Cap limpede

ROMÂNUL NU PIERE

  Suntem într-un ceas întunecat al istoriei noastre. Statul care îşi zice român lucrează împotriva Naţiunii Române. Se iau impozite, […]

 

Suntem într-un ceas întunecat al istoriei noastre.

Statul care îşi zice român lucrează împotriva Naţiunii Române.
Se iau impozite, monstruos, pe banii pe care firmele ar urma să-i încaseze, chiar dacă nu au, de fapt, nici măcar vreo garanţie că îi vor încasa vreodată. Se promovează virulent, cu masiv sprijin statal şi puternică infiltrare străină moralităţi ne- şi anti- româneşti, ne- şi anti- creştine. Se colonizează populaţii străine, se izgonesc românii din ţară, se atacă familia. Învăţământul a fost şi este distrus sistematic. Statul îngăduie batjocorirea tricolorului şi imnului naţional. Armata a ajuns fantomatică, unităţile militare încă funcţionale sunt închiriate unor puteri străine sau cedate pur şi simplu. Serviciile secrete sunt comandate din afară, ca şi clasa politică. Se storc impozite uluitoare, incredibile, gigantice, urlându-se în acelaşi timp, neîncetat, că „nu sunt bani la buget”. Totodată se plătesc feluritelor firme străine sume uriaşe pentru servicii proaste, produse de calitate inferioară, consultanţe inutile etc. Se loveşte – de către autorităţile statului – în orice merge bine şi nu aparţine sistemului. 
Mai mult, pentru tot ceea ce face statul, pentru toate vinovăţiile ce aparţin Preşedinţiei, Guvernului, Parlamentului şi altor instituţii de stat, se dă vina pe singura structură românească încă în picioare, Biserica Ortodoxă Română. Lucrându-se masiv, prin toate mijloacele de propagandă, la dezvoltarea unor conflicte interne între cetăţenii români – atei contra creştini, protestanţi contra ortodocşi, ortodocşi contra catolici, etnici unguri contra etnici români etc., etc., etc.
Şi asta în contextul în care copiii sunt corupţi de mici cu violenţă, droguri, pornografie şi jocuri pe calculator. Habar nu au părinţii ce filmuleţe şi imagini se transferă între telefoanele mobile, tabletele şi pc-urile copiilor lor! Propaganda sexualităţii, agresivităţii, „modei” (de cea mai joasă factură, de fapt), „non-conformismului” după reguli impuse de anumite canale media (adică, de fapt, conformism total), propaganda beţiei şi drogurilor pe post de „libertate” (chit că, de fapt, te transformă în dependent, adică în sclav) etc., etc. Propaganda agresivităţii laşe, ostracizării sociale a celor care nu se conformează „corectitudinii politice”, a „rebeliunilor” care de fapt sprijină sistemul corupt şi criminal. A lipsei de responsabilitate, e egoismului sinucigaş – bază a disoluţiei naţionale şi a dezbinării ce asigură sclavia.

Când am ieşit în stradă, în decembrie 1989, strigam: „Vom muri şi vom fi liberi!”
Pentru că, într-adevăr, NOI ŞTIAM CĂ VOM MURI!
Atunci când am ieşit în stradă nu aveam speranţa că Ceauşescu va cădea, că se va prăbuşi comunismul. Dimpotrivă, ştiam că vom lupta o zi, două sau şapte şi apoi Securitatea ne va zdrobi. Ştiam că vom fi arestaţi, ştiam că vom fi bătuţi, închişi, ucişi. Aşa cum se întâmplase şi cu bunicii sau părinţii sau unchii noştri, ori ai prietenilor noştri.
Dar am ieşit!
Pentru libertate!
Ştiind că cel care moare pentru libertate a învins şi este liber!

Astăzi oamenii sunt manipulaţi să lupte pentru nimicuri, pentru lucruri care nu au, de fapt, nici o greutate socială, care nu înseamnă nici un progres. Se cred eroi dacă se duc la vot!!! Se cred eroi dacă stau la coadă sau dacă merg prin ploaie sau ninsoare!
Manipularea statului zis român este atât de mare, încât trădători şi infractori dovediţi ajung parlamentari, miniştri, secretari de stat, prim miniştri, preşedinţi etc. 
Suntem, într-adevăr, într-un ceas întunecat al istoriei noastre!

Dar dincolo de toată propaganda, cu tot întunericul coborât peste această naţiune şi peste această ţară, există încă lumini.
De la Părintele Justin Pârvu la Ioan Alexandru, de la Virgiliu Gheorghe la Părintele Savatie Baştovoi, de la Părintele Marius Corlean la Mihai Târnoveanu, de la grupuri de români din Ţară la românii răsfiraţi în America de Sud sau Finlanda, Canada, Franţa, Germania sau Australia…
Peste tot, în ciuda întunericului, se văd lumini.
Se văd tinerii care, smulgându-se lumii depravării, nu-şi abandonează camarazii, ci luptă pentru ei, alături de ei.
De la Cedry2k la Sişu, de la Dragonul la Nimeni altu’…
Desigur, nu suntem perfecţi. Avem toţi slăbiciunile noastre, greşelile noastre, neputinţele noastre.
Dar ţinem steagul sus şi ducem lupta mai departe.
Sus, dincolo de hotarele lumilor şi vremurilor, ne aşteaptă România Cerească.
Privesc spre noi milioane de sfinţi şi eroi, privesc spre noi părinţi şi bunici, mame şi străbuni, care au dat lupta lor, în alte ceasuri întunecate ale istoriei noastre. Şi care, murind pentru libertate, au câştigat şi sunt liberi!
De la Sfântul Daniil Sihastrul la Pintea Viteazul sau Avram Iancu, de la eroii Rezistenţei Anti-comuniste sau Interbelice până la cei din veacurile invaziilor migratorilor. De la cei ai Războiului de Sfântul Ilie sau ai Răscoalei din 1907 până la cei care şi-au dus crucea grea în Siberia sau Pind, în Dalmaţia sau Tatra, în Panonia sau Caucaz şi oricare alte părţi ale Românimii. 
Toţi, adunaţi în Ceruri de-a lungul a mii de ani, alcătuind minunata şi uriaşa Românie Cerească, ne privesc, se roagă pentru noi, ne întăresc şi ne îndeamnă să ducem fără frică mai departe munca şi lupta lor. 
Şi o vom duce!
Oricât de întunecat ar fi un ceas ori altul al istorie noastre, mergem înainte, cu fruntea sus!
Românul nu piere!

Pr. Dr. Mihai-Andrei Aldea

1 Comment

  1. Liliana Morariu

    Are mare dreptate parintele, noi, romanii adevarati, nu am pierit si nu vom pieri! Au incercat sa ne fure tara si au furat-o, au incercat sa ne distruga familia si partial au distrus-o, dar ceea ce nu vor reusi sa ne fure niciodata este CREDINTA. Acest scut de care ei se lovesc si in care ricoseaza, urmind sa se intoarca inmiit, catre ei, devastatoare, toate actiunile lor cladite pe ura si violenta!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *