiindca probabil ca pensiile decreteilor vor face imperativa desfiintarea pensiei platita de stat sau vom trai cu o crestere geometrica a datoriei externe exact pentru a fi ele platite…. o solutie ar fi sa predam tara la rusi, sa ne plateasca ei pensiile, ca au una din cele mai mici densitati ale populatiei de pe glob, au de unde…. probabil deja se lucreaza la asta , prin intermediari, via Germania , dupa toate semnele.
  O persoana juridica in care permanent , cu caracter cronic, cheltuielile sunt mai mari decat veniturile nu se mai poate sustine pe ea insasi , deci trebuie sa se vanda altuia care o poate tine si care e si de acord sa se incarce cu o asemenea piatra de moara.
  Deci eu estimez ca Romania va mai exista pana in anul 2033=65+1968, dupa care va fi predata exact (desigur, de catre partenerii strategici) “dusmanului” ca sa i se lege astfel o ghiulea de picior, caci va fi predata TOTAL epuizata de resurse naturale…. pana atunci insa, smecherii locali vor fi intr-un concurs feroce care ce sa apuce si ei ceva , oricat, din epuizarea accelerata a resurselor de orice fel : naturale, financiare, culturale, imobiliare.
  Ne asteapta vremuri trepidante.

 2. gelu

  Romania anilor 2010-2019 se afla in situatia Republicii Populare Romania anilor 1945-1964 condusa de alogeni. Acum e condusa de o increngatura de alogeni germani, unguri, evrei, francezi atunci era condusa de comunistii de origine evreiasca ce ocupau functiile cheie in aparatul de partid si de stat si Securitate. In aceea perioada a fost meritul lui Gheoghiu Dej care i-a indepartat pe alogenii din conducerea statului. Perioada continuata de Ceausescu sub conducerea careia Romania s-a dezvoltat intr-un ritm fara precedent industria si agricultura. In Dec. 89 securistii l-au impuscat pe Ceausescu dupa care sub acoperirea si complicitatea SRI s-a furat si distrus tot ceea ce generati i de romani au construit bun in acea perioada. Dupa indrumarile altui alogen Petre Walter, fiul activistului comunist Ernst Neuländer, care a declarat cum ca industria romaneasca e un “morman de fiare vechi”. Cu alte cuvinte singura perioada in care Romania s-a dezvoltat dupa al doilea razboi mondial a fost numai perioada in care la conducerea tarii sau aflat in proportie covarsitoare politicieni comunisti sau socialisti romani. Dupa Dec. 89 dreapta s-a aflat la guvernare 17 ani timp in care s-au dat cele mai mari furturi din avutia nationala, economia a fost mereu pe descrestere economica. In timpul guvernarii dreptei s-au privatizat colosii industriali pe 1 dolar. Sub conducerea stangii 13 ani de zile Romania a fost mereu pe crestere economica deci dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.