Atitudini

Românule, votează-i pe ai tăi!

    Toate persoanele din ilustraţia la acest articol au rămas în conştiinţa românilor şi atrag veneraţia românilor nicidecum pentru […]

 

 

Toate persoanele din ilustraţia la acest articol au rămas în conştiinţa românilor şi atrag veneraţia românilor nicidecum pentru ceea ce au făcut pentru sine însuşi, pentru familia lor, pentru chiverniseala proprie. Contemplați faptele lor pentru care ei şi ele au rămas pe vecie în conștiința românilor.

patrioti

Votați numai cu cei care înainte de a se pune pe listele de votare, au dovedit PRIN FAPTE CONCRETE că sunt patrioți adevăraţi, ceea ce înseamnă cu precizie că au dovedit deja că au pus și pun interesele Poporului Român deasupra propriilor interese. Spre limpezime: faptele nu sunt vorbe, discursuri, marşuri, declaraţii, texte, cu atât mai puţin nu sunt promisiuni şi simpatii, farmec personal. Oamenii concretului sunt calmi şi serioşi, niciodată fermecători sau atractivi.

Faptele sunt acte cu rezultat concret, cu efect practic, măsurabil. În consecință, când auziţi „păi a spus adevărul despre… a avut curajul să spună… a scris despre…” ele nu înseamnă nimic dacă nu sunt reprezentarea faptelor deja făcute, realizate. Astfel de „dovezi” să le aruncați, să le disprețuiți, ele sunt doar vânt.

Legea patriotului este tăcerea, faptele să vorbească pentru om. Ascultați dar numai pe cei care au făcut ceva concret util și ale căror vorbe sunt în perfectă armonie cu faptele lor trecute. Aceia vor face ceea ce spun. Doar pe ei vă puteți baza.

Strămoșii înţelepţi au transmis: „Toți VORBESC frumos, doar FAPTELE ÎI DIFERENȚIAZĂ.”

Eminescu a scris: „ADEVĂRUL nu este în vorbe. ADEVĂRUL este în fapte întrucât FAPTA este însuși ADEVĂRUL!”

Evanghelia Matei 7. 20: „DE ACEEA, DUPĂ ROADELE LOR ÎI VEŢI CUNOAŞTE.”

Iată Scriptura, strămoșii și predecesorii geniali ne-au furnizat toate instrumentele necesare de cercetare. De la ei avem un instrument de măsurarea a omului și de descoperire a ADEVĂRULUI care este unu și singurul, acesta este FAPTA! Și fapta este realizarea concretă cu efect benefic pentru oameni.

Iată că pentru a ști totul despre un om, deja știm tot ceea ce avem de făcut, respectiv, să ştergem absolut tot ce a scris sau a spus acesta, tot ce s-a scris și s-a spus despre el, să identificăm faptele, adică urma concretă lăsată de el/ea în viață, să le analizăm astfel să conturăm caracterul său, scopurile și direcţiile parcurse și, știind că direcțiile de acțiune concretă ale unui om nu se schimbă pe lungimea întreagă a vieții, eventual doar scad cu puterea, se reorientează și se amplifică cu experiența, putem astfel cu uşurinţă previziona ce va face.

Candidații nu sunt aleși ca să vorbească, să facă declaraţii, să scrie texte, să vă distreze, să acţioneze ca saltimbanci administrativi.

Aşa cum pentru a conduce un autobuz de pasageri şoferul este obligat să susțină un examen la care să dovedească că deține cunoștințe temeinice teoretice şi practice, similar, pentru a conduce statul trebuie ca și cei aleşi să susţină un examen prin care să fi dovedit că au cunoştinţe teoretice şi practice să conducă navă numită Statul Român, adică echivalentul a un milion de autobuze simultan și totul ÎN INTERESUL POPORULUI ROMÂN. Care dintre candidaţi a dat o asemenea dovadă de competentă și mai ales de absolută bună credință și dăruire?

Deci, mergeţi la vot ştiind că actul de a intra în secţia de votare este dovada că sunteţi de acord cu sistemul.

Ceea ce faceți în secţia de votare deja nu mai are nici o relevanță întrucât nu puteți urmări ce se face cu participarea dvs. în etapele procesului electoral, de la cutia cu voturi la numărătoare, înregistrarea în baza de date, interpretarea datelor, alocarea datelor etc…. până la rezultatele finale publicate oficial. Nimic nu puteți nici urmări și nici contesta. Oficialii vă prezintă aspectul că secretizarea votului este înspre binele poporului. Chiar așa? Secretizarea de orice fel este spre binele celor care lucrează în ascuns. Cine se ascunde? Doar infractorii! Secretizarea asigura posibilitatea oricăror fraude electronice fără a putea a fi detectate.

Așadar, votați numai cu cei care înainte de a își pun numele pe listele de votare, au dovedit prin fapte concrete că pun viaţa, viitorul Poporului Român deasupra propriei vieți, a familiei sale, a viitorului copiilor lor, care înțeleg că copiii lor nu pot avea un viitor mai bun dacă nu se construieşte un viitor mai bun pentru toți copiii celorlalţi români. Altfel, dacă noi nu creăm un viitor pentru copiii românilor, copiii românilor vor ajunge să fie exploatați, umiliți, înjosiți, violați de copiii străinilor.

Dacă nu găsiţii pe listele de votare nici o singură persoană care să îndeplinească aceste condiţii, nu intrați în secția de votare. Prezenţa voastră credibilizeaza sistemul. Votul este o opţiune, dacă ar fi o posibilitate de mai bine. Dacă nu exista o certitudine pentru un mai bine, nu există nici o opţiune!

Cu consecinţa că trebuie să vă adunaţi între voi astfel să contribuiţi la constituirea mişcării de asigurarea a unui viitor pentru Poporul Român. Noi suntem copiii trecutului și părinții viitorului. Responsabilitatea noastră nu este pentru noi sau pentru copiii noştri doar, ci pentru viitorul Poporului Român în întregime, în cadrul căruia copiii noştri vor trăi. Vrem sau nu ca Poporul Român să dăinuiască în viitor? Și dacă da, înspre mai bine? Asta este singura întrebare. Dacă răspunsul este da, soluția nu o vom găsi în sistemul actual așa cum este el azi, cum de altfel s-a dovedit în ultimii 26 de ani. Românii trebuie și pot să își construiască un viitor bun. Dar nu pe căile oferite de străini, ci pe căile pe care am fost și suntem invincibili. Care sunt acelea? Este un alt subiect, ele se află în cu totul alt loc decât în sistemul electoral.

Cu Dumnezeu înainte! El poate totul.

                                                                                                                 Adrian GRIGORIU

 

4 Comments

 1. Claudia

  Un articol care mi-a intarit decizia de a nu mai legitima acest sistem criminal prin prezenta mea la vot.

  • Dec

   …nu te duci la vot!, este aproape cum ai vota PSD sau PNL! De duci si anulezi, macar reduci proportia…

 2. Alex

  Dl. Grigoriu, tot respectul! Politicul foloseste cetateanul ca pe-o unealta – ex. sistemul electoral. Clasa politica este deasupra poporului, asa si-au ticluit ei functionarea. Nu-i da socoteala poporului, poporul nu poate sa o traga la raspundere.
  Dar ce-i de facut? Poate fi schimbat ceva? Cum poate fi facuta schimbarea sistemului politic actual? Ce model ar fi de urmat?
  Sanatate!

 3. Jan Valjean

  Din pacate nici un partid nationalist n-a intrat in parlament deoarece PRU,PRM si ANR trebuiau sa se uneasc intr-un singur partid.Ungurii sovini din Romania si guvernul antiromanesc de la Budapesta jubileaza de prostia romanilor,cea de a fi mereu dezbinati pana-i arde focul la fund ca de obicei in istorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *